időjárás
Csibe!
Hát, nem örülök, de ez természetesen elsőbbséget élvez!
Örülök, hogy teapa renben van/lesz, és gyors gyógyulást kívánok! Neked meg kitartáááás!
Ronmay!
Rolónak tuti nem fog gondot okozni a bölcsi, sőőőt

.
Azt elárulod, hogy hány fős a bölcsi, mennyibe kerül, és mi van benne az árban?
Mi nem tervezünk bölcsit, mert úgyis itthon leszek a kicsivel, viszont annyira szeret közösségbe járni, hogy heti 1-2 napot lehet, hogy nem ártana. Vagy vmi játszóházba.
Kispocok!
Ti hova jártok játszóházba?
Boo!
Botond is tök sokszor nyomja ezt a rinyát

. Megőrjít vele. Csak álldogál, és visong, vagy a gatyámat tépve nyavalyog. Ma el is határoztam, hogy nekifekszem a Suttogónak, bár nem hiszem, hogy találok rá megoldást, mert valójában tudom az okát: unatkozik

. Azóta csinálja ezt, mióta bejött a rosszidő, mert előtte egész nap pancsizott, meg molyolt a kerben, így tök jól elvolt. Az elmúlt napokban viszont csak bent voltunk, ha itthon voltunk. És hiába játszom vele, az leköti negyed órán át, aztán simán faképnél hagy (de tényleg, fogja magát és kijön a szobából)

. Őt most sokkal jobban érdekli a felfedezés, meg a pancsi...
Ma már egész tűrhető volt, mert kint voltunk délután, most meg alszik.
Ja, és ennek kapcsán rájöttem, hogy az én gyerekemet csak szép szóval lehet jobb belátásra bírni

. Korábban, ha rászóltam, vagy felemeltem a hangom, hogy vmit nem szabad, kinevetett. Most már annál inkább csinálja, sőt "visszabeszél"

. Ma délelőtt pl. elrobbant az agyam (pedig apa szerint fát lehet vágni a hátamon), és rákiabáltam, hogy "fejezd már be ezt a vinnyogást! Megőrülök tőle....."

. Erre nem hogy megszeppent volna, hanem még hangosabban kiabálni kezdett, sőt még egy-két feszülést is bevetett

. Aztán egyből elszégyelltem magam, mert nyilván oka van a viselkedésének, és magamhoz öleltem, bocsánatot kértem, és megkértem szépen, hogy fejezze be ezt a viselkedést, mert ez nagyon idegesíti anyát. Erre ő megnyalta az arcom, és onnantól csendben volt

.
De ezt már számtalanszor eljátszotta, mármint azt, hogy csak a szép szóra hallgat. Biztos ez az ő feladata: hogy minket szelídségre, és türeleme neveljen.
Bond!
mert Apa jópár hétig nem fog tudni jönni majd.
Jó telkezést nektek

. Mi kertipartyra megyünk, vagy piknikre, vagy hogyismondjam

. Szóval én is jó időt rendeltem

.
Nyuszi, Ronmay!
Én alapvetően Ronmay-jel értek egyet, viszont sztem a "szomszédban alvó gyerekek" elég nyomós érv

. Én is carul érezném magam miatta, ha zavarnám a szomszédok álmát. Viszont! ők legalább elmennek augusztusban

. arra gondolok, hogy ők legalább gyerekek, akik nem fogják szóvátenni ezt, viszont lehet, hogy egy "kedves" idősödő primadonna költözik a helyükre, aki egy nap után csendet parancsol

.
Amúgy biztos ilyen vékonyak a falak? Ennyire hallani?
Íme egy újabb, naaaaaagyon nyomós érv a kertesház mellett

.
Amúgy nálunk apa sose ébred fel a sírásra, pedig csak két ajtó választja el, nem pedig fal (vagyis az is, de itt van ajtó

). Max. kérdezz rá, hogy nem zavarja-e őket Lili. Ha igen, akkor várj még, ha nem akkor hajrá

.