Mi is nagyon nehezen bírjuk a meleget! Nálunk van klíma mindkét szobában, de mivel nem túl egészséges és sokat is fogyaszt, nem megy sokat, csak amikor már nagyon nem bírjuk vagy Lottika alvása előtt lehűtöm picit a szobát. Strandra nem tudunk menni, mert én nagylány vagyok sajna hétfőn óta, pont a legmelegebb időben. Bár ma átmentünk Lottika egyik kis barátnőjéhez, a kertben medencében pancsiztak hárman, mi meg néztük, persze árnyékban nem vészes.
Nálunk most a menet az, hogy 9 előtt már lent vagyunk a játszón és 11 előtt feljövünk kicsivel vagy ha manó bír magával és árnyékban marad, fél 12, de ez a max. Aztán lemegyünk még 7 előtt kicsivel újra a játszóra. Neki is nagyon kell a társaság, egész nap mondogatja, hogy játszó
LKata, örülök, hogy minden rendben van ketteskével!!!
Veronika, le se tagadhatod Pálmit!!!
Zsuzsu, milyen nagyfiú már Ábel, sok boldog szülinapot utólag is neki! Tortája nagyon szép volt!
Vikcy, én is így vagyok, örülök, hogy manót felvették a bölcsibe, de közben el se tudom képzelni, hogy nem lesz velem.
Viszont minden nap a bölcsi előtt megyünk el ha játszóra megyünk, már mondja, hogy bölcsi, kérdem tőle, hogy mikor jössz majd ide, mondja, hogy anya dódoz, és ki fog hozni reggel, mondja, apa
Majd szeptemberben meglátjuk, hogy mi lesz.
Hát kb. ez van velünk, voltunk nemrég Állatkertben, előtte strand, jövő hétre megint tervezek strandot, ha végre én is vízbe ülhetek, de a napi min. 3 óra játszótér meg kell hogy legyen, mert manó állandóan menni akar, de szerintem a társaság miatt. Van neki csomó barátnője ott

Mázli, de abból a két legjobb vele fog járni bölcsibe is
Na megyek hűsölni egy kis vízzel, kitartást mindenkinek a meleghez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!