Sziasztok!
Csak gyors életjel! Jól vagyunk, bár csütörtök éjjel voltak jóslóim és egy csöppet megijedtem.

Azt hittem örülni fogok, de megijedtem, mert még nem érkezett meg az anionos betét, és nem tudom, hajnali fél 4 kor hova mentünk volna betétért.

Hülye probléma így utólag.

De minden rendben.

Meleget kicsit nehezen bírjuk, pedig most tartós kánikula jön, de állítólag jövő hét pénteken és utána kedden jön egy hidegfront... Kíváncsi leszek. Örülnék, ha nem a frontkor szülnénk, mert akkor tuti csurig lesz a kórház, én meg szétaggódom magam, hogy üres legyen az 1 ágyas, vagy legalább a 3ágyas, mikor mi megyünk. Nagyon szeretnénk és készülünk az apás szülésre!!!
Anyuék most jönnek látogatóba, úgyhogy majd csak hétfőn jelentkezem.
Szerdán megyünk délre nst-re, negyed 4-re meg dokihoz.
Dia! Nagyon nagyon örültünk a spanyol győzelemnek!! Szerintem megérdemelték!

Remélem, a döntőt is megnyerik!

És a legjobb az egészben, hogy most biztosan olyan fog nyerni, aki még sosem nyert vb-t!

Amúgy: bronzmérkőzés ma fél 9kor, döntő holnap este fél 9kor!

Abban is bizakodom, hogy Uruguay legyőzi Németo-t... (bocsi, nem tehetek róla, de nem szeretem a németeket

)
Évi! Rockmaraton???

nagyon bátor vagy! Én még moziba se merek elmenni, nehogy megijesszem a Bencét, pedig csak Shrek a vége, fuss el véle-t akarok nézni...

Meg hát amennyit pisilni járok, szidnának rendesen....
Én a 34. héten tartottam plusz 13 kilónál. Kiderül a héten, azóta mennyit híztam.
Tina! Én rossmannos kismama testápolót használok, de kb hetente, mert mindig elfelejtem. És rossmannos kismama tusfürdőt, csak már nem árulják egyiket se sajna, pedig nem volt drága, sőőt.

Jelentem, pocimon egyetlen csík sincsen, csak a popsim tiszta zebracsíkos

, pedig azt is kenegetjük szorgosan...
Pihenjetek sokat, igyatok sok folyadékot, hétfőn jelentkezem! Ha bármi lenne,
Dia, írok neked sms-t!
Pussz mindenkinek