Szép jó reggelt!!
Maccs ne viccelj tök jó tanácsokat adsz és igen is örülünk neki,ha leírod,írja úgy is mindenki amit tapasztal és majd a magunk kis bőrén meglátjuk,kinek a pap kinek a papné tudod

De mindig jó dologokat írsz várjuk szívesen!!!
Szilvás jó,hogy jöttél,és még én kaptam a leszúrást mert tevékenykedem,múlik a fájdalom ha 10 percet tudsz pihenni ezt meg sem hallottam!Pihenjél hisz már a végén vagyunk és majd utána pöröghetünk!!Orrszívó hatékony nem fáj csak rémisztő a babának és ha sír is nekem mindig az jut majd eszembe,mindig jobb mintha össze szurkálnák!!!Ilyen szempontból nem vagyok sajnálós,belül sajnálom,de soha nem mondanám azt ne adjanak neki szurit hanem gyógyszert stb,mert magamon és tesómon is sokszor láttam két szuri és jobban volt,vagy ha azt kérdezték szuri vagy injekció,hogy dönt a szülő,kapott gyógyszert utána pedig szurit sokkal tovább szenvedett,jó van amikor elég a gyógyi,de amikor kell nem fogom húzni az ő érdekében!!Sajnálni fogom de neki lesz jobb!!
Brik biztos szuper lehet a gyerekek mellett és sok erőt is adnak,mert olyan kis végtelenek és ártatlanok imádom mindet,és biztos jó poén lehetett a kisfiad én tuti nevettem volna rajta,én is olyan vagyok mint egy nagy gyerek Lilinek lesz kivel játszani!!!
Évi vigyázz magadra elég fűllett idő van,és este megy a drukk a dokihoz,szerintem csökkentheted az adagot mint a kettőből!!!
Ircsi szuper hogy van tejed boldog vagyok és most már csak szopizzon a kis Katus,olyan jó már írni akartam,hogy van arra időd mellette,hogy bejelentkezz és tájékoztas minket,örülök nekI,ÉS LEGYEN SOK-SOK TEJCSI!!!!
Ma nagyon pipa lettem,kicsit tovább aludtunk 9 kor keltünk nagyon rég volt már ilyen,hogy a párom eddig aludt reggel mellettem,erre a főnökének dolgozott egy ember,és már 2 hete ide jár nálunk mert nem fizették ki,páromtól várja a megoldást,mondta neki nem tud mit tenni ha neki nem adják oda ő most nem teheti meg zsebbe nyuljon,és kifizesse(mint az máskor megtettük ilyen esetben és mi meg majd láttuk valamikor)és nem értem mifél emberek vannak,miért ide jön nekem ha dolgozik valaki,én kifizetem addig nem csináltatok semmit,míg nincs pénzem rá!!!Most elterveztem ha még egyszer ide jön akkor elküldöm a busba ,és megmondom neki úgy jöjjön ide én feljelentem,menjen ahhoz akinek dolgozott,már párom elmondta neki mi nem tudunk mit tenni,de azt mondja Sanyi te becsületes vagy te úgy is elrendezed,hát megőrít!!!És ma arra keltünk dudált mit egy őrült nálunk befelé!!!