az ájulás keringetett, mikor a melleitekről olvastam, már szinte az enyémben is éreztem a fájdalmat
én a mellbimbóval vagyok úgy, mint kb Nanetto a köldökkel...
remélem hamar rendbejöttök!!!
elgondolkodtam, és nem tudom én ezt hogy bírnám...
Hari,
Bence nagyon édes, de majd azért még rakj képet, nekem ez kevés volt, még elnézegettem volna
bhdetti,
jujj ilyen szembevérzésről még nem is hallottam
na látjátok, azért van min parázni bőven
Hari,
én még a terhesség előtt szedem homeós bogyókat, egyfajta nyugtatóként, mert nekem a migrénem mindig akkorn jött ki (ha éppen nem valamilyen külső inger hatására, mint pl a napfény), amikkor depis, ideges voltam. Szóval amikor éreztem hogy szakad a cérna, és jobb lesz nyugizni egy picit, akkor benyomtam belőle 5kis golyót, és azért sok esetben elmradt a migrén, és én is megnyugodtam. nem tudom szopi alat lehet e szedni, de ha igen, akkor szívesen megírom mi volt az
ha lehet, majd én is fogom újra szedni, mert most már nem teríthet le egy migrén a lábamról!!!
csatlakozom, én is kalapot hajtok több, kisgyerekes anyukák előtt!!!!
nem is tudom elképzelni egyszerűen, hogy hogy csináljátok... (pedig nekem még ez a zegy Manó sem született meg
én asszem ebben (is) Luna véleményét osztom, hogy két kicsi számomra (egyenlőre) elképzelhetetlen.
és ha valaki a tesóról kérdezne, kiszámoltam mikor jöhet: még kb 10év múlva. viszont majd akkor (diplomásan, kertes házban, és állással=remélem meglesznek) lehet hpgy a második után gyorsan bevállalunk egy harmadikat is, mert azért tök jó egy korban szinte egyidős tesó, de most még hogy ennyi dolog még nem valósult meg az életemben (főleg az, hogy András nélkül semmit sem tudnék még biztosítani a gyereknek) , tuti nem tudnék mégegy picurt bevállalni. be kell fejezni ezt a fránya sulit...
hogy tudjam etetni a gyereket
ja, reggel CTG után bementünk egy pékségbe. ott volt egy anyuka, hátán egy picivel kenguruban, meg egy nagyobbal babakocsiban. a babkocsiban ülő kisfiú rám mutatott, é mondta, hogy baba a pocakban, ott a baba a pocakban
aztán elmentek, de a bolt előtt még anyuka beszélgetett egy nőcivel, a gyerek meg visszajött, odajött hozzám, és elkezdte felfelé húzni a felsőmet.
na megyek aludni.
ja, a mozi nagyon-nagyon jó volt, tele ettem magam kukoricával, kitkat-tel meg kólával
a DM-ben vettem gátmasszázsolajat, illetve a popsitörlőkhöz egy műanyag adagoló-tárolót. utóbbit nár tök régóta kerestem, de DM-eset még soha nem találtam:EDDIG
holnap reggeli után elmegyünk valahová picit sétálni-kirándulni a kutyákkal, valami zöldbe, Dobogókő felé.
azt hiszem lelkiekben most kezdek ráhangolódni a szülésre, mert annyira elterveztem azt, hogy mire Dávid jön, addigra az egész lakás ki lesz dobozolva, takarítva... és most, hogy az előszobában még van vagy 6db doboz, meg a háóban egy nagyobb ruhahegy, még ezeken járt az agyam, hogy MEG KELL CSINÁLNOM!!!!
de most úgy vagyok vele, hogy minden fontos már megvan, ez már csak ténleg egy kis esztétikai hiba. úgyhogy napi 10perc ruhahegypakolás, illleve naoi egy doboz. ennyit megcsinálunk, és kész. mindenhol másol az egész lakásban rend van, úgyhogy az agyam most már sztem azt sugározza a gyereknek, hogy: JÖHETSZ!!!!
na tényleg megyek, mert teleyrom az oldalt...
jó éjszakát