A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Most akkor Fót? aszem megjelenünk mi is...h alinkeltek hova kell menni..vagy lehet linkeltetek is már :oops: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:56-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:57-kor.
Vendég

Lois,Boo!! Mi megyünk apával jövő héten!! :lol:

Romay! Gratulálok! Így is mész mászni arra a 10 napra?

Boo!! A Calzedonia-ban most vannak olyan fürdőrucik,amiket össze lehet válogatni,csak az a gáz,hogy csak egyszínűek vannak.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ronmay!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Akkor most tessék vigyázni magadra!!!!! Spanyolországon meg ráérsz a 12. hét után gondolkodni! :wink:

Vigantolt én pont úgy tudom, mint Lois. Délután találtam is egy cikket itt a babaneten, csak közben felébredt Petra és nem volt időm belinkelni. Most meg már nincs kedvem újra megkeresni. :roll:

Calzedonia: én nagyon szeretem azokat a fürdőrucikat, van olyan, amit legalább 5 éve vettem (sima háromszöges klasszikus) és még mindig olyan az anyaga, mintha új lenne. Nem fakul, nem bolyhosodik, szinte elnyűhetetlen. Utánaszámoltam, a legrégebbi meglévőt 7 éve vettem. :oops: :oops: :oops:
(én a harisnyákat, necczoknikat is csak ott veszem, szeretem a minőségüket)

Kép
katy76

Nyuszi

Jó kérdés, nyilván agyalok ezen..ha megyek is akkor a szokásos softos mászás lesz..ami ment 2009ben..szuper :evil: mondtam hogy kettős érzés van bennem.az egyik szemem sír a másik nevet. De azt is tudom, ha most nem akkor nem leszek képes x év után rászánni magam és újra feladni egy időre mindent. Most könnyebb mert annyira még nem jöttem vissza. Hiába önző vagyok. :oops:

KépKép

KépKép
ronmay

Szerintetek van értelme ilyet venni?
http://www.minimano.hu/termekeink/biztonsagi_eszkoz/furdoszobaba_es_wc-be/safety1st_hajkarika.html

Petrát már nem lehet megdönteni hajmosás közben és utálja, ha rácseppen a hab v. a víz az arcára. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katy76 2010.06.29 19:55-kor.

Kép
katy76

És mikor lenne a tali? jövő pénteken? :oops: Mindenképp megyek hogy megmutassam a hasam(ha már has parátok van), most milyen és milyen nem lesz még egy évig :lol: :lol: :lol:

Katy
Nem jött be a link

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!
Már javítottam, most már be kéne jönnie

Kép
katy76

Ronmay!
Csak hogy tisztázzuk: nekem has, láb, kar, fenék- és minden olyan parám van, ahová zsír tud lerakódni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

katy76! :)

Szerintem nincs. :roll: Biztos van, akinek bejött, de itt ennél meg az fogja zavarni Petrát, hogy van valami a fején. :roll: Ha utálja a sapit, és nem tűri meg magán, akkor tuti. De ha nem, akkor tehetsz egy kísérletet, hátha bejön. Összegnek nem akkora összeg, veszteni valód viszont nincs. :wink:

Pont tegnap gondoltam arra, hogy ha Hugi elnyal a kádban, és az orráig ér a víz, akkor nem esik kétségbe. :) Látszik, hogy néz egy nagyot (:o ), de becsukja a száját ezerrel, és az orrán át sem vesz levegőt. Aztán amikor rendeződik a helyzet, vigyorog. :)
De hajmosásnál, meg zuhanyzásnál sincs gond, Manónál sem volt. :P Hogy ez most a babauszi miatt van-e vagy nem, azt nem tudom, mindenesetre jó volt, hogy jártunk. :roll: :)

Kép
Kép
200907?

Nem bírtam ki, csináltam vonalzót, olyan jóóó :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Katy

Ez nagyon vicces cucc :lol: Roló biztos lekapná sec perc alatt... :roll: Persze lehet Petra más :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Én sem bírtam ki :oops: :oops: :oops: :oops: :

Kép

(Remélem, nem vagy babonás. :roll: :roll: :wink: )

Kép
Kép
200907?

Szerintem Petra is leszedné magáról. Apa lehülyézett, mikor mutattam neki. :lol: :lol: :lol: Azért, hogy mit ki nem találnak, nem?
Mindegy, úgyis kell mennem a Minimanóba, majd megnézem testközelből.
Petrának eleve tök kicsi feje van, lehet, hogy nem is lehet olyan picire összehúzni.

Képzeljétek, a múltkor elmentem kendőt venni Petrának, és az eladó el volt képedve, hogy 1 évesen hogy lehet 43 cm a fejátmérője! :roll: :roll:
A ti gyerekeiteknek mekkora? Mármint a fejátmérője? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Katy

Rolónak:47.5 cm

Bond

Eddig nem voltam :lol: , de ha ilyen szorgalmas vagy...2011 03.03. a szülés várható időpontja az én számításom szerint, nem menszi alapján. És János kórház a tervezett de nem tom még mi lesz...

KépKép

KépKép
ronmay

Bond
Jaa Utolsó menszi május 26. :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Apa meccset néz...majd jön :twisted:

Ronmay : csendesen, de GRATULA ! :D :D :D Érdekes , most (is) elgondolkoztam és én elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen gyorsan megint állapotos legyek. Pedi a pocakosság tetszett, jól éreztem magam, na de a szüléééééés, meg az, hogy egy kicsi meg egy mégkissebb....Pedig tök jó a kis korkülönbség, tehát ez így tényleg tök jó, nekem mégsincs ehhez elég bátorságom. Pedig jó lenne Zsombinak egy tesó......talán majd 1-2-3 év múlva. :roll:

Katy : képeken Petra gyönyörűséges, na meg persze élőben is.
Khmm...izéé az én kicsi behemótomnak 44 cm volt a fejátmérője , amikor megszületett. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: 8)
Az a fejbigyóhajmosáshoz szerintem egy baromság, de próba szerencse. Enyémgyerek kb. 1 másodperc alatt szedné le a fejéről. De szerencsére neki nincs baja azzal sem , ha szembezuhanyzom, sőt tökre tetszik neki.

Péntekkel kapcsolatban még nem tudjuk mi lesz, addig még képlékeny.

Köszönöm a hajdícséreteket. :wink:

Czigka : ezen akkorát röhögtem, Te sem vagy százas : Apa csontjai erősödnek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
ikoka7

Parancsolj :wink: :

Kép

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:58-kor.
Vendég

Ikoka

Engem se a terhesség se a szülés nem viselt meg. Én szerettem a szülést :oops: ..baromi gyors volt és fájdalmas..de az az érzés amikor kicsusszan nincs annál szebb és jobb. reménykedem hogy most is minden simán fog menni. :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:58-kor.
Vendég

Ronmay!
Szerintem Ikokának se lenne rossz élmény egy "kicsusszanós" szülés. :lol: :lol: :lol: :lol: De ő 248 óra vajúdás után elnyert egy császármetszést, ráadásul a heg még jól be is gyulladt neki, ha emlékeim nem csalnak. Az úgy már nem olyan fini. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meggyőztetek, nem veszek karikát, majd megszokja a gyerek a vizet, vagy megtanulja a szeme elé tenni a kezeit! :lol: :lol:

Kép
katy76

Czigka

Én meg az utána való egy hetet, Roló volt a PICen is...remélem most ezt megússzuk... :wink:
De jó hogy a szüléssel legalább nem vagyok egyedül, már azt hittem ennyire debil vagyok :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!
Van már topic?

Kép
katy76

Ronmay : tudom, hogy Te ilyen belevaló csaj vagy, meg azt is, hogy én egy nyámnyila ( csak ha fájdalomról van szó ), de valószínüleg bennem mély nyomot hagyott a Kisfiam születésének a napja . ( sajna nem csak pozitívat ) De persze annyira imádom ezt a kis Drágát és nagyon boldog vagyok , hogy lett Ő nekem/nekünk. Viszont így, hogy tudom, hogy mi várna rám akkor....., de a pozitív emlékek és élmények elfeledtetik a negatívakat és akkor talán pár év múlva lesz tesó. Na meg ugye akkor már Zsombi is nagyobb lesz.

Kép
ikoka7

Katy

44cm buksit megszülni nem lenne semmi!Roló 33,5 volt..így nekem könnyű :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Katy : szívemből szóltál :wink: :D
"megtanulja a szeme elé rakni a kezét " :mrgreen: :mrgreen:

Kép
ikoka7

Ronmay : hoppáá. Félre ne érts, nem feltételeztem ám én sem , hogy neked vagy bárkinek az a "kicsusszanás" olyan egyszerű volt , mint azt leírni. :wink: , de tök jó , hogy így tudtok hozzáálni. Le a kalappal mindenki előtt aki "kicsusszantotta " a porontyot. :D

Kép
ikoka7

Na hát akkor ha mindenki eltünt , akkor én megyek vízszintesbe, mert tudjátok én már ilyenkor indulok durmolni. :oops: :roll: :wink:

Kép
ikoka7

Egyébként én borzasztóan sajnálom, hogy nem tudhattam meg, hogy milyen vajúdni és szülni, ki tudja, lehet, hogy ez nekem örökre kimaradt.
Bajban is vagyok azzal a szóval, hogy szülni, mert én nem szültem a szó eredeti értelmében, csak kivágták belőlem Petrát. Nyilván nem tehetek róla, meg nem én akartam így, de sajna azt sem tudom, hogy milyen egy szülési fájdalom. :( :(

Kép
katy76

Katy

Ne aggódj, ha akarsz babát, még átélheted..aztán meg a vajúdás közben a qva a@mat fogod mondogatni, meg b@meg ronmay ez jóó?? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:59-kor.
Vendég

sziasztok!

Játszóház:
én még az omszki-tónál tudok egyet és állitólag az a kicsiknek is kedvező...

lois!
mi sajna nem megyünk,mert igaz apa már jobban van és alakul,de
még nagyon nincs a toppon...

Boo!
nekem eddig bejött a bonprix.jó a méretezése sztem.

nyuszi!
sajnálom Lilit.gyógyulás.

ronmay!halk gratula!!

Kép
Kép
csibe83

Katy

kellene már Petrának egy új vonalzó :wink: hogy kell hszet törölni?

KépKép

KépKép
ronmay

borostyán nyakláncot hol tudok leghamarabb venni???

Kép
Kép
csibe83

nekem is baromira fájt,de már én is csak a szépre emlékszem...
pedig azt mondtam,hogy én soha nem felejtem el.

Kép
Kép
csibe83

mindenki alszik???
vagy grace klinikát néz,mint én???

Kép
Kép
csibe83

Ronmay!

Juhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Apa mit szólt?
Horvát o. előtt fogant, vagy ott? :wink:
És mi lesz Spanyollal :roll: ?
Akkor valószínüleg megint együtt pocakosodunk :lol: . Gondolom 9 hónap alatt csak összejön :roll: :wink: ....

Ja, voltam tegnap uh-n, mert Niki barátnőmet kísértem el, és ha már ott voltam, megnézettem magam, mert ugye nekem 3 éve ki kellett műteni egy nagy cisztát, meg egyáltalán, hogy minden rendben van-e, és kihetetem-e a "zimmer frei" táblát a hasamra :lol: . Maholnap (nem) kell megjönnie, így nem sok mindent látott, de hála Istennek minden rendben, petefészkeim szép tiszták, és meglepően vastag méhnyákot látott, így azt mondta, hogy biztos rendben van a ciklusom, és hajráhajrá :lol: .
Bnőm babája 9 mm :D :D :D .

A játszóház:
www.aranytucsokvar.hu
Ma mondta bnőm, hogy ott volt a kislánya bulija, és nagyon jó hely :D . Úgy örülök, hogy jöttök :D .

Katy!

Ha Botond beteg lesz, max elmegyek nélküle :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: . Amúgy most már biztos vagyok benne, hogy a foga miatt van, de tudod, én erre zizi vagyok, szóval nagyon szorgosan kúrálom :lol: . Viszont, ha a foga miatt van, akkor hiába, mert addig úgyis ez lesz, amíg ki nem jön. :?
Csak olyan kellemetlen lenne, ha szúrós tekintetű anyukák egymásnak sutyorognának, hogy "nézmáidehozzaígyakölkét" :roll: . Nem baj, majd max. megvillogtatjuk a hasunkat, egyből nem tűnik majd fel nekik a gyerek taknya :twisted: :lol:

Tábla:
Hú, most azért elgondolkodtam, hogy azért Tabati, meg Lola rendesen bevállalták ezt :roll: :lol: . Tudom, számtalan az előnye, de azért az első fél évben nem cserélnék velük idegrendszert :twisted: :lol: .

A szülés:
nekem is szuper volt, de tényleg :D . Nálam eleve nagyon sanszos volt a császár, és az is lett Botond méretei miatt: 4280g, 36 cm fej. (ikoka, én mai napig nem is értem, hogy gondolta a dokid :evil: ). Császárhoz képest a lehető legproblémamentesebb volt minden, és nagyon pozitív emlék maradt :D . És nekem az az utáni pár hétben sem volt semmi probléma :D .
Mondjuk én mindig mindent pozitívan látok :lol: . (Mondjuk Ikoka szülésén napokig borzadosztam :( ).

Má megint nem hagytok aludni :evil: .... :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

HŰHA! MIK TÖRTÉNNEK ITT KÉREM! :D :D :D

Ronmay: Gratulálok és drukkolok,biztos minden rendben lesz!
Nyuszi: Jobbulást Lilinek!
Lois: Már puhítom apát,egyenlőre ellenáll :twisted: :? ,merthogy senkit se ismer ( baszki énse),meg ennyi nő meg gyyerek között ő mit keresne...szóval kifogásokat gyárt,de puhítom!
Tali nálunk: Én benne vagyok,ha szeretitek a vadregényes,erdős-mezős-halastavas környéket :wink:

Szülés: Én is szerettem minden pillanatát és nem bánom a 12 óra vajúdást sem, így valamennyire van szülésélményem is, a császárt sem, emlékszem minden műtőben elhangzott szóra a mai napig...egy dolgot hagynék ki, a fejfájást az érzéstelenítéstől :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Nekem éppen nem csusszant ki, de szuper volt...bármikor, akár holnap újra csinálnám :roll: Majd egyszer elmesélem :roll:
Ő sem volt egy nagyfejű ded, 34 cm, de most már 47-es sapi is bevág :roll:
Nekem is nagy parám volt a császár, nagyonnagyon akartam simán, én akartam csinálni, hogy ne csak úgy szedjék ki belőlem, hanem hogy produktív élmény legyen. De persze a gyerek volt az első, az első szóra, ahogy az ő biztonsága veszélybe került volna, már pattantam volna fel a műtőasztalra.

Calzedonia fürdőruhám nekem is van egy rakat (8tutira), nem mai darabok, de valóban elnyűhetetlen kategória. Mondjuk egyse jó rám, így persze nem kopnak :oops:
Én az outletjében vettem mindig, régen tök jó volt, manapság pusztulat. Mindig jött velem haza sok csípőharisnya is, ott nagyon jók vannak, azóta sem találtam jobbat. Rendes áron a fürdőruhái szerintem elég drágák, annyit én nem adok érte, annyiért többet szeretek venni :roll:

Czigka!

Húú, szuper lenne, rágd a fülét :wink:
Bögyös cingár :arrow: Jó is lenne, de nem sajna, csak hülye számok...mindig körberöhögtek régen a fehérneműsnél is mikor mondtam, hogy D kosár, hogy namajdénazttudomhülyeszőkevevő, de tényleg annyira fura a fazonom, hogy nagy kosár kell, 'oszt mégse vagyok egy dúskebel.

Csibe!

Sajnálom :(

Nyuszi!
Na téged pont nem soroltalak fel, de téged biztosra vettelek :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hédi fejkörfogata 6 hónaposan 43,5 cm volt azóta nem mérték, vigantolt én este adom kiskanáltejcsibe és nekem azt mondták,hogy 1 éves korig naponta, de nekünk egy ideje 2 csepp a fogak hiánya miatt utána nyáron szünet,de mivel Hédi augusztusi idén nem tartunk szünetet. Ja és 3 éves korig

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

most nem jut eszembe,h nekünk mekkora fejjel született Kiara,de
most tuti 47 körül jár már.
az omszkiról nem tudok inkelni,de azt is meg lehet nézni,m állitólag
tök jó...

lois,omszki se jön be??
kicsit beljebb van.
bár mi Fótra az M0áson megyünk.igy 20perc kb

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Ááá, nekem az is a világvége.
Most odakapcsoltam a Grace klinikára, és miattad :arrow: :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
hát eléggé szomorú volt sajna.
megsiratott...

Kép
Kép
csibe83

sztem én alukálok.
ja amúgy Kiara 36-os fejkörfogattal született és 3 hónaposan
41et mértek.

jó éjt!

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Elég szar éjszakán vagyunk túl. Este kapott Lili kúpot,aludt is,de éjjel nagyon melegnek éreztem,úgyhogy felkeltettem megmérni a lázát,mert mondta a doktornő,ha nagyon meleg,akkor csillapítani kell. 37,9 volt,így kapott még egy kúpot,itattam. Utána 2-szer hányt szegénykém,valószínűleg a torka miatt,de annyira édes volt,megzabáltam,mert jelzett,hogy van valami. Elkezedett sírni és ahogy kivettem az ágyából,abban a percben kihányta a vizet. Úgy imdom. Na aztán fél4-kor sikerült vissza aldunia fél 8-ig,de nagyon nyűgi volt,viszont láza nincs. Most megint alszik,rá is fér,így fog gyógyulni. Úgy sajnálom szegényt. Állandóan a seggembe van,lóg rajtam,hogy vegyem fel.

Lois! Most akkor pénteken vagy szombaton lesz nálad a buli? Mert Ronmay péntekről beszélt

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Ronmay péntekről beszél, ami most van az valami játszóházazós móka Fóton.
Nálam a buli jövő héten 10.-ikén szombaton lesz!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kispocok?????????

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane