A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Dia köszi a jelentést Szilvásról,már hiányoltam.
Ne is erőltesd magad.
nekem főzni nem kell,maradt lecsó,este meg buli,úgyh.rápihenek :)

Szilvi35,ja,most jól megnőtt,ülni rossz vele meg húz is,de hát ez van
:wink: amúgy imádom :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csibuc, farfekvés: :( együttérzek!
Csillag mán pakolászni akar!(blog) ejnye bejnye!!!
Na ideengedem az uram :)

Szilvi,pocak: :shock: :shock: hűű
Hideg zuhannyal óvatosan,könnyen felfázunk..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.10 09:51-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én is épp Csillag blogját olvasom.....

Csibuc beszéld meg a leánnyal, fogadjon szót! :wink: Nekem is nagy esélyem van a császárra.....abban bízom, hogy magától szépen beindul és halad, mert ha nem akkor......

királylány

Szép jó napot!!!

Brik nem lesz semmi baj és inkább sokszor menjetek mint baj legyen Bence megviccel majd titeket is!!!

Évi szép a pocakod jó nagy neked is már,és estére pihenj örülök,hogy mentek és kikapcsolódsz!!!

Dia te nagyon ügyi vagy de azért csak óvatosan mindennel,pihengess is!!

Ircsi Katus biztos jelezné ha baj lenne,mondjuk ha éhes,de így tuti elég neki!!!

Csillag kikapsz!!!!

Én reggel voltam a húsboltba kocsival és bementem kenyérét a kenyér boltba olyan rosszul lettem,és még vagyok is ha fekszem semmi gond de ha elkezdek mozogni a hasam kő kemény és fulladok is most mértem vérnyomást 131 /85 és 98 pullzus majd később is mérek ha fekszem nincs gond,de ha mozgok azonnal,fulladok,pedig nem dagadok sehol,nincs láthatóan rajtam víz,tegnap sem csináltam semmit,ma sem fogok fekszem,majd később berakom a mosogatógépet,ha lesz erőm,vagy majd párom berakja ha haza jön.Reszket a kezem gyenge vagyok ez a meleg szerintem mert bent a hűvösben jól érzem magam!!!Most már nagyon vigyázzni kell magunkra!!Várom nagyon a jövőhetet,hogy nejek a dokihoz és lássuk mi van a kis Lilivel,holnap lesz a névnapja :lol: :lol: :lol: jövő ilyenkor majd meg ünnepeljük!!!!!!!

Kép
bévi

Vérnyomásom lement 115/66 87 úgy látszik a kinti melegben felszökik,ma nem megyek ki és csak pihenek mert ha mászkálok akkor pocak kő kemény és légszomj így meg jó,nincs semmi baj,ma virsli lesz és főt kolbász kenyérrel majd holnap lesz főt kaja!

Kép
bévi

Bévi,helyes,pihenő!
Magnézium?

evilany

Évi reggel vettem be de majd még veszek,egyre sűrűben jönn rám ez a haskeményedéses dolog,és akkor rögtön le kell üljek rosszul vagyok nem bírok semmit csinálni tegnap is volt egy ilyen hullám de elmúlt,de most érzem,hogy ha fekszem akkor jó mert másképp nem gyenge vagyok,szerintem a melegtől a vérnyomásom,de pihenek és jobb lesz!!!!!Remélem!!!

Kép
bévi

bévi: pihizz sokat és vigyázz magadra!

Dia: szugizom a kiscsajt rendületlenül, hogy tessék forgolódni :) Azért ha beindul rendesen a szülés és nem érzel különösebb fájdalmat a korábbi heg helyén, még kibújhat normál úton is a picúrotok, nem? ;)

evilány: nem semmi pocak :D
Vendég

Bocs, hogy eltűntem vissza kellett vinni a épet, de jó már nincs rajtam:-)) Vannak kiugrók de amúgy szerintem jó lett:-))

Évi a beszűkült amikor pl alszik és olyan egyenletes az egész, nincs kiugró Pl: 142,143, 142 ez volt az elején és nem volt jó utána ettem csokit, meg megmozgatták a pocim és lett 152, 167, 150 stb és az már szebb lett.

Bence majd meglátjuk jövő héten mit alkot, utálom a kólát, de azt fogok inni és csokit enni elejétől kezdve. Eddig mindegyik gyereknél bevált, nála is befog:-)) Szívat a gyerek:-)

Olyan meleg van.
Tegnap voltam a gyerekágyon, olyan édi bébit láttam és hogy sírtak a babucik:-) Imádtam hallgatni:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Magnézium én leálltam vele, mondta a doki nénim abba lehet hagyni
most csak vasat szedek, málnalevél teát iszok:-))
Jövő héttől homeo. El leszek:-)

Bevallom örülök, hogy mennem kell ilyen sokszor eleinte zokon vettem, de aztán belegondoltam milyen klassz lesz mert ott leszek a kórházba és tuti akkor indul be a szülés és ez nekem csak jó:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik,nekem alapból 125-130...és az teljesen jó pulzus.

evilany

Pihenek amennyit kell,csak nem vagyok az igazi remélem csak a meleg,vagy nem tudom,Lili feszeng érzem de a hasam kő kemény,pedig fel sem álltam,már egy ideje,olyan jó lenne ha megszűnne és nem lenne ez,mert még várnunk kellene,és kórházban sem a legjobb lenne,bár ha nem lesz más választás akkor menni kell,Rúgdos meg mocorog,de a hasam olyan rossz,hogy ilyen kemény és gyenge vagyok!Talán a nagy hőség,okozza ezt!Vérnyomásom is ingadozik nem magas,de változik folyton most 119/62 86 ez jó szerintem vagy már nem is tudom!!

Kép
bévi

Évi nem azzal van a baj, az elején nincs olyan kiugró rész a bébi szívverésénél csak pici cikk-cakkok sűrűn, aztán a 12 perc után rendesen van, ott már minden oké és ezt már kétszer játszotta el.

Az én vérnyomásom az érdekes. Az első négy érték nagyon magas volt, sőt volzt egy 189/123-as is aztán szépen elkezdett beállni még 3 szor ugrott ki ami 130-nál magasabb volt és a többi tök jó lett 46 mérés volt, ha jól emlékszem.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Bévi a vérnyomásod jó, ma nekem is kevesebbet mozog Bence, Nagyon meleg van, gondolom nekik se jó ez a meleg. Én most nem érzek fájásokat, hasam se keményedik. Mondjuk tegnap se éreztem mégis volt a ctg szerint, de csak lightosak. :-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik nem semmi vérnyomás,ez az időjárás is lehet ránk ilyen hatással,szerintem!Azt mondják a nyári terhességeket nagyban befolyásolja az idő,hát ez így is van ha esik az eső Lili alig mozog,ha meleg van akkor nagyon nehéz nekem,alig bírom,vérnyomásom megbolondul vagyis inkább szívem,olyan fura.Pici mozgásához meg nem értek,én még nem voltam ilyen vizsgálaton de már nagyon szeretnék én is menni 3 hete nem tudok róla semmit ilyen téren!!!

Kép
bévi

Brik vérnyomásom jó csak mitől érzem magam ilyen ramatyúl azt nem tudom,lehet a meleg mozog Lili csak be van keményedve a hasam és ezért olyan fura a mozgás feszít nagyon,de mozog és annak örülök!
Mindenki pihenjen sokat,már nem sok van hátra és majd könnyebb lesz,mint Ircsiék mi is úgy fogunk aludni és enni!!!!!!!!

Kép
bévi

Hát most egy hét kánikula, kemény lesz és szegény párom cipeli a gyerekeket dolgozni miattam, hogy menni kell szinte mindennap.

Bévi nyugi, pihizz le szerintem sokkal jobb lesz, mi is mindjárt megyünk fel mert Álmos is nyűgös ebbe a melegbe. Bévi nemsokára te is mész ctg-re. Én imádtam mindig, olyan jó hallgatni a bébim szívhangját:)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Muszáj lefeküdnöm, mert hirtelen nagy álmosság tört rám, de annyira, hogy itt a gépnél már csukódik le a szemem.

PuszI!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Egy közvéleménykutatás szeretnék végezni a striákról, lszi válasszatok:

- kentem a hasam - speciális krémmel (mivel?) - és nem lett csíkos :lol:
- kentem a hasam - speciális krémmel (mivel?) - és mégis csíkos lett :cry:
- kentem a hasam - sima testápolóval - és nem lett csíkos 8)
- kentem a hasam - sima testápolóval - és mégis csíkos lett :?
- nem kentem a hasam, de nem lett csíkos :lol: :D
- nem kentem a hasam, és csíkos lett :oops:

A jövőre nézve hasznos infó lehet... :wink:

Kép
xtina75

a fél centis csík, ami a pircingem hején keletkezett minek számít? (ott ugye alapból kivan a bőröm)...mert ha az nem számít, akkor ebben az esetben nem kentem és nem lett csíkos (na jó, talán a legelején néha kakaóvajjal, de az már rég volt, talán áprilisba utoljára)...ha számít a pircinges repedés, akkor meg nem kentem és repedt...bár még nem tartok a végén ugye...de nem úgy tűnik, mintha repedni akarna...remélem így is marad...

Én egyedül itthon, melegem van, unatkozom, és most hogy láttam, hogy Évinél lecsó van bediliztem, kicsit később lemegyek paradicsomért meg paprikáért...:)

megyek vissza fetrengeni...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Én kenem a dm Balea sötétkék testápolóval.
(Nővérem is evvel kente, s ő se repedt)
Csak a pircingemnél van egy pici repedés. -sztem ez annak tudható be, hogy nem vettem ki időbe.... :?
Azon kívül nem repedtem.
Amúgy régről vannak repedéseim = hajlamos vagyok rá.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tina
Csak sima testápolót használtam, amit egyébként is használok az eléggé száraz bőrömre. Nem lettem csíkos :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina,kenem zsíros testápolóval(elsősorban Nívea,meg használtam olajat de azt a melegben most nem) és nem csíkos -egyenlőre,kop kop,de ha ilyen ütemben nő tovább :roll: Bár,talán megúszom már.
Érdekes mert mikor kövér voltam kamaszkorban,tiszta csík lettem és csak azok látszanak oldalt meg a hasam alján,fehér csíkok.

Szundítottam egyet,nemsokára eszünk és megyünk Malomvölgybe :wink:

evilany

Jaaaajjjjj! Szegény embert az ág is húzza! :cry: Most végeztünk a rom eltakarítással :arrow: délelőtt leszakadt a konyhaszekrény felső részünk. Elég nagy méretű. Minden összetörött. Tányérok, poharak, tálak, üvegtartók, stb... Gyakorlatilag annyi maradt ami a csepptálcán volt. Még jó, hogy nem a konyhában voltam.
Pocakbercim úgy megijedt, hogy nem akart mozogni, hiába bökdöstem, de ő már helyre jött. Én még romokban. A 9. hónapban romba dőlt konyhával, vendégeket várva, 4 db pohár maradékkal. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
limo73

Limo :cry: :cry: :cry:

evilany

Limo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mi olyan lusták vagyunk :oops:
Apuka porszívózott, leszaladt kajáért... egyébként heverészünk...
Én mondhatom, hogy gyerekágyas anyuka vagyok, pihennem kell, de apukának mi az indoka?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, a nagy meleg...a munka... :wink: mi is lustulunk...

evilany

Tina néha kentem Nivea softtal amit a terhesség elején vettem és még félig van :oops: szóval nem sokat,de nekem most a köldökömnél repentt meg kicsit meg jobb oldalt két pici csík,kb 2 hete jelentkeztek eddig nem volt semmi!!!!

Ircsi ez az idő itt brutális füledt és és mi sem csináltunk semmit,nálunk is apa heverészet velünk,és majdnem aludt is de már elment dolgozni sajnos!

Limo nagyon sajnálom a történteket szegény biztos nem lehet egyszerű össze takarítani és mindent majd megint beszerezni sajnálom,de hogy szakadt le nem bírta a csavar??

Évi jó bulit nektek és ügyelj magatokra majd kiváncsi leszek picur hogy reagál rá!!!!

Nekem még mindig kemény a hasam mint a kő már pedig vettem be magnéziumot,Lili sem olyan aktív mint máskor,de mocorog azért,apa simogatta és mocorgott neki is! Párom rá teszi a fülét és mindig olyanokat hall,annyira szoktam nevetni,de nem mondok neki rá semmit,pl ő hallja a magzatvizet :lol: most a lábával kaparászott szerinte :lol: hát lányok beállt a hasam reggel és azóta nem enged ki tiszta kő kemény!!!Pedig tényleg semmit nem csináltam ettem feküdtem és ennyi!!!

Kép
bévi

Limo sajnálom. Tudom milyen. Bence kicsi volt mikor mindannyian kint voltunk a kertben anyósoméknál. Egyszer csak nagy robaj....a konyhában leszakadt a felső konyhabútor. Végig. Neki is sokminden összetört. Még szerencse, hogy nem ott voltál és az ijedtségen kívül nem lett semmi baj. Sajnálom az összetört tányérokat, poharakat, de ezek pótolhatók ( tudom, ez most így kevéssé vígasztal). Új volt a konyhaszekrény vagy már több éve fent van? Velem Gábor állandóan veszekszik, hogy ne terheljem túl. De basszus valahova pakolnom kell....

Bévi biztosan ez a nagy meleg a ludas. Nagyon helyes ha pihensz. Rádfér, úgyis annyit nyüzsögsz.

Évi nektek jó mulatást!

Ircsi így kell ezt csinálni. Kispapának is jár a gyermekágy.

Csibuc: ha beindul magától akkor igen, szülhetek normál úton. De ha nem akkor nem tudják indítani, meg nem kaphatok semmit a heg miatt. Ha elfolyik a magzatvíz és nincsenek fájások :arrow: azonnal műtő.....állítólag. Aztán, hogy a valóságban mi és hogy lesz arról majd utólag tudok beszámolni. Én naivan azt hittem, ennyi év után már nem lehet gond a heggel, de ezek szerint mégis.

Bévi én ma azért nem hajtottam túl magam, mert alapban rend volt, takarítást most minimalizáltam - Bencegyerek 6-kor ébredt :? - a kaját gyorsan összedobtam. A mosógép ugye önálló.....
Bence végül csak kiment anyósomékhoz, így ebéd után szundítottam egy nagyot. Nemsokára jön Gábor és megyek a gyerek után, de előtte beugrok a zuhany alá :wink:
Holnapra marad mosnivaló még meg a vasalás.....de a tatár nem kerget....

királylány

Köszi a válaszokat! Azt elfelejtettem kérdezni, hogy naponta kell kenni? :oops: Vagy elég hetente 1x-2x?

Kép
xtina75

Bévi
Para-mami Ircsi már elment volna doktorhoz!!!!! :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina ez a kencés dolog ugye egyénenként változik. Mert aki hajlamos rá az aztán kenheti akármivel akkor is repedni fog.
Én egyébként sima átlagos testápolóval szoktam kenni de nem minden este. Mikor hogy....Bencével lett egy pár csíkom de nem vészes és nem feltűnő.

királylány

Limo, bakker, ez aztán szívás!! Együttérzésem!!! De kerüld el a konyhát, nehogy baj legyen! Ha közelebb lennék, felajánlanék pár tányért, poharat...

Kép
xtina75

Te Tina gyanús vagy nekem!!!! :D

királylány

Ja és mindennapi a játék :wink:

királylány

Tina
Én mindennap kenem magam testápolóval!

Dia
Hegvastagságot kell ellenőrizni! Már most is!!!!
Van egy ismerősöm, első gyereke császáros volt, utána két-két év múlva a 2. és a 3. gyerekét simán szülte meg. És mindkétszer indították nála a szülést a 42. hét betöltésekor :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia, tudom, tudom... csak érdekelt a véleményetek. Meg bedobtam valami témát, amit ki lehet vesézni.

Majd ha odajutok és lusta leszek kenni, jól rátok fogom, hogy Ti sem kentétek egyfolytában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Te Tina gyanús vagy nekem!!!! :D [/color]

Még tesztelni is korai, Dia

Kép
xtina75

Tina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi nekem ezt monták bent a szülésznők.....laikus vagyok úgyhogy foggalmam sincs a dolgok állásáról. De előbb - utóbb ki fog ám derülni :wink:

Tina gyorsan megnéztem a vonalzódat és láttam. de sosem lehet tudni :wink:
Nyugodtan fogd ránk :lol: bevállaljuk.... :lol: a baba érdekében mindent 8) :lol:

királylány

Dia
Egy a lényeg: se neked, se a babádnak ne legyen baja!!!! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi ámen! Nem ragaszkodom egyik szüléshez sem. Nem fogok ellenkezni a doki szava ellen. Ő már csak fogja tudni :wink:

Zuhany megvolt....

királylány

Sziasztok!

Csak gyors életjel! Jól vagyunk, bár csütörtök éjjel voltak jóslóim és egy csöppet megijedtem. :oops: Azt hittem örülni fogok, de megijedtem, mert még nem érkezett meg az anionos betét, és nem tudom, hajnali fél 4 kor hova mentünk volna betétért. :D :D Hülye probléma így utólag. :lol: De minden rendben. :wink: Meleget kicsit nehezen bírjuk, pedig most tartós kánikula jön, de állítólag jövő hét pénteken és utána kedden jön egy hidegfront... Kíváncsi leszek. Örülnék, ha nem a frontkor szülnénk, mert akkor tuti csurig lesz a kórház, én meg szétaggódom magam, hogy üres legyen az 1 ágyas, vagy legalább a 3ágyas, mikor mi megyünk. Nagyon szeretnénk és készülünk az apás szülésre!!! :wink: :roll:

Anyuék most jönnek látogatóba, úgyhogy majd csak hétfőn jelentkezem.
Szerdán megyünk délre nst-re, negyed 4-re meg dokihoz.

Dia! Nagyon nagyon örültünk a spanyol győzelemnek!! Szerintem megérdemelték! :roll: :wink: Remélem, a döntőt is megnyerik! 8) És a legjobb az egészben, hogy most biztosan olyan fog nyerni, aki még sosem nyert vb-t! :) Amúgy: bronzmérkőzés ma fél 9kor, döntő holnap este fél 9kor! :wink: Abban is bizakodom, hogy Uruguay legyőzi Németo-t... (bocsi, nem tehetek róla, de nem szeretem a németeket :oops: )

Évi! Rockmaraton??? :shock: :shock: nagyon bátor vagy! Én még moziba se merek elmenni, nehogy megijesszem a Bencét, pedig csak Shrek a vége, fuss el véle-t akarok nézni... :oops: Meg hát amennyit pisilni járok, szidnának rendesen....

Én a 34. héten tartottam plusz 13 kilónál. Kiderül a héten, azóta mennyit híztam. :wink:

Tina! Én rossmannos kismama testápolót használok, de kb hetente, mert mindig elfelejtem. És rossmannos kismama tusfürdőt, csak már nem árulják egyiket se sajna, pedig nem volt drága, sőőt. :( Jelentem, pocimon egyetlen csík sincsen, csak a popsim tiszta zebracsíkos :oops: :( , pedig azt is kenegetjük szorgosan...

Pihenjetek sokat, igyatok sok folyadékot, hétfőn jelentkezem! Ha bármi lenne, Dia, írok neked sms-t! :wink:

Pussz mindenkinek :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Dia jól teszed ha pihensz is rád is rád fér,és jó,hogy nem sokára haza ér a párod!!!!

Tina nekem is egyből gyanús lett a kérdés után amúgy hajlam kérdése én nem kentem magam csak ha eszembe jutott!

Ircsi te nem is voltál/vagy parás igen is nagyon nyugodt kismama voltál és anyukának is az vagy,én amúgy attól tartok mindig túl reagálom a dolgokat,lehet ez így természetes,csak fura,hogy egész nap kő kemény Lili most is mocorog,hála az égnek ez kicsit megnyugtat,nagyon gyenge vagyok és olyan mint mikor tele eszi magát az ember és azt érzi kipukkan!

Dokim jövőhéten jön vissza szabiról és már 13-tól van rendelés,nem várom meg a csütörtököt elmegyek kedden hozzá,szerintem nyílik a méhszájam is mert olyan hüvelyi szurkálást is érzem néha-néha de ezt nem csak ma éreztem,de ez az érzés,nagyon fura hogy ilyen kő a hasam Lili mikor mozog érdekes érzés!!

Limo bárcsak közelebb lennél én is adnék neked tányért és poharat sokáig mindig azt kaptam karácsonyra,és van egy pár készletem!!!Annyira sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Dia úgy irigyelek néha milyen,sok energiád van lehet már megedződtél,és én is úgy vagyok vele bab úgy jön ahogy ő szeretne,kicsit félek a szemölcs miatt,de a drágám biztosan tudja hogyan kell neki jönnie!!!!!

Kép
bévi

Különben ezer kérdésem lenne, de ha már egytől gyanús vagyok... hát szépen vagyunk!!! 8) 8) 8) 8) 8) Itt már vigyorogni se lehet, anélkül, hogy gyanús lennék?! :lol: :lol: :lol:

Különben én már annak is örülök, hogy próbálkozhatunk, és nem az van, hogy magas inzulin meg műtét meg anyámkínja. Annyi minden volt itt január óta... Egy hatalmas csapat nő addig kihord itt két focicsapatnyi gyereket, amíg engem csak vizsgálgattak. :lol: Bár a cikluskövetés még mindig zavar (vérvétel, UH, LH-teszt, megint UH, stb), de muszáj.

Kép
xtina75

Tudjátok nekem mi a fura,én azt hittem a végéig tök jól fogom magam bírni,és én úgy is akartam viselkedni,mindent megcsinálok és nem fogok egész nap fetrengeni,mert mi úgy is bírjuk,olyan fura ez,hogy itt fekszem és érzem,hogy kell feküdje mert ha nem akkor balhé lesz :lol: és valahol a szívem mélyén azt is tudom,lehet nem engednének haza a keményedés miatt,ha Lili nem lenne ilyen aktív tuti mennék a kórházba,de olyan aranyosan mocorog nyugtat engem nincs vele semmi gond,ez a front örült!

Barbcsi vigyázz magadra,úgy bírom milyen óvatos vagy mindennel,nem rossz indulatból mondom nehogy fére értsd,csak olyan érdekes nem mersz moziba menni,mert megijed,lehet örülne a mesének a picur :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Barbcsi
Jó családozást!!!!

Bévi
De én már a helyedben elmentem volna doktorhoz... meg szedném a magnéziumot nagy mennyiségben!
(Az nem jó a babának, ha folyamatosan kemény a hasad. Attól lehet kemény, hogy az izmok összehúzódnak. Olyankor nem olyan jó ám a lepény keringése sem, nem jut sok-sok tápanyag, oxigén a babának :cry: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
Nyugi!!!! Majd összedrukkoljuk neked a babát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi szedem a magnéziumot ma vettem be már 6 szem magne B6-ot az tudom nem erős csak félek nehogy túl adagoljam magam,mennyit vegyek még szerinted be?????Van 100mg az Elevitben azt vettem be reggel meg 6x50mg a magne B6-ban!!!Nem mertem többet bevenni nehogy bajt csináljak,majdnem indultam már a kórházba,ha Lili nem mocorgott volna,de most egy órája mozgolódik aludt szerintem és ez most megnyugtat,persze ha nem javul sehova akkor úgy is elmegyek!!!

Tina szerintem mindenki szívesen válaszol neked minden egyes kérdésre és büszke lehetsz magadra ennyi mindent végig vittél,siker fogja követni!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?