Sziasztok!
Uh, jó sokat írtatok

és még én mennyit fogok
A kolléganőm szabin van, így most sok a melóm nagyon, ill. ma korábban eljöttem a melóhelyről a talpmaszi miatt. Szuper volt a masszázs a fájdalom ellenére is. Hetente 2x fogok járni,ha sikerül megoldanom, így remélem a felülésekkel kiegészítve elkerülnek majd
Melcsi, örülök a jó eredményednek. Neked is alapból több tüsződ van? Most kevesebb szurival indultok? Hétfőn lesz az első UHU? Leállítás után meddig etted még a husit?
Jucus, Sajó: NAGYON-NAGY DRUKK HOLNAPRA ÉS A TOVÁBBI NAPOKRA!!! Ugye jöttök majd a hírekkel, ahogy tudtok?!
Sajó, hétfő-kedd-vagy szerdáig megint ki fog nőni a szőr, vagy nem?

vagy ez a főpróba előtti gyakorlás volt?
Kriszto, te is aug. végén szept. elején kezdesz?
Mici, holnap is mész? Gyere majd Te is
Szimba, Emerenc Ti is jöttök aug. végén szept. elején?
Nuyszika, a Mária utcában 2 hét alatt megvan a hepa, HIV eredmény. Egy kis TBre csináltatott érdekesség: Toxo vérvételem volt júni 17-én. Elvileg egy hét alatt meg kellett volna csinálniuk. Ezzel szemben a mai napig nem csinálták még meg. Az első indokuk,h szabin volt az a kolléganő, aki ezt csinálja. Most pedig a gép romlott el…..na ez aztán a bürokrácia. Azért feltenném a kérdést,h ilyenkor mi van mondjuk a kismamikkal? Akiknek egyáltalán nem mindegy,h mikor érkezik meg az eredmény????
Szóval, sokszor inkább fizetünk,h minél hamarabb meglegyen valami, csak kérdés,h a befizetett TB hol van?
Kisgaby, ezek szerint nem lesz amniod?,hanem a kombit csináltatjátok meg? Dévisz elfogadta?
Szurikáta, cisztaűző szurid is van?
Móni, mikor lesz a nagy nap?
Katám, cuki vagy nagyon

Az sms is nagyon jól esett
Csuti, milyen papírok nem voltak jók? Nekünk annó pl. lediktálta,h minek kell szerepelnie a belgyógyászati véleményen…
Hidd el, majd mentek aug.ban, aztán elindít benneteket is
Minden holnapi műtétesnek drukk!!!
Jó éjt!
Bari