A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Tina ja,hát az lehet,nálunk a gyagyi volt persze :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbcsi
Szerintem, 4 kézzel nem fogtok hozzáférni Bencéhez! Úgy lehet egymás akadályozása nélkül fürdetni, hogy egy valaki fürdet, addig a másik összekészíti a törölközőt, a ruhákat... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szép álmokat mindenkinek!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi szépek vagytok!
Tényleg,megkönnyebbültél? Pocakmentesen? Az utolsó napok amilyen nehezek voltak neked...
Már én se bánnám...
Mg-Ca piluláról mit gondolsz?
Nálunk is apa fog fürdetni.

Jó éjt
:wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi, tök Boldog Kép :)

Nekünk Omron van, semmi gondunk vele. Van itthon flexibilis végű (az a popsiba nagyon jó), meg van sima. Valóban drágább, mondjuk én szerintem nem volt több 2ezernél, de garanciajegyet kapsz mellé a gyógyszertárban.

Cumisat nem ajánlom, és a fülhőmérőt sem. Homloklázmérőt már inkább, bár mi csak a flexit használtuk popsiba. Ott mért értékből fél fokot le kell vonni, hogy megkapd az igazi testhőt.

Fülhőmérőnk volt, egy kutyafüle.
Cumis...
- ha már van cumija, akkor rögtön megérzi, hogy ez másmilyen kiképzésű cumi és megpróbálja kiköpni;
- próbáld meg berakni a szájába, ha ő nem akarja :twisted: , főleg, ha naponta sokszor kell mérni a lázát, és tartsd benne... veszett fejsze nyele;
- a csipogásától szívbajt kapott a gyerekem.

Mikor nagyobbak lettek a gyerekek, ismét elővettük a cumis lázmérőt, mikor kellett (volna), de szétnyomogatták... 5perc alatt galyravágták :oops:

maccs01

Évi, fogalmam sincs, hogy kálciumból mennyit javasolt max. plusszban bevinni terhesen. Valamennyit igen, de nem tudom, hogy mi a felső léc. Talán a neten ki tudod bogarászni, hacsak valaki hamarabb nem löki a választ. Azért a kálciummal óvatosan kell bánni, főleg, ha mondjuk vesekőre hajlamos vagy meg ilyenek. Szépen tud halmozódni a szervezetben.

maccs01

Én csak natur magnéziumot szedtem... Ca-t nem... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi nagyon boldog vagy látszik a képen de ez érthető,én magam fogom fürdetni a picurt nagyrészt mert apa nem ér majd haza addigra!

Lázmérő nekem cumis van meg olyan ami Ircsiéknek,én a boltban nagyon sok cumist eladtam nálunk szerették és úgy jöttek venni,hogy más ajánlotta nekik,még tapasztalatom nincs,de én is azt vettem vagyis kaptam,de van sima lázmérő is mi azt szoktuk használni!Amit még vettem az porszívós orrszívó,a kézi nem sok mindenre jó,ezt is csak a boltból tudom,tapasztalat nincs,a porszívósat azt már ki próbáltam :oops: amikor vittem a keresztfiamnak akkor de semmit nem lehet érezni,nincs fájdalom egyáltalán,talán a zaj amitől megijednek.Jut eszembe keresztfiamnak is cumis lázmérője volt ő is cumizott és ők szerették igaz elhasználta vagy kettőt míg pici volt!Meg fül tisztítót vettem ma amin van egy nagy gubanc a végén hogy nehogy nagyon feltoljam neki!!

Kép
bévi

Óh, nyomom a okosságokat, ide lőjetek! :)

Fültisztításra elég a kifogóval beletörölni a fülkagylóba, a járathoz nem kell nyúlni, kilökődik úgyis a fülzsír a peremre. Védőnőm mondta, mi így csináltuk. Asszem fél éves kortól használtuk mi is a gömböcös pálcikát, de akkor is csak a széléig mentem vele, viszont már mászkáltunk jobbra-balra, úgyhogy volt honnan összeszednie a fülbevalót.

Porszívós orrszívó tényleg a tuti!

Ezek csak a mi dolgaink, meg az én gondolataim, mi így csináltuk, tehát bármit írok, nem az az egyetlen elfogadható (csak nekem:)), nyugodtan tegyetek szívetek szerint, csak nem tudom megállni, hogy ne dumáljak bele, bocsi.

maccs01

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Úgy hiszem, van tejcsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(reggeli böfinél kaptam egy adagot a nyakamba :oops: :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Ircsi-tejci,szuper!

Maccs,nekünk is porszívós van,illetve lesz egy kézi de az csak a pelenkázó táskába.
KI is próbáltuk a porszívóst,de elég durva hangos és van szívóereje is :?

Ca-nak utánanézek,valami kutacs becsontosodást is hallottam meg hogy nem tágul a medence ha túl sokat szedek :? na mindegy most visszaveszem az adagot az eredetire (kórház előtti) és ezt a hetet már kihúzzuk :)

Rossz estém volt,mindenem fájt,Miki meg minden jajdulásra "mi az,megyünk szülni?"
:lol:
És elkezdett kifordulni a köldököm :shock: reggel láttam. Ez majd vissza fog menni?
Ma este doki,drukkoljatok majd :)

evilany

Sziasztok!!

Reggel 5-kor a fiam keltet én hülye magam mellé tettem a távírányítót, én szoktam előbb kelni, de most ő kelt előbb én meg kiugrottam majdnem az ágyból a kisfiam bekapcsolta jó hangosan a tv-t. Nagy öröm volt :-)) Álmosnak tetszett, nekem kevésbé. Nem velem alszik csak mellettem van a kiságy, így érte el:-)

Ircsi az jó:-))) Jó kis meleg zuhatag:-))) A lényeg beindult, drukkoltam nektek.

Nekünk rendes hőmérő van popsiba és digitális mindenkinek külön, már a digitális.

Barbcsi én se vettem volna anno elektromos mellszívót, de amikor totál bedurrant a mellem és 41 fokos lázam volt, szoptatni nem lehetett se a láz miatt, se azért mert a Pic-en nem engedték meg a szoptatást, Így többször jártam be Álmoshoz a kórházba és bizony fejtem a tejet egy hónapon keresztül. Kemény időszak volt, erősnek kellett lenni és gyorsnak, mert meg volt adva mikor milyen közönként meddig lehetsz bent. Így gyorsabb volt, kényelmesebb és többet nem gyulladt be a mellem és sikerült, hogy amikor kevésnek tűnt a tej elektromossal több lett a tejcsi. Amikor átvitték Álmost egy másik kórházba, ott már szopiztatam, de boldog voltam. Nekem ezért vált be én ezért vagyok mellette.
Remélem nem haragszol, hogy leírtam. De mondom az elején nekem is jó volt a kézi. Mindenkinek más válik be, és ugye sajnos pénz kérdése is.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szia Évi!

Drukkolunk ezerrel:-)) Majd írd meg mi volt. Én is mindegyik gyerekemnél a porszívós-orrszívót használtam. Jók tapasztalataim vele:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok...

Ircsi, olyan szépek vagytok, és tök jó a tejci!!!! :-)

Szurkos kakira (és utána is sztem, ha a csap elérhető közelben van pelenkázásnál) sokkal jobb a folyó langyos csapvíz, és "ócsóbb" is. :-)

Barbi: Köldökcsonk: dokinéni ír fel szeszt, meg spéci hintőport, azzal kell tisztítani. Amig le nem esik, ne nagyon érje víz... Kb 10 nap...

Bmaass: Férjecskéd?

Évi: reszteltmáj, ez a tuti recept? :-)

Csillag, remélem, kiengednek, és jól vagy...

Claire: APEH :evil:

Nekem a keresztcsontnál a bal oldalamon van egy pont, sztem néha odanyom mi ideget a Babóca, vagy nemtom mit csinál, de úgy fáj... Nem periodikusan, hanem mint amikor lumbágóm volt, csak jóval enyhébb. Ha meg tud pihenni (vagyis képes vagyok 10 percet feküdni) elmúlik... Amúgy jól vagyok. Tegnap annyit és úgy nyüzsgött, hogy már fájt, éreztem itt ott egy sarkat-könyököt... :-)

Ma meg tesómmal egyeztetek egy fodrászolást mára vagy holnapra, ki tudja, MIKOR MEHETEK LEGKÖZELEBB... :-) bocsi caps lock...

szilvás76

Szia Szilvi!

Fodrász az rám is rám férne:-)) Csak nem tudom mikor, meg itt nem igazán tudok jó fodrászt sajnos:-(( Talán ha a héten bemegyek a dokihoz, lehet beugrok a barinőm lányához egy vágásra. Festeni én szoktam a hajam, mondjuk terhesség alatt egyszer volt festve, nem mertem többször.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Enyém férjem jól van, túlélte a mandulagyulladást. :-)

Ja, orrszívó-porszívó (sajna) a legjobb, nincs más alternatíva. Száj összeszorít, nem bőg, és használod... Ez a tanács hozzá!!! :-/

Hőmérő: A füles nem jó (drágát vettem, és xart sem ér)
A higanyoshoz kinézetre hasonló (1 perces) van, az is digitális, popsiban a legtutibb (megint csak sajnos, de majd meglátjátok, ha annyira beteg a gyerek, kénytelenek lesztek ilyet is csinálni, máshol nem pontos...)

Mellszívó, nekem van, sajna nem igazán tudtam kihasználni Bendével... :-( Talán most, bár nem ringatom magam hamis illúziókba...

szilvás76

Szilvi ez így van az orrszívónál:-)) De nekem mindkét gyerek megszokta, mondjuk Lilinél többet használtunk de ő csak egyszer sírt. Álmosnál 3szor használtam, de ő mindig sírt.
De muszáj, így legalább nem ment a fülükre. Inkább csinálom, mint hogy felszúrják a gyerekem fülét.

Szilvi hidd el sikerülni fog szoptatni, én is azt hittem hogy nem fog, de annyira akartam és sikerült. Most meg még jobban szeretném mint eddig. Nekem már most van előtejem, mondjuk ez nem jelenti azt hogy nem kell majd küzdeni, de nekem valamiért most a melleim is óriásak lettek. Remélem tényleg tudom én is szoptatni a kicsi fiam:-))

Ircsi olyan jó neked, én is bébiznék már:-)) De július végén szülünk, mondjuk addig van ezer dolog még:-)) Tegnap, hogy írtad rajtad feküdt Katus, képzeld Álmos is odabújt mellém és ölelt, olyan sok szeretetet adnak a picik. Rengeteg erő ez egy szülőnek.:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Na ezt találtam:
A terhes, illetve szoptató nőknek a normálisnál magasabb kalcium és D-vitamin bevitelre van szükségük. Terhesség, illetve szoptatás idején a napi bevitel ne haladja meg az 1500 mg kalciumot és a 600 NE D3-vitamint, tehát egy pezsgőtablettánál többet ilyenkor nem szabad bevenni.

Eldöcögök a postára,boltba...
Baba szétrúgja az oldalam...

evilany

sziasztok jó reggelt vagy is inkább már jó napot .

Most ébredtem lányok de nem tudom olyan fura ez a mai nap babócim nem mozgott mint máskor reggel 6-kor sőt most is alig alig .És amikor reggel kimegyek a wc-re szokott olyan fehér valami folyni ma az sem :? nem tudom mi ez de a pocim kő kemény talán közeleg az időnk ?

Jújjjj most nézem ma betöltöttem a 36-ot :shock: :shock: :shock: és elkezdem a 37-et ááá
Vendég

Szép jó reggelt!!

Maccs ne viccelj tök jó tanácsokat adsz és igen is örülünk neki,ha leírod,írja úgy is mindenki amit tapasztal és majd a magunk kis bőrén meglátjuk,kinek a pap kinek a papné tudod :lol: :lol: :lol: De mindig jó dologokat írsz várjuk szívesen!!!

Szilvás jó,hogy jöttél,és még én kaptam a leszúrást mert tevékenykedem,múlik a fájdalom ha 10 percet tudsz pihenni ezt meg sem hallottam!Pihenjél hisz már a végén vagyunk és majd utána pöröghetünk!!Orrszívó hatékony nem fáj csak rémisztő a babának és ha sír is nekem mindig az jut majd eszembe,mindig jobb mintha össze szurkálnák!!!Ilyen szempontból nem vagyok sajnálós,belül sajnálom,de soha nem mondanám azt ne adjanak neki szurit hanem gyógyszert stb,mert magamon és tesómon is sokszor láttam két szuri és jobban volt,vagy ha azt kérdezték szuri vagy injekció,hogy dönt a szülő,kapott gyógyszert utána pedig szurit sokkal tovább szenvedett,jó van amikor elég a gyógyi,de amikor kell nem fogom húzni az ő érdekében!!Sajnálni fogom de neki lesz jobb!!

Brik biztos szuper lehet a gyerekek mellett és sok erőt is adnak,mert olyan kis végtelenek és ártatlanok imádom mindet,és biztos jó poén lehetett a kisfiad én tuti nevettem volna rajta,én is olyan vagyok mint egy nagy gyerek Lilinek lesz kivel játszani!!!

Évi vigyázz magadra elég fűllett idő van,és este megy a drukk a dokihoz,szerintem csökkentheted az adagot mint a kettőből!!!

Ircsi szuper hogy van tejed boldog vagyok és most már csak szopizzon a kis Katus,olyan jó már írni akartam,hogy van arra időd mellette,hogy bejelentkezz és tájékoztas minket,örülök nekI,ÉS LEGYEN SOK-SOK TEJCSI!!!!

Ma nagyon pipa lettem,kicsit tovább aludtunk 9 kor keltünk nagyon rég volt már ilyen,hogy a párom eddig aludt reggel mellettem,erre a főnökének dolgozott egy ember,és már 2 hete ide jár nálunk mert nem fizették ki,páromtól várja a megoldást,mondta neki nem tud mit tenni ha neki nem adják oda ő most nem teheti meg zsebbe nyuljon,és kifizesse(mint az máskor megtettük ilyen esetben és mi meg majd láttuk valamikor)és nem értem mifél emberek vannak,miért ide jön nekem ha dolgozik valaki,én kifizetem addig nem csináltatok semmit,míg nincs pénzem rá!!!Most elterveztem ha még egyszer ide jön akkor elküldöm a busba ,és megmondom neki úgy jöjjön ide én feljelentem,menjen ahhoz akinek dolgozott,már párom elmondta neki mi nem tudunk mit tenni,de azt mondja Sanyi te becsületes vagy te úgy is elrendezed,hát megőrít!!!És ma arra keltünk dudált mit egy őrült nálunk befelé!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
bévi

Vanilla Lili sem annyira aktív rugdosott párat,de nem úgy mint máskor,lehet az idő mert nálunk nagyon meleg fülledt,meg most már egyre kevesebb a hely,anyukám azt mondta kevesebbet fog most már mozogni mert nincs hely,csak esetleg nagyobbakat rúg majd!!!

Kép
bévi

Vanilla szerintem érzi as kicsid a frontot, szerintem nincs gond. Irták hidegfront, görcsölések lehetnek ma, fáradékonyak lehetünk ma. Nekem nincs most görcsöm, de olyan álmos vagyok.

Bévi, most már nevetek, de én minden nap fél 4kor kelek és most végre jó éjszakám is volt csak egyszer pipiltem, jó lett volna aludni, de imádom őt. Meg szokott szívatni amikor álmos vagyok dél körül felviszem aludni, persze nem hagy aludni, utána úgy döntök na jó le jövünk, beteszem az utazóba és egy óra múlva alszik, persze itt lent én nem tudok lefeküdni, mert nincs hol. Fel meg olyankor már nem megyek, mert nem hagyom itt.
De amióta Lili itthon van, hogy nincs suli nem nagyon akar aludni a picikém.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

lányok nekem enyhe görcseim vannak hu nem akarok még szülni péteken jön hugom 220 km-ről látogatóba és csak hétvégén marad nem akarok kórházban lenni:(
Vendég

Sziasztok!

:twisted: Maccs gyere helyettem dolgozni. A hétre elegem van a menyaszörnyből.....hétfőn korán délelőtt kiakasztott egy, de jól visszavágtam.

Ircsi olyan aranyosak vagytok a képen! Látszik a boldogság rajtatok.

Akkor most vegyem úgy, hogy lebeszéltetek a fülhőmérőről? pedig be akartam ruházni egyre. Mert a digitálissal Bencének sem tudok lázat mérni, a hagyományossal meg még esélytelenebb. Gondoltam támpontnak jó lenne...

Orrszívóból van prszívós, de veszek kézi elemeset is. Nekünk volt csak hát tönkre ment már. Jó volt, kéznél volt mindig.

Tegnap Gábor beállította a kiságyat :lol: Lassan, de biztosan haladunk mi is. Mondjuk nem bánnám, ha 20.-a után jönne. Addigra talán helyre kerülne minden. Bár az ablakokkal nem fogunk végezni. de mindegy.

Bamass nagyon remélem, hogy férjed már orvosi kezekben van.

Szilvi örülök, hogy MásikFeled meggyógyult. :wink:

Évi drukkolok nektek. Nagyon kíváncsi vagyok mit mond a doki.

Éjjel azt álmodtam, hogy születtek sorra a babák: Csillag, Vanilla, Évi, Barbcsi......idáig jutottam a sorrendben :D

királylány

Vanilla nyugi nem lesz semmi baj. Tessék arra gondolni, hogy még nincs itt az ideje és a bébid jól érzi odabent magát. Én pénteken voltam úgy egész nap görcsölt, de mivel mozgott eszembe nem jutott bemenni. Rágcsál valamit, én ha eszek akkor mozog, imádja a ropit amikor eszem, akkor mindig rugdos:-))
Nem mész kórházba, nincs még itt az ideje. Nekem is most jött egy fájás, de tudom csak jósló volt. Én tuti július közepén szülök, aug 6.-ra vagyok kiírva, de meg is jósolták a július végét nemcsak én érzem, hogy akkor jön a kisfiam.

Tessék pihenni!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vanilla, esetleg nem tudod megmutatni magad a dokinak, hogy ne aggódj?

babaimádó
Kép
babaimado

Brik elhiszem kis huncut akkor,nah de inkább ilyen legyen mint beteg!!!!!!!Ezzel biztosan te is így vagy!!

Vanilla hát reméljük bírod még de nem akarás kérdése a szülés nem mi döntünk!!!

Kép
bévi

Enyém gyerek már most baloldali :lol: Tegnap azt figyeltem, hogy este balra nyomta ki magát, de elég rendesen. :lol:

királylány

Szia Dia!

Miket álmodsz:-) Mi még sehogy se állunk, mert a férjem hajnalba elmegy, hazajön eszik utána 20.30kor jön haza fusiból. Így jó lenne ha még a kicsim oda bent maradna egy pár hétig. Szerencsére a hétvégére kész aztán festi a szobát, rá bordür. Közben vásárlás ami hiányzik aztán berendezkedés. Már alig várom és utána szülés ez a terv. Aztán kiderül, hogy mi lesz a vége:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Bévi ez így igaz, ha eleven akkor tudom jól van:-))
Inkább legyen kis rosszcsont:-))

Enyém még nem döntötte el melyik oldalt válassza, szereti mindkettőt:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Dia mikről álmodsz te,ez jó!!!

Elemes olyat majd én is akarok venni,barátnőm kislánya még magának is szívja vele olyan kis cuki és nincs sírás mert hát ő csinálja!
Még mióta terhes vagyok nem volt gyomor savam,nah most sikeresen annyi vissza jött a nyelőcsőbe pff ez nagyon rossz :?

Kép
bévi

Sziasztok,

életjel... bocsánat megint nem tudok név szerint reagálni.. :oops:

Látom mindenki nyüglődik, szombatot én is majdnem egész nap ágyban töltöttem, keményedtem, görcsöltem, de ahogy látom mindekinél ez van napirenden.... :roll: :roll:

Ircsi,
nagyon szépek vagytok Katussal a képen! Olyan boldogok vagytok! Tejcsi szuper!!! Nagyon köhögök 1 hete, száraz, ugatós mélyről jövő köhögés ez, nem hurutos, és reggel (de csak akkor) fáj a torkom. Az orrom nem folyik, lázam nincs. A háziorvos szabin van, helyettesítés van csak, így tömeg, szívesen kihagynám. Vmi 5leted van? Természetesen elmegyek orvoshoz ha kell, de csak úgy ha nem kell órákat várnom betegek között...

LÁnyok nagyon vigyázzatok magatokra, pihenjetek, ha tehetitek!

Bocsánat, hogy csak ennyi, de dolog van.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer vigyázz magadra,én nem tudok mit ajánlani neked csajok biztos tudnak okosat és majd írják,tea,meg valami homeós bogyó én ilyeneket szoktam,sajnos nekem is volt terhesség alatt,sok torokfájás,de anti bogyóval végződött!

Kép
bévi

hu lányok az előbb jó erős görcsöm volt de rendszertelen remélem csak vak lárma téves riasztás lesz ezen a héten nem akarok szülni :(
Vendég

Vanilla, fürödj meg, feküdj le ha elmúlik, csak jósló fájás volt. Ha nem hívd fel a dokid vagy a szülésznőd.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vanilla, ha a hasad folyamatosan kemény, és baba nem mocorog, én elmennék helyedben az orvoshoz!

maccs01

keveset mozog mert érzem az előbb is éreztem de a dokim ma nincs csak szerdán lesz akkor kell menjek ctg-re is és nincs helyettese
Vendég

Vanilla drukkolok, hogy minden oké legyen és csak vaklárma legyen az egész.
Amúgy mikor kell menned dokihoz? Már mozgott a babád?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Közben írtál, a lényeg hogy mozog, ilyenkor már keveset mozognak. Látom te is szerdán mész dokihoz. Én nem szeretem a kólát, de anno ctg-nél mindig azt mondták azt igyunk, hogy aktív legyen a bébi, talán megpróbálhatnád, hátha aktívabb lesz a kicsid. Szülésznőt nem választottál, mert ilyenkor tud segíteni ő is.

Brik De nekem amikor anno hívtam egyszer ezt tanácsolta, előző terhességnél és most is, fürdés lefekvés, elmúlik jósló, ha nem kórház.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Na megjöttem. Olyan pipa lettem a boltban megint,vettem Mikinek pólót magamnak kórházba fürdős papucsot,de az eladók elnézik vazze hogy letérdeljek egy papucsért inkább mint hogy segítsenek,a legszívesebben mindent szétdobáltam volna nekik.Először panaszt akartam tenni a főnöküknek a pénztárnál de mire sorra kerültem már kínaiul makogott a telefonban nekem csak odaintett a pénztárgépre hogy ötezer...ehhhh nem megyek ide mostanában az is tuti :(
Pékségben fellöknek,nem vagyok én már boltba való.

Dia,ez a sorrend,akkor lányok húzzatok bele mert már kész vagyok nagyon. Húzódik feszül a hasam és nagyon fáradt vagyok.

Vanilla-----nincs orvos,kórház,ahova bemehetnél????

Sucer jobbulást...

Bévi sav ne is mondd

Na irogatom meg nyomtatom a blogom,mást nem is csinálok asszem.

evilany

szerdán kell menjek ctg-re reggel 7-re párommal megyünk ö onnan menne ha én végeztem Üllőre dolgozni . addig nincs doki
Baba meg mozog most is érzem de lassan és ovatosan
Vendég

Vanilla, elég nagy a bébid, már nincs is sok helye.

Mindenesetre én orvoshoz mennék, inkább nézzék meg! Kórház?

maccs01

Vanilla itt dolgozik Üllőn?

Te hova mész ctg-re majd? A lényeg a bébi mozog:-)) Akkor nyugi, nem lesz semmi gond:-)
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi akkor neked is jól indul a heted :twisted: Nekem is be kellene szerezni még egy-két-sok dolgot, de annyira nincs kedvem vásárolgatni.... :? Gáz?
Ja sorrenden változtathattok, én szeretnék a hónap végére maradni.:D

Vanilla menj orvoshoz! Csak van ügyeletben valaki aki megnéz.

Sucer tarts ki!

királylány

Na hívtam a gyerekorvost,a múltkorra megbeszélt időpont ugye a kórház miatt elmaradt,2 hétig szabadságon lesz,meg aug.9-13-ig is,nekem nincs szerencsém ezekkel a dolgokkal,akkor ki fog kijönni a kis Tapsikámhoz megvizsgálni,ha megszületik???..(jó hát helyettese van persze)
Az asszisztenssel megbeszéltem egy találkozót holnapra az adatok felvételére mindenesetre.

evilany

Dia megegyeztünk,akkor Vanilla és én jövünk :)

evilany

Évi : ámen!

Gyerekdoki: valószínűleg enyém is szabin lesz, de ugye bence is hozzá jár, így már tud a dologról, ami meg kell majd felírja a másik.

Enyém gyerek mindig akkor aktívabb amikor befejezem a számolgatást.
Egyébként egy óra alatt van, hogy 19-23-at is számolok. És nézem az órát, hogy az egy percen belülit kizárjam. Most is épp strigulázok...

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?