[quote="szonibaba"]S írta:szonibabaziasztok!
Szánombánom, hogy ezer éve felétek sem nézek, nincs is rá mentség, nem is mentegetőzök.
Ez egy nagyon karakán belépő volt!

Sziaaaaaaaa!
"A másik, amikor a szarabbnál szarabb kekszekkel és egyebekkel direktbe tömik a gyereket, amiért már szintén kb. ezerszer szóltunk. Most is ez volt, de amint lszrevettem, mint egy vércse, kikaptam a gyerek kezéből és látványosan kidobtam a kukába. Persze csóri gyerek bőgött, én voltam a szemét anya, de nem érdekel. "
Ez az illető jelenlétében tetted?
"Pénzért szülesztés, elvileg eddig sem volt legális, nem?
Vagy csak én vagyok eltévelyedve? "
Pont annyira ingyenes, mint oktatás.
(Apa múltkor rácsodálkozott, hogy az oviban van ebédbefizetés.

Utána elgondolkodott, hogy létezik olyan, hogy valaki nem bírja kifizetni, és akkor csóri gyerek nem ebédel?)
Előtted is le a kalappal, hogy megugrasz egy álalmvizsgát család, miazmás

mellett. Jó, hogy van, aki sokat segít, de azért mégsem ugyanaz, mintha csak magaddal kéne foglalkoznod.
kicsidodi!
Ez a lékelés nekem sem volt meg, pedig én reggel olvastam.

Fonetikusan nem volt értelme, aztán meg azt hittem, hogy ez valami tájszó felétek.
kispocok13!
Nimród

Rodi. Biztos nem ússza meg az iskolában.
boo!
"Nálunk pl én voltam a hunyó a helytelen levegővételemmel, meg a tolás alatti hezitálásommal A doki akkor már rám is szólt, hogy na kisasszony, akkor most már igenis ki KELL tolni, mert ahol most van a baba, ott nem kap levegőt (hozzátenném, még mindig vitatom, mert akkor mire való a köldökzsinór, hisz ott még nem az orrukon vesznek levegőt na mindegy) "
Ne haragudj, de ez értelmetlen, és alaptalan önostorozás, ami sehová nem vezet.
1. Nem arról van szó, hogy nem voltál hajéandó szülni
2. Alkatilag mindenki más. Van, aki ugyanúgy megszenved az elsővel, mint az utána következő 2-3-mal, van aki pedig felemeli a fél lábát, és már csússzan is ki a gyerek.
3. A mennyirekaplevegőtnemkaplevegőthöz nem értek, de az tény, hogy önállóan akkor használják először a tüdejükez, amikor felsírnak.

Addig valóban ott a köldökzsinór. Na, de ha minden össze van préselve a szülőcsatornában, akkor az is össze szorul, akadályozott a vérkeringés, nem tudja szállítani az oxigént.
(A nyak köré tekeredés sem azért veszélyes, mert megfolytja a gyerekeket, hanem mert megtörik a köldökzsinór. A többit lásd feljebb)
"És a Dévényen a legtöbb baba azért kerül oda, mert tök egészséges babavárás után elcseszték a szülést, túl sokáig vártak, próbálkoztak, stb!!! "
Khhhmmmmmmm...ez azért mégsem egy olyan egyszerű dolog, mint a cipőhúzás.
Nómórtírsz formula: nálunk müxik.
Futás miatt ikont faragok belőled. Én ehhez lusta vagyok.

(Ráadásul meg is izzaszt, amit utálok.

)
Én inkább Dr. Kelencét vetettem be a narancsbőr ellen. Már nem csak a polcról figyel, hanem már kentem is magamra belőle. Plusz vettem egy masszázs kefét, ami gyakorlatilag nem más, mint egy súroló kefe.

Egy ismerősömmel összefutottam amikor vettem, és meglátta: - Mi az, lókefe?.

Viszont tényleg jó.