A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sajoék!!! Hurrá, hurrá!!!!!! Nagyon örülök Nektek! Szorítok tovább!!!!

Üdv az újaknak! Jó helyen vagytok! :D

Valaki nem tud valamit Mukiékról? Remélem el tudtak indulni és még beleférnek a szabi előtt.

Bari!
Kitartás még a husihoz!!! Akkor szeptemberben Veled is talizunk! :D Addig pihenjetek egy nagyot!

Micike, Smóni! Nektek is mennek a további drukkok!

Smóni! Fanni elsőre összejött, hogy Apánk már a hármasikrekkel "fenyeget"? Jóóóóó lenne :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi! Jó döntés!!! :D

Kisgaby! Hogy vagytok?

Kislibus!! Annyira szépen írtál! Teljes szívből gratula a kisbabátokhoz! Legyen nagyon nagyon boldog a közös életetek!

Renna! Neked is szorítunk ám, majd jelentkezz, hogy mikor kell izgulni értetek. Milyen a házas-élet?

Kellemes estét Mindenkinek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

SAJO,JUCUS, HAJRÁ! Nagyon szorítok!!!!!
Micike, gratula a fejlödő petihez, én is aláírtam volna, szerintem ez az utolsó befutó lesz a nyerő! :wink: ++++++++++++
mónika mindent bele! +++++++++++++

Bari, sajnálom, hogy lekellett állnod, kellemes spontánkodást kívánok! :wink: Szerintem is a következönél már jobban tudsz mindenre figyelni. Azért nem semmi ennyi tűsző....

Mindenkinek kívánok szép nyarat! Kellemes píhenést a nyaralóknak!
Kedves Zugolvasók, írjatok! :D
emerenc

Sajo

Örülök hogy ilyen jól haladtok. :) Mondjuk nem véletlen,mert kaptatok szerencseszurit :D :D :D
Nagyon drukkolok nektek++++++++++++++++

szurikáta
szurikáta56

Szurika!
De jó, hogy jelentkeztél! Pont ma reggel gondoltam Rád, amikor a csajok a műtétről kérdeztek. Te jutottál eszembe, hogy mi lehet Veled! Tudom, hogy Te is sokáig diétáztál. Én viszonylag jókat eszem, igaz nagy igényeim nincsenek és régről van gyakorlatom a diéta megtartásában. Álmomban sem gondoltam volna tavaly, amikor valakinek leírtam a pontdiéta lényegét, hogy valaha még én is diétázni fogok. :D Jövő hét elején lesz valamikor az epeműtét. Tulajdonképpen csak a zöldségfélék hiányoznak, de nyagyon, meg a gyümölcs. Míg volt alma nem volt probléma és végre lehet kapni őszibarackot.
Jól érzem magam a bőrömben. A hét elején voltam anaszteziológusnál, nézi a leleteket, majd azt kérdezi: Azt ki találta ki, hogy maga elhízott? Erre felvilágosítottam, hogy mennyit fogytam. :D
Ami a szerencse szurit illeti: kérhetnénk még? :lol:

Mindenkinek köszönjük a drukkokat!!!

Sajo
sajo

Sziasztok, voltam a házi dokinál és megdöbbenve tudatosult bennem, hogy tényleg megcsinálják... :) Ez persze szuper, de egyben betojtam, mert közölte az asszisztens, hogy a Dévai csak a mária utcásat fogadja el.... Gondolom oda küldi a beteget, ami pénzt jelent a Mária utcának.... De egyikőtök sem mondta, hogy kidobta volna Őt Dévai, mert nem Mária utcás....

Na mindegy, megcsináltatom majd július vége felé, mert addigra tuti hat a rubeola védettség. Tudni kell, nem voltam rubeolás, így júniusban beoltattam magam. Így jó, mert a kötelező 3 hónap letelik szeptemberre. Ezt Apánk is tudja :)

Köszönöm a tippeket és remélem, én is megismerhetlek Benneteket személyesen is :)
nyuszika85

Sajo
Bizony én egy fél évig diétáztam.De egy dekát sem fogytam :( :oops: én sem értem hogyan lehet ez.
Sok szerencsét a műtéthez.Laparoscopiás lesz? Még utána egy hónapig kell epediétát tartanod.Aztán ízlés szerint lassacskán visszaállhatsz a normál étrendre.
Jucusnak drukk+++++++
Kép :)

szurikáta
szurikáta56

Szurika,

tudom miről beszélsz.....Elkezdtem a paleotáplálkozást , ami szénhidrátmentes + ebben a hónapban minden nap futok , már úgy megyek , mint egy nyúl. Érzem a ruháimon is hogy sokkal lazábbak, cicitartót már lassan kell vennem kisebbet (a hormonoktól oda híztam sokat ) és a mérleg meg sem mozdul :(((
De attól még remélem hasznos a diéta és a futás is :)
Unokák lesznek Nálad a vakáció alatt ??
miciona

Holnap Lányok és Sajó randi ??

Jucusék akkor műtétre jönnek. De izgi ! Vajon hány műtétes lesz még ? Már olyan sokan nem járunk.
Mónika , Fannival jöttök ?
miciona

A műtéteseknek sok-sok drukk!
A stimunál tartóknak sok-sok tüszőnövesztőt küldök!

Anno amikor az előzetes vizsgálatok papírbeszerző útjainkat futottuk (vérvétel, EKG, belgyógyász, HIV, Hepa...stb.) nekünk az idő is számított. És igen, tudomásul vettük azt a tényt, is, hogy az idő pénz.

Mi nagyon jól vagyunk, ma 12. hét és 2 napos vagyok. Csak ne lennék állandóan éhes és álmos egy időben. :-) Egyik reggel a párom meglepett egy babavonalzóval a laptopomon. Én babonából és ügyetlenségemből fakadóan sem mertem ilyen tettre vetemedni. :-) Pénteken megyek Dévai főorvos úrhoz UH-ra. Hétfőre kaptam időpontot az Istenhegyin kombinált tesztre. Így telnek napjaim.
kisgaby

Kisgaby,

Szerintem már így a 12. hét után nyugodtan kiteheted azt a vonalzót :))
Pénteken hányra mész Dévaihoz ?
Sajó Jucusa még ott lesz biztos ,mert műtétes (kivéve , ha este későn mész)
Hétfőre nagy drukk !! Kihez mész?
miciona

Sziasztok!

Momelcsi:
Szerintem én még menni fogok hétfőn, úgyhogy fogunk találkozni!

Mici:
Köszönöm a gratulációt! De a dícséret Fannit illeti, ő találta ki 2 hónapja, hogy bilizni akar. Ő "akart" szobatiszta lenni. :)
(Ma reggel már az éjszakai pelus is száraz volt!!!)
Majd pénteken meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok... Hármas... Khmm...
Most nem viszem Fannit, mert egyedül megyek. Szerdán is rossz volt őt hajnalba felkelteni. Nagyon fáradt volt, ahogy beültünk a kocsiba hazafelé, azonnal elaludt...

Sajo:
Köszönöm a dícsérő szavakat! :)
Fanni nagyon vissza akart menni hozzád, kint mondogatta, hogy "vissza bácsihoz!". Amikor viszont visszamentünk hozzád, akkor Apuja nem jött már be, Fanni őt kereste, ezért lelépett. Szívébe loptad magad! Még az úton is mesélte, hogy adott a bácsinak kávét. :)
Találkozunk pénteken is, örülök a szuper eredményeteknek!!!

Kriszto:
Köszi a drukkokat!
Igen, Fanni első ovu.indukcióra összejött. Nagyon bízom benne, hogy most is sikerrel járunk!!!
Fanninál 2 érett pete volt, mindkettőből baba lett, később Fanni bizonyult erősebbnek. Úgyhogy már bent is nagyon eleven, erős és életrevaló volt. ;)

Nyuszika:
Idén az idővel való versenyfutás miatt mi is a Mária utcába mentünk, de anno én is ingyenes, SZTK-s vérvételen voltam. Simán elfogadta, nem volt semmi probléma.

kisgaby:
De jó, hogy ilyen jól vagytok!!!
Pénteken hányra mész?

Kép
s.mónika

Sziasztok!

Köszönöm. :)

Haladok:
- július 19-én megyek mammográfiára
- kb. akkor megcsináltatom a vérvételeket, az összeset
- férjem szintén
- és még lesz ez a méhűr vizsgálat Apánkkal, erről kedden tudok majd többet.

Július 20-án jön valaki tájékoztatóra?

Izgulok és annyira várom az októbert :)
nyuszika85

Pénteken akkor találkozunk, és ennek nagyon örülök. Jucus is még ott lesz, mert 14 órára megyek.

Hétfőn nagy szükségem lesz a drukkokra. Konkrétan az eredménytől félek. :-) Nagyon szeretném Dr. Hajdú Krisztina Uh-zna, bár nem tudom, hogy ezt lehet-e. Ezt előzetesen kell kérni?
kisgaby

Sziasztok!
Én már évek óta zugolvasó vagyok, én is a Dévaiba jártam, a Vass doktorhoz.
Csak Nyuszika85-nek szeretném elmondani a vérvétellel kapcsolatban, hogy én tavaly mindent a háziorvosommal csináltattam meg, teljesen ingyen. Ez a XVI. kerületben volt.
Bella :D
bell

Sziasztok!
Én, mint zugolvasó nem bírtam ki, hogy ne írjak!
Bocsi érte!

Sajó, Jucus!
Örömmel olvasom a jobbnál jobb híreket! Én most úgy érzem eljött a TI IDŐTÖK!!!!! Nagyon-nagyon szorítok, és küldöm Nektek a pozitív energiákat és a babaragacsokat is, amikor arra lesz szükség! Meglesz a kitartásotoknak az eredménye! És csak pozitívan állni a dolgokhoz! :D

Miciona!
Neked is küldöm a pozitív energiákat, csak előtte nyisd ki az ablakot! :) :D Nagyon-nagyon drukkolok Neked is, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnétek!

Bari!
Sajnálom a leállást, de ennek most valamiért így kellett történnie! Ne aggódj a legközelebbinél már babóka lesz! Hidd el! Ja! És ha erre jársz....... a telefonszámomat tudod! Szeretettel várunk Benneteket! :D:D:D

Természetesen mindenkinek így ismeretlenül is szorítok, és kívánom, hogy beinduljon a bababummmmmm!

További szép napot Mindenkinek! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona

Hát én nem szoktam fogyózni mondjuk nem eszem sokat de a szénhidrátra nem figyelek :oops: Szeretem az édességet is meg a pékárut,a tésztákat :) Futni nem bírok.Öreg vagyok már ahhoz.Még a busz után sem,ha elmegy,jön a másik :D ugyhogy marad a 87 kg :twisted: igaz a magasságom megvan hozzá 178 cm.Csak rossz elosztásban vagyok" kövér" has,cickó :( és olyan tehénnek érzem magam. Hát ez van :)
Unokák augusztus első hetében lesznek itt. Sajnos nincs több időm,elég sok munkám van,menni kell.
Micikém nagy drukk neked +++++++++++
És mindenkinek aki holnap megy az intézetbe+++++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2010.07.08 15:18-kor.

szurikáta
szurikáta56

Szia Kata!!!!!!!
Jó hogy jelentkeztél.Már 6 hetes Nina???!!!!! Hogy telik az idő.
Puszi nektek és szép nyarat. :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Szijja Parakata!
Mijaz, hogy Te zugolvasol? :D Tessék rendesen és gyakran belátogatni a topikba! Úgy is eltünt minden anyuka, még a babás topikot sem látogatják! Pedig az ember lánya-fia szívesen olvasna a régi ismerősökről!
Mos' mit szó'sz, Jucus is levetette a paraságot! Nagyon izgulok....
Kendra már milyen szép nagy lehet!

Micike!
Van egy pont, ahonnan lehetetlenség tovább fogyni normál körülmények között. A mérleg azért nem mozdul lefelé, mert az izomtömeged nő a sportolástól, miközben a hasid fogy.

Kisgaby!
Ne féljél semmitől! Gyönyörű lesz a babód!

Ma beszéltünk a sebész dokival, laparoszkópos műtétem lesz, egész pontosan hétfőn, vagy kedden, vagy szerdán. :lol:
A neten elolvastam egy epeműtét leírását és ott értesültem arról, hogy a pocakomat meg fogják borotválni, méghozzá egyszerhasználatos eldobható steril borotvával, sikosító szer nélkül, majd a kósza maradványokat leukoplaszttal távolítják el. No ennek én elébe mentem, és szakállvágóval megnyírtam az első frontot, hogy ne kelljen a műtét előtt szenvednem.
Jucus meg sem fog ismerni! :lol:

Sajo
sajo

Bari és Kisgaby!

Örülök, hogy érdeklődtök felőlem. :D
Minden papírunk megvan, megvolt már májusban is, csak akkor felületesen nézte át. Most jobban szemügyre vette, és kb. 4 papírt adott viszza, hogy ez ezért, az azért nem jó. (ezt valamilyen szinten meg is értem, de azt nem hogy miért nem mondta májusban, hogy úgy menjünk oda a papírokkal, ahogy ő gondolja és elvárja) :shock:
Tehát elmentünk, és közölte velünk, hogy "Mi van most? Június, július, aug, szept, majd akkor kezdhetünk." Majdnem leestem a székről. Nem erre számítottam, főleg, hogy meg sem vizsgált, és nem ezt beszéltük meg :!: Közölte, hogy papíregyeztetésre ad időpontot aug. végére. Úgy mentem oda, hogy már tuti fogom tudni az indulás dátumát, és nem hiszem el, hogy még mindig itt tartunk.
Én megértem, hogy sok a beteg, sok a munka, de nagyon zokul esett ez a hozzáállás. Nem beszélve arról, hogy adott egy időpontot, és 3 perc múlva elfelejtette, és adott még egyet.

Mindegy, biztos nagyon sok munkája van, és nem tud mindenkire figyelni. Attól függetlenül hozzá fogok menni, mert biztos nagyon jó szakember, csak én most "így jártam".

Mindenkinek nagyon szép és kellemes nyarat kívánok, a kezdősöknek sok sikert, a várólistán levőknek pedig kitartást! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.27 16:50-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Na már a diéta is szóba kerül, akkor had dicsekedjek március közepe óta 18 Kg-t fogytam. Olyan jó érzés, bár még hátra van kb 8 kg. Én hétfőn kedden csak iszom, bár a tejeskávémat cukorral, a többi napon csak ebéd, az husi, meg zöldség, és most nagyon jól bírom. :-)

A holnapi punkciósoknak drukk......

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági
Nagyon ügyes vagy hogy tudsz fogyni :)
Már akartam írni neked hogy egy kerületben lakunk :)
Törpék jól vannak?

szurikáta
szurikáta56

Köszönöm!

Komolyan?? Te merre laksz?? A választ már csak holnap olvasom. Jó éjt!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Uh, jó sokat írtatok :roll: és még én mennyit fogok :D

A kolléganőm szabin van, így most sok a melóm nagyon, ill. ma korábban eljöttem a melóhelyről a talpmaszi miatt. Szuper volt a masszázs a fájdalom ellenére is. Hetente 2x fogok járni,ha sikerül megoldanom, így remélem a felülésekkel kiegészítve elkerülnek majd :D

Melcsi, örülök a jó eredményednek. Neked is alapból több tüsződ van? Most kevesebb szurival indultok? Hétfőn lesz az első UHU? Leállítás után meddig etted még a husit?

Jucus, Sajó: NAGYON-NAGY DRUKK HOLNAPRA ÉS A TOVÁBBI NAPOKRA!!! Ugye jöttök majd a hírekkel, ahogy tudtok?!
Sajó, hétfő-kedd-vagy szerdáig megint ki fog nőni a szőr, vagy nem? :roll: vagy ez a főpróba előtti gyakorlás volt? :lol:

Kriszto, te is aug. végén szept. elején kezdesz?

Mici, holnap is mész? Gyere majd Te is :D

Szimba, Emerenc Ti is jöttök aug. végén szept. elején?

Nuyszika, a Mária utcában 2 hét alatt megvan a hepa, HIV eredmény. Egy kis TBre csináltatott érdekesség: Toxo vérvételem volt júni 17-én. Elvileg egy hét alatt meg kellett volna csinálniuk. Ezzel szemben a mai napig nem csinálták még meg. Az első indokuk,h szabin volt az a kolléganő, aki ezt csinálja. Most pedig a gép romlott el…..na ez aztán a bürokrácia. Azért feltenném a kérdést,h ilyenkor mi van mondjuk a kismamikkal? Akiknek egyáltalán nem mindegy,h mikor érkezik meg az eredmény????
Szóval, sokszor inkább fizetünk,h minél hamarabb meglegyen valami, csak kérdés,h a befizetett TB hol van? :shock:

Kisgaby, ezek szerint nem lesz amniod?,hanem a kombit csináltatjátok meg? Dévisz elfogadta?

Szurikáta, cisztaűző szurid is van?

Móni, mikor lesz a nagy nap?

Katám, cuki vagy nagyon :D Az sms is nagyon jól esett ;)

Csuti, milyen papírok nem voltak jók? Nekünk annó pl. lediktálta,h minek kell szerepelnie a belgyógyászati véleményen…
Hidd el, majd mentek aug.ban, aztán elindít benneteket is ;)

Minden holnapi műtétesnek drukk!!!

Jó éjt!
Bari

bari6

Szia Bari!

Nekem mind a két petefészkemre azt szokta mondani, hogy nagyobbak az átlagosnál és kifejezetten policisztás. Akár 40-et is el lehetne indítani. Az eddigi életem során nem sokat használtam el belőlük.
Igen mini adaggal indulunk, Puregon 50, merional 1/4. +2db closty két napig
nekem a mensiig kellett a húst nyomnom még rendesen. most kezdtem újra, hát.......
Én is sok drukk a holnapi punkciósoknak, sok jó és hasznos tüszőt kívánok. Jelentkezzetek, hogy mi volt a tenyérben.
jó éjt.
momelcsi

Ági
X. Kozma u ban lakunk :)

Bari

Ciszta űzőm sajna még nincs de keresek valami varázslatot :) :)

szurikáta
szurikáta56

Sajó, Jucus!
Én is azt érzem, amit Ercsikata. Szerintem is most sikerülni fog. Valahogy ezt érzem. Remélem bejön a megérzés. :-)

Emerenc esetében is minden nap lestem a fórumot, hogy sikerül-e. Annyira drukkoltam.

Bari!
Kérdezted az amniot és a kombinált tesztet.
A kombinált tesztet saját megnyugtatásomra végeztetem el, max. dr. Dévai is elfogadja (bár, ha jól értesültem, akkor ő az amniora esküszik).

Ági! Gratulálni szeretnék a fogyókúrád eredményéhez! Le a kalappal előtted! Nekem a szénhidrátmentes diéta nem jött be, aztán úgy alakult, hogy dietetikussal beállítottuk a diétám. Ez nekem megfelelt.
kisgaby

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés:

Sajoéknál mind a 7 petike megvan, úgy néz ki, hogy mindegyiket le fogják szívni. 2 műtétes van ma, úgyhogy lehet szorítani Jucusnak, lehet, hogy már a műtőben van!!!

Micinél 4-en vannak, nála hétfőn lesz a leszívás.

Nálunk a 3 versenyzőből 1 nagyon elindult, úgyhogy holnap reggel még 1 Merional, utána nincs szuri, hanem vasárnap estétől 5 napig házasélet (ahogy Apánk szokta mondani.) :wink:

Szimba:
Mici kért meg, hogy írjak neked. Nincs gépe és a munkahelyén sem tud írni, úgyhogy - az esetleges - prividre nem fog tudni válaszolni.
Üzeni: 1 db 18-as, 1 db 16-os és 2 db 10 feletti.

Most rohanok, mert kórházba megyek látogatóba. Ismerősünk 5 hónapos kislányának veséjét műtőtték. :(

Kép
s.mónika

Sziasztok!

Móni, ezek szuper hírek :lol: és köszi,h helyzetjelentettél ;)
Vasárnaptól jó AKCIÓZÁST!
Bevallom, Dévisz tiltotta, de mi is kihasználjuk a lehetőséget ;) A katonsaság miatt ill. az elzáródott bal petevezetőm és a néha kinyíló jobb petevezetőm miatt nagyon pici az esélye,h 8as ikreink legyenek, de egy bébike háthaaaa!

HAJRÁ JUCUS!!!Gondolok rád sokat!

Mici, hétfőre még lehet befutód ;) de az induláshoz képest is nagyon szép a 4 kincsecske :) Megadrukk neked is hétfőre!

Gaby, igen a tájékoztatón nagyon amniós volt Dévisz.....

Szurikáta, köszi az utánanézést :lol:

Pusztik,
Bari

bari6

Sziasztok!

Jucus nagyon szorítok!++++++++++++++
Micike, +++++++++++++++++

Aranyos vagy Gabi, hogy szurkoltál nekem is! :D Hogy bírod a meleget? Vannak tűnetek? Még dolgozol? Mert az a sok lépcső felfelé és lefelé azért elég sok....vigyázz magatokra!

Bari, Kriszto én is aug. végén kezdek.....legalábbis nagyon bízom benne! :D

Ági, ezen a fogyáson nagyon elámultam, nagyon ügyi vagy! Gratulálok! Ez óriási! Gondolom a férjednek is tetszik nagyon az eredmény... :D Írjál a gyerköcökről, hogy telnek a napjaitok, hogy már elmúltak 2évesek?

Szimba, azon kívül, hogy rabszolgává alakultatok át, hogy érzed magad? Vannak még fájdalmaid? A kezdéssel kapcsolatban milyen érzéseitek vannak? Megprobáljátok a Cirist? Vagy maradtok a megszokottnál? Ha a Cirist válasszátok, nagyon érdekelne a tapasztalatotok! :wink:

Sajo, mikor tudjátok meg hány kis lurkó termékenyült meg? Nagyon izgi! Majd gyere mesélni! Nagyon drukkolok!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!
emerenc

Sajo+++++++++++ :)

Miciona+++++++++ :)

smóni++++++++++ :)

Csupa jó hírek!!!!!! :) :)

Bari

Ezt küldte a lányom át nekem Kép ,ez jó lesz cisztaüző varázslónak? :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Először is nagyon köszönjük a drukkokat, meg, hogy ennyien gondoltok ránk!!!!

Móni, köszi a helyzetjelentést! Jucusnál a punkció 10:05-kor fejeződött be, úgyhogy jól tippeltél.

Szóval, ahogyan Móni is írta, megvolt minden tüszőnk. Dévisz a bal oldalról mind a négy petét leszívta, a jobb oldalon kétszer próbálkozott, de a bal oldali nyomogatás miatt a jobb oldali petefészek elmászkált, így nem akarta Jucust agyon szurkálni, ( egyszer mellé szúrt ) ezért abbahagyta.
Azt mondta, négy vagy hat teljesen mindegy, mert kettőnél többet úgy sem ad vissza, a másik kettő meg jó lesz tariba. ( Lelke rajta!!!!! )Remélem, hogy igaza lesz!!! :roll:
Azt mondta még, hogy most tutira vannak bent peték, próbálkozzunk természetes úton is. Kérdem én: punkció után???!!!
Egyébként minden simán ment, egy nagyon szimpatikus pécsi párnak volt még ma punkciója, nekik is 4 petikéjük lett.
Délután tudtam beszélni pár szót Györgyivel, mondta, hogy sikerült mind a négyet megszúrni. Nagyon biztatóan mondta.
Holnap kell telefonálnunk a picikék miatt pontban 9:46-kor. (9:45-kor Ágiék hívják Pécsről) :D
Amikor haza értünk csengett a telefon, hétfőn 7:00-kor megyek epeműtétre.

Bari!
A helyzet az, hogy rajtam nagyon sok szőr nő, ezért gondoltam én a nagyját leszedem, hogy szegény műtős előbb végezzen. A borotválást így sem, úgy sem úszom meg, de így nem lesz minden tele szőrrel! :lol:

Szerintem ma éjjel nem sokat alszunk! Mikor lesz már holnap 9:46!!!

Sajo
sajo

Jucus, Sajó, komolyan mondom meghatódtam :cry: mivel ilyen jól indult, biztos vagyok benne,h a folytatás is jó lesz és holnap csuda jó hírekkel jöttök 9:48kor :lol:
Szép estét, mi a férjemmel elkezdtük tolni Nektek az időt :wink:
Rendes vagy,h megkönnyíted a műtős dolgát :lol:
Ugye majd rólad is tudni fogunk?

Szurikáta, nagyon-nagyon köszönöm a varázslatot :P

Szép estét mindenkinek!

Puszi,
Bari

bari6

Sajo

Én is teljesen átéltem az izgalmatokat :)
Annyira jól alakulnak a dolgok.+++++++++++++++++
A hétfői műtétedhez sok szerencsét és bátorság.( én nagyon be voltam tojva) :lol: De ahhoz képest semmiség.2 nap és futni fogsz.
Kaja nem lesz ugyhogy készülj fel rá.További éhezés vár rád. :twisted:
Hát a szőrös-borotválós történeteden jót nevettem (bocs) :)

Bari

örülök hogy tetszik a kis varázsló :D

szurikáta
szurikáta56

Sajó! Jucus!
Én is nagyon-nagyon szorítok Nektek, és biztos vagyok benne, hogy a jó kezdet után a folytatás is csak jó lehet! Drukkolok, hogy mind a négy petike elinduljon és tökéletesen alakuljon!
Én most azt érzem, hogy a kettőből nektek most mindkettő sikerülni fog! Boszorkány vagyok ám! :D:D:D
Küldöm a pozitív energiákat! +++++++++++++++++++++++++++++ Nagyon-nagyon fogok gondolni RÁTOK! :D Hátha azzal is segítek! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Sajo és Jucus!
Nagyon-nagyon örülök Nektek és továbbra is iszonyúan szorítok, már csak 11 óra és néhány perc.... Huh, kívánom, hogy szépen alakulgassanak a kicsikéitek!!! Holnap várunk a hírekkel, addig is jó izgulást Nektek, tudom milyen ez a néhány óra :D De minden rendben lesz!!! Csak pozitívan!

Mici! Neked is hurrá, hurrá!!! Pihengess a hétvégén! Aztán hétfőn este jó hírekkel gyere :wink: :wink: :wink: Szorítok!

Móni! Aztán minden percet kihasználni! :D Ilyenkor is kell 3 hét múlva jelentkezni Apánknál, vagy hogy működik az ovu. ind. "vége", mármint 3 hét múlva teszt, és kell hívni? Ha nem sikerül nem kell várni, hanem következő ciklusban lehet megint próbálkozni? De reméljük hasonlóan zajlik majd mint az előző és hamarosan kistesó érkezik...

Ercsikati! a kishölgy gyönyörű!!! :D

Jó éjt mindenkinek!

UI:

Aki még őrzi a tüszőit, vigyázzon rájuk,érlelje őket!
Akik izgulnak a csöppségeikért, azok nyugodjanak meg minden rendben lesz!
Akik akcióra készülnek legyenek nagyon ügyesek!
A kismamik-kispapik legyenek továbbra is önfeledten boldogok!
A sorstársak legyenek nagyon türelmesek, eljön majd a mi időnk is!!!! HAMAROSAN :wink:

kriszto

kriszto82

Sziasztok!
Huuuh!

Ma reggel felébredtem, már nem tudtam visszaaludni, bár szerettem volna. Kényszer elfoglaltságokat kerestem magamnak, pl. megpucoltam a szappantartót. :D
Csiga lassúsággal vánszorgott az idő. Egyszer csak csengett Jucus telefonja. Nem szoktam felvenni, de most rávetettem magam, hívó Dévai Intézet. Felvettem.

Férfi hang: Jó napot kívánok, Juditot keresem.
Én: Jó napot kívánok, a férje vagyok.
Férfi hang: Dévai István vagyok, 8:46-kor vártam a hívásukat.
Én: Bocsánat, én úgy tudtam 9:46-kor kell telefonálnunk.
Dévai: Nem, én 8:46-ot mondtam. Mindegy! Három szabályosan megtermékenyült petesejtjük van. Hétfőn 7:30-kor várom a hívásukat.
Én: Köszönjük szépen! Uristen! Csak megmaradjanak!
Dévai: Viszont látásra, hétfőn várom a hívásukat!
Én: Mégegyszer köszönjük! Viszont látásra!

Szóval egy máris lemorzsolódott, de azért ez a pohár 3/4-ig még tele van! :D
Tegnap este azért még adtunk esélyt a bent maradt petikéknek is. :D (orvosi javallatra!)

Amikor zugolvasóként a topikot véglegesen betettem a kedvencek közé, a 701. oldalon tartott. Már pár nappal előtte olvasgattam a hozzászólásokat, és próbáltam kibogozni a történések velejét.
A lényeg az, hogy mindig mikor megnyitom a topikot, a 701. lap tetején Csomee hozzászólását olvasom: "Most telefonáltam, 3 megtermékenyült, holnap 1/2 9-kor telefon és transzfer. Amennyi lesz, annyit kérünk vissza."
Bevallom mindig kicsit irigykedve olvastam, milyen jó Neki, hogy ezt leírhatta. És most mi is itt tartunk!
Ti se adjátok fel soha!
Nagyon szép napot Nektek, nekünk ez életünk legszebb reggele!

Sajo
sajo

Sajó, Jucus!
Annyira szuper! Bevallom már párszor jártam itt, hogy olvassam mi van veletek! De most végre látom, hogy írtál! És milyen klassz hírt hoztál! Annyira, de annyira örülök! És továbbra is küldöm a pozitív energiákat, és arra összpontosítok, hogy hétfő reggelre még mind a három pici drága petike meglegyen! :D Sikerülni fog! Hidd el! :D

Kriszto!
Köszönjük a bókot, aranyos vagy!! :D

Mindenkinek gyönyörű 7végét kívánok! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Huh Sajóék, tiszta libabőr lettem.....!
Tiszta szívemből kívánom,h a 3 embrike szépen osztódjon tovább és mehessen Jucus pocijába ;)

Szép hétvégét!

bari6

Sajo

Örülök hogy ilyen jó híreket kaptatok!
Remélem hétfőn folytatás következik :)
Csak erősödjenek a babók.
++++++++++++++++++++++
Nagyon szép és boldog napot és hétvégét Nektek :) :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Sajóéknak, nagyon nagy drukkok továbbra is. Meghatódtam teljesen, ahogy írtál (hiába, már 2. napja mennek a szurik)
Pihenjetek rá a hétfőre, kapcsolódjatok ki, amennyire tudtok. Onnantól sajnos belénk van éppítve a folytonos aggódás.
Nekem a 823. lap jön fel először, ahol ági28 beszámol az ikrekről. nekem is pont ezek a gondolatok fogalmazódnak meg mindig a fejemben.
Reméljük, hamarosan mindenki megtalálja a kis boldogságát.
kellemes hétvégét.
momelcsi

Sajo és Jucus!

Gratulálok Nektek :!: :D :D :D Izgalmas ébredésetek volt. :wink:
Esetleg megkérdezhetem, hogy Jucus milyen típusú gyógyszereket kapott és mennyi volt a költségetek a punkcióig? Persze tudom, hogy ez egyénenként változó lehet, de egy körülbelüli összeget nagyon megköszönnék. Én ha minden rendenben lesz szeptemberben fogok kezdeni, ezért is érdekel annyira az anyagi része. Ráadásul 250km-re lakok Budapesttől, tehát nekem az utiköltség maga sem lesz túl kevés.

Előre is köszönöm:Monilla
monilla

Sajó & Jucus,

telefonon már mindent megbeszéltünk ....
drukkolok továbbra is !

Monikám,
mondjam azt , hogy holnap gondolok Rátok :wink:
most ez így elég pikáns , de remélem a foci vb eredményét Ti majd csak a másnapi újságban olvassátok :oops: :oops:
Arra gondoltam , hogyha a Hollandok győznek akkor lány , ha a Spanyolok akkor fiú lesz :))

Monilla,
ugyan nem engem kérdeztél az árról, de leírom nekem 130 volt hétfőig a punkció napjáig. Bár én 3-3 adagot kaptam Gonal-f és Merional ( 9 napon át) + nekem már napok óta megy a Cetrodide , ami szintén nem olcsó. Jucus egy nappal kezdte előttem a szurit , de neki rövidebb a ciklusa , így kevesebb ideig ment a szuri és Cetrodide nélkül, tehát Neki szerintem a fele ár volt.

Nekem már nagyon feszül a pocim. Nem merek már futni. Most hétfőig azon izgulok nehogy eldurranjon a nagy. Elvileg a Cetrotide ezt nem engedi , de azért én mégis izgulok :roll:
miciona

Sajó,

megnéztem én is az első hozzászólásomat : 645. oldal
és ami akkor történt : Gmelcsi és Szimba első hozzászólása rögtön utánam :)
És :!: két lánynak lett akkor meg az eredménye azon a héten :
mindketten ikreket vártak. Az egyik cs.Andi , akinek azóta meg is született Petikéje (egyke lett végül) és már milyen nagy fiú azóta :))))
Az első választ bBetitől kaptam , aki szintén ikreket várt:))
miciona

Miciona! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. Nagyon szurkolok Neked :!:
monilla

Sziasztok

Ági, megkérhetlek, ha csak priviben is, megírod, hogy melyik típusú fehérjeport használtad? Teljesen tanácstalan vagyok, hogy melyik szójamentes, annyi féle van. Most már ketten is tanácsolták, hogy hyperstimu miatt leállítottnak érdemes lenne. Valamiféle adagolást is csatolsz?
Ill. ha valaki még a témához hozzá tud szólni, megköszönném.
momelcsi

Sziasztok!

Csak egy pár szó erejéig jöttem!

Sajó, Jucus: Nagyon-nagyon drukkolok nektek, hogy a 3 megtermékenyült sejtecske megmaradjon és hétfőn visszakapjátok őket. (Nekem eddig a 3 nagyon bejött!)

Zugolvasóként én is nagyon drukkolok mindenkinek innen a háttérből.

Ercsikati: Kendra gyönyörű pici lány!

Minden sorstársamnak kívánom, hogy ez az év babákkal teli év legyen! :)

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Köszönjük a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok!!!!!!

Szurika!
A szőrlenyírós történetet valóban megnevettetésetek szándékával meséltem el. A szőrtelenség, egyébként, a tegnapi éjszakát egész izgalmassá tette! :D
A műtéttől egyáltalán nem félek. Ismerem a körülményeket, és kórházi szobatársaim műtéteinek eredményét volt szerencsém látni. Az egyik srác már másnap úgy sétálgatott a dréncsövével, mintha mi sem történt volna. Mivel mi az infúziók miatt ágyhoz voltunk kötve, ő látogatott meg minket. A másik szobatársamnak nem volt ilyen szerencséje, neki be volt gyulladva az epehólyagja, úgy műtötték meg, ezért nehezebben is gyógyult. (Nekem nincs begyulladva, ezért én sem vagyok. :D )

Micike!
Nagyon drukkolunk mi is Neked, hogy el ne durranjon! Meg a továbbiak miatt is!!!!
El fogom olvasni a 645. oldalt, kiváncsi vagyok mi volt akkor, pláne Szimba első hozzászólására! Azt hittem régebb óta vannak a topikban!

Monilla!
Megnéztem a számlákat, mi most 76.000-nél tartunk, ( a stimu nálunk 9 napig tartott ) Cetrotidot valóban nem szúrtunk. Vannak gyógyszreink a továbbiakhoz, amik még az előző alkalomról maradtak és akkor sajnos már nem kellettek, de most fel tudjuk használni őket. Ezek 2009. októberében 11.600 körül voltak.
250 km-es feljárkálás! Nem semmi!!!! Drukk a kezdéshez!!!

Momelcsi!
A folytonos aggódás már most belénk van építve! :D Másra se tudunk gondolni csak rájuk!
Mi itt mindannyian rájuk gondolunk, már akkor, amikor még meg sincsenek!
Fehérje por kiegészítésként! A husit azért ne hanyagold el! NAGYON FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEKTEK EZ GYÓGYSZER, LÉGY JÓ KISLÁNY, TESSÉK BEVENNI!

Csomee!
Külön köszönöm, hogy jelentkeztél!!! Akkor mégsem tüntetek el teljesen, kis huncutok!!!

Ági!
Gratulálok a fogyásodhoz, bár az időt nagyon rövidnek találom ennyi kg-hoz!!! Vigyázz, nehogy túl gyors legyen a tempó!!!

Hétfőn reggel én bevonulok a kórházba és feldobnak a műtőasztalra úgy, hogy semmit sem fogok tudni az embrikékről. Ha kell értük menni, Jucus egyedül megy. Remélem jó hírekre térek majd magamhoz!

Sajo
sajo

Sajo és Jucus!

Tegnap már benéztem reggel, hogy mi van veletek és boldogan könyveltem el, hogy hurrá, hurrá szépen alakulgat a "csapat". Huh nagyon szorítok, hogy mind kitartson, de kettő mindenképp!!!

Sajo! Kéz és lábtörést a műtéthez, ismét Jucus nélküli napok jönnek. Ha minden rendben hány napot kell bent maradnod? Majd mondjad Jucusnak, hogy gyakran jöjjön a fórumra, mert (múltkori alapján) tudom, rossz ha nem vagy mellette és majd mi zúdítjuk rá a sok-sok pozitív energiát amire szüksége van főleg a transzfer utáni néhány napon. Sok-sok pihenés és nyugalom (ezt mondani nagyon könnyű!)
:wink: mindkettőtöknek és szorítunk, hogy nagyon szeressék anyu pociját.

Huh, most hogy fogjuk megtudni, hogy mi volt? Jucus mindenképp "jelentsen" holnap rólad is és róluk is.

Szóval tényleg pozitív gondolatok és meglesz a siker!!!

Monilla!
Nálunk extra hosszú injekciózás volt (nagyon hosszú ciklus és sok-sok tüszőcske miatt) 5. naptól a 20.-ig és 90 ezer forint körül volt a szuriköltség. De biztos van olyan akinek már mondta Apánk, hogy olyan a tüszőmennyisége, hogy ha a szurit nem is adnánk be, cak egy cseppel elsimítana a bőrömön, attól is nőnének a tüszők tucattyával, szóval tényleg kevés injekciót "fogyasztottunk" a napok számához képest.

Miciona!
Továbbra is szoríííííííííííííííííítok!!!! Holnap este ha tudsz gyere, hogy mi volt!!!

Mindenkinek szép napot!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Kriszto, és ti eljutottatok a transzferig? bocsi, nem ismerem annyira az előéleteket. Nekem is kb. ez a probléma, magától semmi, ha meg pici szuri, máris 25 lesz. Remélem, most max. 15 lesz, és eljutunk a punkció-transzferig. Ha sok tüsző van, akkor a hiperstimu miatt nem kérhetek vissza 3-at (már ha van rendes)?
Nekünk mennyire kell nyomni a tornát? igazából eljut a szer a petefészekig szerintem anélkül is. Nem akarom túlnyomni.
momelcsi

laptető!!!! remélem nekem is szerencsét hoz:)
momelcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?