A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

nyuszi81! :)

Ez tényleg jó! :x :x :x :x :x :x Csak alig mond ellent egymásnak a két doki véleménye. :shock: :x :x :x
Lövésem sincsm, hogy kire hallgatnék a helyetekben. Gondolom, úgy csinálnám ahogy ti: a szívemre hallgatnék. Aztán vagy bejön, vagy nem. (Szerencsére azért általában működnek az emberi megérzések. :) )
Tartsatok ki, és vigyázz, hogy Apa után nehogy te is leess lábadról! :( :( :(

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:30-kor.
Vendég

czigka! :)

Magozatlan volt a befőtt. Épp ezért néztem :shock: :shock: :shock: Apára, hogy miről beszél, amikor én egyetlen szemmel sem találkoztam.
Utólag megnéztem az üveget. Nem volt ráírva, hogy magozatlan lenne. :roll: Valahogy még sem botlottam egyetlen szembe sem. :roll: :roll:
Most már mindegy. Hasa nem fáj, kakivárás folyamatban. :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond!
Meggy szezonban befőttből csinálsz levest? :shock: :shock: :shock:

Annyi mindenre reagálnék, de most alig van időm.

A lényeg, hogy tegnap lett volna az első este, hogy Petra anyukámnál alszik, mi meg elmegyünk csavarogni.
Nem mentünk, mert helyette nagyon összevesztünk, majd mikor felhívtam Anyut, hogy mi újság, mondta, hogy Petra kb. negyed órája üvölt. Fogtam magam és átjöttem, itt aludtam. Persze 2 perc alatt megnyugtattam.
Még nem jött el az ideje a külön alvásnak. :roll:
[size=9](Apával azóta se beszéltem, tényleg seggfej volt, nem részletezem, csak annyira, hogy neki nem igazán volt kedve elmenni sehová és volt némi pofavágás is, amit ki nem állhatok.)[/size]

Kép
katy76

Képeket meg fogom nézni, Lois szüléstörténete is hátravan még, de nem gyorsolvasva akarom átnézni.

Most akkor Andrássy szerdán? Pont főútvonalra ülünk ki? :roll:

Kép
katy76

katy76! :)

Igen, mert már ezer éve itt kerülgettük. :roll: :roll: :oops: :oops: :? :?

Apa: :? :? :(

Kép
Kép
200907?

sziasztok!

mi újság veletek?nagyon ritkán tudok jönni.most egy darabig abszolút nem lesz gépem.pannika május óta járkál,mostmár fut szalad,dumál egész nap,táncol,nagyon édi.az alvás terén is sokat javultunk.26 hetes terhes vagyok.fiú lesz.
megvolt az első közös családi nyaralás,ami annyira jól sikerült,hogy úgy néz ki a férjem holnap költözik.olyan mintha nem velem történne.hogy mi lesz velünk?nem tudom....

Kép

Tegnap is volt két születésnaposunk.

Agmano és TAMÁS ...

[quote="agmano"]S írta:agmanoziasztok!

Visszaolvasni még 1 betűt sem sikerült és nem mostanában fog menni, bocsi.

Szóval a szülés nem teljesen natur indult. Bár minden vizsgálat rendben volt péntek reggel, de a méhszáj bő 2 ujjnyira nyitva volt és folyamatos keményedéseim voltak már előtte 1 napja is. Így a doki nem engedett már haza. Mire beértünk a szülőszobára, 3 ujjnyi voltam - fákjások sehol. Ekkor burokrepesztés. Na vártam a fájásokat. Semmi, továbbra is 10 perces keményedések és kicsit húzódott a méhszájam körül. Amikor 1 óra múlva eltűnőben volt a méhszáj, akkor már volta fájások is, de 5 percesek és elviselhetők.
A kitolás kicsit nehezebben ment a vártnál - volt vagy 10 perc, továbbra is 5 perces fájásokkal. Kicsit rövid volt a köldökzsinór, de 11.40-kor megérkezett Tomi baba. Az utolsó negyed órát leszámítva nagyon jó hangulat volt a szülőszobán, illetve utána is, csak abban én már nem vetem aktívan részt, szóval nagyon könnyű szülés volt, gátvédelemmel.
Után a kicsit fordult a kocka, mert a méhem összehúzódás helyett elernyedt, így nagy vérveszteséggel csak nehezen tudtak összekaparni, de megúsztam műtét és véradás nélkül. Ügyi volt a doki. Hogy fájdalomcsillapítás nélkül mik zajlottak ott akut, azt inkább nem részletezném...
A lényeg az egészséges baba 3170 g - a tesók közt a legnagyobb és 49 cm.

Hamar kiraktak így vasárnap hazajöhettünk, bár kicsit sárgulunk, de igyekszünk sokat szopizni. Napirendünk még nincs, de Tomi elég kiegyensúlyozottnak tűnik, nem hisztis-egyelőre.
Jól vagyunk, köszönjük a jókívánságokat! Gratula a többieknek!

Kép Kép Kép

Éva

... illetve bertina és DÁNIEL

[quote="bertina"]S írta:bertinaziasztok!

Életjelet adok magunkról. Szerdán jöttünk haza a kórházból.
17-én pénteken hajnali 3 óra 15 perckor született meg a kisfiam császármetszéssel, 3520grammal és 54 cm-rel. Györörű és imádjuk. :D

Nagy vonalakban átfutottam a hozzászólásokat. Szívből gratulálok minden újdonsült anyukának és kisbabának. Gondolom, hogy mindenkki annyira boldog, amennyire én vagyok. :)

Beszámolóval később jelentkezem, képeket azért hoztam.

Kép Még a kórházban [img]

Kép és otthon

Remélem, hogy mindannyian jól vannak, és ISTEN ÉLTESSE ŐKET!

Kép
Kép
200907?

lola29! :)

Szólj, ha javítsak valamit. :wink: :

Kép

Kép
Kép
200907?

sziasztok!
most csak annyit,hogy megérkeztünk.
majd visszaolvasok és jövök...

minden szülinaposnak Boldogot!!!!

Kép
Kép
csibe83

Lola!
Mi az, hogy költözik???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Szétmentek? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

Lois!
Elolvastam a történetet, tetszik, ahogy írsz! :D És Boldogságos születésnapot a kisfiadnak tegnapra!!!!

Dodi!
Jók a képek! :D

Lola!
És hogy bírod a babavárást a kis örökmozgó mellett?

Kép
katy76

Bond,

nem akartalak megkövezni, csak elképzeltem a szitut :oops: :oops: :oops: :oops: és azt sem feltételeztem hogy direkt etettél vele magos meggyet, hogy kipróbáld mennyire jó az emésztése Huginak... ne sértődj már meg! :evil: :evil: :evil: :evil:
Van már "eredmény"?

Lois,

buli - alvás :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
(mi ezt ma játszottuk el, 6.15kor kelt eleve, és szegény nem aludt el a kocsiban - mentünk Szobra és Esztergomba - ahogy terveztük, mert hülyeanyja odaadta neki a cumisüveget. Ezért 10.30 helyett 12.30 magasságában ájult be a babakocsiban, aztán 40 perc után a k@cs@g kutyák felugatták a reptéren :arrow: félkómásan ájult be 16.15 körül, de keltettük egy óra múlva hogy éjjel is legyen alvás, hát szegényem alig tudott magáról annyira fáradt volt, konkrétan lefeküdt a parkettára a nappali közepén, hogy mostakkorengemhagyjatokmáraludni. Ehhez képest az előbb még hisztipókozott apjának amikor az galádul megpróbálta letenni)

Nyuszi,

pöttyök remélem mostmár tényleg huss!
(Apához kitartást!)

én is szemeztem azzal a kocsival, mert jól is néz ki, és az ABC Design jó kis német megbízható márka, de i) addigra már óriási hercehurcák által megrendeltem a Maclarent ii) ez az ABC 7,3 kg, az enyém meg 5,5 :lol: :lol: :lol: és a hülyehátam miatt a lehető legkönnyebbet vadásztam le. (mondjuk a mostani 14kg-hoz képest az is felüdülés lett volna). És imádom, alig várom hogy megint tologathassam, annyira pillekönnyű és cépséges :lol: :lol: :lol: (mondjuk ennyi pénzér'... :evil: :evil: :evil: :evil: )

Katy,

estét sajnálom, remélem, azóta Apával rendeztétek a rendeznivalókat
:roll: :roll: :roll: :roll:
(front miatt veszekszik mindenki?)

Lola,

te nem ismersz engem, mikor még régen írtál én csak zugolvastam...
Picurhoz gratula, Apa meg :shock: :shock: :shock: :shock: sajnálom.

Csibe,

hellóhellóhelló! Mesélj, milyen volt a telkezés? Kiara? És Apa hogy van?

(na, itt meg nagy a csönd, asszem Apa bealudt Nimród szobájában :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Taxi3. A terhességi teszt, mint feszültségmérő eszköz magyarázata: "egy csik nyugi, két csík nincs tovább" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

csibe83! :)

De jó, hogy végre előkerültél. :D Pont ma gondoltam rád, hogy régen jelentkeztél.

kispocok13! :)

Hugi továbbra is jól van. :) Kakik már voltak. :D Pontosan nem sikerült szemügyre vételezni :roll: :lol: , de az biztos, hogy gyümölcshéjak voltak benne (mást is evett). Szerintem ha eddig nem volt, akkor már nem is lesz gond belőle. :wink: :)
Mindenesetre a mai adagot már magozva kapta. :oops: :oops: :oops: :oops:

Nektek is jó napotok lehetett. :( (Mostanában mindenkinek felborul az alvásrendje? :roll: :? :? :? )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond! Ettől vagyok ki én is,hogy ahány orvos,annyi vélemény.Mindenesetre átgondotuk,hogy a jövőben is szeretnénk ennél adokinéninél maradni,mert megbízunk benne,kvázi kapja továbbra is az antibiotikumot.Nem tudom,hogyha nem kapna semmit,akkor hogy a tökömbe gyógyulna meg magától a torka,ahogy a Lászlóban mondták? :shock: szegénynek nagyon fáj,minden nyelésnél látom,hogy szenved.

Katy! Remélem már minden ok apával :wink: Petra nem elalvása :cry: Én egy picit parázok a szerdától abból aszempontból,hogy ugyebár mostanság fürcsi után még jövés-menés van a nappaliban amíg ki nem fárad,utána szopi és úgy alvás,na már most ez akkor el fog maradni,de apa azt mondta,hogy ne parázzak,el fog tudni aludni a gyerek :lol:

Lola! Gratulálok a picihez!Ez már biztos,hogy külön mentek? Mi történt azon a nyaraláson,hogy ilyen gáz van?

Csibe! Üdv újra itthon!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo! A Marzano az Andrássyn van,de a Liszt közelében :wink: :D Már ha még oda megyünk!!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

egyenlőre még csak ezt az oldal siekrült visszaolvasnom,de amit megirtam
a hsz-em,akkor nekikezdek az olvasásnak.

köszi mindenkinek a hiányolást.

a telkezés nagyon jó volt és végül még apumékhoz is leugrottunk
a Balcsira pár napra szülinapozni.
pont jól kifogtuk ott ezt a kánikulát.
holnap teszek fel képet is.

Kiara elindult,de még azért inkább kúszik vagy keresi a kezünk,
de egyre többet megy egyedül.

akkor egyenlőre most csak ennyi és elkezdek visszaolvasni...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Rapid!

Lola!

NAgyon örülök neked, időnként eszembe jutsz, hogy vajon hogy bírod pocakkal :roll: .
Panni jár..fut...szalad?!?! :shock: :D Hú, de ügyes nagylány! Teszel róla képet, olyan kíváncsi lennék rá :wink: .
Apa: :shock: :( :( :( . 3* olvastam el, mire értelmeztem...totál döbbenet! Vagyis annyira mégsem, mert el sem hiszed hány házasságot visel meg egy ilyen helyzet (mármint kicsi baba, nagy pocak, elcsigázott anyuka, tökekivan apuka, elhanyagolt kapcsolat...). De azért ez elég drasztikus lépés! Nem hinném, hogy ne lenne más megoldás :( ....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
Jajdehogynemvannak képek, épp azt mazsolázom, a félrészeg személy, aki lenyúlta a gépem a tesóm volt. De begyűjtöttem több sd- kártyát, szóval meg van örökítve a nap alaposan :roll:

Na most képezek, de mostmáristibizi írok egy rendeset is :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

tike!
hintás storydtól teljesen elájultam,főleg hogy nekünk is ilyen hintánk van.
képek jók.
nálunk is hasonló "rend" szokott lenni,ha Kiara segit pakolni :wink:

699oldalnál járok,de inkább elküldöm gyorsan.

Kép
Kép
csibe83

vavsalás:
gyereknek még nagy hassal az összes ruciját és azóta többet nem.
max ingeket vasalok ha kell,de a többit igyekszem úgy teregetni,
hogy ne kelljen.

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jóvanna, már megcsináltam 8) :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tegnap ittam pálinkát. Semmi bajom nem volt tőle. Lefeküdtünk, berúgtam :shock: :? :? :lol: . Fekve ütött be, amíg pörögtem, csak éppenspicces voltam... :lol: . Mondjuk lehet, hogy az volt a gond, hogy csak az után ittam, hogy Botondot letettem, és gyorsan be akartam hozni a lemaradást :oops: :lol: :lol: .
Ma másnapos voltam, és nagyon fáj a torkom :evil: . Nem is iszom többet pálnkát! Hülye alattomos :evil: :lol: :lol: .

Babanélküliprogram-téma:
Mi sem aludtunk még külön tőle (mármint külön házban), de sokszor voltunk már nélküle itt-ott, amíg anyu, vagy a keresztanyja itthon volt vele.... Bevallom, nekem erre egyszerűen igényem van, hogy kettesben legyek a férjemmel, és felnőtt programokat is csináljunk rendszeresen. :wink: Viszont azt nem csípném, ha nem aludna itthon :oops: . És sztem Botond sem! Azért az sok egyszerre, hogy se anya, se apa, se ágyam, se takaróm, se szobám, se fényeim/árnyaim.... :roll: . Én is sírnék... :( :lol: :lol: :lol: .
Az nálatok (Katy, Boo) nem megoldható, hogy anyutok alszik ott? Mert akkor a baba sincs otthonról kimozdítva, reggel veletek kelhet, és mami meg alszik a kanapén :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Valaki? Valaki más?!? Senki?!?!?!?!
Akkor menjek aludni :roll: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

most jönne a 702ik oldal,de leragad a szemem és igy szerintem
inkább elteszem magam holnapra.
csajok nagyon sokat irtatok!

jó éjt!

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
a külön alvás szerintem még nálunk is korai.
deszerintem ez még tökre belefér ennyi idősen...

most esett le,hogy pont egy éve indultunk be a kórházba.
számomra már ez is olyan megható.
ma sokszor nosztalgiáztam,hogy mi és hogy volt pont egy éve...

na most már tényleg elteszem magam holnapra.

Kép
Kép
csibe83

...és nem csak elindult csibe83, hanem szerencsésen oda is ért, hogy aztán KIARA társaságában menjen majd haza.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :P

[quote="marietta1982"]S írta:marietta1982zép jó reggelt :D !!!

És akkor a mai örömhír :D !!!!!!!!!!!!
Megszületett Kiara baba ma, 8 óra 35 perckor, 3750gramm és 56 cm :D :D :D .Eléggé megkínlódtak érte :( :( !
majd küldeni fogja az mms-t a babókáról!!!

Ezúton is hatalmas gratula Nektek :lol: :lol: !!!!

...

Kép
Kép
200907?

Dodi

Tévedsz. :lol: Pont 17-20 éves koromig rajongtam és csimpaszkodtam egy ffi után. Együtt is laktunk…és nálunk ez az összenövés a kapcsolat végét jelentette. Ezért írtam. Bazi sokat tanultam belőle. Utána megtanultam egyedül lenni és felfedezni úgy az élet értékeit. Furi, de kellett. Kellett ahhoz hogy most normálisan egymással de ha kell egymás nélkül is tudjunk élni. Szabadan, korlátok nélkül. Én van hogy most is vágyok egyedül létre. :roll: A barátaimmal. Nálunk sok közös barát van, de van hogy csak én talizok velük. De olyan is volt hogy csak ő. Ő nem egy nagy parti arc, nehezen oldódik új társaságban. Nem táncos lábú, én meg imádok táncolni. Szal…néha jobb külön, mert akkor csak önzőn én érzem jól magam, nem kell még őt is pátyolgatni…evvan. :roll: Ja és ha hazamegyek akkor döbbenek rá igazán milyen jóó hogy van vki itthon aki vár. :wink:
Ő simizz, sőt ez volt az az ok ami levett a lábamról..sztem egy ffiban nagyon ritka ez a fajta gyöngédség..és mi nők valljuk be imádjuk. Őt nem lehet simogatni, mert mindenhol csiklandós, van pedig hogy én is szeretném kicsit, de mindig mondom neki, hogy vazz hozok egy gereblyét akkor talán jobb lesz…viszont annál jobban búj, sőt csak úgy tud elaludni ha vmi testrészem hozzá ér.. furi milyen kettős. :wink:
Veszekedés nálunk is ritka…Apa a gyerektémáról könnyen meggyőzhető, másról meg …ritka nem is tudok hirtelen példát.

Bond

Hajrá, hajrá! :wink: Nem tom milyen nehéz két gyerekkel…majd biztos fogod hallani tőlem is, ezt a nem igaz miért nem tudunk elindulni időben….tom, hogy egy gyerek nem nézi az órát. :wink:

Lois

Ez a kutyaetetés nálunk is megy, borzalmas, mindig résen kell lenni…de ugyanakkor mi előszeretettel rajzolunk is a kiflicskével kekszecskével…hogy miért jó ez? :twisted:

Tike,

Nem bárányhimlő volt, nem viszketett… :roll:

Szonibaba

Aztaa, jó sok időd van, hogy egy lakk után ennyit szaladgálsz? Benzinköltség? Miért kellett a lakk? :roll:

Kispocok

Köszi, khmm furi az tény..de 20.hétig nem nézünk nevet, kár idegelni magam. :roll:

Lola

Úh, most mi van? :roll:

Katy

Nekünk szeptemberben lesz az első külön alvásunk…. :roll:
:wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Csibe!

Boldog szülinapot nektek :D :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:31-kor.
Vendég

Kiarának nyagyon boldog születésnapot!!!! :D

Dodi!
Nálunk nem megoldható az, hogy anyukám aludjon nálunk, mert a két kutyát nem lehet egyedül hagyni egy egész éjszakára. Azt én sem engedném, így is háttérben vannak picit, amióta ennyi baba van.
Petrának nem az volt egyébként a baja, hogy nem otthon van, mert szinte többet van anyukámnál, mint otthon, hanem egy állati nyűgös napot fogtunk ki.
Napközben nem tudott aludni a melegtől, meg az unokatesóitól. Alig evett már napok óta, a kánikula teljesen megzavarta. Ezek együtt elegek voltak ahhoz, hogy full anyás legyen.
Ráadásul Anyu az én nevelési elveimet követve nem maradt bent a szobában, ha bent maradt volna, akkor tuti visszaalszik Petra. Csak ő tökre betartja az én szokásaimat.

Nyilván a vége az lett, hogy én aztán bent maradtam vele a szobában de úgy, hogy tettem-vettem, nem simiztem vagy ilyesmi.

Mindegy, majd valamikor újra megpróbáljuk.

Apával majd rendeződnek a dolgok, de elég sok mindent egymás fejéhez vágtunk, kibújt a szög a zsákból, ő elhanyagolva érzi magát. Ebben van valami, de én soha nem voltam egy bújós típus. Most viszont lehet, hogy jobban kéne figyelnem rá, meg neki is rám. :roll:
Hozzáteszem, hogy amióta újra dolgozom, nem panaszkodásképpen, de tényleg úgy esek be az ágyba esténként. Allati fáradt vagyok minden nap, nyilván ez is kihat a kapcsolatunkra. :oops: :roll: :roll:

Majd összeszedem magam....

Szerda:
Én nem ragaszkodom a Marzanohoz, bár tényleg finik ott a kaják, de én utálok olyan helyen enni, ahol szmog van, járókelők bámulnak a tányéromba és nagy a forgalom. A Marzano nyáron ilyen. :roll: :roll:
Részemről inkább Liszt v. amit Pocok mondott a Ligetben. :roll:

Kép
katy76

Katy!

Miért nem lehet a kutyukat egyedül hagyni :roll: ? Rombolnak?

Csak ő tökre betartja az én szokásaimat.
De jóó :D . Anyu mindig megdícsér, mikor ittvan, hogy húdejól neveljük Botondot, arany középút, juhuuujuhuuu :lol: . ehhez képest mikor elmegy, napokig hisztis a bébi, mert mindig elkapatja :? :lol: . De csak nagyon ritkán teszem neki szóvá, hiszen egy nagyinak ez a dolga :wink: . Nálatok nyílván más a szitu, hiszen ő sokat van Petrával, de énanyum nem....
Viszont most is épp emiatt szívunk, mert anyu 1-2* elaltatta a kezében Botondot, mikor lázas volt, mert jajszegény... Persze, nálam is addig bújhat ameddig csak akar, főleg, ha beteg, de elaludnia akkor is egyedül kell! És hát nem is véletlen, hogy ebben ilyen vaskalapos vagyok: azóta sír elalvásnál, hogy ölbe akar lenni :? :( . De ez nálam nem opció, szóval épp a leszoktatás folyik. Kicsi bújás, megbeszéljük mi jön, letszem, 1-2 percig sír, aztán még pár percig molyol, és elalszik. De haladunk, mert este már nem sírt :wink: . Na, most pl. mondtam anyunak, hogy ezt ne csinálja többet, mert mindenekelőtt a babát szívatta meg ezzel, meg persze minket is! Tudom, hogy jót akart persze.....

Remélem apával mielőbb rendbejöttök! Én nem is tudom mi enne velünk, ha dolgoznék :roll: . Apa nagyon igényli a törődést, és nyilván nekem se lenne már rá túl sok energiám... Viszont én teapát is megértem, főleg ha bújós, mert mikor Botond megszületett, totál hanyagolva éreztem magam, mert Ricsi bele volt buzulva a bébibe, én meg standerre lettem téve :? :lol: . De hamar szóltam neki, hogy ez így nem lesz jó, babázzon csak, sőt tök jó, de azért felesége is van még :roll: ...
Kicsit meg kéne próbálnod átrendezni a "sorrendet". Ahogy Petrára is megvan a fix időd munka után, apára is legyen egy kiszabott időd esténként. És akkor beszélgessetek, DVD-zzetek.... A mostlan (sajnos) megvár :? :lol: .
(Mondjuk én meg a másik véglet vagyok :oops: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

köszönjünk a köszöntéseket!

megjöttünk a védőnőtől.

az egy éves adatok 78 centi és 9430 gramm.

teszek pár képet majd és utána takarító üzemmód.
este meg folytatom a visszaolvasást,de lehet hogy inkább csak felületesen
fogom és a képeket megnézem,mert így sose jutok a végére szerintem.

Kép
Kép
csibe83

egyenlőre iwiwre tettem fel képeket,majd ide is teszek fel később csak párat

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
Nem hiszem, hogy rombolnának, de a lelkük tuti sérülne. Soha nem voltak még egyedül éjszaka, sőt a plüss "ágyukat" is beviszi anyukám a hálójába, és együtt alszanak hárman.
Nálunk a kutyák mindig központi helyet foglaltak el, 25 éve tartunk kutyát és még egy nyaralás miatt se voltak soha másra bízva.
Mi így tartjuk jónak a kutya szempontjából és ezen a mi gyerekeink se fognak változtatni.

A tesóm kislánya is simán ott tud aludni anyukámnál a tesóm nélkül, mi is sokat aludtunk a mamáinknál, majd Petra is hozzászokik. Ő könnyebben szokik hozzá, mint a kutyák az egyedülléthez. :wink:

Apa-ügy: mentségemre legyen mondva, hogy Petra előtt sem voltam odabújós, puszilgatós, simizős. :oops: :oops:
Mosatlan: hát ez az, hogy megvár, tehát mégis kell rá időt szakítani! :evil: :x :x :lol:

Kép
katy76

Katy!

Eeejha, és én még azt hittem, hogy a mi kutyáinknak jó dolga van :shock: :lol: (Most épp saját medencéjük van, napernyővel, az alatt rágcsálják a farhátat :lol: ). Nekem azért az kicsit erős, hogy mindig a kutyához igazodjak, nehogy "sérüljön a lelke" :oops: . De ha ez így anyukádnak jó.... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nagyon boldog szülinapot kívánok Kiarának! :D :D :D

Kép
agi125r

Vettem Botondnak nemrég új naptejet (mert ugye Loiséknál hagytuk), és mivel úgyis elutazunk, Ambre Solaire-t vettem, nehogy ezen múljon. Egyetlen különbséget tapasztaltam: sokkal-sokkal kevesebb kell belőle, pedig nem is tűnik sűrűbbnek :shock: .
Talán jobban is véd (bár mindkettő 50-es), de ezt nem tudom, mert nekünk az is teljesen megfelelt...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ebédelünk. A két gyerek a két oldalamon, Manón kis alsónadrág. Először Hugi fejezi be, lekéredzkedik, odajön hozzánk. Manó is közli, hogy köszöni, elég volt. Őt is kifelé hámozom a kajázós felszereléséből, amikor megszólal:
- Kibújt a kuki.
- :shock: :shock: :?: :?: :? :? Ne bújjon ki, jó? Kaja közben ne legyen elől. :? :? :? (Ráadásul egy picit nagyobb kiadásban. :roll: :oops: :lol: :lol: )
Hugi is odahajol, kb 5 centire:
- :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Na, most van egy kis időm írni nektek. (Értsd: van egy csomó dolgom, amit pont befejeznék, mire Apa hazaér. :roll: De ha már itthon van, akkor inkább motyogatni lásson, mint Babanetezni. :roll: :roll: :lol: :lol: )

Elsőként egy jótanács azon szülők számára, akik a szobatisztaságra való szoktatás előtt állnak (illetve azon fázisában vannak), hogy amennyiben a gyermek már az állandó jellegel fent lévő szűkítő ülőkén végzi a wc-n a dolgát, továbbá egy kis sámlit is használ a fel és leszálláshoz, hogy azok a szokásosnál kissé korábban induljanak el saját céltevékenységük elvégzésére, mert időbe kerül a kis sámlin való át nem esés kivitelezése, illetve a francbaazülőke!!!!!!!!!!!!!!! szitokszó a külvilág felé hangosan történő tolmácsolása után a probléma elhárítása.
Egészségünkre! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Második hírként az osztanám meg veletek - bár erre még a plüss illetve a fakutya sem kíváncsi :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: -, hogy most másodjára hozott nekem a mikulás ajándékot, kereken 50 napra. 8) 8) 8)
(Már alig vártam. De tényleg. :roll: Tavasszal kellett volna mennem rákszűrésre, de vagy volt valami, vagy elblicceltem. :roll: :roll: :oops: :oops: Múltkor gondoltam, hogy jó fej leszek, és elmegyek mán végre. Bejelentkeztem, időpont okés. Erre előtte való nap telefonálhattam újra, hogy akkor tán lemondanám, mert megjött. :roll: :roll: :? :? :? Mosménemtudottvolnamégvárniegykicsithamereddigkibírta?! :evil: Úgyhogy, ha ezt letudtam, akkor már tényleg mehetek. :) )
(Most arc leszek: most sem viselt meg az előtte lévő időszak. Nem lettem érzékenyebb, hisztisebb, stb. Eddig se voltam, tabletta ide, vagy oda. 8) )
Csak azt nem tudom, hogy görcsoldónak mit használjak? :roll: :roll: :roll: Jó, hogy ez a szopi, már nem az a szopi, meg túl sok minden azért nem kerül át, de azért mégis. (Manó óta meg még rögtön a fejem is elkezd fájni, ha csak a nyelvem hegyét dugom az alkoholba, akkor is. :shock: :shock: :? Tudom, mert többször kipróbáltam, mondván ilyen nem létezhet. De létezik :roll: :roll: :? :? :? )

Kép
Kép
200907?

Ha már szóba került.
Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy Manó már tök jól áll a szobatisztaság terén :) .(Szobatisztaság Tér :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Amit még csiszolni kell:
- nem muszáj az egész alsónadrágból
(húúú, de utálom, ha bugyinak mondják. :roll: :roll: Ennek ellenére nekem is sikerült rákapni. :roll: :roll: :oops: :oops: Mondjuk gyerekeknél annyira nem gáz, de a felnőtteknél...! ) kibújni, de ha már megteszi, akkor ne hagyja már szana-széjjel a lakás padlóján. :? :? :?
De ez nem lényeges.
- ne tekerje le a wc papírt úgy, hogy az a földet söpörje. :? (Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én már attól a tekercstől is viszolygok, ami az élére állítva figyel a padlón. Rögtön bacikat, és gombát látok magam előtt. :roll: :roll: :? :? )
Ez sem lényeges probléma
- nem kell félni a wc lehúzástól. Idáig sosem merte, vagy ha megpróbáltuk rávenni, akkor elszaladt. :shock: :? Mával ezt is kipipáltuk, úgy tűnik. 8) :)
- a kaki se menjen már a pelusba. Napközben úgy tűnik, hogy megy, de sumákolni kezdett. Reggelre időzíti (már amennyire lehet :roll: :lol: ), és amikor játék címen kikászálódik az ágyból, mondván ő most autót tologat, vagy a cipőket rendezi sorba, akkor a guggolás közben nyom. Aztán visszajön, mintha mi sem történt volna. :lol: :lol: :lol:
Ezen a téren annyit fejlődtünk, hogy ha rákérdünk, hogy mi van a pelusban, akkor már nem tagadja le, hanem szépen megmondja. (Ennek is lehet ám örülni, kérem szépen! :lol: :lol: :lol: )
- jó lenne, ha most már a délutáni alvás is pelus nélkül menne. :roll: Erre, illetve a fentebb említett kaki ügyre lenne a legnagyobb szükség az ovi miatt. :roll: :roll: :roll:
De ezt a két dolgot leszámítva, azt hiszem lassan tényleg ki lehet majd jelenteni, hogy szobatiszta lett. :)
(A kakis dolog egyébként nem ritka. Sokszor egy jó ideig még csak pelusba hajlandóak. Amikor meg már nem, akkor az egyfajta "megtiszteltetés": oda adott neked valamit magából. :o :lol: :lol: :lol:
A jelenségről már hallottam korábban is, a pszichés okfejtés viszont új volt. :lol: :lol: :lol: )

Tudom, hogy ennek a jelentőségét még nem bírjátok átélni. De ti is jártok majd ebben a cipőben! :wink: :wink: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike

nyuszi81! :)

"a 17-es CRP érték nem magas,ha 150 lenne,az már magasnak számít."
Ezt még továbbra sem sikerült megugranom. :roll: :roll: :roll: Azért EZ nem kis különbség, hogy másként lehessen értelmezni. :shock: :roll: (Vagy esetleg más valamivel együtt kell nézni? :roll: :roll: )

Az hülyeség, hogy a nyelés megkönnyítésére az jut eszembe, hogy egy kis olajjal adjad? :roll: :roll: :roll: :?: :?:

boo! :)

[quote="boo"]B írta:booond
magos meggy :shock: :roll: :? legközelebb, ha majd jön a dió próba, azért azt pucold meg :twisted: :lol: :lol: :lol:

He-he. :x A görögdinnyét már magamtól is tudom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]a írta:boo Te gyerekeid nagyon komoly kiképzésnek vannak alávetve :lol: a francialégióba felvételizni sem kell majd Manónak, hanem "osztályelsőként" plussz pontokkal veszik fel :lol: :lol: :lol: :lol:

Mostmémondod? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]m írta:booa kapott kis túrókrémbe mártott palacsintát :arrow: komoly 3 falatot evett meg :x aztán bevágta a teljes doboz túrókrémet :twisted: :lol:
és ennek kapcsán arra jutottam, hogy a tortája vagy vmi joghurtos vagy túrós jellegű lesz 8) :wink:

Csinálj neki Gundel palacsintát. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Perpetuum mobile: szerezz be egy Gömböcöt. :wink:

„mondom magamnak szerényen, hááá vhol nem vagyok ott, és már nincsenek is képek... ”
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csibe83! :)

Nagyon ügyes Kiara, hogy már egyedül lépeget! :P
(Nálunk Apa illetve anyámék "járatják" Hugit. :? Ennek én marhára nem örülök, mert úgy vettem észre, hogy régebben mintha jobban megállt volna magától, ha letettem a szőnyegre, most inkább köszöni nem kér belőle. Néha látszik azért, hogy két bútor között azért próbál átfogni, és töredéknyi időre elngedi az egyiket, amíg el nem kapja a másikat. Gáz nincs belőle, de akkor sem szeretem. :roll: :? )

ronmay! :)

Még egy-két dolog a magánéletedről, és kiderül, hogy egyre több, és nagyobb megleptéssel tudsz szolgálni. :wink: :lol: :lol: :lol:

[quote="ronmay"]
írta:
ronmayBond

Hajrá, hajrá! :wink: Nem tom milyen nehéz két gyerekkel…majd biztos fogod hallani tőlem is, ezt a nem igaz miért nem tudunk elindulni időben….tom, hogy egy gyerek nem nézi az órát. :wink:

Őszintén szólva, szerintem ez nem feltétlenül a darabszámtól függ. :roll: :roll:
Nem tudnám megmondani, hogy melyik része nehezebb: a fizikai, vagy a pszichés. Azt hiszem, ez egyénenként változó. :roll: :roll: Nekem a lelkem zord, idegeim meg kötélből. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: (Fizikális állapotomat meg ne firtassuk. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: )

Apás beszélget nálunk is volt minap. Mindenhol szükség van rendszeresen, hogy jól működjön egy kapcsolat. :roll: Most is tettünk érte valamit. :wink:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?