Sziasztok!
Egy órája értünk haza babanézésből. Nagyon nagyon jó volt, sok hasznos tanácsot kaptam, jó érzés volt. Megkaptam a gyerek doktornéni telefonszámát is.

Kaptam egy könyvet a szoptatásról, holnap elolvasom.

Mindent megbeszéltünk, vagyis elég sok mindent, de még tudtam volna kérdezni. De még úgyis megyünk. Megint meg lettem dicsérve milyen szép nagy a pocim, és amikor mondtam, hogy 13 kilót híztam, el se tudták képzelni, hova ment.
Aztán nemcsak a szoptatásról, a kórházról is mindent megtudtam. Úgyhogy úgy megyek be, hogy tudom, mi hány órakor lesz: ébresztő 5kor,fürdetés délután 4kor, szoptatások 3 óránként reggel 6tól kezdve stb. Szoptatásról naplót kell írni. lemérni előtte, utána. Pelenka kakis volt-e vagy csak pisis, stb.

Meg a szülésznőkről, csecsemősökről, úgyhogy vigyázz kórház, tapasztalatokkal felszerelkezve érkezem!

De azt még mindig nem értem meg, miért kell 2-es méretű pelenkát adni az újszülötteknek.

De azt úgyis viszek be, meg popsitörlőkendőt, textilpelust, kissapkát, kesztyűt, mást nem. Azt is tudom, hány nap után engednek haza. Ha sima szüléses vagy, akkor 3 nap, ha császáros, akkor 4. Ha hétfő délelőtt kerülünk az osztályra, akkor az már egy napnak számít (mármint a hétfő), és csütörtök reggel engednek haza, ha hétfő délután, akkor meg péntek reggel. Mindez sima szülés esetén.
Szilvás! Jobbulást kívánok neked!!! Bende már meggyógyult?
Évi! Helyes, helyes, de azért azzal a minimális házimunkával is csak módjával! Holnap lefényképeztetem a pocim az urammal

és teszek fel! De esküvőset már tettem!!! Meg most is töltöm fel!!!
Ircsi! Nálam meg te vagy rajta a kezdőlistán!

És nagyon szép a pocid!!! De én is érzem, hogy Bence előbb fog jönni, mint aug. 6. Apukája júl. 28-ra tippel, én előrébbre, de titok mikorra.

Július elején megmondom mikorra.

Kötjük Tomival a fogadásokat.
Pelus: mi Pampers-t vettünk, az 1-eset. Azt a tanácsot kaptam, hogy a pampers fiúpelenka, a libero meg lány. De nem vettünk sokat, mert egyrészt gyorsan nő, másrészt bármikor lehet pelust venni, apuka be tud érte menni, harmadrészt meg úgyis kitapasztaljuk, nekünk melyik jön be igazán!
Én a nektarint, meg az őszibarackot kívánom nagyon nagyon. És mostanában reggelire a kakaós csigát.
Melisch! Én még holnap vasalok egy adagot. Textilpelust mi is kivasaltuk.
Bekri! Igyekszem jönni, most már többet, csak tényleg komolyan veszem a pihenést. Főleg a Tomi, mindig nézi, hogy betartom-e a fekvést. És együtt számolunk magzatmozgást. Addig nem is szoktam semmit se csinálni, amíg nincs meg a 20, mert csak belekeveredek a számolásba, meg figyelem, hogy 1 perc eltelt-e már. Általában 3 és 5 között szokott meglenni, függően az időjárástól, ha az változik, akkor Bence is lustább és noszogatni kell, hogy mocorogjon.
Megyek is vissza pihenni, és aludni. Holnap is jövök! Jó éjt mindenkinek!