Ronmay!
Juhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Apa mit szólt?
Horvát o. előtt fogant, vagy ott?
És mi lesz Spanyollal

?
Akkor valószínüleg megint együtt pocakosodunk

. Gondolom 9 hónap alatt csak összejön

....
Ja, voltam tegnap uh-n, mert Niki barátnőmet kísértem el, és ha már ott voltam, megnézettem magam, mert ugye nekem 3 éve ki kellett műteni egy nagy cisztát, meg egyáltalán, hogy minden rendben van-e, és kihetetem-e a "zimmer frei" táblát a hasamra

. Maholnap (nem) kell megjönnie, így nem sok mindent látott, de hála Istennek minden rendben, petefészkeim szép tiszták, és meglepően vastag méhnyákot látott, így azt mondta, hogy biztos rendben van a ciklusom, és hajráhajrá

.
Bnőm babája 9 mm

.
A játszóház:
www.aranytucsokvar.hu
Ma mondta bnőm, hogy ott volt a kislánya bulija, és nagyon jó hely

. Úgy örülök, hogy jöttök

.
Katy!
Ha Botond beteg lesz, max elmegyek nélküle

. Amúgy most már biztos vagyok benne, hogy a foga miatt van, de tudod, én erre zizi vagyok, szóval nagyon szorgosan kúrálom

. Viszont, ha a foga miatt van, akkor hiába, mert addig úgyis ez lesz, amíg ki nem jön.
Csak olyan kellemetlen lenne, ha szúrós tekintetű anyukák egymásnak sutyorognának, hogy "nézmáidehozzaígyakölkét"

. Nem baj, majd max. megvillogtatjuk a hasunkat, egyből nem tűnik majd fel nekik a gyerek taknya
Tábla:
Hú, most azért elgondolkodtam, hogy azért Tabati, meg Lola rendesen bevállalták ezt

. Tudom, számtalan az előnye, de azért az első fél évben nem cserélnék velük idegrendszert

.
A szülés:
nekem is szuper volt, de tényleg

. Nálam eleve nagyon sanszos volt a császár, és az is lett Botond méretei miatt: 4280g, 36 cm fej. (ikoka, én mai napig nem is értem, hogy gondolta a dokid

). Császárhoz képest a lehető legproblémamentesebb volt minden, és nagyon pozitív emlék maradt

. És nekem az az utáni pár hétben sem volt semmi probléma

.
Mondjuk én mindig mindent pozitívan látok

. (Mondjuk Ikoka szülésén napokig borzadosztam

).
Má megint nem hagytok aludni

....