Nem vmi nagy ász a mai nap

.
Egész nap hullámokban rámjön ez az undorító hányinger-szédülés-bloá-izé, de brutálul

. Elvileg nem baba miatt, mert épp ma van PÉ-m (gondolhatjátok milyen sokat szexeltünk ilyen undorral

), de amúgy pontosan olyan, mint a terhes-rosszullét. Nem tudom mi ez, de nem kedvelem

.
Botondnak szerintem ma tör(nek) át az örlői, mert egy órát aludt csak ebéd után, és onnantól végigszenvedtük a délutánt. Gondoltam ha már délután nem sikerült, majd este előbb lerakom. Aha, 10-kor még Shreket nézett velünk

. Aztán az előbb is felsírt 5 percre, visszaaludt, utána pedig fél órán át nyomta még kézben is

.
És persze apa is felhúzott, mert oké, hogy szegényt felkeltettem a molyolásommal (éjjeli lámpa, inzulinadás, kézkrém...stb.), de szte a gyerek is miattam ébredt fel, ami totál kizárt, mert minden áldott este ugyanezt csinálom! És hogy akkor majd én is keljek vele reggel, mert ő miattam milyen fáradt lesz....
Aztán mikor már 20 perce szenvedek csóri gyerekkel, benyögi, hogy vigyem ki a gyereket a kertbe és tologassam a babakocsiba, mert ő nem tud aludni

.
Gondolom nem kell részleteznem, mennyire kedvelem most

.
(Ja, és nem hajnali 3 van, hanem még most is csak fél12, és ő ált. 11kor alszik el. Tetves fél óra miatt képes szekálni a családját?! S*ggfej!!!!!)
Ráadásul rájöttem, hogy nem jó nekem a jövő péntek

.
Ugyanis szombat hajnalban indulunk Bulgáriába

. Mondtam apának, mondjuk le....

. Szóval odáig bármelyik nap.... Vagy augusztusban....
Nélkülem nem ér menni

!
Pagika!
Rajta vagyunk a témán 3 hónapja, de még kiadó a kuckó

.

Szundi. Jaaaj, nehogy szétrugdaljam apát éjszaka

.