Zitus, a csajbulin nem veszünk össze, egyik héten nálatok, másik héten nálunk! Csak legyen már!!!

Ja a takarítástól én is parázok rendesen.
Szobatisztaság: nagy gratula Noncsinak!!!

Nagyon ügyes!!!

Lali is halad, nappalra már csak ha megyünk valahova, akkor van pelus, meg alváshoz, de amúgy neki sincs már. Még azért vannak balesetek, de haladunk szépen. Reggel ő is már bilibe csurgat, sajna nálunk a vécé nem játszik, csak a bili egyelőre, de már ennek is örülök.
Enikő, a meló nagyon jó, a nyugalom szigete a család után.

Most egyedül vagyok a héten, de csak félnapot, 9-1-ig. Utána 3 hét szünet, Lalkóval leszek kettesben meg anyuéknál sokat, apa Zentai játékozik mindig júliusban.
A hétvégén Gyopároson voltunk, szombaton apával kettesben, nagyon jó volt, a pezsgőfürdőből néztem a vihart,

szaunáztunk, pihentünk egész nap, olvastam-napoztam, szuper volt. Vasárnap anyuék jöttek utánunk Lalkóval, jaj nagyon élvezte a vizet, alig lehetett kihúzni belőle. És a nagyvízbe kellett vele menni, a kismedence nem érdekelte.

Kicsit beárnyékolta a hétvégét, hogy pénteken csúnya hasmenése lett, gondolkoztam is, hogy lemondjuk a pihit, de anyu meggyőzött, hogy ne, szombaton még volt kicsi fosi, tegnap meg már nem volt fosi, kapta a Smectát és diétáztattuk, hogy pihenjen a pocakja. Ma ment is bölcsibe. Csak rossz volt, hogy titokban kellett fagyizni menni, amíg ő aludt, hogy ne ácsingózzon utána.
Pénteken meg Tőserdőre megyünk, nagy rokonsággal családi hétvége lesz, ketten megyünk munka után vonattal, na az érdekes lesz nagy bőrönddel, átszállással.

De imádok vele menni mindenfelé, mert nagyon tudja értékelni és élvezni a kirándulásokat.