Sziasztok Anyukák!
Nagyon keveset tudok jönni a netre, próbáltam visszaolvasni - sikerült is cirka 3 oldalt -, aztán a felét elfelejtettem a mondandómnak, azaz a válaszoknak. Pedig még terhes sem vagyok
BÉvi, a kutyát én is elvitettem volna, szánalom ide vagy oda.
Lehet, hogy ezek a szemölcsök más típusúak, mint amit a neten mutogatnak, hisz tudjuk, a hpv-nek is huszonvalahány fajtája létezik. Bár nekem is azokat a durva fotókat sikerült meglelnem a neten és brutális! Szülés után a hormonok helyrerázódnak és nagy eséllyel tünetmentes is lehetsz, de a lényeg, hogy, kezelni tudnak.
Körömvágás
Én ugyanolyan körömollót vettem, ami a "felnőtt", csak le van kerekítve a vége (Müllerben). Azzal kevesebbet kell vacakolni, könnyebb navigálni és nem olyan széles a pengéje, így ügyesebben tudtam vele dolgozni. Ricsinél még babaolló volt, azzal bénáztam. Ne fürcsi után vágjátok, mert alapból is puha a körmük, fürdés után pedig méginkább, így könnyebb belevágni oda, ahova nem kéne. Elég kicsit a végéből lemetélni, hogy ne legyen olyan éles, nem kell nagyon visszavágni. Lábujjkörmöket pedig vízszintesen, ne lekerekítve, mert hajlamos a puha bőrbe benőni és begyulladhat.
A körömvágást felénk a 3. héttől ajánlják. Persze, ha óriásiak a karmok, akkor gondolom óvatosan lehet...
Ircsi
Nálunk is maratoni szopi volt az első hónapban, aztán a gyerek rájött, hogy kaja folyamatosan van, nem fog éhenhalni, utána már szépen beállt a 3óránkénti evésre és 10 percek alatt végzett. Ha már cefetül vagy, menj el tusolni, moss hajat, annyit kibír nélküled, mégha sír is, viszont teljesen jól leszel utána (és kezdődhet minden elölről

:):)).
Csillag, a frászt kaptam, mikor láttam a fekete kövérrel szedett soraidat! Ne csinálj ilyet! Meg foglak harapni
Bízok benne, hogy lesz hamar neted. Vigyázz magadra és a picire! Nagyon vártátok, rengeteg mindent tettél ezért a babáért és megérte! Tökre megerősödtél lelkileg, és ezt Magadnak Köszönheted! Ügyes vagy!
Kórházi csomag
Nekem senki sem mondta annó, hogy a szülőszobára külön csomag kell a legszükségesebbekkel (hálóing, betét, tisztálkodószerek, zsepi, törölköző, kaja-pija

), úgyhogy az elég gáz volt. Javaslom a különcsomagolást! A programozott csaszinál is lúzer voltam, nem figyeltem, hogy egy pakkba csomagoltam mindent, mert olyan ideges voltam. Na, azt bevitték a privát szobámba és nem volt semmim másnapra! A guta ütött meg! A férjem meg nem jöhetett be őrzőbe (pár dolgot sikerült azért kibányásznia a sporttatyóból), a nővéreknek meg a megfigyelőben nem ez a dolguk, hogy átcaplassanak az én szobámba és ott válogassanak - ez tök érthető -, szóval egy szívás volt az a nap.
Dia, még melózol? Cuki menyasszonyok biztos hiányozni fognak majd
Nekem 2terhesség alatt összesen jó 2 számot nőtt a lábam... csak úgy felkészítő jelleggel közöltem, hogy senki se lepődjön meg, hogy nem megy majd rá a cipő, mert az majd nem a víztől lesz
Wow, én nyárpárti vagyok a téllel szemben, de igazán a tavasz és az ősz a kedvencem, bár most tavaszt nem kaptunk. Azonban ez a döglesztő hőség nálam már kimeríti a nyár fogalmát, bár inkább izzadjak, mint fázzak

, ráadásul kocsival közlekedni is viszonylag biztonságosabb.
Csak néha tudok olvasni babanetet, de ha babaáldás van, akkor Tina értesít engem és biztos jövök majd gratulálni. Gondolok Rátok, kitartás ebben dög melegben!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.07.12 21:44-kor.