A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Brikancs
Kádban olyan fekvőhöz közeli helyzet lett volna. A szülőszéken meg rendesen ülve...
Eszembe jutott egy volt tanárom.... azt mondogatta, hogy sokkal könnyebb, és élettanibb függőleges helyzetben szülni, mint fekve... hiszen az ember az ürítési folyamatait is inkább ülve végzi (ezt nem ilyen szépen fogalmazta meg :lol: :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szia Claire

Én kérdeztem a szülésedet, hogy simán szültél e. Kösz a választ:-)) Nagyon jó lehet olyan nagy családban élni, mint a tiétek :-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok

Nem voltam pár napig, visszaolvasnom esélytelen, gondoltam csak a mai napot nézem vissza... és mit látok :D :D :D
Ircsi, óriási gratula nektek. Csodaszép kisbabátok lett. És jó nagy lett. GRATULA

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Ircsi értem én is szeretném kipróbálni vagy állva, négykézláb szülni és végre nem fekve. De még nem tudom hogy lesz tudod előző császár volt és egy kis kockázat van a heg szétválás, habár azt mondják kb 1% az ilyen eset. Remélem nem leszek benne az egy %-ban.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Katus-apuka nagyon lelkes... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alighanem meg kell vele küzdenem majd Katusért :wink:

Szerintem, azért ilyen kisimult Katus, mert szülés közben nem volt semmi erőltetés... szépen, alakulva tudott megszületni...

És én akár holnap is vállalkoznék szülésre!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszönöm, Ircsi átküldte a gmailes ID-t és jelszót :D
Vendég

Csillag menj már el légyszíves az emberszervízbe és nézesd meg magad, légy oly kedves! Nem kell nekem több aggódnivaló, van nekem elég így is!

Ircsi a párom kérdezi, hogy hogy kell ezt diagnosztizálni, mert ha dokihoz megy, szeretné konkrétan megmondani, hogy mire gondol, nehogy megint ne vegyék komolyan. Vicces, mert anyámat is kérdeztem és ö is, én is ugyanezt gondoltuk, amit te.
A képekkel meg nem tudok betelni. Egész nap rátok gondoltam. :)

Köszi!

Barbi
Vendég

Ircsi olyan jó hogy engedték, hogy simán lassan menjen minden és nem erőltettek semmit. Oxytocint se kaptál?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ircsi!

És a gravitáció is függőleges helyzetben jobban működik! :wink:
Ezért sajnálom, hogy nálunk erre nincs lehetőség. Pedig a szülés,ahol én irányítok c. könyvben is ajánlották a szülőszéket. De sebaj, így is megoldom: volt benne olyan testhelyzet, amit ki szeretnék próbálni. És nem fogok semmilyen fájdalomcsillapítást kérni, ezt már eldöntöttem. Csak egy kis nyugalmat. :roll: Szeretném, ha hagynák, hogy minden olyan tempóban történjen, ahogy nekünk jólesik. Megálmodtam hogyan szeretném. Tomi is ott lehetne, relaxálhatnék, nyugalom lenne, nem idegesítenének, hogy gyorsabb lenne, ha adnának valamit. Szeretném, ha csak hármunkra koncentrálhatnék, legfőképp Bencére. Nagyon sokat olvastam erről, éss sokat is gyakorlom. Már csak abban reménykedem, hogy komolyan vesznek és betartják a kéréseim!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2010.07.02 18:42-kor.

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi eddig én is úgy szültem, hogy fájdalomcsillapító nélkül és én nekem nagyon jó volt úgy én szegény doki nénimnek mindig elmondom, hogy így szeretnék szülni simán fájdalomcsillapító nélkül. Már biztos hülyének néz, de nekem megnyugtató hogy mindig elmondom:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Barbi
Ha ennyien, egymástól függetlenül egyre gondolunk, akkor lehet benne valami... :cry:
EKG, szív-UH, mellkas-rtg, hasi-UH... laborvizsgálat (sziv-, májenzimek) :wink:
DE... egy normális sűrgősségi osztályon elmondja a panaszait, fizikálisan megvizsgálják, már az is sokat mond!

Brik
Nem kaptam....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbcsi
Lehet így szülni, a személyzet hozzáállásán múlik csak...
Az orvosoddal beszéltél erről????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sucer ne aggódj kész lesz a babaszoba is mire megjön Olivér, ha meg nem apa gyorsan megcsinálja míg a kórházba vagytok. Sajnálom, hogy nem láttad a picit :cry: én hiába voltam csak kicsit mutatta nem fordította felém a monitort :cry:

Csillag most, hogy vagy görcsölsz még?

Bévi anyukád szerintem nem akart rosszat én pl ilyet nem kérdezzek és nem is olvasok részleteket, aprólékos szüléstörténetet egy ideje, hogy nem tudjam mi vár rám és ne parázzak. Postán :evil: :evil: :x hogy lehetett ennyire tapintatlan nem látta terhes vagy és senki nem engedett előre???????????????? Életbiztosítások jó ha elolvassa az emberé és rákérdez dolgokra, mert legtöbb szinte semmit nem ér.

Tünde lábfelpolcolás :lol: :lol: :lol: :lol: vádlira meg kalcium

Barbcsi nagyon édes kismama vagy 8)

Brikancs sajnálom a vizsgát de főleg, hogy nem vagy jól lehet neked is jót tenne egy orvosi vizsgálat?

Csillag látom nem javul a helyzet, menj be a kórházba max hazaküldenek ha minden ok ne szenvedj hosszú még az éjszaka!

Kép
Kép
melisch

Az jó, brik, én csak abban reménykedem, hogy komolyan vesznek és be is tartják, hogy nem kérek semmit. Még sosem szültem, de szerintem ez akkor sem fájdalom, hanem a világ legcsodálatosabb és legörömtelibb dolga!!! Gondoljatok csak az afrikai nőkre :arrow: érzik, ha közeledik a szülés, leülnek, megszülnek, aztán a hátukra kötik a babát és dolgoznak tovább. Mintha teljesen természetesen a nap dolgai közé tartozna...
Már minden éjjel a szüléssel álmodom. Tegnap azt álmodtam, hogy elfolyt a magzatvizem, és anyuék, anyósomék is pánikba estek, hogy mi lesz. Én meg halál nyugodtan mondtam, hogy mi lenne, megyünk szülni. :D

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi! Az a baj, hogy csak akkor tudok az orvosomnál szülni, ha aznap épp ő van ügyeletben. Mivel nincs szerződése a kórházzal. Így nem tudom, megbeszéljem-e vele. Remélem a szülésznők tényleg olyan kedvesek, mint ahogy hallom. Viszont ha egy hülye dokit fogok ki, félek, nem fogja komolyan venni a kérésem. :( Itt a gátmetszés első szülőknél szinte kötelező beavatkozás....

Melisch! Köszönöm szépen a bókot, de ezt most miért mondtad? :oops: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Hű,nyomtatom a blogom,egy egész könyv lesz :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na Évi, az jó! Legalább lesz mit visszaolvasgatni együtt később! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi igazad lehet de itt még így működik az egész egészségügy és minden ami állami kézben van. Nem lehet ellene tenni csak saját magát hergeli az ember ha a modern kor elvárásait akarja felfedezni. Talán nem is akarjuk, mert még ''nem nőttünk'' fel hozzá.
Kádas szülés itt na tudod álmomban, szerintem még Temesváron sincs, max hacsak nem az új idén nyílt magán klinikán ahol 1,000 euró a szülés.

Kép
Kép
melisch

Köszi Melisch:-) Egy tárgyat így halasztok, előfordul, de legalább vége a sok izgulásnak:-)) Én most szerencsére jól vagyok, de fájdogált ma. Nagyon várom a jövő hét szerdán, akkor megnézzük mi a helyzet. Elkezdtem tegnap inni a málnalevélteát, homeot nem kaptam készlethiány van. De majd máshol is megnézem azt mondjuk 36. héttől szeretném szedni. Mondjuk ezt még megosztom a doki nénimmel :-))

Barbcsi érdekes én még sose álmodtam szüléssel. :-)) Engem eddig komolyan vettek én úgy vagyok vele, hogy vagyok olyan erős, hogy fájdalomcsillapító nélkül szüljek, mondjuk nem tudom hogy másnál hogy volt akinek több gyermeke van. Nekem az első szülés volt az amikor nem voltak olyan erőteljes fájdalmaim, a másodiknál tudjátok mi történt, ott az nehéz volt és gyors erőltetett, de ott se kértem fájdalomcsillapítót, a csaszinál meg nem kell. Barbcsi szorítok, hogy fájdalomcsillapító nélkül szülj, szerintem a legjobb:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Barbcsi annyira aranyos vagy kis sovány, vékonyka csajszi és ott a nagy pocak valahogy az aranyos jelző-t jobbanak találtam mint a kis csinosat. Sokszor megnéztem a képed, tetszett. Bocsi.

Évi anyukád szüléstörténete brutális, na ezt tényleg senkinek nem kívánja az ember meg olvasni is rossz volt.

Brikancs tudod pár vizsga nem a világvége, bár tudom magamról milyen nehéz. Én 3. évben nem vettem az első és egyetlen vizsgám hát rengeteget bőgtem, barátnőm meg dühös is lett, hogy miért bőgők 3. év végén már ideje volt, hogy én is elseggeljek. Végül is igaza volt.
Doki és hómeós gyógyszerekről, itt nem vélekednek sehogy inkább süketnek tettetik magukat ha mondtam valami teát vagy egyéb gyógyszert

Kép
Kép
melisch

Nekem is volt ismételt vizsgám az egyetemen... komoly tantárgyból... filozófia-vizsgán volt akkora sikerem, hogy a tanár visszatapsolt :lol: :wink:
B-vizsgán a csoporttársaim összesúgtak nekem egy kettesre valót... :? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Elég volt végig olvasni!!!

Csillag remélem elmentél a kórházba!!

Évi Tomika azt teszi amit kértél megvárja a 36 hetet lehet :lol: de már semmi baj nem lehet!

Ircsi Katussal nem lehet eltelni olyan kiváncsi leszek milyen érzés lesz ott lenni majd a picurral meg stb már várom én is,szülés örülök,hogy szép emlék számodra és majd a kis tesó jövetelekor is erre gondolsz
:lol:

Melisch szülés mindenhol más nálunk sincs semmi se EDA,se szülőszék,se kád semmi és ez is kórház válogatja szerintem,én magunknak biztonságosnak érezném a császárt,sok ok miatt,de ezt nem én döntöm el!!!

Csajok nagyon kinlódom mindegy mit eszem mindentől kifelé szakad a gyomrom,még 3 hét remélem és megszülünk,addig meg csak kibírom valahogy,a hasam kő egyfolytában és rosszul vagyok alacsony a vérnyomásom,de lehet az éhségtől,enni meg nem tudok mert mindentől fáj nem gyengén!!!

Kép
bévi

Melisch, nehéz de igazad van:-))) De boldog vagyok a mai vizsga miatt mert az sikerült :-))) Úgy örültem neki.

Nekem szerintem a dokim nem mond semmit, hogy szedem, mert én nagyon a természetes dolgok híve vagyok.
Szerintem nem igazán szokták a kismamák megkérdezni lehet e, hanem elkezdik. Megnézed a neten, de mondom nekem segített anno a málnalevél könnyebb volt a szülés. A homeot én is most fogom először kipróbálni, ha kapok:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Bévi
Neked is irány a kórház!!!!!
Az se jó, ha nem eszel!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbcsi remélem sikerül úgy szülj ahogy szeretnél,csak az ügyeletes dokiknál ilyenkor nem könnyű,szerintem ha nem a te dokid lesz bent én nem is adnék pénzt minek,a szülésznőnek lehet,de a dokinak nem,és miért nem fogadsz szülésznőt????Remélem a te dokidnál szülsz mert az nem a legjobb mikor idegen orvosnál kell és megszoktad már akihez jársz,bár a pakliban benne van mindenkinél ha fogad ha nem szerintem,hogy nem az orvosánál szül!!!SAJNOS!

Kép
bévi

Sziasztok! Lefagyott ez a vacak, és elszállt, amit írtam, így most rövidítek!
szoptatás és mellszívó: az elején esetleg érdemes egy kicsit fejni, de ha a gyerek jól elkapja a fonalat, akkor bizony jól be tud állni a kereslet-kínálat. A tejcsi összetétele pedig pont neki való, pont akkorra. mindenesetre gyakran mellre kell tenni, egyrészt az jól beindítja a tejcsit, és az a néhány korty előtej nagyon fontos!!!
Nyugi, egészséges gyerekek némi tartalékkal születnek, nem hallnak éhen, de ha mégis kapnak egy kis pótot, attól mégfogja tudni, mi az igazán jó neki. Aluszékony vagy türelmetlen gyerekkel kicsit nehezebb.
És merjetek kérdezni, kulcs, h a gyerek jól kapja be a cicit, emlőudvarostul, kérjetek segítséget, ha fáj, sebesedik, nem jön, stb. És merjetek kísérletezni, többféle szoptatási póz létezik, és érezni fogod, h hogy ürül jobban a melled. Én régen pl sosem szoptattam ún hónalj tartásban, aztán az ikreknél jöttem rá, hogy a hónom alá benyúló mirigy úgy milyen jól ürül.
Persze vannak szerencsésebb alkatok, nekem pl nem nagyon durrant be sosem, max egy kis meleg zuhany alatti kigyúrás kellett, és ha túl tele volt, akkor folyt kifele :lol: :lol: .
Ha szoptatási biztatásra van szükségetek, forduljatok hozzám bizalommal, ha pedig nehéz esetek megoldására, kérdezzetek tapasztalt, nehezn szoptatós anyukákat, vagy szoptatási szakembert.
A szervezetetek fantasztikus, nagyon tud alkalmazkodni, évezredek óta ezt csinálják a nők, NEKTEK IS MENNI FOG! Claire
claire

Ircsi igen én is így voltam másodjára még kevesebbet tanultam és csak ''filozofáltam'' marketingből mégis a végén a tanár megkérdezte engem miért is vágott el elsőnek???? :evil: én honnan tudjam hiszen azt hittem majdnem tökéletesre vizsgáztam elsőre. Mostanra szép emlék akkor meg fájt :oops:

Na én lelépek, mikor jövők nem tudom holnap megint megyünk bevásárolni még hiányzik 1-2 dolog Petrának, aztán tuti megint pihennem kell. Lehet estére benézek.

Addig is mindenki vigyázzon magára. Bár most Csillag miatt aggódóm lehet benézek, de ma se értem rá pedig 98%-ban biztos voltam, hogy Katus megszületett és furdalt a kíváncsiság, hogy igazam van-e.

Kép
Kép
melisch

Bévi én is alig tudok enni, nekem is fáj amikor eszek, eddig égetett, most meg hamar eltelítődik és mintha kipurcanék olyan érzés.
Már nem sok van hátra.

Ircsi milyen rendesek voltak, szerencsére nálunk is rendesek, minden csoporttársam. Nekem is most fontos tárgy lett a vesztem, amiből államvizsgám lesz majd egyszer:-)) De nem érdekel, most a nyugi érdekel végre, annyi sok negatív dolog történt velem mostanság, hogy most már csak pozitív dolgoknak kell jönniük.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ircsi azért eszem csak utána fáj a gyomrom,meg azt nem tudom mitől lehet,hogy be keményszik és olyan mint egy kő,most is bökdösöm és nem mocorog Lili nah ilyenkor sokkot kapok!!!De a kórházba meg ha bemegyek lehet hülyének néznek miért megyek be azzal,hogy kemény a hasam.Mert más bajom nincs a vérnyomim alacsony meg kő kemény a hasam de nem görcsölök semmi,csak most nem értem Lili miért nem reagál a mozgatásra piszkálom és semmi,ilyenkor már leg szívesebben kiordítanám a lelkem!!!

Kép
bévi

Claire köszi, úgy lesz:-))

Melisch ti is vigyázzatok magatokra:-)) Kellemes pihit nektek:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Bévi
A sok keményedés nem jó! Attól keményedik a pocakod, hogy a méh izmai összahúzódnak! Hatással lehet a lepényi keringésre, okozhatja a méhszáj nyílását!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nah addig noszogattam megmozdult végre már majdnem sokkot kaptam!!Szerintem nekem kevés a magnézium magne b6 szart se ér,de nem kapok másikat,mi a fenét csináljak azért 6 szem magne b6 az olyan 300mg az semmi.
Ircsi szerinted menyit vegyek be vagy mit vegyek tuti annyi a baj mert csak keményedik a hasam nem görcsölök!!

Kép
bévi

Claire
Igen, ez a lényeg: bízzon az ember magában... és merjen kérdezni...

Na... nyitogatja a száját a Főnök...

Vigyázzon mindenki magára!
És inkább feleslegesen menjetek orvoshoz, mintsem baj legyen!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

És az a fura reggel soha nem kemény ha elkezdek mozogni akkor keményedik be,ha fekszem akkor jobb most az az igazság kimentem gyomlálni és lehet azt nem kellett volna hajolni,nem kötelezi senki csak én vagyok ilyen birka nem birok megülni a seggemen mert unatkozom,ökör vagyok!!!!

Kép
bévi

Szia Ircsi, puszit küldünk Katusnak:-)))

Bévi örülök, hogy megmozdult:-))Én bevallom sokszor elfelejtem bevenni a Magne b6-ot, de eddig szerencsés voltam, hogy olyan sokszor nem keményedtem mint régebben.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Bévi ilyet ne csinálj, nem szabad!! Igenis tessék a popsidon ülni, 6 heted van bírd ki utána ugrálhatsz.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ircsi!
Legkisebb fiam megnézte kislányod képeit, és kommentálta:
"Igazi kisbaba?" mondom igen "de aranyos, nagyon cuki, na megyek indiánozni" :lol: :lol:
Ő 6 éves, lehet, h pár év múlva is a képeit fogja nézegetni, csak más lesz a megjegyzés??? :lol: :lol:
Claire
claire

Brik nem direkt csinálom esküszöm,ki mentem az utcára gondoltam kinézek erre oda mentem elkezdtem gyomlálni,és már azon vettem észre kapa van a kezembe,és akkor tértem magamhoz mikor be keményedet a hasam!!!Nem direk megyek ki tudatosan meg nem direkt csinálom ezeket mire észhez kapok már csinálom is!!!

Kép
bévi

Bévi ez aranyos volt :-))) Azért a bébi miatt inkább csak nézelődj:-)) Elhiszem, hogy nem direkt csinálod.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ilyen dilis a felfogásom nem birok egy helyben megülni,hozzá vagyok szokva a mozgáshoz,jah és az is hogy unatkozom és így foglalom le magam,amugy itt volt a szomszédcsaj és a kisfia most 2 hónapos olyan cuki Lili lovagja lesz annyit nevettem,kint beszélgettünk az utcán és jöttek utcabeli gyerekek már nagyobbak olyan 5-6 -7 évesek és a kislányon magas sarkú papucs volt az anyukája cipőjét felhúzta,annyit nevettem rajtuk!És beszélgettük jó mert Lili nem marad magában lesz játszótárs,Levente szembe szomszéd,kicsit arrébb két kisfiú ők ikrek,nah mondom egy csaj lesz ez szuper!!!!Alig várom meglássam az egészséges kis picur lányomat!!!

Kép
bévi

Bévi én csak féltelek azért írtam:-)) Aranyosak, az jó ha lesz játszótársa:-))

Én is várom, hogy láthassam a kicsi fiamat:-)) De azért még azt mondom erősödjön odabent egy kicsit. :-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Megyek mert végre hazaért a férjem:-))) Már alig vártam:-)))

Sok puszi!

Jó éjt nektek!
Ircsi nektek külön szép éjszakát kívánok!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Neked is jó éjt Brik hát az én párom nem tudom mikor ér haza de nem most lesz majd hajnalban valamikor!!! :? Én tévézek meg netezek még de meddig bírom nem tudom!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Először is nagyon nagy Gratula Ircsinek meg apájának, hogy Katus megérkezett...sok boldogságot, egészséget, meg tejcit kívánok!
Évitől tudtam meg ma délután...

Kicsit eltűntem...hulla vagyok már...jó hogy holnap végre semmit nem kell csinálnom nagyon...

Tegnap reggel bemásztam a nőgyógyászhoz táppénzigazolásért a háziorvosnak...már ott majd megdöglöttem...délután csomót pakolásztunk itthon...aztán a szüleimmel mentem valami bemutató szerűre, én naív azt hittem végig tudok ülni 2 órát...hát a végére már azt hittem leesik a lábam, és a derekam kettétörik, gyerkőc meg már kitaposta mindenemet...a körülöttünk ülők nem is az előadót fiogyelték, hanem hogy életre kelt a hasam, és igyekezett rólam lemászni...

Este nyűgös is lettem, tök fájt a hátam, derekam, és megfájdult a fejem is, mire ágyba kerültem...
Ja, alattunk meg felújítás van...tegnap kezdték...8,00-kor elkezdtek fúrni, kb. 20 percig megállás nélkül, majd egész nap semmi...olyan pipák lettünk, hogy miért nem bírtak volna később...de nem baj, gondoltam 1 hét és kész...
Este össze vissza forgolódtam...hajnal 4-től csak a plafont bámultam, wc-re járkáltam, olvastam...utána kicsit visszaaludtam, erre megint 8,00-kor fúrásra keltünk, megint tartott vagy 20 percig, és kuss...ha minden nap ez lesz, lemegyek, és nyakonb...m őket most már...vagy inkább Gábort leküldöm...

Utána összepaoltunk, és elmentünk Pécsre...sajna senkivel nem tudtam talizni, mert csak tegnap este találták ki apuék, hogy akkor most megyünk...
Kaptunk csomó babaruhát onnan, úgyhogy a gyerkőcnek 3 hónapos korától nem nagyon kell bodyt meg rugdalózót vennem, mást is csak 1-2 darabot majd...

Meg elindultunk városnézőbe is...csak elfelejtette mindenki, hogy 8 hónapos terhes vagyok, és egyet előre hármat hátra technikával haladtam...mire a főtérre értünk, azt hittem meghalok...emelkedő, emelkeő...azt hittem de jó lesz visszafelé lejtőn, de furcsamód akkor is emelkedett, pedig ugyanarra mentünk... ...megállapították, hogy nem valószínű, hogy mostanában kirándulnak még velem...

Úgyhogy most hulla vagyok, és izzadok kegyetlenül...

Aki nagyon szenved, azonnal menjen orvoshoz!!! kéretik itt magukat nekünk :? ...mi meg csak aggódunk (ja, sikerült úgy nagyjából átfutnom az utolsó pár oldalt)

Na, most megyek szétfolyni...
Holnap leszek többet szerintem, vagy legalábbis visszaolvasok rendesen...

Szép estét mindenkinek!

Ilus

KépKép
badzsulka

Csillag írt: bent fogták,Bricanylt kap( de 35.héten miért...? Majd megkérdem) és tüdőérlelőt...:(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Drukkolok nekik,tudom milyen odabent,meg az a fránya szer mit okoz... :? csak nem tudom 35.héten miért adják,de biztos van oka...

Megetettem a fiúkat...Most zuhanyoznom kell,és végre vége lesz a napnak,nagyon hosszú lett... :?

evilany

Na közben hívott Csillag,tüdőérlelőt nem kapott,csak Bricanylt de ő izomba,hat már,szegény nem tud sms-t írni úgy remeg :( kapja mellé a lassítót,az majd segít...Mánfai dr látta el,egyenlőre maradnia kell,keményedik folyamatosan.Ctg-n van.
Holnap hívom...
ezek az aug-i babák,nem akarnak aug-iak lenni! Csak jól legyenek,ez a lényeg!

evilany

Mondtam lehet nem bíróm ki Csillag kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na leléptem

Bévi kapa :evil: vigyázz magadra

Ilus megértelek én is sokat gyalogoltam ma és nem nagyon de kicsit nehéz volt már hazafele.

Kép
Kép
melisch

Vizsgák: szerintem ez egy állati hülye szituáció. mnidig utáltam vizsgázni. engem 2x vágtak meg az egyetemen, közvetlenül az esküvőm előtt, amikor direkt igyekeztem, hogy befejezzem hamar
:( Akkor nagyon ki voltam akadva, aztán ősszel bepótoltam. így utólag azt gondolom, ha ez nem 4.évben történik, hanem előbb , mennyivel lazábban elvégeztem volna. vhogy akkor tudatosodott, h mit ér egy ilyen, és mit nem.
Azt hittem annál jobban utálni, mint ahogy vizsgázni utálok, már nem lehet. rájöttem, hogy de, vizsgáztatni.... :(
jut eszembe , tegnap végigültem egy maratoni tanszéki értekezletet, és ezzel egy időre befejeztem a működésemet!
Mostmár csak az itthoni kis listámat kell elvégezni, nyaralni egyet a családdal, és már mehetünk is :lol:
Claire
claire

Évi Csillagnak jobbulást,biztos ok van rá hogy bent tartják még a picurt,kezd ez a helyzet ilyesztő lenni,nem hiszem el még csak július eleje van,tuti ez az idő csinál ki mindenkit!Én is fekszem le pihenek,Évi te is feküdj és vigyáz magadra mert azért nem rég jöttél haza!!!Arra gondoltam ha én kapnék valami ilyen gyógyszert vagy szurit kiugrana a szívem,mivel alap állásban 105 volt ma is a pluzusom és ültem,a vérnyomim mondjuk 95/65 körüli de a pluzus brutálisan magas!!!

Ilus tudom milyen érzésed van én nem is bírnék gyalogolni4

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?