Sziasztok!
Először is nagyon nagy Gratula Ircsinek meg apájának, hogy Katus megérkezett...sok boldogságot, egészséget, meg tejcit kívánok!
Évitől tudtam meg ma délután...
Kicsit eltűntem...hulla vagyok már...jó hogy holnap végre semmit nem kell csinálnom nagyon...
Tegnap reggel bemásztam a nőgyógyászhoz táppénzigazolásért a háziorvosnak...már ott majd megdöglöttem...délután csomót pakolásztunk itthon...aztán a szüleimmel mentem valami bemutató szerűre, én naív azt hittem végig tudok ülni 2 órát...hát a végére már azt hittem leesik a lábam, és a derekam kettétörik, gyerkőc meg már kitaposta mindenemet...a körülöttünk ülők nem is az előadót fiogyelték, hanem hogy életre kelt a hasam, és igyekezett rólam lemászni...
Este nyűgös is lettem, tök fájt a hátam, derekam, és megfájdult a fejem is, mire ágyba kerültem...
Ja, alattunk meg felújítás van...tegnap kezdték...8,00-kor elkezdtek fúrni, kb. 20 percig megállás nélkül, majd egész nap semmi...olyan pipák lettünk, hogy miért nem bírtak volna később...de nem baj, gondoltam 1 hét és kész...
Este össze vissza forgolódtam...hajnal 4-től csak a plafont bámultam, wc-re járkáltam, olvastam...utána kicsit visszaaludtam, erre megint 8,00-kor fúrásra keltünk, megint tartott vagy 20 percig, és kuss...ha minden nap ez lesz, lemegyek, és nyakonb...m őket most már...vagy inkább Gábort leküldöm...
Utána összepaoltunk, és elmentünk Pécsre...sajna senkivel nem tudtam talizni, mert csak tegnap este találták ki apuék, hogy akkor most megyünk...
Kaptunk csomó babaruhát onnan, úgyhogy a gyerkőcnek 3 hónapos korától nem nagyon kell bodyt meg rugdalózót vennem, mást is csak 1-2 darabot majd...
Meg elindultunk városnézőbe is...csak elfelejtette mindenki, hogy 8 hónapos terhes vagyok, és egyet előre hármat hátra technikával haladtam...mire a főtérre értünk, azt hittem meghalok...emelkedő, emelkeő...azt hittem de jó lesz visszafelé lejtőn, de furcsamód akkor is emelkedett, pedig ugyanarra mentünk... ...megállapították, hogy nem valószínű, hogy mostanában kirándulnak még velem...
Úgyhogy most hulla vagyok, és izzadok kegyetlenül...
Aki nagyon szenved, azonnal menjen orvoshoz!!! kéretik itt magukat nekünk

...mi meg csak aggódunk (ja, sikerült úgy nagyjából átfutnom az utolsó pár oldalt)
Na, most megyek szétfolyni...
Holnap leszek többet szerintem, vagy legalábbis visszaolvasok rendesen...
Szép estét mindenkinek!