Sziasztok!
Pelus-téma: liberót és pampers-t próbáltunk, elejétől fogva a pampers vált be. Nekem a babylove (dm) nagyon nem tartja a pisiszagot, olyan fura büdös, hogy személy szerint én azt nem preferálom. Aztán lehet, hogy túl érzékeny az orrom
Fogászat: én se voltam

pedig szerettem volna menni, de mindig van valami, amit helyette kitaláltam. Pedig nem vagyok fóbiás, és a fogaim is elég jók.
EKG: voltam Bálinttal, de Kristóffal anno valahogy kimaradt. Nekem nem volt gond belőle, de lehet ma már szigorúbban veszik a dolgot, nem tudom. Talán orvos-kórház függő is. Kérdezd a dokidat, Ilus!
Tünde, engem lehet mindenki meg fog kövezni, de én az elején egyszer elkövettem azt, hogy kivasaltam a babaruhákat, és elegem lett belőle...

azóta egy deka babaruhát, textilpelenkát, semmit nem vasaltam Kristófnak. És Bálintnál sem tervezem. Nem gyűrödnek túlságosan ezek az anyagok. Jó, az ingeket vasalom. De pl. a lepedőt sem, mert gumis és ahogy ráhúzom a matracra, teljesen kifeszül.
Nekünk nem volt multi babakocsink, én sajnáltam rá a pénzt.

Ehelyett volt kölcsönbe egy autós hordozó (most is így lesz), egy nagy Pierre Cardin babakocsi (mindenestül 40 ezer Ft volt), és aztán egy esernyőre csukható könnyű babakocsi (11 ezer Ft volt), mózeskosarunk nem volt, nem láttam értelmét.
Sucer, jó, hogy jelentkeztél!
Bévi, pihenj! Nem tudjuk eleget hangsúlyozni. De már rájöttem, hogy te a korábbi pörgő életstílusod miatt nem bírsz nyugton lenni a terhesség alatt
Limo, lehet császár, de még mindig megfordulhat a baba. Van, akinél ez csak a 36. héten történik meg. És vannak kórházak, ahol a fordítást is "megpróbálják". Szerintem, még ne add fel
Bocs, most nekünk is menni kell.