Hahó!
Kata, jó, hogy jöttél, örülök, hogy végre együtt vagytok hármasban, élvezzétek minden percét!
TSzilvi, őszinte részvétem, sok erőt az egész családnak!
Zsuzsi, én kb. 50 gramm túrót tettem 100 gramm körüli meggyhez. Egy kicsit legalább sűrűbb lett, a meggy önmagában nagyon leves. Joghurtot még nem kapott, de szerintem én is natúr joghurtot fogok venni, annyi most a friss gyümölcs, azzal összeturmixolom. A turmix-szal kelek fekszek most már, hűséges segítőtársammá vált
A túrót én szeretem magában is, cukorral, esetleg tejföllel, tojással kikeverve, így a maradéknak az lett a sorsa, hogy megettem vacsorára

De mondjuk szerintem két egymás utáni nap (amelyiken kibontod és az azutáni nap), messze a lejárati időtől, adhatsz még neki belőle.
Ma adok először májat Benének, kiváncsi vagyok, mi lesz a hatás
Reni, ha van tejed bőven és Bibi gyarapszik rendesen, szerintem tényleg ne aggódj nagyon, majd ha úgy érzi, hogy kész rá, el fogja fogadni! Persze megértem, hogy már jó lenne, ha egy-két szopit legalább ki tudnátok váltani...
Móni, nagyon örülök, hogy bejött a keksz Nektek is!

Szerintem dm-ben is lehet kapni, mintha úgy rémlene. Vagy az Intersparban.
Tej: ahogy Te is írtad, nekem is úgy tűnik, hogy Benének sem olyan tápláló már, ha szopizik, inkább folyadék, mint rendes étel számba megy. Így ha szopikkal együtt van 7 étkezése is napközben, szerintem az simán belefér. Nálunk 3 étkezés szilárd, max 4. Ennél több, így hogy még szopik is 2-3-szor reggeltől estig, szerintem nem kell.
Kirbály
A Bátyám 10, én 8 éves voltam, mikor megszületett a kisöcsém, tényleg sokat foglalkoztunk vele, pelenkáztam, etettem sokat, szóval Anyukámnak ez biztos segítség volt. Viszont hosszú távon nem voltunk neki igazán partnerek, nem úgy játszottunk vele, ahogy egy korabeli tette volna, inkább felnőttek voltunk a szemében, és így olyan, mintha egyke lenne. A mai napig nem nagyon tud társasjátékozni például
Sógornőmék másfél év különbségekkel vállaltak 3 gyereket, az első évek nagyon-nagyon kemények voltak, de aztán ahogy önállósodtak a gyerekek, egyre jobb lett, most már gyakorlatilag csak jó aspektusa van.
Szóval tényleg van előnye és hátránya is minden életkor különbségnek.
Apa-baba viszony: hát nekem nagy mázlim van ezen a téren, Gábor már pocakos koromban úgy várta, mint egy gyerek a karácsonyt. Mesét olvasott félidőtől kezdve minden este, és miután megszületett, egy percig sem tétovázott, hogy fogja meg, meg ilyenek.
Ha várja a gyereket, biztos menni fog a babusgatás, a pasik általában nagyon jók az ölbehordozásban, szerintem

Játszani meg ráér vele később. Szóval tényleg valahogy úgy, ahogy Zsuzsi is írta.
Kata, mikor mentek Ausztriába? Csak mert a személyi elkészítési ideje 3-4 hét (tudom, hogy lehet gyorsabban kiküldik, de hát sosem lehet tudni), nehogy kifussatok az időből.
Na, lelövöm magam én is...
Pusssz
Ági