A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Dia értettem :lol: :lol: (Melisch)tudtam,hogy ott van csak gondoltam,nem-e szül vagy ilyesmi :lol: már várom a következő topik babát,nagyon,nah megyek megnézem az udvaron nincs-e valami mert úgy dörög atya ég olyan vihar lesz,csak kár ne legyen!!!Neked olyan kevés nap van a szülésig izgulok ám érted és kiváncsi vagyok ki van oda bent!!!

Évi nagyon ügyes vagy a táblázat,nagyon jóóóó!!!

Ircsi ugye Katusunkkal minden rendben!!!Egyem meg olyan cuki ugy meg puszillgatnám!!!!De messze vagytok :cry: de nem szenved puszi hiányban ahogy sejtem :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
bévi

Eladó egy Macskalány! Ócccccccccsó pénzért!!!! :lol: :? :wink:

Ma teljesen le vagyok amortizálódva... :oops: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi :lol:

Évi jó a montázs! :wink:

királylány

Dia jó utat neked én itt vagyok és nem magad beszélgettél,nézd vissza mennyit írtam neked :wink: :wink: :wink: de én is megyek vihart nézni jaj nagyon rossz már más sem hiányzik úgy dörög,én ma ettem már dinnyét,de majd lehet még megtámadom megint!!!!
Majd később jövök puszi!!!

Kép
bévi

Dia,Ok,kiveszem(Freyja) még Timi1982-ről nem tudok semmit,szerintem ő az eleje óta nem volt itt...??
Végére írtam be Clairee-t,Briket(hol vagy ma???) Szamócát,irjátok meg az adatokat..ja és Szivvi kimaradt,hű,na majd pótlom.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi??????

Kép
bévi

Millen Macskalány?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ezt én is megvárom!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

sziasztok!

Évi szupi a tábla! nem tudom, de én rögtön rájöttem a színek jelentésére! sztem tök evidens! :wink: :lol:
akartam javasolni, hogy pár óra lábfelpolcolás és hideg borogatás a lábaidnak biztos jót tenne!!! de ne csak 10 percig!!!
ma visszakaptam a könyvet :arrow: csütörtökön hozom! :wink: :lol:

Tina kenegetés :arrow: este tégelyes sötétkék nívea, reggel sötétkék nívea testápoló... eddig nem repedtem, de sztem most fog megindulni a pocak... majd szülés után újra elővesszük a témát... :wink:
alapból hajlamos vagyok a repedésre... korábbi hízás-fogyások miatt már tiszta fehér stria a combom és a popóm! a szülésfelkészítőn azt mondták a védőnők, ha egy szülészorvos ilyen bőrt lát, örömében táncot lejt, mert laza kötőszövetre utal, és mint olyan könnyen tágul :arrow: könnyebb szülés várható! :wink: nos, remélem így is van! :)

Dia "Bamass férjedet vágd pofán! Ha már úgyis jobban van...." :arrow: :lol: :lol: :lol: Kb EZ és társai!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

babaimádo hm... sokan vagyunk így ezzel, de ne vedd a szívedre! az vesse ránk az első követ, akinek mostanában nem a saját gondja a legfontosabb! plussz :arrow: 28 ember hozzászólásait nem eccerű követni! okok, nem vagyunk mind a 28-an aktívak, de akkor is sok!

woody én is tök hülyének érzem magam, ahogy gyűlik a kórházi pakk... bőrönd kell hozzá a végén... :roll: komolyan mindenki mindent visz, ami a listán van??? :roll:
de irigy vagyok, hogy anyukád vasal!!! utálok vasalni! :evil:

Maress jó, hogy jöttél! csütörtökön tali!!! :D

Kép
gtunde75

Macskalány :arrow: CAT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi Katusra gondolsz mert is is egy kis cica :lol: :lol: :lol: őt kérem őt kérem őt kérem,megyek peszrának van sok-sok időm még egy hónapig lehet és akkor el vigyázok rá addig is terelődik a gondolatom!!!!Utána meg úgy is vissza kéred :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Mert ő is akart lenni elírtam bocsesz :oops: :oops: :oops:

Kép
bévi

Délelőtt voltunk doktornál. 3060g. Hurrááááááááááá!!!! Hízott!
Szemére kaptunk másik szemcseppet :cry:

Viszont összekeveri az orvosi utasításokat... legalább 2 óránként, legalább 20 percig tartson egy-egy szopi a doktor szerint... Macskalány ezt úgy értelmezi, hogy talán 20 perc szüneteket tart a szopiban... :wink:
Szomjas a melegben. Ma SEMMIT nem tudtam csinálni! Enni is úgy ettem, hogy közben rajtam lógott a gyerek...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mindenki!!! szeretném előre jelezni, hogy július 27-én lesz a 35. szülinapom és szeretnék kérni Tőletek egy baby-t a szülinapomra!! :arrow: úúúúúgy örülnék neki, ha valaki azon a napon szülne! :lol: szóval szedjétek össze magatokat lécccccci!!! :wink:

Kép
gtunde75

Tündi OK :)

Ircsi mi a baj a kisasszonnyal? :)

evilany

Tünde
A legszebb ajándék nem egy saját baby lenne????

Évi
Jó a táblázat :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]T írta:lombikbabaünde

dehogynem, persze!!! de erre kicsi az esély! :lol:

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="lombikbaba"]T írta:lombikbabaünde

dehogynem, persze!!! de erre kicsi az esély! :lol:

Bármikor jöhet nálad is már az a baby!!!! :lol:
Beszéld meg vele :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok.

Vagyok már. Ez a tetű Winfos lehalt a gépen. Bocs... :evil:

Persze a múlt héten, a bababirodalom-pakoláskor felraktunk minden szgépes cuccot a padlásra, most lehetett lehordani. Telepítő Cd-vel hibát javítottam délelőtt, de a mobil-net nem indult így sem. Így előszedtünk egy régi külső-vinyót, arra minden doksit kitettem, winchester gyalulás, újratelepítés, és most "értem ide"... grrrrrrrrrrr...

Visszaolvastam vagy 5 -6 oldalt... :lol:
Cat továbbra is gyönyörű. :-)
Bévi, örülök, hogy végre bementél az ügyeletre.
Limo, szekrény... :-(
Évi, ma kiderült, hogy 3-4 (vagy több?) kőrisbogár (1-1,5 cm, metálzöld bogár) volt a kaparászás forrása. brrrrrr.

Igyekszem reagálni... :-)

szilvás76

Tünde jó kis ajándékot eszeltél ki magadnak, de Ircsi véleményét osztom, egy saját magad gyártotta egyszeri és megismételhetetlen ajándékon senki se tud túltenni!

Dia te aztán nem vagy semmi, jól bírod a höséget, a gyerekektöl se fog egyhamar felforrni az agyvized. :)

Ircsi mivel én lakok hozzád a legközelebb és némi rutinom is van már a hosszú, végnélküli szoptatásokban és dedek elcsendesítésében, leváltalak egy kicsit, ha gondolod. Aztán amikor éppen olyanod van, lízingelheted a dededet. :) Igyál sokat, keverj egy kis íz- és színezékanyagot a készletedböl hozzá aztán had igyon a bébi! :)
Ha tényleg nagyon kivagy, bármikor átszaladhatok... :)
Mindenesetre van ott anyag, ha ilyen szépen hízik Cat.

Évi csináltam neked kifordult köldökképet, de nem tudom mennyire publikus egy ilyen minden képernyöt betöltö pocakkép!?

Most egy kicsit lerogytam, eddig a páromnak kellett besegítenem. Közben a gyerekeket is pásztoroltam, Imi gyakorlókönyvvel ült mellettem, Eni segített nekem, Regö és Dönci tápoltak. Éljen a munkamegosztás!
Most megyek lekocogok 3 emelet mélységbe és ruhát csereberélek, száraz le, vizes fel, plusz berakni egy adagot, hogy a mosógép se unatkozzon! :)

Barbi
Vendég

Évi szuper, így már ki is tudom betüzni. Jó a rendszer. Részemröl még mindig Edömér Bandur (szegény kis legényke... :) ), KKH Böblingen.
Vendég

Bmaas,beírom az adatokat :)
Miért nem csinálod vissza az albumod?(g?) :roll:

Szilvás na végre
Bogarak jáááj még jó hogy nem aktívkodtál!

evilany

Ircsi, szuper, hogy Katus már ilyen nagy!

Tünde, Ircsinek igaza van, lehet, hogy a te babád lesz az!

Férjem kérdezte nálunk is, hogy mit szeretnék szülinapomra aug. 2., csak azt mondtam neki, hogy Lilit. Hiszen ha már egy napra vagyok kiírva vele. Nagyon buli lenne, tényleg akkor szülni.
Erre a férjem közli, hogy akkor a szülinapi tortát majd a szülőszobára viszi be és ott énekli el a Happy Birthdayt. :D :D :D (de lehet, hogy ott hülyének néznek, hogy már a 0. szülinapot ünnepeljük)

Évi, sajnálom a lábad. Ez tuti vízes. Nekem is ilyen és az a fura, hogy a jobb lábam durvább.

Tünde, én tényleg bőröndbe raktam be a dolgokat. Így a férjemnek nem kell emelni. De tényleg nagyon sok dolog van.
Ja és anyum tényleg nagyon aranyos, most is csinálja. Imádom őt, de nem csak ezért. :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

[quote="woody"] írta:woodyn tényleg bőröndbe raktam be a dolgokat. Így a férjemnek nem kell emelni. De tényleg nagyon sok dolog van.

ez nem gáz? mármint bőrönddel menni szülni? én olyan cikinek érzem... :oops:

Kép
gtunde75

Évi, hát asszem, visítottam volna, ha rámmásznak. Irtózom szegényektől akkor már inkább egér, béka ...bármi más... :-)

Én furán vagyok, illetve talán ez a normális már... :-) Fáradok, ingerlékeny vagyok, a derekam gáz, a fordulás az ágyban kriminális... :-) Totyogok, nyűglődök...Soroljam???? ehe... Bár ez pl Barbiékhoz képest bakfitty... Csak rossz, mert bár 2. várandósság, mégse tudtam, hogy ilyen is lehet... :-)
És 2 hete még dolgoztam...

Ahogy Bekri is írta, a szülésfelkészítőn szembesültünk a kikötözős pózzal, hogy az a normális "rutin", és KÉRNI kell, ha nem akarom ... Döbbenet. Mindezt úgy, hogy tudják, nem hatékony így a kitolás... :-( Utána a varrás-ellátás kapcsán aláírom, hogy kengyel, és lássák, mit csinálnak, de előtte... :evil: Fő az orvos kényelme... És ezt ki is mondják... Na mindegy, reméljük a legjobbakat, és hogy gördülékeny lesz minden...

szilvás76

Sziasztok,

Evi, köszi a pocakmontázst, így giga látszik a változás! :) Nagyon szépen megnövesztetted! Ügyes vagy :D

Köszi mindenkinek a kenegetéses válaszokat!

Tündi, nekem aztán akkor majd ujjongani fognak, mert nekem 15 (!) éves korom óta csíkos a combom, akkor híztam 48-ról 55-re, és ennyi már elég is volt. De voltám már sokkal-sokkal több is, úgyhogy követelem, hogy könnyen táguljak :D :lol: :lol: :lol: (Ennyi előnyünk legyen már...)

Bévi, én imádlak téged, és tőlem nyafoghatsz egész nap, egyszer szóltam Csillagnak, hogy nem kéne, pedig nála is csak attól féltem, hogy bebeszéli magának a rosszat. Szóval, ha úgy érzed, hogy az segít, írd ki minden bánatod, mi meghallgatunk. Ha nem is írunk mindig mindenkire, átérezzük a másik problémáját, és drukkolunk.

Csak DRÁGA Bévi, ha valamit kérhetek, ne írd már le MINDENNAP, hogy így a szemölcs, meg úgy a szemölcs, mert én már láttam olyat orvosi képeket, és sajnos eléggé vizuális tipus vagyok. Ha kérhetek ilyet. Nem szeretek csúnyákat látni a lelki szemeimmel, mikor közben meg egy édes kismamáról van szó.. jó... Nem baaaj?? (Irul-pirul) Drukkolok neked, hogy ne okozzon gondot sem ez, sem más. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
xtina75

Tina nem gond nem írom le többet,de azért azt elmondom,köze nincs a képekhez csak hogy megnyugodj ha vizuális vagy,még csak véletlenül sem hasonlít egyikre sem,elmondom neked olyan mint egy kis pattanás és ebből VOLT három!!!!!!!Direkt emeltem ki a VOLT-ot mert már nincs!!Azok amik itt vannak fotón valószínűleg valami brutális változata,mert ha nekem olyan lenne akkor,szégyelném és le sem írnám,igaz nem mondtam el,hogy néz ki de pontosítottam most kis pici pattanás nagyon pici!!!De többet nem írom le!!!!!!!!

Kép
bévi

És bocsánat ha másnak is gondot okoztam ezzel :oops: :oops: :oops: nekem ugyan olyan természetes volt ez mint bármi más gond ami volt,vagy van itt kismamákkal,igen itt a neten gusztustalan képek vannak róla én is láttam és megnéztem mivel érdekel/érdekelt a dolog!!!De köze nincs a valósághoz!!!!!De befejeztem ezt a témát és bocsi még egyszer!!!!

Kép
bévi

:oops: :lol:
Virtuális pocakpuszik :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Bévi engem nem zavar :lol: :lol: láttam én már sok mindent :D

Bőrönd:nem gáz,szerintem. Gondolom az a gurulós fajta nem a nagyapám kofferja :)

Woody aug.2,az nekünk is ünnep(házassági évforduló)

Hétvégén hidegfront,remélem lesz új baba :) Tomikát is ösztönzöm :D

Szilvás,friss fotó? Célegyenesben?
Én is totyorgok nyűglődök :) de biztos a meleg miatt is.

evilany

Évi Tomika szerintem hamarosan jönni fog,nagyon készen állsz már rá,és abba hagytad már a magnéziumot!Nem írok többet ARRÓL de amúgy nem gusztustalan azért nem hanyagoltam el,kezelve volt rendesen és el is múlt csak a hajlam meg van rá!!!És sok embernek van ilyen aki nem is tudja,hogy az amit ő ott lát vagy érez esetleg az egy ilyen dolog és nem foglalkozik vele!Mindegy!
Enged Dia is izgat nagyon :lol: :lol: :lol: alig van már neki ideje hmmm szerintem majd csak egy reggel olvassuk megszült!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="woody"] írta:woodyn tényleg bőröndbe raktam be a dolgokat. Így a férjemnek nem kell emelni. De tényleg nagyon sok dolog van.

ez nem gáz? mármint bőrönddel menni szülni? én olyan cikinek érzem... :oops:

Tünde!
:)zt írták az egyik oldalon, úgy pakolj, mintha elutaznál, csak több fehérneműt, több törölközőt s hálóruhát tegyél be! :)
Én bőrönddel járok nyaralni! :)

Évi!
Én lábam is ilyen nagyon sexy, s nekem a bal sokkal dúrvább mint a jobb.
mikor lépek érzem, mozog benne a víz :shock:

Én is olyan vagyok, h olvasok, meg olvasok, mert nem tudom egész nap követni a dolgokat, s mire a végére érek, addigra mindenki reagált mindenre, s ugyanazt nem írom le én is.
Így én megosztom, hogy élek, na meg ha történt valami azt, na meg nagy ritkán beköhögök valamit... :D
Dia, akkor most utálsz? :cry: :lol:

Most is atom be vagyok tompulva.
dolgoztam 4ig, ötre jött egy csajszi próbakontyra, szerdán lesz az esküvője.
Hozta a testvérét.....
Na kivitte a csaj a hajam...2 órát csináltam a haját, s még odáig se jutottunk el, hogy milyen stílusú legyen, mert ami a csajnak tetszik, az nem tetszik a testvérének.
ááááááááááá

Minden elismerésem Diának, ki menyasszonyi ruhaszalonban dolgozik.... :D
ÉN NEM TENNÉM!
Neked tényleg kötélből vannak az idegeid!!!!!! :D

Na meggyúrom a pizzatésztát, oszt visszatérek! :) :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jah bőrönd én meg utazóban viszem az van itthon bőröndöm anyukáméknál van oda adtam a húgomnak,sok minden kell majd haza felé lesz sok,de a majd haza küldök mindent előre,vagy legfeljebb elbírja a kocsi :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Clarika menyasszony :evil: legtöbb ilyen!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Pfffúúúúúú....kiakasztó napom volt. Délelőtt védőnő, doki, du. főztem :( .....most szekrényt szerelünk :( :( :arrow: :arrow: egyenes? függőleges? kérek egy csavart...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Vizsgálatokon minden ok!!!! Nekem sem reped a bőröm, és ha ez tényleg összefüggésben van a tágulással, akkor ez is: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Én egy sporttáskába pakoltam a kórház holmit, a jógázós kisebb táskámba a szülőszoba cuccot, és a pelenkák már csak egy zacsiba fértek. Nem hiszem, hogy ez jobb, mint a bőrönd. És különben is fütyüljünk rá ki mit gondol a pakkunkról! :wink: Szerintem ha megindult szüléssel megyünk ez fog bennünket a legkevésbbé érdekelni.

Évi!.....Szerintem is vizes a lábod, nem is kicsit. Amikor csak lehet polcold fel. Én meg a dvd-ket viszem a talira.

....elvesztettem a fonalat...nem tudom mit akartam még...
limo73

Nincs sok időm, most utálhattok engem is :lol: :lol:

Clárika nagyon :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa itt áll mögöttem, majd reggel reagálok ha hagynak :lol:

királylány

Clarika,2 órás próbakonty ehhhh :? nem bírnám már...
Lábad nem csodálom h.vizes,egész nap állsz :? :?

Limo,szekrény:és kész? Jó lett? Egyenes? :D
Én nem raktam szülőszobai táskát mert azt láttam itt hogy minden cuccal visznek fel a szülőszobára,és ott apa már ki tudja venni ami kellhet,azt tettem felülre.

Ircsi Katus egy kis szopibajnok...szépen gyarapodik...
Cicid bírja?
Ödéma miatt kevesebbet kéne innom?
:roll:

Dia felügyelet alatt vagy? :lol:

No zuhany aztán fekvés tovább...kényelmetlen a polcolás..fulladok úgy.. :?

evilany

Évi!
Én úgy tudom, hogy sokat kell inni ilyenkor.
A dinnye is szinte víz....!

Nagyon finom lett a pizza, jól belaktunk :)

http://www.pizza-pizzeria.com/pizzatesz ... zzateszta/
Most csak a felét csináltam, mert ez 2 tepsis adag!
Tényleg isteni jó ez a tészta! :)

Tegnap meg kakaós csigát sütöttem:
http://www.tutitippek.hu/blog/kakaos-csiga.php
Fenséges!
Finom puha lesz a tészta!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ja, akartam kérdezni.
Nem igen tudok legugolni, mert nagyon feszül a bőröm.
Jó nagy a térdem is.... lehet, h az egész lábam full vizes?????? :shock: :shock: :shock:

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok

végre kicsit kezdek magamhoz térni nagyon depis vagyok tegnap elmentek a fiaim nyaralni 1 hónapra egész este egész nap sírok miattuk sosem voltam tőlük távol1-2 napnál tovább (pedig nagy fiam már 12 ) és ráadásul párom megint szolgálatban egyedül vagyok itthon Bencikével a pociban :cry: :cry: :cry: olyan üres a ház és olyan nagy a csend lányok én ebbe bele fogok betegedni :( :( :cry: :cry: :cry:
Vendég

Hiányoznak a fiuk itt vagyok a szobájukban és üres az ágy nem zörög csörög senki a fülembe jajjjjjjj :cry: :cry: :cry:
Vendég

Clarika,könnyen lehet h.az egész lábad :( nekem is feszül a vádlin is a bőr. Se hajolni,se guggolni...

Vanilla, hova mentek nyaralni? És akkor ott se lesznek a kisöcsi születésekor? Vagy azért mentek el,hogy kicsit tehermentesítve légy?...Pocakod rendben?

Na én lefekszem lassan,benyomtam a dinnyét,de Miki szerint is olyan a lábam mint a lufi,hát ez van. Vérnyomásom rendben,úgyh.nagy gond nem lehet :)

Remélem Csillagék jól berendezkedtek már!

evilany

Évi jó éjszakát pihenj és valami víz hajtó szerűt egyél hátha a dinnye segít,lehet elkerülte a figyelmed a magnéziumot szeded még??És szerintem este kicsit kevesebbet kellene igyál de ebben a melegben hogy lehet ezt betartani????

Vanilla ne légy depis isten mencs,jó helyen vannak nyaralni mentek,nem betegek hála az égnek,örülj neki kicsit pihenhetsz és add át magad ennek a dolognak,beszélsz velük úgy is telefonon gondolom,de ha azt érzik neked valami bajod van nem fogják magukat ők sem jól érezni,és a magány neked nem minden napos,de hála az égnek nekem sem az lesz már ha Lili itt lesz!Tudom milyen rossz egyedül én most is egyedül vagyok és minden egyes nap hajnal 1-ig hétvégén vagyis szombaton meg hajnal 4-ig.Ilyenkor a párom fiai sincsenek itthon mert nyár van és este a haverokkal vannak!Ne csügedj gyere gyakrabban ide és pihenj sokat és örülj neki a gyerekek jól érzik magukat!!!!!

Kép
bévi

Szia Évi :(
Hát az apukájukhoz mentek le nyaralni Baranya Megyébe Mágocsra konkrétan ,de az apjuk nem vittel el őket 1 éve lassan és nem tud róluk semmit de muszáj voltam oda adni őket mert láthatási joga van hozzá fizeti a gyerek tart. és nem lesznek itt a kicsi születésekor sem csak aug .10.én hozzák őket haza mert 1 hetet anyukámnál is lesznek meg 1 hetet a húgomnál is de ott tudom jol lesznek de az apjuknál.....és azért is igy mert ha jön a baba ne legyenek egyedül itthon mert Ákos a párom dolgozik igaz csak 4 órában de akkor is és nem akartuk hogy amedig én a kórházban leszek ők egyedül itthon legyenek vagy ha éjjel kel menni szolgálatba akkor is egyedül lennének habár a kutya fenn lenne velük akkor de jobb így és tudom azt is jól vannak meg okosak meg szót fogadóak mert igy neveltem őket de ez nagyon rossz nekem .
Vendég

Sziasztok!

Clárika, nem tudom, hogy normális-e ez. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a hasadon kívül máshol is feszül a bőröd?

Krém: Tina, te kérdezted, ugye? Nem kentem a pocakom, ugyanazok a gyöngyházfényű csíkok látszódnak rajta, mint amikor Kristófot vártam. Szerintem, egyáltalán nem vészes, Kristóf születése után is hordtam kétrészes fürdőruhát, alig lehetett észrevenni a csíkokat.
Én nem használok amúgy sem krémeket, annyira nem száraz a bőröm, ilyenkor a melegben meg valahogy még kevésbé vágyom rá. Ráadásul, a krémek (egy része) bőrön keresztül szuperül átszívódik a babához - ha nem tévedek :oops: A babának meg nem kell a táplálkozáshoz semmilyen ilyen anyag... :?

Bőrönd és társai: én pont most hozattam fel Tomival. Kristófot is azzal mentem szülni. Tök praktikus. És jó a szöveg, Tünde, hogy úgy kell menni, mintha nyaralnál, csak pár dologból többet kell vinni. Nekem konkrétan a betét jutott eszembe, hogy abból kell többet vinni. De teljesen helyénvaló a felsorolásban a hálóing, bugyi :D Ja, volt téma a hálóing, én anno Kristóffal se éreztem magam rosszul bennük. Most is vettem pár nyárit és varrattam rá gombokat. Nekem topban lenne kényelmetlen a szoptatás, meg a császáros sebemhez és a fájó pocakomhoz örültem, ha nem ér hozzá semmi, legkevésbé egy gumis nadrág...
Ja, és Limóval nagyon egyetértek: ha még ezzel is piszkálják a szülő nőt, hogy milyen pakkal megy szülni, akkor az igen csúnya dolog... :x Senki ne foglalkozzon azzal a szülőszobán, hogy ki mit gondol róla, vagy mit mond, minden negatívumot el kell engedni a fülünk mellett... Sajnos, ezt tök nehéz... :(

Szóval, Woody, igazad van, hogy férjednek is könnyebb lesz felcuccolni a bőröndöt, mint egyéb táskát!

Tünde, nem vagy semmi :lol: A topik felkötheti a gatyáját, hogy teljesítse a vágyadat :D De úgy legyen, ÁMEN! :lol:

Ircsi, ismerős Katus, Kristóf is ilyen volt. Állandóan éhes... Néha már majd megőrültem. Előtte olyan nehéz elhinni, amikor gyakorló anyukák mesélik, hogy már dél volt, amikor otthon jött a védőnéni megnézni a gyereket és még mindig nem tudtak felöltözni, nemhogy egyéb más teendőekt ellátni... :shock: :shock: :shock:

Ja, és hogy Szilvás totyog? Szerintem, teljesen tök szuper, kívülről nem látszik, hogy totyog :wink:

No, még csak ezt az egy oldalt olvastam... Többet nem ígérek... És igen, mindenki érzékenyebb így a vége felé. Én is. Első terhességnél meg még inkább az voltam. Főleg amikor már a 40 hét betöltéséhez közeledik az ember... ÉS plussz két hét az még normális!!! Szóval, hajrá, kitartás...

bekri

bévi köszi neked is a jó szókat nagyon jól esik ez nekem hogy legalább ti itt vagytok ilyenkor de nem tudok megnyugodni nem megy ma még enni sem tudtam délután 3 -ig amíg párom szó szerint belém nem erőltette a kaját nagy nehezen .
Vendég

Sziasztok Anyukák!

Nagyon keveset tudok jönni a netre, próbáltam visszaolvasni - sikerült is cirka 3 oldalt -, aztán a felét elfelejtettem a mondandómnak, azaz a válaszoknak. Pedig még terhes sem vagyok :)

BÉvi, a kutyát én is elvitettem volna, szánalom ide vagy oda.
Lehet, hogy ezek a szemölcsök más típusúak, mint amit a neten mutogatnak, hisz tudjuk, a hpv-nek is huszonvalahány fajtája létezik. Bár nekem is azokat a durva fotókat sikerült meglelnem a neten és brutális! Szülés után a hormonok helyrerázódnak és nagy eséllyel tünetmentes is lehetsz, de a lényeg, hogy, kezelni tudnak.

Körömvágás
Én ugyanolyan körömollót vettem, ami a "felnőtt", csak le van kerekítve a vége (Müllerben). Azzal kevesebbet kell vacakolni, könnyebb navigálni és nem olyan széles a pengéje, így ügyesebben tudtam vele dolgozni. Ricsinél még babaolló volt, azzal bénáztam. Ne fürcsi után vágjátok, mert alapból is puha a körmük, fürdés után pedig méginkább, így könnyebb belevágni oda, ahova nem kéne. Elég kicsit a végéből lemetélni, hogy ne legyen olyan éles, nem kell nagyon visszavágni. Lábujjkörmöket pedig vízszintesen, ne lekerekítve, mert hajlamos a puha bőrbe benőni és begyulladhat.
A körömvágást felénk a 3. héttől ajánlják. Persze, ha óriásiak a karmok, akkor gondolom óvatosan lehet...

Ircsi
Nálunk is maratoni szopi volt az első hónapban, aztán a gyerek rájött, hogy kaja folyamatosan van, nem fog éhenhalni, utána már szépen beállt a 3óránkénti evésre és 10 percek alatt végzett. Ha már cefetül vagy, menj el tusolni, moss hajat, annyit kibír nélküled, mégha sír is, viszont teljesen jól leszel utána (és kezdődhet minden elölről :):):)).

Csillag, a frászt kaptam, mikor láttam a fekete kövérrel szedett soraidat! Ne csinálj ilyet! Meg foglak harapni :twisted:
Bízok benne, hogy lesz hamar neted. Vigyázz magadra és a picire! Nagyon vártátok, rengeteg mindent tettél ezért a babáért és megérte! Tökre megerősödtél lelkileg, és ezt Magadnak Köszönheted! Ügyes vagy!

Kórházi csomag
Nekem senki sem mondta annó, hogy a szülőszobára külön csomag kell a legszükségesebbekkel (hálóing, betét, tisztálkodószerek, zsepi, törölköző, kaja-pija :)), úgyhogy az elég gáz volt. Javaslom a különcsomagolást! A programozott csaszinál is lúzer voltam, nem figyeltem, hogy egy pakkba csomagoltam mindent, mert olyan ideges voltam. Na, azt bevitték a privát szobámba és nem volt semmim másnapra! A guta ütött meg! A férjem meg nem jöhetett be őrzőbe (pár dolgot sikerült azért kibányásznia a sporttatyóból), a nővéreknek meg a megfigyelőben nem ez a dolguk, hogy átcaplassanak az én szobámba és ott válogassanak - ez tök érthető -, szóval egy szívás volt az a nap.

Dia, még melózol? Cuki menyasszonyok biztos hiányozni fognak majd :)

Nekem 2terhesség alatt összesen jó 2 számot nőtt a lábam... csak úgy felkészítő jelleggel közöltem, hogy senki se lepődjön meg, hogy nem megy majd rá a cipő, mert az majd nem a víztől lesz :lol:

Wow, én nyárpárti vagyok a téllel szemben, de igazán a tavasz és az ősz a kedvencem, bár most tavaszt nem kaptunk. Azonban ez a döglesztő hőség nálam már kimeríti a nyár fogalmát, bár inkább izzadjak, mint fázzak :), ráadásul kocsival közlekedni is viszonylag biztonságosabb.

Csak néha tudok olvasni babanetet, de ha babaáldás van, akkor Tina értesít engem és biztos jövök majd gratulálni. Gondolok Rátok, kitartás ebben dög melegben!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.07.12 21:44-kor.

maccs01

Bekri,és Ti hogy vagytok?
A krémet én se élvezem de az illúzió,h.nem reped ki...pedig nagyon feszül most,szerintem nagyon nő..meglátjuk.

Bévi dinnye megvolt :) Magnéziumból ma 3x1-et vettem holnap 2x1,keddtől semmi...
És akkor mennek a fiúk a mamához??

Nem fog itt senki piszkálódni pakk miatt,nem olyanok ahogy elnéztem. Meg amúgy is apa viszi :) Éjjel megindult szülésnél a nővérke segített összepakolni és vitte is a táskát,szó nélkül.

evilany

Látom, csak nekem nem volt evidens, hogy Clárikának a lábán feszül a bőr, juj, de ciki :lol: :oops:

Vanilla, megértem, hogy hiányoznak a fiaid. Főleg, most, ebben a felfokozott érzelmi állapotban! Én pár hónapja egy éjszakára hagytam ott Kristófot anyáéknál és az első pár órában a férjem megkérdezte, hogy mi bajom van - komolyan fizikai jelei voltak (izzadás, feszültség, kényelmetlenül éreztem magam, gyomrom összeszorult). Pedig tudtam, hogy jó helyen van, jól kijön a nagymamával és nem lesz semmi probléma. És mégis... :roll:

bekri

Maccs sziaaaa
Nyaralás nem lesz?
Cipőméret:ne máááááá! A végén a férjem cipőiben járok majd :lol: milyen nőies...

Nemsokára én is megismerem ezt az érzést,Bekri,Vanilla....az anyaságot....hú...

Egyenlőre ott tartok,hogy mikor megy a RTL-en az ajánló,tudjátok amiben mondják hogy "megmutatjuk miért nem fog unatkozni idén nyáron" (filmek) akkor én is odaállok apája elé és megmutatom ő miért nem fog unatkozni :) mármint a pocakom...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.12 21:45-kor.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?