A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi,

és a "hogy vagyol"-hoz mit szólsz? :lol: :lol: :lol: :lol:
(rokonság, megőrülök tőle, de nem merem szóvátenni... még...)

A apa, A anya engem is kiborít amúgy.

Lois,

sztem tényleg menj hunyni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Igenis, értettem, pá :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

:lol: :lol: :lol: :lol: Jóccakát!

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, becézés...

mi sem becézzük, mert direkt választottunk ilyen nevet, amit nem jó becézni...
erre apukám bepróbálkozott a Nimi-vel :shock: :shock: :shock: :shock: szegényem, mit kapott :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kispocok!
Nimi :lol: ez marhajó.

A ANYA, A APA. Engem is kikészít, ezért is emeltem ki, dejtettem, hogy társakra találok :)
De mi már szóltunk is érte, ahogy az ábra mutatja süket fülekre találtunk.

A másik, amikor a szarabbnál szarabb kekszekkel és egyebekkel direktbe tömik a gyereket, amiért már szintén kb. ezerszer szóltunk. Most is ez volt, de amint lszrevettem, mint egy vércse, kikaptam a gyerek kezéből és látványosan kidobtam a kukába. Persze csóri gyerek bőgött, én voltam a szemét anya, de nem érdekel.

Dodi!
Igen, lefikázta a gyerek nevét, a BODZÁT. És utána még mi voltunk a hülyék, hogy nem értjük a viccet. Pffff.
Érdekes, hogy a családban van Boglárka és Virág, de azzal senkinek nincs baja.

Ja a diploma miatt vagyok ufó? :oops:
Azért volt segítségem, anyós sokat vigyázott a kicsikre, amíg Szonji oviban volt, így tudtam tanulni.

Szombati tali: ha mehetnek hűtlen kutyák is....
Helyszín? Sokgyerek? :oops: Vagy csak a szülinaposok mehetnek?

Boo!
Köszi az önfeláldozást a sampont illetően, mostmár ezt is tudjuk.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Pénzért szülesztés, elvileg eddig sem volt legális, nem?
Vagy csak én vagyok eltévelyedve? :oops:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Dodi!
Esküszöm nem direkt, de nem értem: "fent van a listán".
Izééé, milyen listán?
És jó, hogy a lékezésre más is rákérdezett, mert nem mertem :oops:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba: Szerintem Dodi listája a következő gyerkőc lehetséges neve lista :wink: A mindennel tömik a gyereket nálunk is megvan,ráadásul nálunk Hédi amint meglát valami kaját bárki kezében,úgy csinál,mint a szegény etióp kisgyerek :roll: Ilyenkor jönnek a na csak egy falatot szöveggel és persze én vagyok a gonoszanyu amikor nem engedem :twisted: Mondjuk nálunk a kunyerálást olyan szintre fejlesztette a kisasszony,hogy már a cukrászdában vadidegenek is megkérdezték,hogy adhatunk neki egy kicsit,merúúúgy nézi :oops: :twisted: és tényleg úúúúúúgy nézte :roll:

Csajok lehet,hogy jön Hédi foga, az előbb kocogott a kanál,bele akartam nézni a szájába, valamit láttam is csak nem nagyon engedte, de ha jól látom akkor az alsó két metsző és balról a mellette levőnél van valami kis csík :D :D Bár ha jól láttam nem teljesen hófehér,remélem nem mindjárt lyukas fog bújik ki :roll: bár az lehet egy kis véraláfutás is nem?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo!

Nekem a nomoretears nem csíp :shock: ! Én azóta ezzel mosom le a sminkemet, mióta Botika :twisted: megszületett. :lol: És ő se "panaszkodott rá soha! Jó, nyílván ez is irritál, ha a szemgolyódat mosod meg vele, de ha egy pici véletlenül a szemedbe megy, nem érzel semmit (legalábbis mi nem :roll: ), míg más tusfürdőktől kifolyik a szemem :? .

4 kör :D :D :D . Olyan ügyes vagy!!!! Tisztára irigy vagyok! Hagyd abbbbbaaaaa!!!!!!!!!! :evil: :lol:

Szülés: pedig így is olyan sok a császár :( . Most akkor a gyerekek érdeke azt kívánná? De olyan fura ez, hiszen régen is így szültek a nők :roll: ....
Tudom, nekem már többen "fogták erre", hogy Botond ennyire "tankönyvien" fejlődik, sőt sokan még azt is ennek a számlájára írják, hogy ilyen kiegyensúlyozott az idegrendszere.... Nem tudok vele vitatkozni, biztos van benne vmi, mindenesetre örülök, hogy így esett :wink: . De azét ki gondolná, hogy a szülés (is) ennyire meghatározó :shock: ....

Szonibaba!

Zsúrügyben az illetékest tessék faggatni (Lois) :twisted: .

A Lista, az a babanévlistám :lol: . Jelenleg ugyan csak elméleti, de úgy értettem, hogy ha lányom lenne, lehet hogy Bodza lenne :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="szonibaba"]S írta:szonibabaziasztok!

Szánombánom, hogy ezer éve felétek sem nézek, nincs is rá mentség, nem is mentegetőzök.

Ez egy nagyon karakán belépő volt! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sziaaaaaaaa! :D :D :D :D :D

"A másik, amikor a szarabbnál szarabb kekszekkel és egyebekkel direktbe tömik a gyereket, amiért már szintén kb. ezerszer szóltunk. Most is ez volt, de amint lszrevettem, mint egy vércse, kikaptam a gyerek kezéből és látványosan kidobtam a kukába. Persze csóri gyerek bőgött, én voltam a szemét anya, de nem érdekel. "
Ez az illető jelenlétében tetted? :shock: :roll:

"Pénzért szülesztés, elvileg eddig sem volt legális, nem?
Vagy csak én vagyok eltévelyedve? "

Pont annyira ingyenes, mint oktatás. :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :?
(Apa múltkor rácsodálkozott, hogy az oviban van ebédbefizetés. :shock: :lol: Utána elgondolkodott, hogy létezik olyan, hogy valaki nem bírja kifizetni, és akkor csóri gyerek nem ebédel?)

Előtted is le a kalappal, hogy megugrasz egy álalmvizsgát család, miazmás :P mellett. Jó, hogy van, aki sokat segít, de azért mégsem ugyanaz, mintha csak magaddal kéne foglalkoznod. :roll:

kicsidodi! :)

Ez a lékelés nekem sem volt meg, pedig én reggel olvastam. :roll: :oops: Fonetikusan nem volt értelme, aztán meg azt hittem, hogy ez valami tájszó felétek. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kispocok13! :)

Nimród :arrow: Rodi. Biztos nem ússza meg az iskolában. :lol:

boo! :)

"Nálunk pl én voltam a hunyó a helytelen levegővételemmel, meg a tolás alatti hezitálásommal A doki akkor már rám is szólt, hogy na kisasszony, akkor most már igenis ki KELL tolni, mert ahol most van a baba, ott nem kap levegőt (hozzátenném, még mindig vitatom, mert akkor mire való a köldökzsinór, hisz ott még nem az orrukon vesznek levegőt na mindegy) "
Ne haragudj, de ez értelmetlen, és alaptalan önostorozás, ami sehová nem vezet. :roll:
1. Nem arról van szó, hogy nem voltál hajéandó szülni
2. Alkatilag mindenki más. Van, aki ugyanúgy megszenved az elsővel, mint az utána következő 2-3-mal, van aki pedig felemeli a fél lábát, és már csússzan is ki a gyerek. :lol:
3. A mennyirekaplevegőtnemkaplevegőthöz nem értek, de az tény, hogy önállóan akkor használják először a tüdejükez, amikor felsírnak. :roll: Addig valóban ott a köldökzsinór. Na, de ha minden össze van préselve a szülőcsatornában, akkor az is össze szorul, akadályozott a vérkeringés, nem tudja szállítani az oxigént. :roll:
(A nyak köré tekeredés sem azért veszélyes, mert megfolytja a gyerekeket, hanem mert megtörik a köldökzsinór. A többit lásd feljebb)

"És a Dévényen a legtöbb baba azért kerül oda, mert tök egészséges babavárás után elcseszték a szülést, túl sokáig vártak, próbálkoztak, stb!!! "
Khhhmmmmmmm...ez azért mégsem egy olyan egyszerű dolog, mint a cipőhúzás. :roll: :roll: :roll:

Nómórtírsz formula: nálunk müxik. :wink:

Futás miatt ikont faragok belőled. Én ehhez lusta vagyok. :roll: :roll: :oops: :oops: (Ráadásul meg is izzaszt, amit utálok. :roll: :roll: :oops: :oops: )
Én inkább Dr. Kelencét vetettem be a narancsbőr ellen. Már nem csak a polcról figyel, hanem már kentem is magamra belőle. Plusz vettem egy masszázs kefét, ami gyakorlatilag nem más, mint egy súroló kefe. :roll: :roll: :shock: :shock: :lol: :lol: Egy ismerősömmel összefutottam amikor vettem, és meglátta: - Mi az, lókefe?. :lol: :lol: :lol: Viszont tényleg jó. :wink:

Kép
Kép
200907?

Dodi!
A Botond mellé még jól is hangzik a Bodza.
Én azt is szoktam neki mondani, hogy Bodzavirág, meg Bobó (mondjuk itt ahogy nézem anti beceistákkal van dolgom)

Tike!
Bodzi ma reggel a kolbászomra startolt rá...úúúgy tömte magába. mintha soha nem evett volna még (és tényleg nem).
Nem hiszem, hogy lukas foga jönne Hédinek.

akkor: Loislane? zsúr? miről maradtam le?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bond!
szijja!
"Ez az illető jelenlétében tetted?" naná, mit gondoltál? :lol: Különben nincs értelme.

Ha itt a futásért ikonokat lehet kapni: Jelentem én a Margaret island-en voltam futni a hugommal és a barátnőjével. Mondjuk elég megalázó volt a két 17évessel. Mondtam is nekik, hogy nem fogok megsértődni, ha legközelebb nem hívnak :)
Viszont másnap tök jó izomlázam volt, legalább tudom, hogy olyanom is van.
Jó lenne rendszeresen járni, de itt a hegyen olyan szar, mert vmikor biztos, hogy felfelé kell meghalni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bond!

Nimród :arrow: Rodi :shock: ?!
Akkor Botond :arrow: Toni? :lol: :lol: :lol:

szonibaba!

A Botond mellé még jól is hangzik a Bodza.

Bizonyám :wink: :D .

Ja, alapból engem nem zavar a becézés, hiszen én is Dorottya vagyok eredetileg, és Ricsi is Richárd. Szóval ha egy "jól becézhető" nevet választottunk volna (Pl. Marcell :arrow: Marci), akkor biztosan becéznénk. De a Botondon kívül más név nem jött be mindkettőnknek, a Boti meg nagyon nem tetszik :roll: . Egy időben én is Bobóztam, de csak itt, gondoltam hátha belénkivódik, de nem. Persze számtalan beceneve van: Bogyóka, Mókusmackó :lol: , Kicsikém, Életem, Édes kicsi fiam :lol: .... De nincs egy konkrét. Ha szólongatjuk, akkor Botond, és ha beszélünk róla, Botond, szóval Botond :lol: .

Mal voltam körmösnél, ott voltak a gyerekei, Bendegúz és Botond, azaz Beni és Boti. Vagyis Benike, és Botika :lol: . Mikor 15* mondta ki a Botikát, már rendesen idegesített a név :oops: . Botanika :twisted: :lol: . Amúgy gyönyörű az a kisfiú :shock: :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Voltam tegnap pajzsmirigyes dokinál. Vett újra vért tőlem, azt mondta hogy jövőhéten szerda körül fogom megkapni postán a leletet és a gyógyszerről a receptet. Annyit mondott hogy van egy krónikus pajzsmirigy gyulladásom ami autoimmun eredetű, ez okozza a pajzsmirigy alul működését. Azt mondta hogy szülés után mindenkinek elkezd alul működni a pajzsmirigy és kb 6. hónapra áll vissza normál működésre, na ez az ami nálam nem ment vissza hanem maradt az alul működés. Valószínű hogy most már mindig kell szednem a gyógyszert. Egyedül a gyerekvállalásnál ha akarunk még gyereket akkor a 4-6. hét között kötelező megnézni a pajzsmirigyhormonokat, mert olyankor emelni kell adagot, mert különben nagy a vetélés kockázata. Tehát végül is ezzel 100 évig is elélhetek, nincsenek göbök ciszták benne.

Voltam a nőgyógyászomnál is mert múlt hónapban elkezdtem a fogamzásgátlót, de egész hónapban vérezgettem, így felhívtam őt és azt mondta menjek be ad másik gyógyszert mert valószínű hogy amit felírt nem használ. Eddig még ilyen sosem volt, pedig régen is ezt szedtem.

Megvolt hétvégén a kerti parti, nagyon jól sikerült, majdnem mindenki eljött, mindenki nagyon jól érezte magát. Nóra is tök jól elvolt. Éjjel is aludt és nem kelt fel, jól kitáncoltam magam.

Nóra 3 napja próbálgat kapaszkodás nélkül állni, már volt hogy kettőt lépett is előre, kíváncsi vagyok mikor fog elindulni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Nem lehet, hogy te a szemfestéket is beledörzsöted a szemebde, és az csípett. Mert az bizony csíp :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo a többi szülés után nem volt ilyen, csak most. De tutira le van gyengülve az immunrendszerem, most elkezdtem szedni a bonolact Probio-t ez is immunerősítő.
Tudom persze hogy veszélyes, de így hogy végül is hamar rájöttünk hogy mi a gond, így a gyógyszerrel tudják pótolni a hormont, és akkor már nem lesz gond. Ez a mostani vérzés azt mondta a nőgyógyász hogy gyenge volt a fogigátló.Most egy teljesen új gyógyszert adott, rendes volt mert adott 1 havi adagot hogy próbáljam meg, és ha ha csak jó akkor ír fel, ne költsek feleslegesen rá pénzt. Hát remélem ez már jó lesz.

Teszek fel pár képet a partiról.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Gabi!

Vettetek egy Ferrarit :shock: :shock: :shock: :D ????????
Vagy vmelyik rokonotok abban lakik? :lol: :lol: :lol:

Botondnak is ugyanilyen járgánya van :D . Mármint nem a Ferrari, hanem a tricikli :? :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi nem :D :D :D :D :D :D Apa barátja autóversenyző, és az ő cégénél lehet kölcsönözni, ő (Gábor) hozta és aki akart menni vele az úgy mehetett hogy Gábor vezetett. Amúgy apa álom autója :) :)

Kép

gabi1

Dodi és neked szereti Botond? Nóra imádja, állandóan tologatni kell őt, meg van amikor ő tologatja és szalad utána :D :D :D

Kép

gabi1

boo! :)

Sajátos egy tesztelési mód, hogy direkt belekened a sminket a szemedbe. :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Én is inkább a sminkre tippelnék. Persze, biztos nem jön be ez sem 10-ből 10-szer, de nekünk mindenesetre bevált. :roll: :lol: :lol: :lol:

"az izzadást én is gyűlölöm de nincs mit tenni "
De van. Nem izzadok! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kencékből csak a vizeseket szeretem, mert különben én is megőrülök tőle. :roll: :? :? :? :? Rendszeresen csak az alsó lábszáramat kenem testápolóval, a dekoltázsomat feszesítem, mint állat (kár, hogy a mellemre nem hat, mert akkor már az eget bámulnák :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :? :? :lol: ), és minden nap kencézem az arcom. Ezek mind bejöttek. De te miért használsz olyan lemosót, amit nem bír az arcod? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll:

gabi1! :)

Ejnye már ezeket a gubancokat! :? :? :( :( :(

Kép
Kép
200907?

katy76! :)

Még neked akartam írni, hogy ezek a balesetek azok, amikkel nem lehet mit kezdeni. :roll: :? :? Odafigyelsz 623 féle dologra, erre richtig egy 624. fog bekövetketni.
Jó, hogy nem lett semmi baja Petrának!

csibe83 ??????????????????????????????????????????

Manó mai megmozdulásai.

1. :x :x :x :x :x :x :x
Pelusba belekakil :arrow: nem várja meg, amíg anyja tisztába teszi :arrow: belenyúl a pelusba, és szétken belőle ide is - oda is. :arrow: Anyja takaríthatja fel, suvickolhatja a játékait :arrow: sík ideg, mert dolga van, időben kéne lindulni a két gyerekkel BKV-zni :arrow: Manó mindent elkövet, hogy keresztbe tegyen, és direkt műhiszti parádét produkál :arrow: Anyja emelkedett hangnem kommunikál vele :arrow: idegek játéka :arrow: végre ebéd, Manó megnyugszik :arrow: lehet indulni :arrow: küldetés tejesítve.
(Pozitív hozzá állás: legalább a tapétára, és a bútorokra nem került a kakiból. :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :lol: :lol: )

2. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tönkrement hálózati adapter várakozik félretéve, hogy sikerüljön már venni egy másikat helyette. Manó elcsaklizza, és magasról tesz a haggyadmárbékénteddmárle című lamentálásra, mondván ő most locsol. Nagy nehezen megszabadul tőle.
- Háromszor kellett vele locsolnom. Háromszor. Nem érted? Na!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Hugi produkciója.
Baba laborban voltunk: aranyos kísérlet, amelyben a két forma közül az egyik megeszi az almát. Hugi nézi, nézi, majd az egyik ilyen manővernél közli, hogy amm, és elkezd csettegni a nyelvével.
Szerintetek éhes volt? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Angolul kezdőknek:
- What can there (Vadkender)
- Hole one a wait say? (Hol van a WC?)
- One Kate Lee bumm (Van két libám)
- All cut race (Alkatrész)
- Hot show race (Hátsórész) ...tovább »
- Kitchen get neck (Kicsengetnek)
- New see one up road? (Nyuszi van apród?)
- Me of us one? (Mi a fasz van?)
- One hut one Kate catch came (Van hatvankét kecském)
- Hut are row Zoe saw (Határozószó)
- Sun cow (Szánkó)
- Sir one a you come on (Szőr van a lyukamon)
- This no all (Disznóól)
- Kate no mud touch cow one a bock Ron tool. (Két nomád tacskó van a bokron túl.)
- Beer luck! (Bírlak!)
- Soul a new! (Szól anyu!)
- Tap ate a. (Tapéta.)
- Fog peace call low. (Fogpiszkáló.)
- Tape at war you one a fun. (Tépett varjú van a fán.)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Gabi!

igen, Botond is nagyon szereti :D . Bár mióta "megindult" a bébitaxit tologatja inkább. Bár tologat ő mindent: taxit, etetőszéket, triciklit, széket( :shock: ), apát, anyát.... :lol:

Lois!

Újabb kérdés merült fel apa részéről :oops: .
Lehetséges lenne, hogy megnézze nálatok a F1-et :roll: ? Mert van a kocsiban tv, de az olyan gáz, hogy beül egyedül a kocsiba 1,5 órára :lol: . Hátha más pasit is érdekelne... Tudod, neki ez az egyetlen zizije :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Angol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Persze, mármint ha arra vonatkozott a kérdés, hogy van e tévénk, kijelenthetem hogy van (több is :oops: ), ha arra, hogy én tudok e ehhez férfitársaságot szolgáltatni, azt nem, ÉnDrágám focifun, és ugye épp Vb-lázban ég :roll: De attól még a TeApád szurkolhat itt nyugodtan :wink:

Tv a kocsiban??? :shock: :shock: :shock: Az meg hogyan??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja, Gabi képeiről (Amik amúgy tök jók, megyek is dinnyét enni :roll: ) jut eszembe, én dekorációban elég gyenge vagyok, szóval ha valaki valami szülinapos dekort szeretne, szíveskedjék gondoskodni róla :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond!
Folynak a könnyeim a röhögéstől! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonibaba!
Üdv! :D

Becézés: Én sokat becézem Petrát, sokszor nem is a nevével kapcsolatban. Egy dolog akasztott eddig csak ki, mikor az anyósom egy ideig Mancikázta. :shock: :shock: Na attól erősen kikészültem.

De pl. Anyu szoktam Petizni, az aranyos, meg anyukám mindenkinek kitalál valami becenevet (engem pl. Matinak hív :lol: :lol: :lol: , mert Katica :arrow: Matrica :arrow: Mati) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Soha senki nem érti, hogy miért pont Mati??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tesóm kislánya is Bobó, de ő Boglárka, meg Bodzsida :lol: :lol: , mert a tesója nem tudja rendesen kimondani, hogy Bogika, és így ejti. Nekünk, hülye felnőtteknek meg annyira tetszett, hogy sokszor mi is Bodzsidázzuk. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyugodtan mondjátok: hülye egy család!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

El akarom adni Petra Chicco tiro ct.01 babakocsiját (merev mózes, hordozó, sportrész). Ha tudtok valakit, akit érdekelne, akkor szóljatok!

Kép
katy76

Lois!

Jaaa, nem kell vele nézned :lol: . Arra kérdés arra vonatkozott, hogy megnézheti-e nálatok :wink: . De akkor köszi :D !
Van a merciben középen egy kis képernyő, és ebbe azon nem csak a rádiót, vagy a navigációt kezeled, hanem lehet DVD-zni, és a TV is bejön, de az lefedettség-függő, szóval nem mindig 100%-os. Amúgy nagyon szupi dolog, de nem igazán használjuk :roll: . Vezetés közben nagyon veszélyes, ha megy egy DVD, mert óhatatlanul odapillantgatsz, a tv meg menet közben ki is kapcsol... Ez olyankor jó, mikor várni kell vkire, vagy pl. Botond előtt mindig úton voltunk esténként (kocsikáztunk, barátkoztunk, szórakoztunk, és ha épp a kocsiban ért a fél8, megnéztem a Jóbarátokat, mert az ugye nem hagyhattam ki :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bodza név nekem is nagyon bejövős, bár már megvan a lánynevünk is lezsírozva :roll:

Johnson's cuccokat én kerülöm.... samponból mi továbbra is a Babé-sat használjuk :roll:

No most ez csak nekem furcsa?? Már mér' mossátok a sminket samponnal??? :shock: Nem a sminklemosó van arra?? (Na jó Boo-t értem, ő kamikazézik, de Dodi te miért?? Tud valamit az a sampon?? Bodrosabb a pillád, vagy mi??? :wink: )
Én ha nem kenem be magam fürdés után, leesik a bőröm.... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

loislane! :)

Szülinapi dekorációnak ott lesz egy csomó CsiniAnyu. :wink: :lol: :lol: (Tényleg! Rendezünk vizes póló versenyt a "Kinek lóg jobban a melle" kategóriában? Zsüri a pasik, elnöke ronmay. :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

"Én ha nem kenem be magam fürdés után, leesik a bőröm.... "
Akkor neked időnként nincs bőr a képeden...? :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

katy76! :)

Manó most egy szál fütyiben :oops: :oops: :lol: :lol: rohangál az ágy tetején :x :x :x :x , és közben egyfolytában azt kántálja, hogy: elvesztettem borocskámat. :oops: :oops: :shock: :shock: :roll: :roll: :lol: :lol:
Ne kérdezd, hogy ezt honnan szedte... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Becézés: Szarmanci. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Futás? Leg magic? Konyhapult körüli kergetőzés? A francokat! Bili cipelés, kiöntés, öblítés, visszavitel 286-szor naponta. Na, az mozgás! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!
de van bőröm, mert bekenem ugye :roll: Ki mer itt a mai világban kockáztatni??
Khöm, 5 perce még én is az asztal körül kergetőztem a Kölkömmel :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Tyűha, királyságos technika. Olyat láttam már barátoknál, hogy a fejtámlára a hordozható dvd-s izé van felszerelve a Kölköknek, olyanom tuti lesz, mert az jó dolog, főleg ha a Gyerek nem annyira csipázza a hosszú autókázást.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Bodrosabb a pillád, vagy mi???
:lol: :lol: :lol:

Neeem, én tusfürdővel mosom! Botondéval. Csak az is nomoretears-es :lol: . Én eddig is mindig tusfürdővel mostam le a sminket, meg egyáltalán az arcomat, mert zsíros a bőröm, és csak az normalizálja (lemosók se!). Eddig soha semmilyen krémet nem használtam, mert ha pl. betestápolózom magam fürdés után, akkor reggelig ragadok, annyira nem igényli a bőröm :? . Vagyis inkább :D . :lol: .
Viszont egy pár hónapja elkezdtem használni egy nagyon light-os, vizes alapú hidratálót az arcomra, (megelőzendő a ráncokat :roll: :wink: ) és mióta megint járok körmöshöz,kézkrémet is használok, mert ő ajánlott egy regeneráló-fiatalító kézkrémet (nem azért mert vének a kezeim, hanem mert ő forgalmazza :twisted: :lol: ), és iszonyat jó :shock: :D :D :D . Azóta a lábfejemet is azzal kenem be alkalomadtán, mert hihetetlen hatása van! Szó szerint "fiatalítja" :shock: . Már bekentem vele anyuét is, sőt Ricsiét is :lol: .

Mi a lánynevetek :roll: ?! Nem ér csak így elhuzigálni a mézesmadzagot :evil: ....

Katy!

Peti: őőőő, akkor végülis Zéténynek se gáz a Zéti :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Én anyunak Dorka, kamaszkoromban Dundika :oops: :lol: , apunak Babszi, és Dodó, mamiéknak Dórika, Dunyika (nem tudom miért. Ráadásul a Dani nevű unokaöcsémet is gyakran így hívják :lol: ).
Barátoknak Dóri, Dodi, Kicsi, Dé :lol: .

Ja, és majd ne lepődjetek meg, mert mi a szokásosokon kívül (Kicsim, Életem, Szívem...) Daginak, Pufinak, illetve Fiamnak szólítjuk egymást Ricsivel :oops: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

NA, olyat még csak tévében láttam, de tényleg nem lehet rossz :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Huhh, én még vízzel is csak csínján moshatom az arcom, mert az is iszonyat szárítja :? Meg minden testrészemre külön krémem van nagyjából, és egyfolytában kenek mindent. Arcomra télen nem is jó az amit nyáron használok, mert az nem bír el a hideg okozta zsírvesztéssel. Mármint a fejemről. Máshonnan veszítek zsírt szívesen :roll:

Lánynév :arrow: Lakat a számon 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
kanál vegeta a gyerek szájába: :lol:

Bond!
Kaki szétkenés: :x
Ilyenkor milyen az idegállapotod? Én a falra másznék, tuti.
Bodzi múltkor egyszál pelusban aludt napközben. Már 3 órája aludt, amikor eljött a pillanat, hogy rápillantsak...hát szép csöndben ült az ágyában, pelust leszedte magáról és a kakiban kotort. Szerencsére jókor mentem be, mert sztem akkortájt operálhatta le magáról, mert még sehova ne mvolt szétkenve és ő sem volt nyakig olyan. Monjuk röhögtem nagyon, de azóta a pelusra min. egy kisbugyit ráhúzok.

Katy!
Szia.
Családban van Petra, Ő Pepe, Petruska (mondjuk férjem Péter és ő is Petruska volt).

Gabi!
Jó nagy buli volt nálatok.
Tortákból ítélve szülinapozás volt? (bocsi, tudod le vagyok maradva rendesen).
Dokid ajánlotta a fogigátlót? Nármint a gyógyszert? Mert nálunk mostanában a védekezés elég központi kérdés (nem is értem miért? :) ). De mindegyikkel van vmi bajom :roll:

Lois!
Még képlékeny a létszámunk, de akkor így vagy úgy, de megyünk, még mindenképpen írok, hogy hányan, jó? És köszi a meghívást :wink:

Dodi!
Milyen ráncokat akarsz te megelőzni??? Teeeee :lol:
Nem tud vmi csodaszert a körmösöd a lábamra? Olyan undi a sarkam, hogy csakna :oops:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Tegnap nem is meséltem....
Apa gondolt egyet délután, és elmentünk az Aquaworld-be fürdeni. Amíg én etettem az előtérben a bébit (nanehogymár az is benne legyen a kifizetett 2 órában :twisted: ), addig ő nézelődött a shopban, és képzeljétek, talált Botondnak karúszót :shock: :D :D :D . 12 hótól van (na jó, ezzel kicsit csaltunk), de max. 12,5 kilóig :wink: . Hát ez vmi überkirály találmány :lol: . Gyerekem eddig is vizibéka volt, de most már elképesztő milyen búvárbébi :lol: !!!! (Szerintem. Bár mi nem jártunk babauszira, nem tudom ott miket művelnek :roll: ). Kb. egy perc után rájött, hogy oké, hogy ez a vmi a kezén van, de ahhoz, hogy fenn is maradjon, taposnia kell. Hát csajok, úgy taposott, azt hittem megzabálom... A fő attrakciójuk apával: apa kiültette a medence szélére, aztán hívogatta befelé. Botond pedig segítség nékül beugrott a vízbe, elmerült, és utána feljött (karúszóban), és bazira örült magának :lol: . (Hihetetlen milyen vakon megbízik az apjában. Bennünk.) Ja, és egyre kevésbé nyel vizet :lol: .
Így leírva nem tűnik nagy dolognak, de annyira ügyes volt, ott ámuldoztak körülöttünk az emberek, ő meg annyira élvezte :D .

Szegény apát korábban állandóan nyúztam, hogy ne csinálja ezt vagy azt a gyerekkel, de mégis az ő érdeme, hogy Botond ennyire imádja a vizet :oops: :D .

Lois!

Légyszi magyarázd meg, miért nem lehet elmondani a nevet :roll: ? Tudom, hogy ez sokaknál zizi, de én nem értem :oops: . Elkopik, vagy mi? :lol: Vagy nem akarod, hogy mások lefikázzák? Mert mi arra mindig cartunk :lol: .
- Hogy fogják hívni? :)
- Botond.
- Uhh :? .
- Ja, szegény. De ez lesz! :twisted: :lol:

Ha a következő is fiú lesz, vlsz. Kende lesz. Lehet kiakadni :twisted: :lol: .

Boo!

Vizes krém: hát, nemtom miért az :oops: . Talán szó szerint vízzel higítják :roll: . De tudod miről beszélek: sokkal "könnyebb", hamarabb felszívódik és nem maradzsíros uána a bőröm :D .

Szonibaba!

Sarokra nekem nagyon beváltak a Footworks termékek (Avon). Azaz egyetlen testrészem, ami még nekem is képes kiszáradni :? . Személyes tapasztalat: minél többet "reszeled", annál rosszabb lesz! Szóval első körben gyakor bőrradírozással kell leszedni a felesleges bőrt, aztán jó gazdagon krém, és akár rá egy zokni :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?