A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Szijasztok!!

Karmen: Én bevittem a baby halerünket a Vius intézményébe, mert már nem használtuk! Ha tudtam volna.... :( Amúgy jól vagytok???

Zituska: Nem mondod, hogy Boti már olyan jól úszik, hogy a mélyvízbe úsznak??? Bacarás :) Ügyeeeees 8) :wink: Büszke vagyok a Fiadra :D
Egyébként hogy vagytok? Sárga? Zöldül még???? :(

Norus: 9000? Az nem rossz ár érte sőőőt! Én még nem láttam a katalógust! Majd belenézek!

Ilcsi: Na, hogy megy a munka? Lali bírja a bölcsit?

Csak 1 gyerekünk van :D Marci már lassan 2. hete a nagymamájáéknál van! Bogit meg Zazit meg anyuék szerdán elvitték Palicsra! Csak Vius van és egész jól viselkedik :D Meglepően nyugis! Szépen próbálkozik a beszéddel, vécébe pisiléssel (bár csak Karesznek hajlandó :evil: :lol: )

Holnap megyünk ki Violával a többiek után, kicsit mamázunk, aztán jövő héten meg csak Viust viszik ki (próbára) anyuék. Megpróbáljuk hátha bírnak vele. Nem akarom elkiabálni de úgy tünik jobb a helyzet a viselkedését illetően, mint pl fél éve! :) Adja Isten, hogy tovább így fejlődjön, ahogy most nekilendült.... Drukkoljatok!!!!!
Pusza :)
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Közérdekű!!!!!

2010.július 17-én /szombat/ kirándulást szervezünk a MÁV-val
közösen Nyíregyházára a Vadasparkba, ahol a Zöld piramis és
Tropicárium is található.
Indulás 5 órakor a Nagyállomásról.

Felnőtt jegy : 2.900,-Ft/fő
Gyerek jegy : 2.300,-Ft/fő
6 év alatt : 500,-Ft/fő

Ez az összeg az útiköltséget és a belépő árát tartalmazza.

Írásban várom a jelentkezéseket szintén július 5-ig /hétfő/
pontos létszám és életkor megadásával.

Címem a profilomban! Érdeklődni nálam! :)
Enikő

ui: csak széljegyzetbe, hogy a nyíregyi vadaspark meseszép! A budapesti vetekszik vele.... Infók az állatkertől:
http://www.sostozoo.hu/

ceniko
Szeged

Enikő, hát kár, hogy mi épp akkor nem leszünk itthon...

Most értünk haza, a szabadtérin voltunk. Ez az új szövegezésű My fair lady nagyon jó!

Ági és
KépKép
exdeus

Exi!
Jó hogy irtad!
Mi ma este megyünk, kiváncsi vagyok! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zitaaa, akkor jót fogtok nevetni.
De szúnyogriasztóval kenjétek be magatokat!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Üdvözletem küldöm a Balatonpartról :P

Szerdán goldoltunk egyet és pénteken lejöttünk. Remélem legalább 2 hétig marad a jó idő és akkor itt tudunk maradni.

Ha valaki most készül lejönni:
Nagyon kellemes a víz!!

Zita!
Mi voltunk Kittivel úszni, de akkor 6-ra mentünk amikor írtad. Korábban lementünk de nem láttalak.

Kellemes 7végét mindenkinek!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga!
Márknak fájt a hasa, nem mertem elvinni, nehogy baleset legyen a vizben! :oops:
Remélem a héten már tudunk menni! :wink:
Nektek jó Balatonozást!!! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Bea!
Mi is kedd csütörtökön járunk, most a héten mi is 9-től! :D
De jó, akkor nem napozok egyedül! 8)
Boti az ovival jár hetente 2x a Némóhoz. Most októberig nyári szünet van, és mivel Boti nagyon élvezi az uszit, meg imádja az oktató csajszit, úgy döntöttem, nyáron magánba járunk hozzá.
Így sokkal jobban fejlődik sztem Boti, mint csoportban. Eddig a max létszám 4 gyerek volt, de legtöbbször 2-en 3-an vannak csak.

Enikő :)
Annyira még nem úszik jól, még csak 1x tudja végig csinálni a siklás-kar-láb-siklás sorozatot, aztán letszi a lábát. :) Meg a levegővételt gyakorolják már.
De mivel a kisvízben már nagyon ügyes, elkezdte a Gabi szoktatni vele a mélyvizet is. Mer ugye ott nem lehet letenni a lábacskát 1 sorozat után. :D
Boti nagyon élvezte, bár úszás nem nagyon volt, csak kutyaúszás, mert annyira bepörgött, nagyon tetszett Neki a mélyvíz, egyáltalán nem félt! :D
Most már minden órán átmennek kicsit a mélybe.

ja-ja, Sárga úszik még. :( :(
tököm ki van, megdöglünk itt a tetőtérben.
Most már apad a Tisza, de iszonyat dzsuva lesz utána, nagyon sokat kell takarítani, mire végre kimehetünk. :(
De ha vééégre sikerül kiköltöznünk, csajbuli nálunk!!! :!: :D

Dicsekszem:
Noémi szobatiszta! :D :D
Éjjelre még kell pelus, mert olyan mélyen alszik, hogy néha még becsurrant, de amúgy szalad reggel a vécére! :D
Nappalra teljesen megbízható! :D

Kép
Kép
zituska28

Zitus, a csajbulin nem veszünk össze, egyik héten nálatok, másik héten nálunk! Csak legyen már!!! :lol: Ja a takarítástól én is parázok rendesen. :roll:
Szobatisztaság: nagy gratula Noncsinak!!! :D Nagyon ügyes!!! :wink: :lol: Lali is halad, nappalra már csak ha megyünk valahova, akkor van pelus, meg alváshoz, de amúgy neki sincs már. Még azért vannak balesetek, de haladunk szépen. Reggel ő is már bilibe csurgat, sajna nálunk a vécé nem játszik, csak a bili egyelőre, de már ennek is örülök.

Enikő, a meló nagyon jó, a nyugalom szigete a család után. :lol: Most egyedül vagyok a héten, de csak félnapot, 9-1-ig. Utána 3 hét szünet, Lalkóval leszek kettesben meg anyuéknál sokat, apa Zentai játékozik mindig júliusban. :(

A hétvégén Gyopároson voltunk, szombaton apával kettesben, nagyon jó volt, a pezsgőfürdőből néztem a vihart, :lol: szaunáztunk, pihentünk egész nap, olvastam-napoztam, szuper volt. Vasárnap anyuék jöttek utánunk Lalkóval, jaj nagyon élvezte a vizet, alig lehetett kihúzni belőle. És a nagyvízbe kellett vele menni, a kismedence nem érdekelte. :D Kicsit beárnyékolta a hétvégét, hogy pénteken csúnya hasmenése lett, gondolkoztam is, hogy lemondjuk a pihit, de anyu meggyőzött, hogy ne, szombaton még volt kicsi fosi, tegnap meg már nem volt fosi, kapta a Smectát és diétáztattuk, hogy pihenjen a pocakja. Ma ment is bölcsibe. Csak rossz volt, hogy titokban kellett fagyizni menni, amíg ő aludt, hogy ne ácsingózzon utána.
Pénteken meg Tőserdőre megyünk, nagy rokonsággal családi hétvége lesz, ketten megyünk munka után vonattal, na az érdekes lesz nagy bőrönddel, átszállással. :shock: De imádok vele menni mindenfelé, mert nagyon tudja értékelni és élvezni a kirándulásokat. :D

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Zituska: Gratula Noéminek! Mi ma voltunk úszni, nem láttalak, bár nem is nagyon tekintgettem. Merre szoktál napozni?
Csütörtökön is megyünk 9-re.

Enikő: Hallom kipletyiztetek Sándorfalván (????) a játszótéren.... :lol: Remélem csak szépeket meséltél rólam :D

Nyaralóknak jó pihenést!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea :)
Nem voltunk, mert Boti tegnap kicsit belázasodott. :(
Nem komoly, már jobban van, így ha minden jól megy, csütörtökön mi is megyünk 9-re.
A kis medence mellett napozok, a garzon felől. De tuti megismersz, nem sokan szoktak ott napozni még reggel! :D

Kép
Kép
zituska28

Zita! Jobbulást Botinak! Noémi nagyon ügyes, Norbi még mindig bekakál. Igen, lassan itt az ovi, kezdek is ideges lenni. Pisi már 1 hónapja nem probléma, de naponta van 2-3 széklete, sok volt ahhoz hogy bugyiba folyton belenyomja (na meg hányszor beleült valamibe) igy most már ujra pelus van rajta. Bölcsiben jeleztem is nemrég mert tudom zsufolt itt, hogy lehet ovi nem veszi át szeptembertöl Norbit, nem örültek de megértették utcára csak nem mehet. Majd aug. végén oviban megbeszéljük mennyire engedékenyek.

Enikö! De örülök hogy Vius fejlödik! Nagy öröm és megnyugvás lehet látni, remélem sokat halad most már!
Köszi, Norbi már jol van, most már nem köhög de aug. 11 lesz a kontroll addig kapja a puffot. Valamikor ki is fogják vizsgálni majd asztmára.
Állatkert. Én pont csüt. megyek Pestre a 2 csajjal (Orsi, unokatesó). 17 meg már foglalt sajna.
Nem gondoltam Neked is van Babyhaler-ed, de végül sikerült gyorsan, jó áron vennem. Megvallom 7e nem szivesen vettem volna, jo nekünk a használt is ugy gondoltam. Nem ingyen kerestem persze.

Lányok! Nekem ugyan Zita szólt, de leírom mert nem láttam itt, hogy szombaton lesz a Vasutas nap (Bea ti is szeretitek, nem?) a SZVSE pályán. Ingyenes.

Ági! Én pénteken nézem, hát kissé vannak mindig fenntartásaim a feldolgozásokkal, mert akaratlanul is az eredetihez viszonyitok. Mondjuk a Csárdáskirálynö nagyon bejött:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Bea: Kizárólag 8) Vannak infóim a helyről, ha érdekelnek, majd értekezünk 8) :wink:

Karmen: Köszi!

Mi tegnap voltunk a szabadtérin, hát téli kabátba ültünk be és nem volt melegünk...de nagyon jó volt, a szegedi szinfónikusok előadását néztük, szuper volt!
Eddig aki látta a My fair ladyt az ismerőseim közül, senkinek se tetszett! Ti csajok vagytok az elsők :D
A Karmenre szeretnék elmenni 8)

Ilcsi: A zentai játékokon mikor lesz a Csapda koncert? 8)

Csajok az egyesületünk várja a felajánlásokat (ruha, lábbeli, lakberendezési kellékek, használt bútorok...stb) az árvízkárosultak juttatnánk el őket! Ha van bármilyen bútor, konyhai eszköz, tisztítószer gyakorlatilag bármi, ami nektek már feleslegessé vált, de másnak még jól jöhet légyszi gondoljatok a bajba jutott emberekre, akiket a legnagyobb tragédia érte.... Ha tudtok segíteni szóljatok!!!! Köszike

ceniko
Szeged

Bea!
Sándorfalván fogsz dolgozni? :?:

Enikő!
Ti hogy kerültetek a sándorfalvi játszóra?
Jó kis játszó egyébként, nem? :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita: Úgy, hogy apánk ott dolgozott és mi addig játszóztunk egyet a Viussal 8) És nem Sándorfalván fog dolgozni a Bea, hanem kicsi a világ 8) :lol:
Nagyon klassz a játszó és barátságosak az emberek, épp meséltem Baának az élményeinket! Cseppekkel is taliztam ott, édesek a fiai 8)
El tudnám képzelni ott az életem, jó nyugis, klassz kis hely.... 8)

ceniko
Szeged

Enikő!
Igen, szerintem se rossz Sándorfalva. Hetente kétszer van jó kis piac is, ovi, bölcsi, minden. A sulit most épitik újjá. :wink:
Apánk is szokott átjárni horgászni. :wink:

Bea!
A Balástyai suli keres számitástechnika-matek szakos tanárt. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Zita: Köszi, édes vagy, de elvileg van állásom, azért elvileg, mert biztos majd csak akkor lesz ha augusztus végén alá is írom a szerződést :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Ez tök jó!:):) És hol? Priviben elárulod?

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Bea!
Én is kiváncsi vagyok! :wink:

Szilde!
Láttalak az usziban!
Mi 6-kor végeztünk,törölköztünk, csak te oldalt beszélgettél egy apukával. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Jaj, bocsi nem láttalak... :oops:
Miért nem szóltál rám?
Mi csütörtökön ált. 6-ra járunk.

E.

szilde
Szeged

Edit!
Semmi gond, nem azért irtam!!!!!! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő, ha érdekel a Csapda koncert, megkérdezem apánkat. Én sajnos nem tudok menni, otthon leszünk anyuéknál, de anyuék nem lesznek szabin, így nincs, aki vigyázzon Lalkóra. És tegnap néztem, az idén a SZIN-en sem lesz Csapda. :(

Délután utazunk Lalkóval, tessék drukkolni, kicsit stresszelek, nagytáska, kisgyerek, átszállás... :roll:
A bölcsi katasztrófa, építkezés, felújítás, alig tudnak aludni a gyerekek ebéd után, a munkások nem tartják be, hogy déltől kettőig csendes munkát végezzenek, pedig többször többen is panaszt tettünk már, a műszaki igazgatónak is szóltunk már, de nem hatott. Mindegy, a mai napot még csak kibírják, aztán Lalkó 6 hétig nem megy. 8) Már kipakolták a szobákat, szerencse, hogy jó idő van, nem kell az üres, koszos szobákban lenniük, bár kíváncsi lennék, vajon hol altatják őket.
És nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, Lali étvágya rohamosan javul, döbbenetesen sokat képes enni (már az előző hónapokhoz képest), sokszor és nagy adagokat, hála istennek, remélem, végre hízni is fog és így marad ez a jó étvágy is. Ami nekem tök fura (tudom, ez lenne a normális), hogy ő mondja, hogy éhes és kéri a kaját, hát erre már nem is emlékszem, mikor volt példa. Azt hiszem, jót tettünk ezzel a mandula kivétellel.

Enikő, most jut eszembe, Lalkónak van egy csomó kinőtt cipője, azokat szívesen felajánlom, ha el tudsz érte jönni valamikor a jövő héten (keddtől leszünk itthon).

Kép
szilcsi

Enikő, Szilcsi!

Gondoltam ma rátok :wink: Pont most van Kárpátia koncert itt Fonyódon :P
Hallatszik itt is nálunk. Kitti erre a zenére aludt el :lol:

Ilcsi!
Biztosan rendben lesz minden az utazással!! Jó pihenést nektek is!!

Bombázlak Kitti képeivel titeket :oops:
Az utolsón az én fürdőrucimban pózol :lol:

Kép Csillagvár

Kép Csillagvár

Kép

Kép

Kép

Kép

szszkinga

Kinga, hát jó vékony lehetsz, ha jó a fürdőruhád Kittire. :) Egyébként jók a fotók, a merengős nekem különösen tetszik, még ha épp nem is látszik a lányod arca.

Valaki megy a gyerkőcével a vasutas napra? Petit viszi anyósom, ha minden igaz...

Ági és
KépKép
exdeus

Exi!
Ugyan mááár!! :lol: Kötözős a fürdőruhám és nagyjából rá tudtam Kittire szorítani :lol:
Tehén vagyok :cry:

szszkinga

Sziasztok!

Utazott valaki Eszék felé az autópályán a tengerpartra?? Bosznián keresztül valaki???? Tapasztalatok???
Nagyon köszi!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!
Mi 6 éve valahol Mohács környékén mentünk át, és utánna érintettük Eszéket is. Ott mentünk fel valahol az autópályára.
Éjszaka volt, nem volt forgalom, jó volt az út. :wink:

Kinga!
Nagyon jók a képek!!! :lol:
Jó a szine Kittinek! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikö! én már adtam az árvizeseknek a Plázában csomagot, most kihagyom. My Fair Lady nekem nem tetszett, föleg a vége laposodott el annyira hogy komolyan mondom, majdnem elaludtam. Néha már csak csukott szemmel birtam hallgatni, annyira untam. Gálvölgyi nagyon jó volt, meg tettek bele sok poént, de ettöl függetlenül elég lapos volt. Én a Hair-t szerettem volna nagyon megnézni de arra nem volt partnerem, igy lett ez a választás, sajna.

Kinga! Klassz lehetett a Balcsi! Ez a Csillagvár ott van Fonyódon? Mi ha a Balcsin vagyunk a Western parkba látogatunk el mindig (Afrika muzeumba ugye többet nem hogy meséltem 2 éve Orsit megrázta ott az áram, ill villanypásztor ami nem volt kiirva hogy élesitve van, ja és még esett is, igy marha nagyot ütött).

Zita! Visszamentünk 4re (alvás után is) a Vasutas napra, majd szétvetett az ideg, már összepakoltak mindent. Mondtam ott hogy ugy volt estig lesznek programok, erre közölték, nekik csak 4ig volt. :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita!
Köszi :P Szerintem Kitti felmenői között valahol van valami gyanús :lol:
Írtó könnyen barnul és nagyon sokáig tartja is a színét.

Nagyon jó időnk van, de szerencsére már Szegeden is. Még egy hetet maradunk.

Karmen!
Fonyódtól 15 percnyire van Balatonszentgyörgy és ott van a Csillagvár.
Itt is van villanypásztor, de úgy láttam hogy elég magasan és nagyon jól láthatóan ki volt táblázva szerencsére.

http://www.babamuzeum-keszthely.hu/kial ... index.html

Jó nyaralást a nyaralóknak!!

szszkinga

Kármen, Peti is volt anyósommal kint, tíztől fél kettőig voltak kint, anyósom szerint Peti marhára élvezte. :)

Kinga, na akkor nálunk Petiben is van valami gyanús. Mert hiába kék szemű és szőke hajú, iszonyatosan könnyen barnul, nem ég le, és ő is olyan egész nyáron... Bezzeg én...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zita!
KÖSZÖNÖM!! :wink:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

SOS!

Sziasztok!
Egy ismerősnek kellene gyermek fogorvos elérhetőség TB alapon?
Tud vki segíteni? Talán a gyermekkórházban van??
Régebben úgy emlékszem fizetősöket írtatok, de sajnos már azokra sem emlékszem.
Előre is köszi.:)

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Ezt találtam, hátha érdekel valakit:

http://jobline.hu/hu/allas/yt-5240/info ... px#s=hvgnl

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szilde!

Gyermek fogászat a Fogklinikán van, a Tisza L. krt-n.
Talán hatig vannak ott délután.
Petinek a doktornénije nagyon aranyos, de ő most szabin van (dr. Kunsági Viktória), de akinél a héten voltunk, egy idősebb doktornő (ha jól láttam a névtábláján vmilyen Judit) is rendes volt. De igazából, akiknél eddig jártunk, mindegyik nagyon aranyos volt!!!

Ági és
KépKép
exdeus

Exi!
Köszi szépen.
Örök hálám!:)

Edit

szilde
Szeged

Exi!
Ez Tb-s vagy fizetős?

E.

szilde
Szeged

Szilde, ez TB-s, olyat kértél, nem? :)

Ági és
KépKép
exdeus

Ok.ok.:)
Olyat, csak aztán emlegettem a végén magándokikat, és ahogy név szerint írtad őket, le akartam fixálni, hogy akkor ez tuti tuti TB-s.
E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Remélem emlékeztek még Ránk! :)
Sajnos az elmúlt időszakban semmi időm nem maradt babanetezni, bár nagyon szerettem volna.
Most talán eljött az idő, hogy újra tudok jönni közétek, bár pár hét múlva bővül kicsi családunk! :wink:
Igyekszem újra aktív tag lenni!
Mindjárt szeretnék is kérdezni Tőletek vmit: nem tudjátok hol tudnék spanyolfalat/paravánt venni? (Az Eldorádó bútorboltban már voltam, a netet is böngésztem, de semmi jó.)

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Gratulálok Nektek!!! Add át üdvözletem Gyulának!:)
Tényleg nem sok van már hátra..
Lehet tudni fiatok, v. lányotok lesz?
Gábor várja már a kistesót?

Spanyolfal-ügyben nem tudok segíteni, sajnos.

Gyere újra sűrűn, ha tudsz..,bár sztem hamarosan újra nagyon elfoglalt leszel.. :wink: :lol:
(Használd ki az időt addig sztem.)

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Csibe!
Szuper hír!
Gratula!!!!!!!
Mesélj valamit!
Emlékszem rá Gábor fogantatása se volt egyszerű,úgy emlékszem voltatok a Kaáliba is, ugye? ha nem titok, irj valamit most sikerült könnyebben összehozni? :wink:

Spanyolfalról nekem is csak az eldórádó jut eszembe.
Ikea esetleg????

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Csibe: Húúúúúúúúúúú, dejó, gratula!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Csibe :)
Szívből gratulálok én is! :D :D :D
Gyere, mesélj kicsit bővebben! Lehet tudni hogy fiú vagy lány?
Meglepi baba, vagy terveztétek?
Gábor hogy van? stb...stb...

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Köszönöm fogadtatást, nagyon aranyosak vagytok és köszönjük szépen a gratulációkat is!

Kisfiunk lesz megint (bár az elején apa állította, hogy lány :wink: ) és tervezett baba, kb. így terveztük annak idején, hogy dolgozom 2 évet aztán újra megpróbáljuk!

Szégyen szemre még nem tudtunk dönteni a nevéről, úgyhogy azt még nem tudom megmondani nektek. :oops:

Zita!
Kérdezted, hogy Gábor előtt jártunk a kaáliban.Igen így van, de alig, hogy elkezdték a hormonkezelést, spontán lettem terhes, ez a baba pedig 2 hónap alatt "összejött" :) szerencsére

Zituska!
Gábor nagyon jól van.Nagy óvodás és pörög mindig ezerrel. :D

Edit!
Átadtam az üdvözletet! Viszont Ő is! :wink:

Hogy bírjátok ezt a meleget?
Én ki sem dugom az orrom!
Szép estét

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!!

Csibe!
Jó egészséget kívánunk nektek!!!!!!!

információkat szeretnék a Hajnóczy utcai ortopéd orvosról és gyógycipőkről. mennyibe kerül ma egy gyerek gyógycipő??????
KÖSZÖNÖM!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, a Hajnóczy utcai dokiról és üzletről semmit nem tudok, de receptre a Zászló utcában 7 e Ft volt tavaly ilyenkor egy gyógyszandál...

Csibe, én is gratulálok!

Ági és
KépKép
exdeus

Csibe, GRATULÁLOK!!!! :)

Zsuzsu, mi Bali legutóbbi szandálját ott csináltattuk és 8900 Ft volt, támogatással. Akkor 50 %-os volt a támogatás, vagyis a normál ára ennek duplája. A dokiról nem tudok semmit, mi csak szandit csináltattunk.
Van még egy jó hely, a Nagyáruház háta mögött, Ortoprofil a neve.
szerika

Zsuzsu: Az ortoprofil télleg jó hely, én talpbetétet csináltattam ott annó, nem volt vészes az ára. A Pacsirta-Jakab Lajos sarkán van még egy gyógyászati segédeszköz bolt, oda is érdemes benézni :wink:

Csibe: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Meleget hogy bírjuk? Utálom! :evil: A kölkek lent vannak az udvaron pancsolnak én meg főzök. És kész vagyok....

És szombaton megyünk Nyíregyre a vadasparkba,Bogi rinyál hogy nem akar jönni, úgyhogy anyuék jönnek át vigyázni rá, meg mennek a szabadtérire holnap este. Nagyon agyalok mi menjünk-e ebbe a melegbe olyan messzire, de a vonaton jó huzat van 8) ,a vadasparkba meg sok a fa :D 8)

ceniko
Szeged

Zsuzsi! Én cipöt a Hajnóczi v a Zászló u-ban szoktam csináltatni. 7-8e ft

Csibe! Gratulálok!!

Enikö! Nekem vonattal nagyon gáz lenne, irtó sok az út. De jó szorakozást Nektek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő, Nyíregyre vonattal? :shock: Most??? Hát... én meggondolnám nagyon, hacsak nem IC-vel mentek helyjeggyel klímás kocsiban, akkor meg fogtok sülni. Ha mégis mentek, jó szórakozást!

Csibe! Hatalmas gratula nektek!!! :lol:

Közérdekű: lement a víz a Sárgán, bár nagyon büdös van és sok szúnyog, hatalmas sár és iszaptenger mindenfelé, de hétvégén megcsinálják a teljes takarítást, ha visszajöttünk anyuéktól, július utolsó hetében lehet jönni partizni, akár napközben gyerkőcöstül, akár esti beszélgetős-iszogatós összejövetelt is lehet tartani. :wink: Lenne kedvetek hozzá? :wink: Mert akkor úgy tervezem én is, a fogyasztást meg összedobjuk, mindenki hoz valamit alapon. :wink:

Kép
szilcsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?