A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Juba, óh, mostmár történhetne vmi... Hogy bírjátok családilag?

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok

A képek egyszerűen csúcsok!!!

Móni alig vártam hogy írj magatokról egy pár sort...remélem Gréti túl lesz hamar ezen az időszakon..Mesélj még még még..

Kaqk: Emmának jobbulást! Van valami vírus most ami igy átszalad a gyerekeken.Petra is igy kezdte szombaton magas láz csak ő hányt is egyet éjje,l vasárnap még mindig lázas volt.Hétfőre láztalan és kutya baja nem volt. És ő is csak a sósat ette főleg a ropit kívánta. :roll:

Gica: Nagyon jó kis hétvégétek lehetett :) Petra tavaly még fél a vizipisztolytól :roll: idén még nem látta :lol:

Juba: ++++++++drukkolok h jöjjön minnél hamarabb Zizi+++

Petra lent maradt szolnokon a mamáéknál én úgy sírtam :oops: ő meg alig (szerencsére) :oops: De csak igy tudjuk megoldani a szünetet :roll: És nálunk ez most nagy újság de végre megtanulta hajtani a bringát :lol: eddig bénázott de tegnap már nagyon ügyi volt oly annyira hogy egyik kezébe a fagyi a másikba a kormány :lol: és igy kellett átvezetnem a zebrán :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Ágica ügyes Petre, Péterkét egyáltalán nem izgatja a bringa, esze ágában sincsen tekerni :shock:

Köszi csajok a tippeket:-)
Városliget, Margit sziget tuti program lesz, mert ott szabadon garázdálkodhatnak és pont a 2 között fogunk lakni. Péterkének hatalmas élmény lesz a villamos is, sőt maga a nagy forgalom is:-)

Móni nagyon jó volt olvasni a soraidat, születéstörténetet nem hogy elfelejted :wink: Gréti értehető, minden rendbe jön majd!

Heni
KépKép
heni81

Ágica én úgy gondolom, hogy most már önálló döntésik vannak és annyira nem is ragaszkodnak, de teccik is az új környezet :roll: na ma Péterke nem bir jóllakni, használt a levegőváltozás:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni:Egyetértek veled igazad van egy az egybe önállóan dönt! Mert nálunk minden reggel vita téma hogy melyik pólót adjam rá :lol: Le kell vennem a kupacot és majd ő választ nem ám hogy a tetejéről lekapok egyet és slussz :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Niki remélem nincs nagy bajod. Gyönyörűek a gyerekek.

Heni
Nálunk is uaz van, mint nálatok. Egész nap kint lennének, ha lehetne :D meg itthon uncsi minden. Mondjuk egyelőre főleg Lilla.

Mesi
No ti meg akkor már javában költöztök.
Én megértem. Kétszer kellet úgy költöznöm, hogy hosszú évekig laktam ott előtte. De a legrosszabb az volt, hogy anyuék akkor költöztek el a lakásunkból mikor én Pestre jöttem, így ahol most laknak sosem tudtam igazán az otthonomnak érezni.
Cukik a gyerekek

Detti
Panka :lol: édes lehet. Felvehetnéd egy ilyen alakítását, mi is szívesen röhögnénk rajta :)
Azért az az orosz vagy milyen sapkás, gumi csimma és hagyma :lol: playboy-ba készül a csaj??? :lol:

Kaqk
Bolt nem semmi. Egy kicsit túl buzgóak voltak...

Panndi
Hihetetlen, hogy Fruzsi is most született és mekkora már. És nekem a fárasztó nyaralós képek a kedvenceim, ahogy kidőltek :D

Heni
Na Péterkének milyen volt a HV vagy most HV megy a mamihoz?

Móni
Ezt a helyzetet én is ismerem. Nem egyszerű. De nekem azt mondta a gyerekpszichológus, hogy örüljünk, hogy tombol és kiadja magából a dühét és nem folytja el és annak is hogy nem a tesón tölti ki.
El fog múlni. Kb 2 hónap durva utána jobb lesz. Amúgy Sedatif és ha hisztizik NE FOGLALKOZZATOK vele, hogy megtanulja úgy nem lehet figyelmet kiharcolni. Lehet mérgeskedni hisztizni és kiabálni is, de csak a lakás egy adott pontján és úgy hogy te/ti nem vagytok ott.

JUba
+++++++++++++

Én pénteken voltam egy munkahelyi kismama napon és összefutotta egy olyan managerrel aki az én részlegemen dolgozik. Elküldöm neki az önéletrajzom és lehet majd így lesz egyszer állásom. Remélem nem túl korán találnak meg valami tuti ajánlattal, mert akkor nehéz helyzetben leszek.

Amúgy szombaton elmentünk mi is a Velencei tóhoz és gyerekekkel nagyon nem jött be. A víz mély volt és hideg ezer ember és dög meleg. A végén próbálkoztunk még a gárdonyi szabad strandon. (mellesleg pont ma kaptam tippet, hogy Gárdonyban van fizetős strand de nagyon olcsó és ott van gyerekeknek kiépített homokos part) de legközelebb inkább Balcsi. Amúgy végül a Kondorosi usziba kötöttünk ki oda van kedvezményes bérletünk és azt mindenki élvezte mi is a gyerekek is. Mi úsztunk, gyerekek pancsoltak.

Ja és ma Dani legalább fél percig állt kapaszkodás nélkül. :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Szép napot :)

direkt beállítottam az ébresztőt a telefonon,hogy íírjak,de alig bírtam felkelni :oops:

Fruzsi-Zsófi képek és csajok az egyik kedvenceim :) nagyon szépek :)

Zsozsi-Gege páros :) :) Milyen jól áll Zsófinak a kiengedett haj :)

Panka meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eszméletlen kiscsaj lehet :)

Mi megvagyunk,telnek gyorsan anapok ,vasárnap egy cserebogár beköltözött a számítógépbe,Apa csak eset 6 után mert hozzányúlni(porszívóval persze :lol: :roll: )
egész nap kint vagyunk intézzük dolgainkat :)

Mesi!
Nekem rögtön Bonanza Banzáj:valami véget ér,valami fáj száma jutott eszembe :) Fájni fog igen,meg kell szoknod,de Nagyon jó lesz :)
emlékszem mikor Apukám megmutatta gödi házat,szó szerint bőgtünk,h. ez ugye nyaraló lesz csak :) én utáltam akkor itt lakni,gyűlöltem nincvs telefo,normális fűtés,aszfaltozott út és nem tudok úszni járni :) igaz 10 éves voltam :)

Móni!
kitartás:) ügyes vagy és biztos megoldodo a helyzetet :) Bálint már mondta megint jöjjön Géta :) :)

Kaqk!
bankkártya :( de szerintem ez valahol egy tök jó döntés volt részükről,mert gondoljatok bele ha vmelyik kollega elkezd vele vársárolgatni...nem mindegyik kártyánál kell pinkód... de a letiltást/új kártyát fizethetnék ők . Emmának jobbulást :)

Gica!
szeritem meg kell szokniuka hideg nagy vizet :) tavaly Balcsin Báló állandóan ki akart jönni az elején :) aztán meg ki nem lehetet szedni :)

Ági!
látszik ráérsz :) biztos rossz lehet :(

:arrow: gondoltam MÍra legalább tovább alszik,több időm lesz,de már 7 előtt felkelt :) :)

jah és Bálint 2 napja száraz pelussal ébred reggeelente :)
pusza

KépKép
viranka

Heni!
A Lánchídon most jó pár hv-én programok lesznek :) oda is érdemes lenne kinézni :)

KépKép
viranka

Sziasztok, csak szólok, hogy megérkeztem :roll:
Éjjel nem aludtam, zuhanyozni még nem ment (G. kikapcsolta a bojlert, öten érkeztünk meg iszonyatos állapotban). :x
Most felforrt három lábas víz, így megyek is.
Meg van vagy öt adag mosnivaló :arrow:

Jók legyetek, ahogy tudok, jönni fogok, de aludnom is kéne.

Rugó Görögországban aludt el, és Magyarországon ébredt :roll:
Fitti :roll: :x

:arrow:

Kép
vindolanda

Helló, Vindo! Isten hozott itthon! Remélem, megy a fitti Rugó mellett egy picit pihenni... Fürödjetek egy nagyot, ha majd már a bojler is csinál egy kis melegvizet...
Ne mérgelődj, azért csak nem volt annyira rossz! Remélem, az itthoni teendőkkel is végzel hamar, és akkor majd még szebb lesz... :)

Jajj, Viranka, ez a cserebogár... Hát, elég hangos lehetett a gépetek. :)

Fleur, akkor tök jó munkád lesz majd. :) Mi is legyen? :)
Ügyes Dani! :) Nagyfiú. :)

Megyek, majd jövök.

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok
csak egy sor, majd vissza olvasok ha tudok.

Ágica: igazad legyen és csak ennyi.
szerencsére nem volt hányás, már ma eszegetett is de továbbra is 39-40 fok a láza, éjjelk is és most nappal is, de a kedve szuper.:-) remélem holnapra tényleg kutya baja lesz!!!!! mert szombaton lagzi!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ha addig nem történik semmi, indítással csütörtökön lesz egy Zizink!

Pakolok, dobozolok,strandolok a gyerekekkel, holnaptól egyedül itthon a két gyerkőccel legalább egy hétig, dolgozom, házimunka... Jaj....

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
csütörtök vagy péntek kiruccantok?
Panndi,Sense Ti is jöhetnétek :) :) No meg Móni,Fleur,Nektarin,Dóri,Irina,Ágica,Gica meg mindenki aki akar :) és véletlenül kifelejtettem :oops:
Kis medence vízzel tele,csúszda gyerekekre vár :)

KépKép
viranka

Viranka! NEm tudom megmondani. Csütörtökön dolgunk van - és most mindenhová kell cincálnom a gyerekeket, autó nélkül -, folyamatosan rámolok, plusz lomtalanítani is kéne.... Ráadásul Apa azt mondta, ne tudunk hétvégén utána menni, max jövő hét elején valamikor. Akkor meg már itt jönnek munkálkodni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hú, akkor most jönnek a képek. Kicsit rendezetlenül.

Kép Rugó a tengerparton. Hat nap kellett neki, míg belelépett a homokba magától.

Kép 8)

Kép 8)

Kép Kilátás a platamonasi várból.

Kép

Kép

Kép :shock:

Kép

Rugó első szerelme, Magdalena. Igaz, a kapcsolat csak egy napig tartott, de szegény azóta is keresi Magdalenát minden csúszdázáskor. Annyira megtetszettek egymásnak, hogy megvárták egymást, kézen fogva jöttek-mentek, Magdalena pedig leporolta Rugó ruháját, valamint kirázta a cipőjéből a homokot. Rugó elvitte élete párját egy körre autóval. Sajnos többet nem találkoztak, mert M. hazautazott Belgrád mellé.
Kép

Kép

Kép

Kép

Dionban is jártunk.
Kép

Kép

A hatodik napon bemerészkedett saját lábán a tengerbe, de a hínárral nem barátkozott meg sosem.
Kép

Kép Ez Thesszaloniki. Jó nagy :roll:

Kép Vár Thesszalonikiben.

Kép A Fehér torony Th.-ben a parton. Ebben nagyon színvonalas, igazi interaktív kiállítás volt, fel is mentünk. Kár, hogy csak görög nyelven :roll: :lol:

Kép Nagy Sándor szobra a sétányon.

Kép Zeusz fürdőkádja Litochoroban, szegény Rugót ide is kirángattuk, de ez csak rövid túra volt.

Kép Panoráma a kis ösvényen.

Kép Rugó egy idő után lecsapott a fényképezőre, neki kellett vinnie, és ha meglátott egy érdekes dolgot, le kellett fotóznia. Ő erre gondolta, hogy fotózásra érdemes. Le is kapta.

Majd jövök szövegesen is, bocs, ha sok lett. Magdalenáról rövid videó is lesz.

Kép
vindolanda

Rugó és Magdaléna :lol: :lol: :lol: Nagyon csúcs :D

Verus, köszi, szerintem mi megyünk :) Zsófinak csana szünetet tartunk, szóval minden programra vevő vagyok, hogy ne unja szét magát itthon Fruzsi és jóanyja fejét bámulva :lol:
Vendég

Hahó! Viranka! Mikor? (Melyik nap, mikortól meddig?) Mert akár lehet, hogy mi is mehetünk...!!!

Vindo, nagyon jó képek! :) Nagyon jó kis hölgyike ez a Rugó Szerelme. :) Jó ízlése van a fiadnak: :)
És szuperül fotóz Rugó. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri!
Holnap reggel f9től ki meddig bírja :) de a péntek is szabad :)

KépKép
viranka

Itt vagyok 8)

Hú, nem nagyon tudom még visszaolvasni az előző két oldalt. Mikor két évvel ezelőtt voltunk nyaralni, emlékszem, négy oldalt kellett olvasnom :wink:

Dettyk, ez igen. Panka tud élni :lol: És tündéri :D
Figyelem a fiadat akkor:)

Panndi, remélem, jól éreztétek magatokat, tudtatok pihenni is :wink: A lányok olyan kis szépek, mint mindig :D
A játszótér, látom, nálatok is menő volt. Nekünk volt olyan nap, hogy hat-hét órát volt kinn, és négyen felváltva posztoltunk mellette :roll:

Emese, köszönjük a meghívást, de egyelőre sajnos nem tudunk mondani semmi biztosat :D
Zsozsi, Gegi - 8)
Kis csinosak :D
Aztán csak ügyesen amikor egyedül leszel. Remélem, zökkenőmentesen mennek majd a dolgok.

Szóval egyelőre ennyire emlékszem :oops:
Meg hogy Nikolett megint nincs sehol :shock:

Gyorsan rólunk, amíg R. a kádban ücsörög.
Szóval az odaút volt problémásabb, mert Rugó nem utazott még éjjel, és mindig felkelt. Pl. Röszkénél már fenn is volt :shock: Nyűgös viszont csak Olaszországban volt kb. egy óráig. A hazaúton kb. három órát volt fenn és 12-t aludt.
Rugó nagyon boldog volt, élvezte. Csak aludni nem akart, állandóan pörgött. Anyósomékkal komolyabb gubanc nem volt. Igaz. külön bejáratú szobákba kerültünk, külön fürdőszoba, külön konyha-sarok. Csak egy folyosó. A szállás is csinoska volt, csak egy diszkó volt mellettünk, és eléggé hangos volt. Nagy volt a meleg. Itthon a 27-28 fok a lakásban most teljesen hűvösnek tűnik.
Délelőttönként csináltunk városnéző-kiránduló programokat (Olimposz, Thesszaloniki, Litochoro, Dion, Platamonas stb.), délután lazítottunk-strandoltunk.
Sok giroszt ettünk, és minden nap nyomtam egy jegeskávét. Néha Lidl-ben is voltunk :lol:
Szóval nagyon jó volt. Egy egész hétig nem is gondoltam semmire, ami munkával kapcsolatos 8)
Rugó azért már örült, mikor hazaértünk :lol:

MÉg van a mobilomon is pár kép, de azt majd csak később rakom fel.

Betegeknek jobbulást!!!

Megyek, pakolgatok. POrszívózni is kell, meg vásárolni.

Kép
vindolanda

viranka: Nekünk a pé ntek jobb lenne talán!
Bocs, most csak ennyi
Vendég

Vindo!
Üdv újra itthon! :D
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Szép helyen voltatok!
Rugó és Magdaléna tündériek! Annyira aranyos az ölelős kép! :)

Viranka!
Köszi a meghívást! Még nem megy annyira a vezetés, hogy be merjem vállalni... :oops:

Juba!
Hajrá! Várjuk Zizit!

Mesi!
Kitartás a hármasban eltöltendő héthez! Kicsit fárasztó lesz, de utánna annál jobb majd!

Kép
gica1

Jo reggelt!
Alexecske mostanaban 5-kor kel... :?
Vindo Udv ujra itthon! Azert volt csak ket oldal, mert nem voltal itt.. :wink:
Rugo es Magdalena tunderiek! Jo lehetett a nyaralas!:-)
Panndi, a tietek is szuper lehetett, legalabbis a kepek ezt tukrozik, gyonyoruek a lanyok!
Panka is halali, nagyokat nevettem a szexi kepein!!
Gegi es Zsozsi tunemenyes tesok!
Mennem kell, mert zizik a gyerekeim..
Hajra Juba!!
Vendég

Niki, Máltáról tettél fel amúgy képeket? Vagy csak nem emlékszem rá?
A képeket meg sem dicsértem a csinos gyermekeidről :wink: Szuperek.
Majd írd meg, mi lett a vizsga eredménye!

Juba, mindent bele :!:
Szegény Te, ebben a melegben.

Panndi, éjszaka utaztatok amúgy? Hogy bírták a gyerekek?

Irina, az Eredet-et én is várom, de a csúcs a Machete meg az Expendables lesz 8)

Most vissza porszívózni meg fürdőt takarítani. Iszonyatos nagy kupi van :roll: :x

Más megint nem jut az eszembe.

Dettyk, a kis dalos pacsirta :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok!!
Tudom újra eltűntem de nem volt net.Valami gond volt vele.

Mesi olyanok egy gyerekeid mint a tojás.
Panndi a tieid úgyszintén.

Niki te is nagy visszatérő vagy mint én.
:D

Ágica Petra nagyon ügyes az én lányom nem akar ott maradni senkinél.
Ha nagy néha elmegyek valahová akkor üvölt minta soha nem jönnék vissza.És olyankor olyan rossz elmenni.

Ilyen szempontból látom Péterke is nagyon ügyes.

Kaqk Bankkártya...... hát igen úgy vannak vele te problémád old meg.
:evil:

Dettyk. Ez nem semmi.!!! Már most felkötheted a gatyót mert nem semmi leányzód van.Mint egy fotómodell.

MÓNI A Te fiacskád egy gyönyörűség!!!
Ilyenkor én is úgy vágyom rá!!!

Zizit is nagyon várjuk.

Vindó!!! Nagyon szép helyen voltatok.Ilyen helyen még anyóssal is ki lehet bírni:)
Rugó és Magdaléna hát bimbozó szerelem:)

Jaj mi megvagyunk de Noémi kezelhetetlen.
Nem nagyon bírja a nagy meleget.
Egész nap hisztizik.
Semmi nem jó.

:twisted:

Voltam Baján Edda koncerten és az úgy feltöltött olyan nagyon jó volt.
Most ennyi de amint tudok jövök!!!
talabér nikolett

vindo, mi nagyon jól éreztük magunkat, és mivel Fruzsi keresztszüleivel mentünk, pihenni is tudtunk :)

Képzeljétek, Fruzsi tud motorozni, olyan kis ügyes :)
Vendég

Na, megint benézek, a lakás már nagyjából rendben.

Panndi, igen, ebből szempontból nagy előny, ha mások is mennek az emberrel:)
Mi is lepasszoltuk Rugót olyan 2-3 órára naponta, meg gyakran átment magától is a másik szobába. Addig mi járkáltunk, sétáltunk, beültünk giroszozni :roll:

Nikolett, szia :D
A meleg tényleg nyűgössé teszi őket :roll:
Mondjuk mi most jól vagyunk, mert az ottani időjáráshoz képest hűsölünk 8)

Amíg koncerteztél, ki vigyázott Noémire? Jól elvolt?

Megnéztem az időjárás-előrejelzést, hát, egyszer fog lehűlni olyan 30 fok körülre :roll:

Szombaton meg megyünk majd haza, Gáboréknak lesz egy fellépése otthon. 40 éve alapították a citerazenekart, amiben elkezdett játszani. És most megy a Debreceni Citerazenekarral fellépni. Az ottani csoportot akkor hagyta ott, amikor Rugó megszületett - addig hazajárt két hetente csak játszani. Akkor szervezte a debrecenit.
35 fokot mondott aznapra. Nem tudjuk, maradunk-e még estére is :roll:
Oda kellene adni az ajándékokat a családtagoknak is, amiket vettem nekik :roll:

Rugó még nagyon fáradt. 12 órát aludt éjszaka, de eléggé punnyadt. Megpróbáltam kimenni vele a meleg előtt, de nem nagyon akarta :roll:
El kell majd menni venni ezt-azt.

Éhes vagyok, enni is kéne :roll:

Kép
vindolanda

Éljen a motorozó Fruzsi :D

Kép
vindolanda

[b]Panndi[/b],akkor legyen Péntek :)
szóval PÉNTEKEN TALI NÁLUNK :)

KépKép
viranka

viranka :)

Oké, mi ott leszünk :lol: Hánytól mehetünk?

Dóri, tök jó lenne találkozni!
Vendég

Ti korán keltek,f9től fogadóképesek leszünk :) :)

Vindo,szép helyeken jártatok,Rugó és Magdalena :)

:arrow: már megint összebalhéztak :evil: :evil: :evil: :evil:

Gica!
de legyél bátor :) ügyes csajszi vagy :)

KépKép
viranka

Igenis :)

Nem tudom, hogy érünk oda, de megyünk, az tuti :)
Vendég

Sziasztok! :)

Viranka! Hmmm. Mi nem tudom, mikor tudnánk menni, de az mit jelent, hogy ki meddig bírja??? Ha mi csak délután tudnánk menni, az is jó lenne? Még nem tudok semmit, egy hatalmas adag paprikáskrumplit meg kell főznöm szombatra (20 fő részére), és nem hiszem, hogy így délelőtt el tudunk indulni. De különben lehet, hogy megcsinálom inkább ma este... Na mindey, majd kitalálom, csak azt mondd meg, meddig lehet ott lenni nálatok! Gondolom, gyerekek alszanak, stb...???

Kép
Kép
Kép
zdori

Ja, a kedvenc párbeszédem az útról lemaradt. Írtam korábban, hogy Rugó az odaúton az utolsó órában már nyűgös volt, akkor a kocsiban is nagy volt a meleg. Csapdosni kezdett, és mivel én ültem mellette, hát kaptam tőle egyet. Erre anyósom:
- Ezt nem szabad, az apád sosem volt ilyen, ő sosem ütött vissza.

:shock:

Apósomnak csak egy gyöngyszeme volt. Talált egy nagyobb korallt, és haza akarta vinni valamiben. Mivel nem volt nála semmi, a tömött tengerparton elkezdett kutatni a szemeteskukában, hátha talál nejlonszatyrot. Leállítottuk :lol: :roll:

Kép
vindolanda

Mi csak délelőtt maradunk, mert az én lányaim kidőlnek, ma fél egykor már aludtak.
Vendég

Megjártuk a boltot. Most el kellene menni a szomszédba, hogy visszakérjük a lakáskulcsot :roll:

Rugó hét után kelt, vígan nyomul. Remélem, nyolckor már meszelnek neki. Letöltöttem délután a Titánok harcát. Bár úgy hallom, nem egy Oscar-esélyes alkotás, de ez volt meg jó minőségben :roll:

Sör viszont nincs. Úzó dögivel, meg görög házipálinka. De ezeket nem szeretem :lol:

Kép
vindolanda

Na, összeraktuk a medencét. Holnapra talán bemelegszik a víz is. Rugó viszont egy ideje nem akar kádban fürdeni, csak beleállítom, sír, és közben lemosom. A medencénél meg vetkőzik :roll:

Megyek, altatok.

Kép
vindolanda

El is aludt.
Ma olvastam, hogy a Földön eddig a legmelegebb hőmérséklet, amit mértek, az 57 fok volt (Líbia, 1922) :shock:

Kép
vindolanda

Vindo: jó hogy megjöttetek! A képek, szuperek, és milyen édes csajt fogott Rugó magának...hiába...:-) akkor összeségében jó kis nyaralás volt!!

Ágica: igazad lett, mára kutya baja Emmának...mondjuk nyűgi, de ahogy láttam kezd áttörni az utolsó foga...jó lenne, :-)

Ma de-t babakocsival kellett mennia városba. a Kikában mindig beleül és élvezi, mondjuk szerette mindig a babakocsizást, de már jó ideje eltettük, erre a kiká-zás után kiatlálta hogy vegyük elő, így ma azzal sétáltunk, mondjuk a lázasság után még elég kis fáradtka volt, elpihengetett, de remélem inkább sátl ezutá továbbra is vagy motor, vagy bicó..:-)
Dun kimentünk a debreceni stranda, hát tudtam hogy gáz..de ennyire..:-( mindegy picit pancsizott emma, élvezte..:-) de inkább Szobosló vagy Böszörmény lesz ..:-)

ja meg lefestjük a társasháznál a homokozó fáit és aztán össze is rakjuk ..legalább lesz itt vmi az udvaron..:-)

ja meg kinéztem az ikea-ban a hintaszéket ( Rusig) emmának, a C&A-ban próbálta és annyira jó volt és nem is drága 1990Ft.

csak kell találjak vkit aki elhozná...mert ezért nem éri meg felmenjünk.:-(
talán uncsim elhozza, holnapra kiderül..:-)
na megyek,

KépKép
kaqk
Debrecen

57 fok????? azta az kibírhatatla...gondolom

KépKép
kaqk
Debrecen

Juba sms-e: Helyzetjelenés :-) Holnap kezdik az indukciót egy tablettával, kb. 9 körül kapom meg. Ha nem indul, akkor másnap 2, ha arra sem reagálok, akkor szombat császár.

Én itt azt kérdeztem, hogy azért császár, mert túl nagynak ítélik, vagy mert Bertus is úgy született?

Nem a méret miatt, Berti is simán jött, de ha a három tabletta után sem történik semmi, akkor a harmadik nap kikapják. Én nem tudom miért kell ennyit várni? Annyira elegünk van már, tele a szoba indukciósokkal és senkinek nem indul rásegítéssel sem.

Viranka! Mi nem tudunk menni a talira. :( Nincs autónk. Apánál van Paknyiban. Két gyerekkel ebben a dög melegben meg tuti nem fogok buszozni és vonatozni.

A képek szuperek, Magdaléna és Rugó románcán jót mosolyogtam! :)
Sokszor nem reagálok, de olvasok, és követem az eseményeket! :)

Apa reggel elment, és egész jó volt a nap, dolgozni is, pakolni is tudtam az egyéb teendők mellett.
Délután elsétáltunk gyümölcsöt venni, meg fagyizni, előtte meg jót pancsoltunk a medencében.

Annyi a teendőm, hogy most először nem sajnálom a pénzt étel-rendelésre. Mert ez most ételmentő. Holnaptól vasárnapig hozzák a kaját nekem és a gyerekeknek. Kimozdulni nem nagyon kell, csak postára, de oda macerás két gyerekkel és nagy pakkal menni. Mindegy, megoldom.

A lakást már festik, a mei tai szoba készen is van. 8)

Apa szereli össze a bútorokat, a 6 étkező szék már készen van. :lol:

Talán jövő hét elején mehetünk mi is. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Képek a gyerkőcökről nagyon jók!

Vindo!
Nagyon szép helyen voltatok.

Jubával mi újság?

Mi élvezzük a jó időt szinte egész nap kinn vagyunk.
Sajnos géphez nem nagyon tudok ülni,pedig jó lenne.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Á közben jött a hír Köszi Mesi :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Két friss kép.
Az egyiknél látható a generációs különbség festés közben, a másik a szokásos dobozban ülünk kép. :)

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, a gyerekeid mint ket tojas! :-)
Juba, szegeny... :roll:
Vindo, nem raktam Maltarol kepeket :oops: de fogok, igerem! :?
Vendég

Jó reggelt!

Jubának drukkolok!

Megyek készülődmni, beígértem mára egy vonatozást, szóval megyünk a westendbe szökőkutazni (meg én a H&M-be, ha már ott vagyunk ;) ) :lol:
Vendég

Panndi,ma mi is megyünk de Pestre vonatozni :) igaz csak a laborig :) :)

Dóri!
fiamat tegnap sem tudtam elaltatni,így bármikor jöhettek :) csinálok rizsfelfújtat :) :)

szegény Juba :( ezt nem értem,kiderült nem h. 12e környékén kellene szülnie...3 nap túlhordás.Drukkolok Nekik :)

Vindo!
vettél sört :) mendence :) B. eddig gondosan ügyelt haja nehogy vizes legyen :) már eljutottunk odáig,h. saját magát önti le :) :)

Mesi!
sajnálom,de megértem :wink:

Én meg tegnasp elmentem horgolós tanfolyásra és olyan klassz lila(Vino :wink: ) virágot tanultam horgolni :) este /hajnalig csináltam,életem párja kiakadt :) :)

:arrow: reggeliztetni :)

KépKép
viranka

áááááááááááááááááááááááá

írtam sokat és elveszett az éterben :twisted: :twisted: :twisted:
most nem tudom pótolni
majd valamikor :roll: :roll:

mindenkit puszilok

KépKép
Kép Kép
l.móni

na ezt csak leírom

Vera nem tudunk menni sajna
Gergő még kicsi és felforrna a légkondi nélküli autóban
lehet majd nálunk ilyen tali
azon tuti részt veszünk 8)

Juba drága kitartás! Most már hamarosan megismered Zizit. Drukkolok, hogy NE INDULJON EL (boszitopik) a mai tabletta hatására a szülés+++++++++++++++++++++++

ennyi, mennem kell legózni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló, csajok!

Nagyon szépek a gyerkőcök, a dobozban ülő-fagyizó-festegető szépségek (Gegi és Zsozsika), Panndi szőke hercegnői, Rugó és kis barátnője, megasztár Pankuszról nem is szólva (eszem az édes pocakját!) És micsoda görögországi képek! ;-)

Mi szombat reggeltől tegnap délutánig kórházban voltunk, Ádinak bélvisszatüremkedése (invaginatio) volt, azt a Heim Pálban altatásban magas vízbeöntéssel rakták helyre, aztán durva bélfertőzése volt (a HP-ban jött ki, egy bakteriális fertőzés, szerencsére spontán gyógyult pár nap alatt, gyogyó nélkül), valszeg a bélvisszatüremkedést is az okozta, szóval utána még lászlókórházaztunk. Horror napok voltak, volt, hogy háromszor vénázták meg Ádit és abból egy sikerült, az is lábfejbe, majd utána bedagadt a branül alatt a lába, a napi 30 fosásról nem is szólva. Még nem teljesen van jól, de már alakul.
Mindjárt jönnek anyuék, vigyáznak kicsit itt Ádira, én meg kitakarítok. Ja, utcára-parkba még nem mehetünk

Kép
Kép
irina

Szegény Ádi :( :(
Ezt még olvasni is rossz volt.
Milyen bélfertőzés lehetett ez?

Juba, ++++++++

Mesi, generációs különbség :lol:
Rugó még most sem nagyon fakít a rajz területén :roll:
Pötty, vonal, osz' kész.

Teregetni.

Kép