A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Pocok!
Ne haragudj nem bunkózni akartam, igaz ám :roll: Pont szombaton volt a tesóm szülinapja (35), Szonibabával még meg is beszéltük, hogy az öccsének is. Kicsit hülyén jött ki.... :oops:
Torokgyuszi?? A picsába.... mi szerdán találkoztunk a tesóm beteg gyerekeivel véletlenül, (átmentünk mert nem tudtam, hogy belázasodtak, és maradtunk kicsit de csak messziről dobtuk a gyógypuszikat), de nem hinném, hogy 3 nappal később Zétény fertőzte volna le Nimródot. Neki nem volt semmi baja.
Fülhőmérő :arrow: Hátnemistudom, ha választhatok hogy félálomban melyik testnyílásomba dugják be a lázmérőt...... na hadd ne válaszoljak :roll:

Boo!
Én nem öregezem le magam ( amúgy 33, de ki a fene számolja :wink:), na jó tegnap jöttem Dodinak csak ezzel az öregecske feleséggel, én kérlek igenis üde és fiatal anyuka vagyok, bárki megláthassa 8) És ha 10 év múlva születik meg a harmadik gyerekem akkor se leszek öreg, jusztse'
Kábé mi a férjemmel is hozzunk Dodi és Ricsi korkülönbségét, és én ettől mindig fiatalkának fogom érezni magam :lol:

Zé dokija is kijön, bár én még sosem hívtam, mert mi még csak egészséges rendelésen voltunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.07.12 22:18-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Milyen smink??? Ez most csak nekem kínai?? vagy ne üssem mindenbe bele a nózim?? :roll:

Hajfelvarrás :arrow: Így is több van mint szeretném, na meg persze hozzá szőröm is.....azóta röhögök Nyuszi dumáján, hogy ő egy moncsicsi....én jetilánykának szoktam magam nevezni :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

tudomám, nem haragszom, nehogy azt hidd! :lol: :lol: :lol: :lol:
Illetve de, durciok, és csak akkor hagyom abba, ha jövő pénteken jössz velünk bulizni :D :D :D :D :D :D :D

nem hiszem hogy 3 nap múlva fertőzött volna Zé bárkit is, főleg, hogy rajta semmi nem jött ki.

Ezen ne parázzon senki, nem azért írtam hogy valahonnan bekaptuk, hogy én itt most lelkifurdit keltsek bárkiben! Csak hátha még valaki betegecske, akkor tudják mi a baj.

[quote]H írta:átnemistudom, ha választhatok hogy félálomban melyik testnyílásomba dugják be...na hadd ne válaszoljak

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Jaj, ne fájdíts a szívem, mennék nagyon is, de tuti nem jönne össze, azt hiszed szombaton kijutottam az Ákosra?? Francokat :?
Annyira rapszodikusak az estéink, nem tudok tervezni semmit se.
Ma nem sikerült az egyalvás, hiába aludt 2 és fél órát délben, kéttőkor kelt, de fél ötkor le kellett tennem, és most is negyed 11-kor aludt el, többszöri próbálkozásra.
Én sem hiszem, hogy Zé volt a vírusgazda, ha mégis, sajnálom, de van ilyen sajna. Könnyebb lenne, ha villogna a gyerek fején, hogy épp bacitanya. De szerintem Mironon és Lilin kívül mással nem barizott testközelből, és mivel ők megúszták, szóval szerintem nem ő a hordozó.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szájban mérni?? Ez csak most jutott elé a tudatomig :oops:
Nálunk tuti esélytelen lenne :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ákos :cry: :cry: :cry:

Elalvás... nem lehet egyszerű így hogy kiszámíthatatlan a dolog. Nálunk most egyalvás van, délután nem bírt elaludni, pedig hulla volt szegénykém :-(

na, megyek én is mert tegnap hosszú volt az éjszaka...

KépKép

KépKép
kispocok13

Jócca' én is nézek még valamit bambán a tv-ben :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ákos :cry: :cry: :cry:
pedig jó lenne ha jönnél valahogy :-)

Elalvás... nem lehet egyszerű így hogy kiszámíthatatlan a dolog. Nálunk most egyalvás van, délután nem bírt elaludni, pedig hulla volt szegénykém :-(

na, megyek én is mert tegnap hosszú volt az éjszaka...

KépKép

KépKép
kispocok13

Húú, ezt hogy csináltuk?? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Basszus írtam egy csomót és idejött az egyik kis :evil: és eltűnt minden!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Msot már nincs időm. Szóval akkor ennyi:
JÓ REGGELT KÍVÁNOK MINDENKINEK! :)

Kép
pagika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Most nem úgy van hármasikreknél, hogy az önkormányzat biztosít egy gondozónőt a gyerekek 3 éves koráig 8 órában?? Mert én így tudtam. Nekem ez azért szimpatikusabb megoldás mint a bölcsi, de én eléggé antibölcsista vagyok :oops: Megértem, hogy muszáj, meg kell, de a gyerkőcöket sajnálom. Én bölcsis voltam 10 hónapos koromtól, nagyon élénk emlékeim vannak róla, tök bizarr is, hogy annyira koránról, és nem volt jó :(
De egy csepp elítélés sincs a mondókámban, a 3 gyerekkel járó haddelhaddot felbecsülni sem tudom, a gyes meg egy vicc :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én továbbra is Pocok haját akarom... :roll:
Tegnap hívott a fodrászom hogy ma mehetek hozzá, de elmúlt a nagy levágatós rohamom.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tudod mekkora szívás megszárítani??? Nekem most már nagyon hosszú ám (2X jutottam el fodrászhoz, mióta Zé megszületett :? ), mire megszárítom, zuhanyozhatok újra jelen hőfokban. Összekötni meg annyira úútálom. Azért is mondtam, hogy az a szombati copfoska nagyon nem jellemző rám.
Ááá, azért nagyon rövidre nem akartam, az nem én vagyok.

Angyalpofis Nimródbéjbi!
Istenke éltessen nagyon sokáig!!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:14-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:15-kor.
Vendég

Boo!
Tehát csak a kemény magról készültek képek :oops:

Czigka!
Te még mindig fejsz? Anyám. Miért?

Nimródnak Boldogságos első szülinapot!!!!

Lois!
Én is akartam Ákost (meg Szonji is) de apa azt mondta, túl későn van. Szemétönződög vagyok, hogy ez csak őt zavarta? :oops:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boldog szülinapot Nimróóóód!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :)

Lássuk a születésnaposainkat! :wink:

Tegnap ünnepelt bucus80 és Lotti.

[quote="bucus80"]S írta:bucus80zia Krissy!
Nagyon sajnalom ami a Domival tortent es Teged is, hogy nem lehettel egybol a kisfiaddal a szules utan. Sajna en is tudom milyen erzes ez.

Eleg nehez es hosszu szulesem volt. 11 nappal tulhordtam Lottikat. Egy hettel a kiirt idopont utan a szulesznom azt mondta hogy semmi jele hogy magatol meg fog szuletni a kislanyom.(itt szuleszno vezeti le a szulest, csak akkor van orvos ha valami gubanc van) Igy elojegyzett szules meginditasra.Ez volt csutortokon es hetfo reggelre irt be. Haza mentem,nagyon le voltam csuggedve hisz mar rettentoen kint akartam latni a babamat, de ugy voltam vele hogy legalabb hetfon mar biztos meglesz. Penteken hajnalban arra keltem hogy gorcsol a hasam mint a mensikor. Ez egesz nap igy volt es egyre erosebben gorcsolt. Hivtam a parom hogy jojjon haza melobol,mert be akarok menni a korhazba hogy megnezzek hogy minden rendben van e. Ott azt mondtak hogy 1 ujjnyira vagyok nyitva de meg nem szulok. A babaval minden rendben, menjek haza. Igen am de a gorcsoles tovabb folyatodott es szombaton este ujra visszamentem hogy most mar nem tudok magammal mit kezdeni otthon (probaltam a furdokadat ,masszirozast mindent) csinaljanak velemm valamit. Megint megneztek a babat, 2 ujjnyira nyitva,meg nem szulok
:arrow: haza. Ekkor mar nagyon ideges is voltam, hogy mi az hogy menjek haza??? Szerencsere nem lakunk messze a korhaztol ,kocsival kb negyed ora. Aztan vasarnap hajnalban mar tenyleg annyira gorcsoltem hogy mar hangosan nyogtem fajdalmamban. Hivtam a korhazat hogy engem mar nem erdekel, nem hasznal semmi es hogy fogadjanak. Be is mentunk kb hajnal 2-3 fele. Feltettek minket monitorra de nem voltak szabalyosak a fajasok. Reggel 7-kor burkot repesztettek vegre es delutan 3ora 30 perckor lett meg Lottika.
Hozzateszem hogy pentek estetol kb 3 orat aludtunk vasarnap estig. Aztan mivel termeszetes uton szultem es Lottika is nagy baba volt 3-ad foku gatrepedesem lett, ami nagyon komoly. Vittek is egybol a mutobe ahol harom orat voltam. Elotte kb 5 percig volt nalam a baba. Mire visszavittek a paromhoz es a babahoz, ok mar megetettek tapszerrel ,mert nagyon ehes volt mar. Kozoltek velem hogy bekakilt a magzatvizbe a baba (nem tudom mikor csak a vegen mondtak) es vagy attol vagy a tapszertol zoldet hanyt a Lottus. En kozben nagyon gyenge voltam es nyomtak belem a vert meg az infuziot ,mert nagyon sok vert vesztettem. 4 liter vert kaptam. Ezutan rogton atvittek a Lottust az intenzivre ahol 5!!! napig vizsgalgattak es kiserleteztek a tapszerekkel meg infuziot kapott. En nem tudtam sajnos szoptatni csak az utolso 2 napban,mert addig mindenfele kanulok alltak ki a kezembol es tolokocsival kozlekedtem. Kozben kezzel fejtem es 3 orankent mentem hogy tisztaba tegyem es megetessem. Akkor mondtam, hogy en szoptatni akarok es igenis segitsenek megoldani hogy sikeruljon. Ekkor mar nem voltam tolokocsis. Segitettek es amikor sikerult Lottusnak szopizni a rakovetkezo napon haza engedtek minket. Vasarnap szultem es szombaton mehettunk haza.
Szerencsere azota is nagyon szepen fejlodik es semmi problema nincs vele.

Ja egyebkent most voltam a multheten a korhazban,mert meg mindig fajdogal a gatam es verzek es faj szeretkezes kozben. Megvizsgaltak es kozoltek velem hogy van a huvelyen ket folt meg egy "zseb" szeru kinoves amit el kell tavolitani. Jah, es tul szorosra varrtak ossze, igy ujjbol szuznek mondhatom magam. Most varom hogy hivjanak a korhazbol hogy mikor mehetek a mutetre. :cry: :cry: :cry:

Bocsika ha nagyon hosszu voltam , de ez most kifakadt belolem.
Nagyon nem hianyzik ez nekem, de mar varom hogy tul legyek rajta mert igy nem tudunk egyutt lenni az apaval. :cry:

Mai ünnepeltjeink: lilisgabi és Lotti ...

[quote="hendegabi"]S írta:hendegabiziasztok csajok!
Tegnap este hazajöhettünk a kórházból. :D
Be is jelentkeztem, de Virág nem engedett ideülni.

Először is gyors továbbítom Lilisgabi üzenetét, mivel nem tudom, másnak is írta-e:

VARGA LOTTI 4010 GRAMMAL EGÉSZSÉGESEN MEGÉRKEZETT. MINDKETTEN JÓL VAGYUNK, ISMÉT CSÁSZÁRMETSZÉS VOLT.

SOK SZERETETTEL GRATULÁLUNK GABINAK ÉS LOTTINAK A SIKERES VILÁGRAJÖVETELHEZ. TOVÁBBI JÓ EGÉSZSÉGET!

Most nem hiszem, hogy vissza tudok olvasni, köszi a drukkokat, meg mindent. Igyekszem jönni.
Most még megpróbálok kicsinyíteni néhány képet, hogy küldhessek. :D

... szisz89 és Attila Márton. ...

[quote="szisz89"]S írta:szisz89ziasztok Lányok!!
Atis vagyok,Szisz párja!! Örömmel jelentjük,hogy nálunk is megérkezett a gólya :D :D
Sajnos egy nagyon hosszú és keserves szülés volt,13óra próbálkozás és eredménytelenség után császár lett a vége!! De hála mindketten jól vannak :D :D :D :D
Szalai Attila Márton-unk megszületett 07. 13.-án 22.16perckor 3600g-mal és 56cm-vel!!!
Szisz puszil titeket,röviden ennyi :D :D :D Gartulálok nektek a babaáldásokhoz,és kitartást a még egyben lévő kismamáknak!!
Sziasztok!!

... ééés végül, de nem utolsó sorban kispocok13 és Nimród.

[quote="kispocok13"]N írta:kispocok13orka81

Köszönjük!!!!!
Hamarosan felrakom az adatokat, csak most Enyémapa itt van körülöttem, és szeretném ha meglepiből egyszercsak látná, hogy mi is benne vagyunk a táblában... szóval nemsokára jövök vele.

Jaj, annnyira imádom a képedet, valami hihetetlenül cuki! Úgy sajnálom, hogy mi nem fotóztuk Törpit amíg még így aludt.

Orsi, Breki, Conversano, Ági125r, és mindenki, aki még reagált
Köszi a meleg fogadtatást!
Próbálok képet hozni hamarosan nem biztos hogy sikerül, kezdő fórumozó lévén...

Szilveszter:
Mi is itthon, hármasban, ébren persze kettecskén Enyémapával. Jó volt, nyugis volt, 1kor már aludtunk. Mintababánk van, mind Dodi kisfia (amúgy tényleg, nagyon hasonló habitusúak szerintem), ő már 8kor húzta a lóbőrt, és meg sem rezzent a petárdákra, pedig rettentően aggódtam, hogy nem fog tudni aludni (pedig a mi házunk udvarán is elindult a buli éjfél körül. Erre nem számítottam, mert a házban nagyrészt kisgyerekesek laknak, van még egy Nimródnál 1 héttel fiatalabb baba, és egy alig két hónapos kislány is)

Rólunk röviden:
Harmincon túl (sajna már közelebb a negyedik Xhez), első baba, nagy boldogság. Korábban multicégnél dolgoztam sokáig (9 évet), hajtásban, stresszben, napi 10-12 órákat, amit sajna a magánéletem is megsínylett. Aztán jött az élet átértékelése, mi a fontos és mi nem, szóval újraprogramoztam magam, és most nagyon boldog vagyok, végre azt csinálhatom, amire mindíg is vágytam, anyuka vagyok!

A terhességem teljesen problémamentes volt, szinte hihetetlen még mindíg... aztán a szülés körül voltak bonyodalmak: belázasodtam, Törpém tachicard (így kell írni?) volt, szóval császár, ráadásul altatásban, merthogy nem tudták mitől a láz. Így Picuromat nem is láttam, csak három naposan először, mert őt átvitték a Madarászba a Cerny-sek, nehogy bármi gond legyen (ahol szültem, nem volt gyermekintenzív), Enyémapa rohangált kettőnk között, félhulla állapotban. De szerencsére tökös kislegényem van, egészséges volt mint a makk, hamar hazajöhettünk. Sajna 4 nap múlva belázasodott, így „nyertünk” egy egyhetes pihenést a Madarászban. (írtam az átprogramozást: régen mindenben a rosszat láttam, de egy ideje próbálok máshogy gondolkodni, így ezt próbáltam úgy megélni, mint összeszokást a kisfiammal, ha már a szülészeten ez nem adatott meg nekünk). Azóta semmi baja, kopp-kopp-kopp.

Mintababánk első perctől átalussza az éjszakákat, tényleg igazi mintababa, „ahogy a nagykönyvben megvan írva” szerencsések vagyunk, nagyon!!!!!!!

Mostanában kezdett elindulni a foga szerintem, néha éjjel felsír álmában, de ha kivesszük azonnal megnyugszik és alszik is tovább. Hasfájós is csak kb 2-3 hétig volt, azóta semmi. Egyedül a bukással vannak még gondjaink, néha étkezés után 2 órával is jön vissza gyomorsav szerű cucc, de őt nem zavarja, és már egyre ritkábban. Doki sűrítést javasolt (Nutritone) de kb kétszer adtam, igazából nem vészes a dolog, nem akartam folytatni, ha nem szükséges.
Még anyatejes, párszor már kapott almalevet, tegnap almapépet, hát, volt durrogtatás, és sírás-rívás a pocakfájástól. Ma már nem kapott.

Még nem fordult át, csak párszor, egyszer álmában, egyszer meg véletlenül – óriásit koppant a buksija, meg is ijedt szegénykém. Nagyon korán hason kinyomta magát, repülőzik, kiskiflizik meg minden, de a direkt átfordulás még várat magára.
Az „oroszlánozás” amit írtatok, nálunk is nagyon megy, iszonyatosan élvezi, mi meg jókat kacagunk rajta!
Hmmm, most látom, ez nem is lett igazán rövid... bocsiiiiiiiiiiiiiiiiii

ISTEN ÉLTESSEN MINDENKIT!. :) :) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.07.13 18:33-kor.

Kép
Kép
200907?

Hogy vannak a kisebb-nagyobb betegeink? :?:

pagika! :)

Én nem írtam neked tegnap. :oops:
Hugi nagyon manó :lol: :lol: :lol: : 6800 gr, és 67,5 centi. Jól van, bár nem látszik rajta, de azért szeret enni :roll: :lol: , nem sok kell neki az egyedül járáshoz lehet, hogy mire pontot teszek az üzenet végére, már meg is lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:
Manóval jóban vannak, ami azt jelenti, hogy hol altatót énekel neki, hol felborítja. :roll: :roll: :? :? :lol: :lol: :lol:

Bölcsi teljesen érthető, tök okés. :wink:
(Én is voltam fél éves koromtól, emlékeim is vannak, oszt' mégis ember lettem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Nimródnak nagyon boldog születésnapot kívánok, és természetesen a többi szülinapos babának!! :wink:

Dodi!
Mondd meg Ricsinek, hogy a mai nap már nekem is sok volt, bekapcsoltam a klímát! :lol: :lol: :lol:

Ma nem mentem be dolgozni, mert ment a kutyákhoz a kozmetikus és csak 11 után tudtam volna vinni a gyereket Anyuhoz, és 3-ra már pedikűröshöz kellett mennem. Így ma reggel megbeszéltem magammal, hogy ilyen rövid időre nincs értelme bemenni. :lol:
:lol:

Gyerekem ma este nem vacsorázott. Összesen kb. 20ml tápszert ivott meg.

Kép
katy76

Képzeljétek, ma láttam egy ázsiai nőt, akinek a babája menetiránnyal megegyező irányban volt bekötve az anyósülésen. Én úgy tudtam, hogy elől csak fordítva lehet. :roll: :roll: (az ázsiait azért hangsúlyoztam ki, mert ők még vezetni se tudnak)

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Igen felmerült a csoportos babakép is, legalábbis az én férjem is szorgalmazta, csak épp mindig evett valaki :roll:

Szonibaba!

Igen, egy dög vagy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vigasztaljon, hogy a tesómék szerint nem volt valami nagy szám, felejtős. És tényleg elég későn, 9 után kezdtek.

Czigka!
Tudod mennyi ideig nagyítgattam a netbookon a az apróbetűset, mire leesett, hogy így sem fogom megérteni???? :D :D :D Kínlasztás :arrow: Miket ki nem találsz..... :lol:

Boo!
Hol voltatok? Dagályban?? Mi is strandoltunk, nagyon jó volt. Aztán Zétény taknyolt egyet annyira bénán, hogy elkezdett vérezni az orra, ebből kifolyólag tiszta véres lettem én is ő is, elég horrorisztikusan festettünk :shock:
Ráadásul ma estére megint kicsapta a Kölök seggét a vörös dögvész :? Most rögtön elkezdtem kezelni, remélem, nem lesz annyira gáz, mint a múltkor :?

Na mára kipanaszkodtam magam :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok az ünnepelteknek!!!!

Bond! A reggeli hosszabb hozzászólásomban meg is jegyeztem, még jó, hogy kitörölte Noémi, vagy Nikol??? Néha még én is keverem őket. :D
JÓ lenne, ha egyszer mi is el tudnánk menni egy babatalálkozóra!
Bölcsi: én nem jártam, de még az oviról is csak dereng valami. Amúgy imádják a gyerekeket, nagyon kedvesnek tűnnek a gondozónénik és az egész városban jó híre van ennek a bölcsinek. Az már most biztos, hogy nem fogunk 8-ra járni. 7-fél 8 körül kelnek, hülye lennék hamarabb ébreszteni őket, sőt, örülnék, ha csak 8 körül kelnének! Na, meg aztán jön a hidegebb idő, nem is tudom hogy fogom tudni felöltöztetni őket, hogy egyáltalán beérjünk a tízóraira. Ebéd fél 12-kor van és déltől fél 3 - 3-ig alvás. Én úgy gondoltam, az után mennék értük. De ez az egész úgy is akkor fog kiderül, mikor már látom, nekik hogy tetszik ez az egész. Amúgy meg tényleg teljesen más lesz nekik a bölcsi, mint ha egy baba lenne. Azt gondolná az ember, hogy ők ott vannak egymásnak, nem unatkozhatnak. Hát dehogynem! És ha gyerekek vannak körülöttük, egy hangjuk sincs, csak figyelik ki mit csinál, eljátszanak egymással. Érdekes, akkor még veszekedés se nagyon van a játékok miatt. Na, mindegy, majd kiderül.
Hajfelvarrás: már régóta van paróka boltunk is, úgyhogy nem áll messze tőlem a vendéghaj. Szeretek a hajakkal foglalkozni, szívesen lettem volna fodrász is, csak hát ált. iskola után inkább továbbtanultam, aztán mikor meg már felnőtt fejjel el akartam végezni, terhes lettem. Szóval fodrász nem vagyok, csak hajakat varrok, gyűrűzök, fonok, ragasztok... Személy szerint én is inkább csak szabadulnék a hajamtól, márciusban vágattam le a derékig érő hajamat, kb. váll alattig érőre, atttól is kibukott az egész család. D ehát a lányok össze-vissza húzzák tépik a hajam, még így is. Viszont nagyon sokan szenvednek, hogy kevés a hajuk, ritka, hullik, nincs tartása stb.
Amúgy van még táblázat? VAgyis van vezetve?
Ki terhes???? Dodi, te az vagy?
Még akartam kérdezni, annyi kérdésem lenne felétek, de mindig elfelejtem.

Kép
pagika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Fogacska még mindig az ínye alatt van. Ma már adtam neki chamomillát, tegnap a dokinő azt is felírta.

Meg felírt különböző oltáskivezető nozódákat. Hát én eddig még nem hallottam erről, de most jól utánanéztem. Rossz tapasztalatot nem találtam róla.

Valaki itt néminemű tapasztalattal rendelkezik e téren??? :roll: :roll: :roll:

Bölcs: én is közel egy éves koromtól bölcsis voltam és imádtam. Petra is imádni fogja, mást nem is gondolhatok, mert elbőgöm magam.
Így is picit kétségbeestem, mert pár napja tényleg extrán anyás. Dodi látta. :roll: :roll:

Akkor jövő hét péntek este tali? :D

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ja, még akartam írni, hogy nem kötelező az önkormányzatnak segítséget nyújtani. Viszont mi kaptunk. Az első hónapban jött egy csecsemőápoló, aki aztán kapott állandó munkát és el is ment. (ők szociális segélyesek, akiket kiutal az önkormányzat, vagy munkanélküli hivatal, ahova kellenek és épp ezért kapnak a munkanélküli után szociális segélyt - lehet nagyonértelmetlen amit írtam??? ) Aztán meg kaptunk egy olyan nőt, akit kár is volt, ő maradt még 1-2 hónapig, aztán megbeszéltük, hogy ezt inkább hagyjuk. Ő is ápolónő volt, az urulógián, igazából nem tudott nekem semmiben segíteni, csak babázni jött. Arra meg ott voltak-vannak a nagyszülők. Azóta is küldenek mást.
Eddig próbáltam képeket feltölteni, de nem engedi, most mg már hulla vagyok, megyek.

Kép
pagika

Én se értem, mit írtál Katy! Milyen elvezető izé... Szóval passz.
Viszont valakinek van tapasztalata arról a ruhára, babakocsira csiptethető szúnyogriasztó katicáról? Érdemes megvenni?
Amúgy van valami, amit valakiről vagy valamiről tudnom kellene, vagy illene? (na, már megint jól fogalmazok... :oops: :lol: )

Kép
pagika

Először is NAgyon Boldog Szülinapot Nimród!

Boo: Hédi szerencsére jól van ( kopp-kopp), bár szinte alig eszik, nem tudom,hogy a melegtől vagy a fogától vagy mindkettőtöl, ma újra kezdődött a lazább kaksi, remélem láz nem kíséri az éppen kibújni készülő fogacskát ami nem a másik alsó középső,hanem a mellette levő :shock: Jópár napja kezdődött az anyanemenjkialátóteremből, nagyon furcsa ez nekem, mert eddig nem volt ilyen kis hisztipók... ééééééééés Hédi ma felállt az udvar közepén,mindenféle kapaszkodó nélkül :D :lol:

Én nem voltam bölcsis,Hédi az lesz,de bízom benne hogy szeretni fogja, most nagyon szeret oda járni csiri-birire,de azért az más,hogy én is ott vagyok vele,meg az ugye nem egész nap

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Csak, hogy elhiggyétek, nem az űrből jöttem! :lol: :lol: :lol:

http://www.kismamablog.hu/nem-kategorizalt/oltasi-szovodmenyek-ellen-homeopatia

Ha a homeós bogyók elmúlasztják Petra árpáját, akkor ebben is hinni fogok, és már meg is érdeklődtem e-mailben, hogy hogyan kell ezeket megrendelni. :oops: :oops: :oops: :oops:

Boo!
Én meg épp javítani akartalak, hogy nem be, hanem ki! Mármint kiülni.
Szúnyogok ellen hozok neked Bio Galaktív szúnyogriasztót, még mi is távol fogunk állni tőled, nemhogy a szúnyogok! :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Na de komolyan, ha 47 fok lesz, tényleg egy füstös kiskocsmában akarunk ülni?

Kép
katy76

Hellóhelló mindenki!

köszönjük szépen a köszöntéseket :lol: :lol: :lol:
Egyévesem délután még lázas volt, estére már nem, békésen alszik fél8 óta...
Kapott mindenfélét aminek nagyon örült, parfait tortába pedig tenyérrel tapicskolt, majd boldogan kente szét mindenütt :-)

Jómagam hullafáradt vagyok, egész nap takarítottam (Katy büszke lenne rám, úgy kinyaltam a lakást mint még soha), este gyógytorna mert holnap nem tudok menni a vendégek miatt, mostanáig meg főztem (leves, saláta kész, husi+köret holnap délelőtt, torta cukrászdából :oops: )

Csajok... 2re hívtam a vendégsereget, mert Nimród addig alszik kb, én meg közben szépen megterítek, elkészülök.
Apa tesójának a gépe délben érkezik, ezek már 1re itt lesznek. Apósom nem akar a melegben utazni, reggel 8ra érkezik Pestre... szerintetek mennyire voltam ideges, amikor az utóbbit ma (!) megtudtam???????
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Még szerencse, hogy addig elfoglalja magát amíg mi felébredünk, de majd szórakoztathatom őt, Nimródot főzés és terítés meg rendrakás közben, míg Apa a testvérét transzportálja a reptérről...

naésakkormost elolvasom a mai termést...

KépKép

KépKép
kispocok13

Ez a "Pocok haját akarom" dolog megint jót tett az egómnak :-) de mellesleg mi olyan nagy szám rajta, most már elárulhatnátok...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Bölcsi: Pagika, teljesen megértelek, le a kalappal hogy ezt így bírod.
Én nem voltam bölcsis, nagymamám vigyázott rám, imádtam vele lenni. Viszont amikor oviba kerültem, az elég nagy sokk volt, utáltam is oda járni (mondjuk hülyék voltak az óvónénik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
Szerintem valahol az egészséges középutat jó megtalálni a nem viszem bölcsibe és az egész napra lepasszolom között.

Lois,

milyen lett a hajad? Kép?

Czigka,

ugye viccelsz, hogy kézivel fejsz??????? Én már az elektromosba is beleuntam kb 2 hónapja, meg is látszik a tejemen - azóta nem is adok már le.

Katy,

én is csak eddig bírtam, este bekapcsoltam a klímát - fincsiiiiiiii

[quote]M írta:a nem mentem be dolgozni, mert ment a kutyákhoz a kozmetikus és csak 11 után tudtam volna vinni a gyereket Anyuhoz, és 3-ra már pedikűröshöz kellett mennem.

Ejh, de car az élet! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ázsiai sofőrök - menekülök előlük, életveszély ahogy vezetnek...

[quote]o írta:ltáskivezető nozódákat

mivaaaaaaaaaaaaaaaaan?

Boo,

strandért irígy vagyok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

közös bandaképet és bébi csoportképet pedig tényleg csinálhattunk volna, a régi taliról is olyan aranyos volt,amikor körbe raktátok a manókat :lol: :lol: :lol: :lol: sebaj, legközelebb majd jól bepótoljuk :wink: :wink: :wink:

nemárhogy beüljünk valahova? Viszek neked szúnyogriasztó izét... láttad Loisnál, engem mennyire csipáznak ezek a dögök, max majd mellém ülsz és nem téged zabbantanak, hanem engem.

KépKép

KépKép
kispocok13

hehe, most látom, Katy is ugyanazt írta... bocsi az ismétlésért :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

álláshoz gratula!
Fogacskákhoz pedig kitartás :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

jól elbulizgatok itt magamban :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: lehet inkább aludnom kellene

KépKép

KépKép
kispocok13

Nem vmi nagy ász a mai nap :? .

Egész nap hullámokban rámjön ez az undorító hányinger-szédülés-bloá-izé, de brutálul :evil: :evil: :evil: . Elvileg nem baba miatt, mert épp ma van PÉ-m (gondolhatjátok milyen sokat szexeltünk ilyen undorral :evil: :lol: ), de amúgy pontosan olyan, mint a terhes-rosszullét. Nem tudom mi ez, de nem kedvelem :evil: .

Botondnak szerintem ma tör(nek) át az örlői, mert egy órát aludt csak ebéd után, és onnantól végigszenvedtük a délutánt. Gondoltam ha már délután nem sikerült, majd este előbb lerakom. Aha, 10-kor még Shreket nézett velünk :twisted: . Aztán az előbb is felsírt 5 percre, visszaaludt, utána pedig fél órán át nyomta még kézben is :( :( :( :( .

És persze apa is felhúzott, mert oké, hogy szegényt felkeltettem a molyolásommal (éjjeli lámpa, inzulinadás, kézkrém...stb.), de szte a gyerek is miattam ébredt fel, ami totál kizárt, mert minden áldott este ugyanezt csinálom! És hogy akkor majd én is keljek vele reggel, mert ő miattam milyen fáradt lesz....
Aztán mikor már 20 perce szenvedek csóri gyerekkel, benyögi, hogy vigyem ki a gyereket a kertbe és tologassam a babakocsiba, mert ő nem tud aludni :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .
Gondolom nem kell részleteznem, mennyire kedvelem most :twisted: :lol: .
(Ja, és nem hajnali 3 van, hanem még most is csak fél12, és ő ált. 11kor alszik el. Tetves fél óra miatt képes szekálni a családját?! S*ggfej!!!!!)

Ráadásul rájöttem, hogy nem jó nekem a jövő péntek :( :( :( :( .
Ugyanis szombat hajnalban indulunk Bulgáriába :? . Mondtam apának, mondjuk le.... :lol: . Szóval odáig bármelyik nap.... Vagy augusztusban....
Nélkülem nem ér menni :evil: :lol: !

Pagika!

Rajta vagyunk a témán 3 hónapja, de még kiadó a kuckó :wink: :lol: .

:arrow: Szundi. Jaaaj, nehogy szétrugdaljam apát éjszaka :twisted: :twisted: :twisted: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyah, nem mintha nagyonnagyon okosnak akarnék tűnni, de világosan emlékeztem, hogy Dodi miatt passzoltuk a júl. 24.-ét, babataliügyileg, mert Ők ugye utaznak a plázsra, és önelégülten vártam mikor esik le neki is, hogy pénteken épp a haját hagyja el csomagolás közben, nemhogy sörözgessen valami füstös és/vagy szúnyogos krimóban.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na ennyi gonoszkodásra futotta, megyek vissza Lost-ot nézni, épp maratont tartok :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

[quote]N írta:yah, nem mintha nagyonnagyon okosnak akarnék tűnni, de világosan emlékeztem, hogy Dodi miatt passzoltuk a júl. 24.-ét, babataliügyileg, mert Ők ugye utaznak a plázsra, és önelégülten vártam mikor esik le neki is, hogy pénteken épp a haját hagyja el csomagolás közben, nemhogy sörözgessen valami füstös és/vagy szúnyogos krimóban...

esküszöm, ott ültél a gép előtt és nyomogattad az F5öt miközben kárörvendően kacagtál és dörzsölgetted a tenyered :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,
nem is emlékszem, láttam-e tőled már ilyen puffogós hsz-t :shock: :shock: :shock: :shock:
Botond remélem, tényleg a fogai miatt küszködik, és nem lesz más gond! Apát meg rúgd le az ágyról! Vagy küldd ki a kertbe őt aludni! :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Jól vanna visszaszívom a beszólást :lol:
Én is voltam a Dagályban a kölkekkel, de akkor még csak kettő volt. Igennagyon élvezték. Most is kéne menni, de ami miatt nem merem bevállalni, hogy mi van, ha az egyikre rájön a pisikaki, addig mit kezdek a másik kettővel?

Szűnyogriasztó katica nagyon jól hangzik, de sajna most hallok róla először.

Pocok!
Vissza kellett pörgetnem, amikor Tike-nek az álláshoz gratuláltál, hogy min dikottam keresztül? De aztán leesett, hogy a felállásról van szó :lol:

Amihez én is nagyon gratulálok!

Bölcsi: én sajnos voltam és bár nincsenek emlékeim, de amiket anyu mesélt, azt kell mondjam, hogy szerencse. Annyira gázok voltak a gondozónők, hogy a szülők végül összefogtak és jól kirúgatták őket.
Ezzel együtt az ovit csak akkor utáltam, amikor Erzsi néni volt a reggeles, na akkor viszont szegény nagymamámnak okoztam pár kellemetlen pillanatot a visításommal, hogy márpedigénazonnal haza akarok menni, itt ugyan nem maradok. Erre konkrétan emlékszem is, szóval nem kitalált sztori.

Pagika!
Ezen mindig jót derülök, hogy néha te sem tudod, hogy melyik csajszi melyik?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba,

ilyen reggel az oviban visítós emlékem nekem is van, szegény apunak adtam mindíg elő a műsort, mert fel kellett olvasnia hogy aznap mi lesz a menü, és ha krumpli volt, én ordítottam :-) de miért?
Ja, meg Irénke néni belémtömte a karfiollevest, ami jól ki is jött belőlem... meg nem tudtam levenni télen egyszer a kabátomat mert összegubancolódott a gombja (arra is emlékszem, milyen kabát volt :shock: :shock: :shock: ) erre beültetett a terembe hogy oldjam meg magam... normális??????

Annyira félelmetes, hogy milyen emlékek maradnak meg az emberben! És honnan tudom, hogy az adott pillanat nem éppen egy ilyen a gyerekemnek, mondjuk amikor elesik, vagy épp elszakad a cérna nálam és kevésbé vagyok vele türelmes?

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! :)

Amíg el nem felejtem. A szemétládaszúnyogok ellen a Szukura mondják, hogy nagyon jó. Fellelési helye: horgászbolt. :idea: :wink:

http://www.fishnet.hu/4421-szuku-rovarriaszto-krem.html

kispocok13!

"mert fel kellett olvasnia hogy aznap mi lesz a menü, és ha krumpli volt, én ordítottam de miért?"
:shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

katy76!

Te így meg tudtad oldani tegnap a meló (nem)menetelt? :shock: :shock: :shock:

Diódáról már hallotam. Na, de erről...? :shock: :shock: :lol: :lol:

Az első konkrét emlékem otthonról: állok a kiságyban, ami a szekrénysor alatt volt, a kezemben zsírkréta, és a falat firkálom.
Megkérdeztem anyámat, hogy ez létezik-e (mivel nálunk ez is a nemszabadmertnemfogomtudniletakarítani dolgok közé tartozik). Azt mondta, hogy igen, és 2-3 éves lehettem. :o :o :o

(Kurv@ra elegem van! :x :x :x :x Az egy dolog, hogy nem fekszik fel a parketta a párnarácsra, ezért hullázik, és nyikorog. Az is egy dolog, hogy egy 60 éves ajtó, amely "rudas" szerkezetű, már nem záródik tök okésan. De az, hogy ha nincs kiékelve jól, és ha átmegyek a szoba egyik pontján, akkor bezárt ajtó zörög a tokjában, már sok. Esküszöm, hogy ilyenkor lóugrásban kell közlekednem, mert annyira idegesítő. Pláne este, amikor már mindenki aludna. Már szabályos útvonalam van erre az esetre. De zörög akkor is, ha a szomszéd járkál esténként, vagy most nappal, amikor az autók mennek az utcán. Gyűűűűűűűűűűűűűűűűlölömmmmmmmmmmm!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.07.14 08:31-kor.

Kép
Kép
200907?

Ma is van mit felidéznünk. Ikoka7 és Zsombor ...

[quote="gabi1"]S írta:gabi1ziasztok

IKOKA KÜLDÖTT ESTE SMST:

MEGSZÜLETETT ZSOMBOR CSÁSZÁRRAL 4450G 64 CM, 15 ÓRAKOR. EGÉSZSÉGES ÉS GYÖNYÖRŰ. SZOMBATON MEHETÜNK HAZA , JÓL MEGSZENVEDTEM VELE DE MEGÉRI. EGY IGAZI TÜNEMÉNY BABA.

Óriási gratula nekik, Sajnos válaszolni nem tudtam mert a telefonomra csak fogadni tudok hívásokat. Sok tejcsit kívánok nekik.

Dodi neked meg megy a drukik, várjuk a híreket.

... illetve tímea83 és Tamara

[quote="tímea83"]S írta:tímea83ziasztok!

Talán most eljutok a levél végéig...(már párszor bejelentkeztem de ilyenkor jön egy kaki baleset vagy kétségbeesett sírás..)
Engem a hosszú kórházi tartózkodás viselt meg.
Ma éjjel azt álmodtam h varrják össze a hasam és én ébren vagyok.
:shock:
Én mondom ez az időszak nem egyhamar megy ki a fejemből.
Kezdem az elején:Bekerültem ugye 160-as vérnyomással.
Tudtam h már nem engednek haza csak babástól,de én abba voltam h biztos előbb beindítják a szülést.Persze nem.Pár nappal azután h bekerültem elkezdtem dagadni,vizesedtem.Először kaptam napi háromszor vérnyomás csökkentőt,így lett 140-es a vérnyomásom.Szerintük ez így be volt lőve,minden oké.Egyre közeledtünk a kiírás napjához,és kiderült h nem indítják be a szülést csak ha egy héttel túl hordtam.Én hülye akkor még azt hittem h addigra tuti meglesz.Ekkor még dolgozott az orvos akihez magánba jártam,aztán elment szabira több másik orvossal együtt.
Szülés volt napi kettő ,három csak doki volt kevés.
Magasról tojtak ránk.Rettenetes volt az egész,szörnyen lassan teltek a napok.Hiába jöttek látogatni,nem tudtam sokáig kint lenni a folyosón velük,mert már nehezen mozogtam,és egyre csak vizesedtem.Volt h a Balázs bejött hozzám és 10 perc után haza kellett küldenem,aztán fél délután bent bőgtem a szobában,vagy telefonon hívogattam folyton.Végül letelt az egy hét is,túl hordtam a babát.Vizitkor végre elhangzott h másnap megindítják a szülést.
Az egyik szülésznő gunyorosan közölte h akkor sem biztos h még aznap meglesz!

na innen folytatom... :roll:

[quote="tímea83"]N írta:tímea83a megjöttem.
Nyűgös ma a pici husom,de az is lehet h apa máris elkényeztette. :lol:
Na akkor tovább mesélem a kevésbé kellemes részét a dolognak.
Eljött a másnap reggel,és nekem mint három hete egyfolytában megint jóslóim voltak,de most meg voltam róla győződve h ez az igazi.Gondoltam az én kislányom fityiszt mutat,és már csak azért is most jön ki mikor már amúgy is beindították volna a szülést..
Szóltam a szülésznőnek,átmentünk a szülőszobára,felraktak a gépre.Még ezek előtt szóltam arról is h rémesen fáj a fejem,az volt a válsz h biztos keveset aludtam.A vérnyomásom állítólag a szokásos 140-es volt.Az a lényeg h megjött a doki,kaptam indítót duplán,de semmi.A fejem meg egyre jobban görcsölt.Közben még két nővérnek szóltam erről a válasz mindig ugyanaz volt:biztos izgatott voltam éjjel és nem aludtam.Ez elment odáig h már nem láttam csak foltokat.
Feküdtem a vajúdóba a takarító nők ott kiabáltak körülöttem,közben valahol nekiálltak fúrni..én meg bőgtem a fájdalomtól és a helyzettől h ilyen kiszolgáltatott vagyok.Azt el ne felejtsem megemlíteni ugyanis h nem engedték h hívjam a párom ,azt mondták majd ha beindulnak a fájások.Na azok a rohadt fájások nem indultak be,csak a fejem fájt egyre jobban.Közbe néha megmérték a vérnyomásom.Magas volt tudtam de nem mutatták mennyi.
Végre visszaért a doki,szóltak h menjek a vizsgálóba,na az szép volt ugyanis addigra semmit nem láttam!A doki lebaszott h miért nem szóltam! :roll: Felsegítettek az ágyra,megmérték a vérnyomásom,aztán végre délután kettőkor!végre úgy döntöttek császár lesz,mert magas a vérnyomásom.Na ekkor kaptam egy görcsrohamot.Sajnos emlékszem is rá.Gyors bekerültem a műtőbe.
Mikor felébredtem már a szobában voltam a párom ott volt mellettem és próbálta megmutatni gépen a képeket a kislányomról,de nem láttam még mindig.Nagyon meglepődtem h 4200 g és 58 cm! :shock: :lol:
Sajna nem sokkal ezután jött a második roham,na erre már nem emlékszem az intenzíven ébredtem.
A lényeg a lényeg h toxémiát kaptam,és annak a legsúlyosabb reakcióját adata a szervezetem a rohamokkal.
Már rég meg kellett volna h császározzanak,és nem sokon múlott h nem lett bajunk.
Ezek után gondolom megértitek h kivagyok picit.
A párom is úgy sírt mikor végre hazaengedtek minket.Nem hittük el h vége és végre együtt lehetünk itthon.Sajnálom h ilyen élményként kellett megélnem ezt az egészet,kicsit üresnek érzem magam emiatt.Másrészt boldog vagyok h végre a hátam mögött tudhatom az egészet.Ő a leggyönyörűbb kislány a világon,meg hisztis is.. :lol:

ISTEN ÉLTESSEN MINDENKIT! :wink:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?