Nanetto, köszi a hiányolást. Élek még, de alig
Ma is a dokinál kezdtünk, nincs baj, csak mérlegelni mentünk, meg próbaszopira. Minden rendben volt, híztunk is eleget is szopizik. Még mindig nagyon száraz a bőre, azt kell kenegetni.
Csak olyan komplikált ez a két gyerekes dolog. Tegnap Lili kitalálta, hogy át szeretne menni párom hugához. Meg is beszéltem vele, hogy ma akkor odaviszem Lilit reggel, Bencével meg megyek a dokihoz, aztán megyek Liliért. Erre reggel zuhogó eső, jó nehezen elkészültünk, beöltöztünk, gondoltam biztos ami biztos még rácsörgök sógornőre. Fel se vette, csak visszaüzent, hogy ő a földhivatalban van. Na, hát szegény Lili már jól beleélte magát, hogy mehet, meg hirtelen én sem tudtam hogy hova vigyem. Aztán átvittem Anyuhoz. Úgyhogy megoldódott, de azért jó mérges voltam.
Most meg mosok, aztán megint vasalás, Bence mindjárt ébred, szopizás, altatás, Lilivel játszás, stb. Egyszerűen mire ideérek és végigolvasom amiket írtatok, már rohanok is tovább. Pedig jó lenne egy csomó dolgot megosztani veletek.
Gyógyszertárba is kéne mennem, de ebben az esőben sehova nem tudok elindulni. Úgy utálom már, hogy esik. Lesz itt még jó idő??
Gratulálok minden új kis jövevényhez! Konkri, tényleg jelentkezhetnél már!!!!!
Én most abbahagytam a tea ivását, mert hátha attól fáj Bence pocija. Espumisanra rákérdeztem a dokinál, azt mondta max 5x adjak 25 cseppet, de ha kevesebb is elég, akkor inkább kevesebbet adjak. Na hát okosabb lettem

Úgyhogy én szerintem maradok a napi 3x8-10 cseppnél.