A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Képzeljétek,Lili nem kért szopizni lefekvéskor :shock: 6-kor vacsizott,megevett 2 kenyérnek a belét sonkával és krémsajttal,plusz 1 danonino-t. Biztos majd éjjel fog akarni szopizni,tök jó,hogy pon ma akartam csak inni adni neki cicizés helyett :x ,de így nincs szívem.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ronmay, Dodi!
Nem kell itt összeveszni, Petra fiatal lányka, ő még tud több vasat tartani a tűzben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ronmay!
Állami bölcsibe viszed?
Petrát felvették, aug. 25-én megyek az első szülői értekezletre! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi!
Azért ha vacsorázott, éhen halni nem fog. Én tudom, hogy milyen nehezen veszi rá magát az ember, de hidd el, ha holnap szopizik, akkor azon fogsz gondolkodni, hogy vajon eleget evett-e, és elég tápláló volt-e a tejed. Az üvöltős éjszakát nem lehet megúszni.
Drukkolok, hogy minél zökkenőmentesebben menjen!

Egy tanulságos példa:
Az osztálytalin az egyik lány mesélte, hogy a fia 16 hónaposan még mindig 3x szopizik, ebből az egyik az esti, és mindig!!! cicin alszik el.
Ennek az egyik következménye az volt, hogy a lány nem tudta igazán jól érezni magát, mert a majd' másfél éves fia este fél 11-kor még őrjöngött otthon, mert hiányolta a cicit.
Meg azt mesélte, hogy a kisfiú, ha megnyugtatásra van szüksége, akkor akárhol elkezdi túrni az anyja mellét.
:shock:

Tike!
Nagyon sokat változott Hédi! :wink: Jól áll neki a copf! :wink:

Kép
katy76

Czigka,

Bende nézése cuki lehetett :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,

a kisvakondos könyvetek azóta itt van... Nimród lassan kiolvassa :lol: :lol: :lol: :lol: ne postázzam el, vagy vigyem el valahova, ha már a pénteki talit kihagyjátok?

Szopi-nyüzsi: reggelente a franciaágyon szoktam félálomban összebújni a fiammal szopi céljából, fekve. Mostanában az első kajaforrás kiürítése után rohanna játszani a bébiőrrel, ami a reggeli rituálé, én meg félkómásan fetrengek még mellette. Viszont mikor villantom a másikat, hogy még van kaja, akkor négykézláb esne nekem :shock: :shock: :shock: :shock:
szóval ne aggódj, nem csak Lili csinálja, ahogy a kanál-kiverést sem... Nimród konkrétan egyedül akar kanalazni, így ő is kap egy kanalat, és azt rágja, meg tolja bele a tányérba néha, de általában váltott kanállal dolgozom: rárakom egyre a kaját, odaadom neki, ő berakja a saját szájába mialatt én kicsempészem a kezéből a másik kanalat,amit megtöltök kajával, odaadom neki, ő berakja a saját szájába....
:-) :-):-):-):-):-):-):-)

Tényleg, harapással hogy álltok?

Bacardi-cola... ne is mondd, imádom! Az az állandó favorit, és a Mojito... na, csajok, legközelebb elmegyünk együtt INNI :-)

Boo,

anyós-autó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Látatlanban cipő: pont ma érkezett meg két pár papucs, amit neten rendeltem és nagyok lettek
:twisted: :twisted: :twisted: most adhatom el :twisted: :twisted: :twisted:

Igen, csapj :-)

Kripligyerek - software upgrade... megint nincsenek nálad otthon :-) :-):-):-):-):-):-)

Ronmay,

sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ezek szerint jó volt a tengerpartozás :lol: :lol: :lol: :lol: képek nagyon jók, és én is csak ismételni tudom a többieket, hogy Roló micsoda gyönyörűséges szöszke pasi lett!!!!!!!!!!!!!!!

Tengert szerette? Annno keresztfiam emlékszem, mennyire meg volt döbbenve, hogy sós, kb így:
:shock: :shock: :shock: :? :? :? :( :( :( :( :roll: :roll: :roll: :roll:

Utópukk :-)

Szonibaba,

Isten éltesse Lánykádat!!!!
Tényleg csúcs ez a pocak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katy,

igeningenigen... a képek... kérjük!

Osztálytali: ezt én is mindíg megállapítom. Mondjuk legutóbb nem volt magas a mérce, mert a csajok elég furán néztek ki, volt full ősz elhanyagolt nő is, így néztem :shock: :shock: :shock: :shock:

Tanulószék: most kapok kölcsön :-) Vigyázni kell rá, állítólag könnyen borul, ezt mondta a barátosném.

Ikoka,

hurrá fogacskaaaaaaaaaaaaaa!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

egyenlőre csak annyira jövök,hogy köpönyegen most 19
fokot mutat péntekre...
később jövök még...

Kép
Kép
csibe83

Bölcsiből mi ma kaptuk meg a papirost hogy nem vették fel :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: így még hivatalosan maradhatok vele picit itthon :wink: :wink: :wink: :wink:

Csibe,
19fok????????????????????????????? Nemáááááááááááár, elegem van hogy nem tudunk találkozni egy jó kis piknikre a zöldben :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok: Tourinform irodában dolgoztam, meg hozzánk tartozott az összes idegenforgalomhoz kapcsolódó pályázat,marketing. Kissé kusza helyzetben kerültem a céghez 5 éve, 5 év alatt 5 főnököt fogyasztottunk el, de mindig egyre jobb lett :D :D

Gyógypedagógia: Hát kell hozzá egyfajta elhivatottság és most hogy anya lettem, egész más lett a felfogásom. Minden nappal hálát adok az égnek,hogy egészséges a kislányom! ( Viszont nagyon jó kiképzést kaptam a mindent 26 milliószorkellelmondani és akkor se csinálja korszakhoz :twisted: ) Az én szakom meg nem is annyira durva, tanulásban akadályozottak közé tartoznak az enyhe ért. fogyatékosok és az általános iskola nehezen tanulói ( hivatalosan így van), tehát dislexia,disgráfia stb

Nyuszi: Kanálkiverés nálunk is előfordul :roll: Meg mostanában az új szokása Hédinek,hogy csíp. Rögtön az első alkalom után próbáltuk elejét venni a dolognak, először szépen elmagyaráztam,megmutattam neki,hogy akit szeretünk azt simogatjuk,kiröhögött és jól megcsípett :twisted: Aztán rászóltam 1x-2x-5x egyre hangosabban :arrow: legörbítette a száját és sírva fakadt :roll: :roll: Azóta csak néha próbálkozik be vele...
A hétvégén meg simán hanyatrántotta a 3 hónappal idősebb unokatesóját :shock: A földön játszottak,Hédi nem tudott kimenni az ajtón Kristóftól,megfogta a bodyját a hátán és hanyatrántotta egy mozdulattal :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Kispocok! Van másik ilyen könyve Lilinek,úgyhogy nyugodtan maradhat nálatok :wink: azért köszi!

Katy! Az az érdekes,hogy amikor nem voltam itthon múltkor,akkor se a tápszer,sem a kínkeservesen lefejt 40 mili tej nem kellett neki,simán elaludt anélkül. Végülis később "beadta a derekát",szopizott :lol: így ma éjjel megpróbálom csak a vizet :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ma elég hülye napunk volt:

- másfél óra alvás után felébresztette Nimródot a futár, aki hozta a cipőket, amik nagyok lettek

- a babakocsi, amit kinéztem, jó áron csak egy online boltban volt, ott viszont nem lehet magyar kártyával fizetni (viszont van szuper segítségem, aki hazahozza a cuccost, és nem kell repülőn poggyászként bőröndök között dobálva hozni)

- Nimródot ugye nem vették fel a bölcsibe

- délután fél4kor próbáltam meg először lerakni aludni, ehhez képest 5kor már aludt is

- a régi sport babakocsit eladtam a TeszVeszen délben, majd délután ír a csaj, hogy a férje hazaállított egy meglepi kocsival, így köszöni szépen, az enyémet nem kéri

amúgy jól vagyok... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike! Ilyet Lili is csinál. Van egy kisbarátja,na őt állnadóan rángatja a ruhájánál fogva. Ez még azért mindig jobb,mint a harapás.

Kispocok! Azt hiszem megvan még a harapás :oops:, de a héten találkozik két kisbabával is,majd prezentálok :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ronmay: Ha csak kicsit esik mi is kimegyünk,de szakadó esőben,orkánban azért inkább nem. Hédi is nehezen viseli, ebben is az apjára ütött,nem tud megmaradni a fenekén és igényli a pörgést meg a társaságot is. Még Bond kérdezte régebben,hogy nem sok-e neki heti 3 program( úszás,csiri-biri) NA most,hogy úszni nem járhatunk,csiri-birire meg csak 1x tudom vinni kiderült,hogy nem.Játszóház nálunk nincs, játszótérre meg nem nagyon viszik a többi gyereket. Falun lakunk, mindenki kertes házban él. A többiek ráadásul még mind kisebbek itt a faluban a hasonló korosztályból,de hamarosan jobb lesz,ha már ők sem babakocsibanfekvősök lesznek :wink: Ja és Hédi az egyszem kiscsaj az aprók közül...

tike

Tike,

ifo: én utazási irodáztam, utat szerveztem, repjegyeztem, pultoztam... imádtam :lol: :lol: :lol:

Hanyattrántás: a minap Nimród a barátnőm 16 hónapos kislánya kezéből rántotta ki szó nélkül a játékát, és villámsebesen elmászott vele. Szegény Lea meg csak állt és nézett :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,

jó, akkor még olvasgatjuk :lol: Bejövős neki, ma kb 3 percen keresztül olvasta, mutogatta benne a dolgokat, és magyarázott hozzá magának :lol: :lol: :lol: :lol:

Elalvás: ha lát, tudja hogy cici-esély van. Nálunk is csak nekem megy a műsor, Apának nem :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Újabb tanácsot kérnék tőletek. Eddig mi még nem mentünk ottalvósra sehova Hédivel,de júliusban megyünk nyaralni. Nincs utazóágyunk, a szálláshelyen azt írták van gyerekágy,de még nem tisztáztuk lehogy ők is rácsos kiságyat értenek-e gyerekágy alatt. Utazóágyat most nem igazán vennénk,szóval max. köztünk aludna. Mennyire borítja fel egy ilyen kiruccanás a megszokott kis életüket? Csak mert olyan jól haladunk az egyedül elalvással és az éjszaka nem kéne felkelni programmal,hogy félek,hogy utána kezdhetjük előlről :roll:

tike

Tike,

[quote]J írta:a és Hédi az egyszem kiscsaj az aprók közül...

ajjjj, de jó dolga lesz pár év múlva :wink: :wink: :wink: :wink:

Nyuszi,

[quote]a írta: héten találkozik két kisbabával is,majd prezentálok

kíváncsian várjuk!

Tali:
Nimród sem bírja már a babakocsibantologatást sokáig, imádja hogy mobil :lol: :lol: :lol:
Törpölök, milyen fedett hely van a közelben... a múzeumokon kívül :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Apa ötlete:

cirkusz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :?: :?: :?: :?:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

mi eddig egyszer voltunk, négy hónapos volt, és semmit nem borított fel... de most már tuti máshogy viselné...

Ronmay biztos tud segíteni :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Hol vannak az éjlények?

Boo mindjárt ébred :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok: Mi (majdnem)voltunk cirkuszban...csak Hédi elaludt az előadás kezdete előtt,meg drágállottuk a jegyet :arrow: megnéztük az elefántokat és hazajöttünk :D

tike

[quote]i írta:fo: én utazási irodáztam, utat szerveztem, repjegyeztem, pultoztam... imádtam

Azért néha vannak nehéz ügyfelek,van egypár vicces történetem róluk :lol: :lol: :lol:

tike

Tike,

tudom, de én remekül szórakoztam rajtuk :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

de mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Asszem a kutyáim ismét sünt fogtak :arrow: ki kell mennem rendet tenni :twisted:

tike

Tike

Én nem aludnék együtt vele mert felborul, főleg utána.
Mikor Angliába voltunk előtte soha semmikor nem kelt fel éjszaka egyedül aludt el. Angliában vele aludtam mert nem volt ágy és a körülmények se voltak olyanok hogy külön. 2 hétig kínlódott ő is én is hogy ne riadjon fel éjszaka és ne keressen. A 3.héten már dolgoztam az ügyön és gyakorlatilag 1-2 nap alatt vissza állt minden. Sőt most este 20-21kor alszik és reggel nyolckor kel.
Ebből tanulva Horvátországban már külön aludt.Első két éjszaka még mellette voltam míg elalszik, az utolsón már nem is igényelte. Nem én nem akartam ott lenni, egyszerűen felesleges volt. Elég volt neki az hogy hallja a hangom. Végül is mégiscsak idegen hely. Tök jól vette az akadályt. És most hogy itthon vagyunk ugyanúgy nyolckor kel. Nem ébred éjszaka.
Szal sztem legyen utazóágy.Azért is jó mert ha későbbiekben elutaztok vmennyire kapcsol hogy jéé ez ismerős és nem lesz neki idegen. HA meg sűrűn utaztok akkor meg hamar megszokja.
Jól értem, hogy ti még nem voltatok játszin??Mi, ha jó idő van akkor minden nap megyünk reggel 9-11ig. Imádja.Homok dzsuva, nincs is ennél szebb :lol:

Dodi

íjj ritka mikor babakocsiban alszik, vagyis már ezer éve nem. talán ha nagyon fáradt akkor, de előtte kell neki a rohangászás. Úgy nem alszik el hogy egy órát benne ücsörög. :roll: még meglátom ezt a pénteket... :wink:

Katy

Nem állami, magán..mert ömm izé..gyedet még szeretnék ha érted mire gondolok....(nem akarom leírni, mert elég sok ellenségem lett hirtelen :lol: amit magamnak köszönhetek persze :wink: )
Tényleg nem dobsz képet Petráról, már rég láttam a kék szemeit :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Kispocok

Ugye ugye most irigykedsz mi??Amúgy tök ócsó helyen voltunk délen..ha érdekel szívesen nyomok kontaktot... :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:42-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:43-kor.
Vendég

Czigka

áhááá, tehát Bendének is bejön Petra!Ajajj nehéz lesz így... :lol:
Jól emlékszel :wink: :lol:
Nekünk az egy ágyban való alvás zakkantotta meg, sztem nem az egy szoba..de a fene se tudja. :roll: a lényeg hogy most már jó :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

na vagyok csak anyum vigyázott Kiarára és elmentünk apával az úl óbudai trófeába...
nagyon jó volt.
holnap is segit,amig én elmegyek apáért addig anyuvl lesz.
a többit meg madj meglátjuk.

tali!
még változhat az idő,de nem hangzik jól a 19 fok.
és akkor hánykor is lenne pontosan??

Kép
Kép
csibe83

ronmay!
Roló tényleg nagyon édes kis szőke herceg

Kép
Kép
csibe83

grace klinka :cry:

Kép
Kép
csibe83

Tike,
szegény süni!

Ronmay,
ja, irígykedek mint állat! Merre voltatok? Nekem Trogir környéke a favorit :lol: és Hvar!
Kontakt jöhet :wink:
Bölcsi-téma engem is érdekelne... ;-)

Czigka,
[quote]& írta:quot;Petra fiatal lányka, ő még tud több vasat tartani a tűzben!"
Majd 15 év múlva is ezt mondd!!! Laughing Laughing

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
letöltöttem a sex és new yorkot,szóval szerintem holnap megnézzük,
igy az én részemről már lelőheted utána poénokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de persze lois is adja áldását...

Kép
Kép
csibe83

tényleg ronmay a bölcsi téma engem is érdekelne.
sztem senki nem fog megkövezni.
legalábbis azok akik maradtak tuti nem...

Kép
Kép
csibe83

kispocok!
hát jó car napotok volt.
nálunk is szinte mindig akkor csöngetnek,amikor Kiara alszik.

mi már két napja haverozunk és csak ennek köszönhetem,hogy
nem nyűglődik annyit ettől a fos időtől,de az alvásán sajna látszik.
csak nem jó irányba,mert alig alszik.
viszont kidől már 8körül és igaz sokszor kel,de a 9ig alvás még mindig megy.

Kép
Kép
csibe83

na mindenki csucsukál??

Kép
Kép
csibe83

Bond!
merre kóborolsz??

Kép
Kép
csibe83

magamba nem irogatok,igy én is ledőlök aludni.holnap nem
tudom hogy leszek.
jó éjt!

Kép
Kép
csibe83

Grace klinikát néztem :oops: :oops: :oops:

Nálunk ritkán csöngetnek ilyenkor szerencsére, ezért is voltam ennyire kiakadva :oops: :oops: :oops: szegényem hulla volt, de nem sikerült visszaaltatni :-(
Viszont ebéd után itt volt Apum, kicsit elszórakoztatta az unokáját.

Holnaptól Enyémfiamnak is minden napra lesz egy kis változatosság :wink: :wink: :wink: :wink:
CSütörtökön a szokásos játszóházazás, valamikor shoppingolunk Boo-val, na meg a pénteki Állatkerti szétfagyás :-)

na, én is megyek, úgy látszik az éjjeli műszak ma kidőlt :? :? :?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

Talira azért nem megyünk, mert olyan jó időt hazudnak hétvégre, hogy kihasználjuk telkezésre, mert Apa jópár hétig nem fog tudni jönni majd.

ronmay!

Klassz helyen voltatok, látszik a képekről, hogy alig vártátok a hazajövetelt! :lol:

Roló: :o :o :o :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Hát sajnos nem sikerült az éjjeli tervem,meg kellett szoptatnom,annyira sírt. Ami még nem is lenne annyira gáz,de pont az ő szobájával szomszédos a szomszéd két kisfiának a szobája,nem akartam,hogy felverje őket is. Augusztusban elmennek 3 évre Kairóba,lehet addig eltolom ezt a projektet.

Holnap és azután mi is barátozunk,úgyhogy remélem jó napja lesz Lilinek,mert ma eddig elég car. Reggel fél6-kor kel :shock: ,apa áthozta hozzánk,ott még visszaaludt egy picit,na és onnantó kezdve ment a hiszti mostanáig,nagy nehezen elaludt. Ha felkel,elmegyünk sétálni,aztán ebéd és megyünk vásárolni,úgysem fog aludni.Ja! Délután megyünk szemészetre,még múltkor mondta a dokinő,hogy nézessük meg,mert mintha befelé szaladna neki az egyik,de lehet,hogy csak széles az orrnyerge,de biztos ami biztios

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Bölcsi téma semmi extra, csak a meló helyem megszünt, viszont jogilag még van, kapom a gyedet, oda nem tudok vissza menni dolgozni, ezért az egyik ismerősömnek fogok melózni. Így pénzt is kapok és a gyedem is megmarad....szar, mert nem szeretm ezt a sundán bundámot, de egyszerűen nem találok más megoldást....ennyi.

Nyuszi

Tudom tudom, fogjam be a számat, de nem bírom :lol:
"meg kellett szoptatnom", ne hari de nem hiszem hogy úgy van. Vagy például az, hogy kisfiam/lányom nem engedte hogy ráadjam a pulcsit, vagy nem engedte hogy megtöröljem a száját vagy...stb. Mi vagyunk a szülők az irányítás sztem a mi kezünkben van. Olyan van hogy nem akarja azt felvenni de mindig kell kínálni egy opciót.
Na ezt csak arra írtam, hogy semmit sem kell. Csak így könnyebb..... :roll: átmenetileg....augusztusban is sírni fog...még jobban.... :roll:

Remélem Breki Anya nem írtam semmi csúnyát, most elolvastam a hszmet :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Bond

Olyannyira hogy augusztusban visszamegyünk, csak előtte Franciaország :lol: :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Tuti kihagyok vmit, amire írni akartam, de most csak kivonatosan...

Tike!

Mindenképp kiságyban aludjon, ha azt szokta meg!!!!!!!!! Különben nagy valószínűséggel hazavágja az egész nyaralást az esti mizéria (az övét is) :( . Vagy az azt követő két hetet :( .
A gyerekágy amúgy sztem kiságy, de ezt pillanatok alatt meg tudod kérdezni, és akkor nem is kell utazóágy :wink: .
Mi minden alkalommal vittünk ágyat, vagy volt a szálláson, mert Botond el se tud velünk aludni! Minden ébredéskor átviszem magunkhoz, és még fél órát ökörködünk, így neki a franciaágy=mókázás, és este se lehet lelőni :lol: :? . Viszont mi már attól carul aludtunk, hogy egy szobában voltunk. Minden mozdulatunkra felébredt, és viszont. Nem sírt, csak dobálta magát szegénykém :( . A Kolpingban külön szobában volt, és ugyanúgy aludt, mint itthon :wink: . Bulgáriában közös szobánk lesz, remélem minden rendben lesz :roll: ....

Megjött apa, majd folytatom.... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

most egyenlőre csak annyit,hogy apát már megműtötték és viszonylag
jól van.nemsokára mehetek érte.
viszont nekünk a péntek tuti nem lesz jó,mert vinnem kell hasi uhura majd.
sajnálom,majd talán ősszel,ha lesz tali akkor tuti megyünk mindenáron...
tűzön,vizen át...

Kép
Kép
csibe83

Gyorsan jövök kicsit, mert Nimród tökjól elvan, nem vette észre, hogy nyitva a gép :wink: :wink: :wink:

20 percet játszott egy mérőszalaggal, most meg a hajkeféjével szórakozott, jelenleg a szobahintát kapcsolgatja és rázza :shock: :shock: :shock: :shock: (várom mikor taknyol egy óriásit)

Boo,

jólvanna, néha én is alakítok :-)

cipő...
akit zavar, most ugorjon!!!!
tudod, van az a krokodilos márka... imádom, de ezek nagyok lettek, most próbálom Tesz-en elpattintani, legalább ne bukjak rajta.

játszóház: persze :-) de nem kell tőlem engedélyt kérni... tudod, ide bárki jöhet :lol: :lol: :lol: :lol:
10kor kezdődik a foglalkozás, ahova megyünk, randizhatunk hamarabb is lennt, ha gondolod, majd jelentkezz!

Nyuszi,
éjjelt sajnálom :-(
Szemészetről majd számolj be!

Ronmay,
ez a dolog jól hangzik. Mit fogsz csinálni az ismerősnél?
Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúútállak, hogy ennyit utaztok... nem ám, tök jó nektek! Nekünk meg, hogy mutizod a szép képeket :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan jó, hogy ilyen lazán csináljátok... én is ezt terveztem, aztán paraanya lettem :oops: :oops: :oops:

Csibe,
jó hogy Apával minden rendben! Csak ügyesen!

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, ha jó idő lesz a 7végén, megint repterezünk, Esztergomban... ha valaki akar piknikezni, ugrásokat és repülőket nézni...sikítson!!!
(ha lesz lyuk a tandemeseknél, még akár ugorhat is :wink: :wink: :wink: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Nimród még mindíg szórakoztatja magát... már egy órája :lol: :lol: :lol: :lol:

kindertojás játéktartó is nagy királyság ám!
(esküszöm, kellene írni egy listát a háztartásban fellelhető francsegondolnáhogyjóleljátszikveleagyerek dolgokról! Hulla felesleges megvenni a jó drága játékokat... na jó, nem mindet :wink: :wink: :wink: pl a FP Mókakocka Karácsony óta nagy kedvenc, az jó vétel volt, és a Sütifalót is nagyon imádja már pár hónapja)

Most az a legújabb, hogy mint egy kiscica az egérlyuk előtt, négykézlábból lehasal, és úgy kukucskál be a komód alá, járóka alá, minden alá... megzabálom, olyan aranyos!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

időjárás :D :D :D

Csibe!

Hát, nem örülök, de ez természetesen elsőbbséget élvez!
Örülök, hogy teapa renben van/lesz, és gyors gyógyulást kívánok! Neked meg kitartáááás! :wink: :D :D

Ronmay!

Rolónak tuti nem fog gondot okozni a bölcsi, sőőőt :wink: .
Azt elárulod, hogy hány fős a bölcsi, mennyibe kerül, és mi van benne az árban?
Mi nem tervezünk bölcsit, mert úgyis itthon leszek a kicsivel, viszont annyira szeret közösségbe járni, hogy heti 1-2 napot lehet, hogy nem ártana. Vagy vmi játszóházba.

Kispocok!

Ti hova jártok játszóházba?

Boo!

Botond is tök sokszor nyomja ezt a rinyát :x . Megőrjít vele. Csak álldogál, és visong, vagy a gatyámat tépve nyavalyog. Ma el is határoztam, hogy nekifekszem a Suttogónak, bár nem hiszem, hogy találok rá megoldást, mert valójában tudom az okát: unatkozik :( . Azóta csinálja ezt, mióta bejött a rosszidő, mert előtte egész nap pancsizott, meg molyolt a kerben, így tök jól elvolt. Az elmúlt napokban viszont csak bent voltunk, ha itthon voltunk. És hiába játszom vele, az leköti negyed órán át, aztán simán faképnél hagy (de tényleg, fogja magát és kijön a szobából) :? :lol: . Őt most sokkal jobban érdekli a felfedezés, meg a pancsi...
Ma már egész tűrhető volt, mert kint voltunk délután, most meg alszik.

Ja, és ennek kapcsán rájöttem, hogy az én gyerekemet csak szép szóval lehet jobb belátásra bírni :shock: . Korábban, ha rászóltam, vagy felemeltem a hangom, hogy vmit nem szabad, kinevetett. Most már annál inkább csinálja, sőt "visszabeszél" :shock: . Ma délelőtt pl. elrobbant az agyam (pedig apa szerint fát lehet vágni a hátamon), és rákiabáltam, hogy "fejezd már be ezt a vinnyogást! Megőrülök tőle....." :oops: :oops: :oops: :( . Erre nem hogy megszeppent volna, hanem még hangosabban kiabálni kezdett, sőt még egy-két feszülést is bevetett :shock: . Aztán egyből elszégyelltem magam, mert nyilván oka van a viselkedésének, és magamhoz öleltem, bocsánatot kértem, és megkértem szépen, hogy fejezze be ezt a viselkedést, mert ez nagyon idegesíti anyát. Erre ő megnyalta az arcom, és onnantól csendben volt :shock: :lol: :lol: .
De ezt már számtalanszor eljátszotta, mármint azt, hogy csak a szép szóra hallgat. Biztos ez az ő feladata: hogy minket szelídségre, és türeleme neveljen. :wink:

Bond!

mert Apa jópár hétig nem fog tudni jönni majd.
:( :( :? :?
Jó telkezést nektek :wink: . Mi kertipartyra megyünk, vagy piknikre, vagy hogyismondjam :lol: . Szóval én is jó időt rendeltem :wink: .

Nyuszi, Ronmay!

Én alapvetően Ronmay-jel értek egyet, viszont sztem a "szomszédban alvó gyerekek" elég nyomós érv :roll: . Én is carul érezném magam miatta, ha zavarnám a szomszédok álmát. Viszont! ők legalább elmennek augusztusban :lol: . arra gondolok, hogy ők legalább gyerekek, akik nem fogják szóvátenni ezt, viszont lehet, hogy egy "kedves" idősödő primadonna költözik a helyükre, aki egy nap után csendet parancsol :roll: .
Amúgy biztos ilyen vékonyak a falak? Ennyire hallani?
Íme egy újabb, naaaaaagyon nyomós érv a kertesház mellett :twisted: :lol: .
Amúgy nálunk apa sose ébred fel a sírásra, pedig csak két ajtó választja el, nem pedig fal (vagyis az is, de itt van ajtó :lol: ). Max. kérdezz rá, hogy nem zavarja-e őket Lili. Ha igen, akkor várj még, ha nem akkor hajrá :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

ronmay! :)

Jajjjjjjjjj, de szívesen utaznék én is. :roll: Nincs esetleg szükségetek egy kis segítségre akármilyen téren? :roll: :lol:

nyuszi81! :)

Bocs, de ez most bele vau lesz. :oops: :oops: :oops:
Nagyon ki fogsz magatokkal csellózni! :roll: Minnél tovább vársz annál rosszabbak lesznek az éjszakátok. :roll: :roll: Még júniusnak sincs vége, hol van még az augusztus!? :roll: :roll: :roll:
Most költöztetek új házba, új szomszédotok van, 2 kisgyerekkel. Okés, hogy nem akarsz nekik kellemetlenséget. De:
- később még nehezebb dolgod lesz, tehát nekik is rosszabb lesz
- jó eséllyel ő is átment ezeken a dolgokon
- ha mérges lesz majd rátok emiatt, majd elmúlik. Ha meg nem, akkor majd másra haragudott volna meg. Ne foglalkozz vele.
A többiek már leírták, hogy mi a teendőd.
Az anyai szív néha keménynek tűnik, de néha ez kell a boldoguláshoz. (Mi lesz majd kamaszkorában? :roll: :roll: )

boo! :)

Túltettem magam rajta, de ettől függetlenül nem sok késztetést érzek. :roll: :roll: :roll: :roll: . De legalább olvaslak titeket, az is valami. :roll:
(De ha neki állsz itt nekem gügyörészni, akkor azt is abba hagyom. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?