A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziassztok.
Csak bekukk, Bendézés van.

Voltam védőnőnél, fehérje, cukor negatív, vérnyomi 110/70 p: 93.
És idáig összesen 4 kg-ot híztam a várandósság alatt. :-)

Minden oké. :-)

Jól vagyunk, a hasam alja kemény, de görcs most sincs. :-)

szilvás76

Közben sikerült elaludnom, így jóslókról lehet/lehetett szó.

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="vanilla01"]m írta:vanilla01agyarul azt mondta fehérje van a vizeletemben de kérdem én mi a franctól ???

Terhességi toxémia!!!!!!!

Nem mondta, hogy azonnal kórház????????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ilus
Vérnyomásodat méregessed!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok most keltem fel de fáj a fejem vérnyomásom most jó 130/88

ircsi nem mondta annyit mondott csak akkor kórház ha megint magas lenne a vérnyomásom és ha elfolyik a magzat víz vagy rendszeresen görcsölnék . még csak meg sem vizsgált vagy ultra hangozott . 1 hét múlva vissza rendelt kontrolra
Vendég

képzeljétek ahogy aludtam óránkét 2 olyan görcsöm volt fel is ébredtem rá :( aztán megint elmúlt
Vendég

de megyek is vissza feküdni mert fáj a fejem és olyan fáradtnak érzem magam később vissza nézek

vigyázzon mindenki magára
Vendég

Vanilla
Vérnyomásodat mérjed óránként!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziaszok!

Babaimi! Már nálam is előfordult, hogy belealudtam a "fájásokba" :)

Vanilla!.....Én a helyedben bemennék a kórházba, nem is értem, hogy a 39. hetedben, rezgő lécű toxémia gyanúval, mi az, hogy majd "egy hét múlva kontroll"
limo73

Mára piros pontot kell osztanom a páromnak: de. fél 11-kor megpróbáltam lefektetni Döncit, hogy utána tudjak bevásárolni menni. Hát sikeresen lefektettem öt is, magamat is. A párom eddig vigyázta az álmunkat, megfözött ebédre, megetette az aprónépet. Hát erre se volt még csak egyszer a pályafutásom alatt példa! Azta! Szóval tud másképpen is. Most már csak azt kell kitalálni, hogy lehet ebböl gyakorlatot csinálni!? Kicsit kihasználni, hogy nekem is egy kis könnyebbség legyen a pár hátralevö nap vagy hét. :)
Egyébként bödületes meleg lett ahhoz képest, hogy tegnap 25 fok volt a tónál. Olyan jó volt fürödni!

Dia végigolvastam, igazad van, egyszerüen ki kellett magamból adnom, mert más fül itt nincsen. A 3 barátnöm közül egyik se tudja átérezni a helyzetet, mert kettö domináns a kapcsolatban (férj neve kuss), a harmadik meg szófosásban szenved és ha vele kezdek el témázni, az sok-sok óra plusz elkalandozás. Ö inkább a baráti kapcsolatainak él, de nem emocionális szinten, hanem kinek miben segíthet, ha valamire tárgyilag szükségük van. Nem ingyen, csak mivel ö sokat van úton, inkább belebotlik a vágyak tárgyába.
Köszönöm, hogy meghallgattatok, igyekszem a jövöben nem terhelni a topikot saját családi gondjaimmal, lesz nekünk a sok babával elég más témánk. :wink:

Vanilia szerintem is Ircsinek maximálisan igaza van és kórházban a helyed, mert a hirtelen megemelkedett vérnyomás és fehérje a vizeletben nem sok jót ígér! Nekem egy ismerösöm, annak is ezek voltak a tünetei, nem hallgatott rám, hanem a dokijára és mindketten majdnem rámentek. Utólag kiderült a dokiról, hogy ezt a tünetcsoportot eleve nem ismeri fel, már mások babája is elhullott emiatt... Légy résen, nézzen inkább meg 2-3 különbözö doki, ha mind ugyanazt mondja, akkor nincs baj.

Csillagom sajnálom, hogy Gergövel bajok vannak, remélem én is, hogy semmi vészes. Szintén a mi ismerettségi körünkben volt egy 3 gyerekes anyuka, akinek nagyon jól táplált csecsemöként született a 3. babája, szoptatta is, de a baba mindig visszabukta és üvöltött. Mindenki lehurrogta, hogy csak túleteti, nincsen semmi gond, de ö nem hagyta annyiba, hiszen a többivel más volt a tapasztalata, érezte, hogy nem ilyen egyszerü a probléma. Áthívta anyámat, aki nem az ö körzetise volt, ö is ránézett és azonnal intézkedett, kollégákon átgázolva bevitte a gyereket a Heim Pálba és nem hagyta magát elrázni, amíg meg nem vizsgálták tisztességesen a babát. Hiába kollega, hiába ügyelt ott ö is, akkor se volt egyszerü meccs. A babának olyan keskeny és nyitott gyomorszája volt, hogy azért nem maradt meg benne a kaja, mert a sav addigra csutkára felmarta a nyelöcsövét. Kis operációval hamar rendbejött és onnantól minden rendben is volt. Remélem nálatok gondosabban utánanéznek az ok-okozati összefüggésnek.

Várom a jelentkezésed, mihelyst teheted!

Évi nem találok szavakat, virtuálisan melletted vagyok és vizesre bögheted a vállamat! Nagyon sajnálom, hogy ennek a halálesetnek is pont most kellett bekövetkeznie. Öszinte részvétem!
Ilyen butaságokat meg ne írj, hogy rossz anyának érzed magad, mert ez egészen egyszerüen nem igaz. Annyira készülsz és várod a babát, annyi nehézségen mentél már keresztül, hogy az már csak a várakozáson és a türelmetlenségen múlik, hogy így érzel. Ha a kezedben tartot majd a kisfiad, minden és mindenki más megszünik átmenetileg számodra létezni és a pillanatnyi totális boldogság mindenért kárpótolni fog! Csodás anya leszel, ezt szerintem senki nem látja másképpen. Fel a fejjel, veled vagyunk mind a gyászodban, mind a közelgö boldogságodban!
Ha a kiságyba teszed a kisfiad, mindig a papádra fogsz gondolni... :) Majd ö örzi ennek a nagyon várt kislegénynek az álmát!

Megyek, mert tényleg sok még a dolgom. Ma szeretném végre összerakni a kórházi pakkot. Talán ideje lesz már. Nagyon az az érzésem most, hogy nem lesz meg nekem a 3 hét, húz a derekam, nyugtalan vagyok, amolyan készenléti állapotban. Ki tudja kinél mikor indul be a folyamat (sose szültem természetesen idö elött lényegesen: a lányok két nappal, Regö 1 nappal a kiírás elött született)!?

Jók legyetek!

Barbi
Vendég

Limo, többiek:elmúltak a görcsök. Tuti, csak ijesztgetés volt:))).

Vanilla, aggódom én is miattad....

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Még mi is egyben vagyunk. Voltunk nst-n, most nagyon ügyes volt a Bence, szép nagyokat rúgott, meg is lettünk dicsérve. Csak megint úgy jártam, mint uh-n múltkor. :( Ülve csináltuk az nst-t, hátradőlve és nyomta hátul az idegemet a törpe, én meg szédülni kezdtem. Nővér rögtön hajoljak előre, lábakat szét, pocit előre, gerincem húzzam ki, mély levegő. Jobb is lett, de olyan kedves volt, fél percenként kérdezte, jobban vagyok-e. Már volt olyan kismama, aki elájult, úgy kellett összekanalaznia, de azt mondta neki a kismama a földön fekve, hogy hagyja ott, most jó neki. :lol: Mondta, ha rosszul vagyok, szóljak tényleg, odarántja az ágyat, aztán fekszem picit, de nem lett baj. Hárman voltunk bent egyszerre, a másik két kismamának lusták voltak a babái, erre fogott egy műanyag elefántot, ami csipog, és pocakközelben nyomogatni kezdte, amire a babák majd' szétrúgták a berendezést. Nekünk is csinálta, erre az én pici fiam elaludt. :shock: Gondolta, mozogtam én eleget, csipogj akinek akarsz, én alszom. :lol: :lol: :D :D Kis édes volt. Vérnyomásom 88/68 :shock: , mondjuk mindig is ilyen alacsony volt. Jövő héttől 2x kell menni, legközelebb hétfőn reggel 7-re.
Közben észrevettem, hogy ki van írva bent neki, hogy júliusban melyik nap ki az ügyeletes... :roll: Na én meglestem, mikor ügyel a dokim: 22-én, 25-én, 27-én és 31-én... :roll: :roll: 25-én és 27-én lesz hidegfront... :D Most beszélem a Bencével, hogy valamelyik napra ezek közül kellene időzíteni az érkezést... :roll: Bár ma is, meg 28-án (amit a Tomi tippelt) egy rendes doki van, akinél még szívesen szülnék... Remélem ez Bencét is meghatja... :roll: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi: elefántos sípolásra bealvás: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

bejelentkezem én is.

Évi,
őszinte részvétem Apukád miatt! Te nagyon jó ANYA leszel, ne is gondolj mást! Sírd ki magad, hidd el ha elfojtod magadban az érzéseidet, azzal sokkal többet ártasz Tominak! Sokat gondolok rád!

Barbcsi,
őszinte részvétem a Keresztapukád miatt!

Csillag,
remélem minden rendben azóta kicsi Gergővel! Gondolok rátok!

Mi jól vagyunk, mérem itthon a vérnyomim, ami rendben van. Tegnapi CTG jó lett, babuci jól van. A védőnőnél nem tudott vizeletet nézni, mert nincs tesztcsíkjuk, nem intézi az önkormányzat :evil: :evil:. Ma reggel voltam vérvétel+vizeleten, remélem minden rendben van, estére megtudom. Most mennem kell, főzök, mosok, pörgés van.

Mindenki vigyázzon magára!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vanilla,
vigyázz magadra, ha úgy érzed, induljatok azonnal a kórházba!!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi!!! Pipolphent nyugodtan vehetsz be, a babádnak semmi baja nem lesz tőle!!! Ahogy Ircsi is írta, Bencének se volt tőle semmi problémája, ugyanúgy mozgott, mint előtte! És elég jól ellazítja, álmosítja az embert, én egész nap tiszta kóma voltam tőle... :oops:
Anyumnak egy egészet kellett szednie a húgommal, nekem csak felet. Anyum szülés előtt 1 nappal bevette este, mert még pihenni akart, pedig már voltak fájásai... És aludt egész éjszaka, másnap meg délben megszülte a húgomat... tehát ennyire hat :wink: Örülök, hogy jössz egy kicsit, hidd el, kikapcsol! Sírj, amennyit csak jólesik!!! Én is sokat sírok, néha csak egész pici apróságokon, olyan érzékeny lettem, és utána mindig beszélek a Bencéhez, hogy ne haragudjon és nincs semmi baj, de ez anyunak most jólesik. Sőt ha odateszem a kezem a pocimra, odabújik, mintha vigasztalna. :roll:
Hát rendesen oszt minket a sors... :( De kitartás, nem szabad feladni! Jön hamarosan a jó az életünkbe, hiszen szülni fogunk!!! :wink:

Ircsi, Maccs, Bekri! Köszönöm a válaszokat a vassal kapcsolatban. Egyébként nem hullik a hajam, nem vagyok fáradékony, sőt energiabomba lettem... :oops: 8) Csak nekem mindig is inkább több volt a vasam, ezért is csodálkoztam...
Egyébként én tudok enni húst, bár az utóbbi időben a disznóhústól és a szalámiktól savam lett és a pocim is fáj, így ezeket mellőzöm. Arról nem is beszélve, hogy nekem a tej okoz még hasfájást és savat :( :schock:

nyákdugó: valakinek hetekkel szülés előtt távozik, valakinek szülés közben, valaki nem is emlékszik rá, hogy távozott volna... Ez olyan, mint a jóslófájások 2 héttel szülés előtt jelentkeznek... Ez alapján nekem már másfél hete szülnöm kellett volna... :roll:

Csillag! Nagyon sajnálom a gyomormosást! :( remélem már jobban van Gergő! Pécsiek, aki tud, hozhatna róluk híreket! Nem merem sms-sel zavarni.

Húgok: hát az enyém se semmi, le se merem írni, miket csinál... :oops: :evil: Mennyire máshogy nevelik apáék, mint engem, mennyire máshogy viselkedik, mint én, pedig 4 év van köztünk... :? És neki még a pofon se hat...

Tina! :( :( :cry: :cry: Legközelebb kötök a gólyákra gps-t!!! :wink:

Szilvi35, Babaimi! Szépek a pocakjaitok!!

Dia! Igen, minden rendben van velünk! Görcsölök, keményedek, de Bence még nem hajlandó kibújni... Bár éjjel most keveset aludtam, többször is felkeltem, pisijárat, kajajárat megvolt, most meg szenvedek a melegtől! :( És veletek? :) Nekem is alacsony a vérnyomim, egyszer ment fel 130-ra, mikor annyit görcsöltem, keményedtem. Azóta visszatértem az én "normál" tartományba 80/65 -90/65-re.

Limo, Babaimi! Múltkor mi is belealudtunk a fájásokba... Tomi mérte telefonon stopperral, és arra kelt, hogy már 2 órája megy, én meg alszom nyugiban.. :lol: :lol:

Vanilla! Én is aggódom érted!!! Szerintem bent kellett volna fognia a kórházban!!!! remélem minden ok lesz!!!

Kép

Kép
barbcsi

Bababimi Hát még én milyen jót röhögtem!!! :lol: :lol: Lehet, hogy szülés után ezzel fogjuk elaltatni? :D :D Mondom, a másik két kismama babája majd' szétrúgta a berendezést, ő meg úgy elaludt, hogy csak na. Nővér is csak csodálkozott meg mosolygott, én meg vigyorogtam, mint a tejbetök. :D Be is szerzek egy olyan elefántot! :wink: :roll: :lol:

Nemsokára megyünk be a dokimhoz, nem lesz vizsgálat, se uh, csak íratni szeretnék vele vastablettát, mert elfogyott és kell. Utána meg pihenek, de estére még benézek. :wink:

Jó pihenést mindenkinek!

Kép

Kép
barbcsi

Hahó, tessék életjelet adni Csajok, aki még nem volt ma! :-)

VANILLA. Menj be a koriba, ne várd az egy hetes kontrollt!!!! Ez nem vicc, az orvosodat nem is értem. Ott a fehérja, magas a vérnyomi, rosszul vagy, és hazaküld????

Menj be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szilvás76

Itt van egy-két történet, ki mikor ment a korházba, s mikor született a baba....

http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=394

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ircsi, mérni fogom...holnap jön anyukám, mondtam, hogy hozza át a vérnyomásmérőjét, de nem érzem, hogy magasabb lenn...azért figyelek, meg pénteken szólok a dokinak...

Vanilla, nagyon vigyázz, és tényleg, inkább feleslegesen a kórház, mint baj legyen...

Hihetetlen, már fel se tűnt, de csend lett, annyira megszokta a fülem a fúrást, de kb. 5 perce nem hallom...de jó is lenne, ha így maradna...

Ilus

KépKép
badzsulka

Én is megvagyok. De mi lehet Bévivel? Nem jellemző rá, hogy nem jelentkezik be.... :roll:

Bamass örülök, hogy férjed úgy viselkedett ahogy az elvárható lenne. Remélem rálelsz a titokra, mivel lehetne ezt rendszeresíteni....

Vanilla ne szórakozzál már, hanem fogjad magad és vonuljál be a kórházba!

Nekem ma nem dagadt a lábam.....igaz pihentem is. De komolyan mondom, hogy ezektől a pasiktól nem lehet. Szundikáltam volna, de nem bírtak csendben lenni. Azon gondolkoztam bemegyek a munkahelyemre :lol:

Ilus nálunk ma korán reggelről füvet nyírtak....egyébként ne hidd, hogy a kertes házban csend van. Ott is vannak szomszédok, kutyák, stb....

Ma kaptam sms-t a szomszédtól, hogy jó lenne ha porszívózás közben elkerülném a radiátorcsövet, mert a gyereke felébredt :twisted: Komolyan mondom már elegem van a hülyeségeiből. Csak Gábornak köszönheti, hogy nem küldtem el a fenébe.... :twisted: De azt hiszem, hogy mostantól majd minden nap porszívózni fogok a radiátorok körül.... :twisted:

királylány

Sziasztok!

Látom mindenki 2in1 még!

Holnap védőnő (vizelet, vérnyomi, súlymérés és szívhang). Kis fiatalka, de nagyon lelkiismeretes.

Vanilla, irány a kórház! Ez nem játék!!!

Dia, szomszéd :twisted:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols enyém védőnő is olyan. Fiatal, lelekes, aranyos. Nekem már nem kell mennem. Csak telefonálni ha megvan a baba.

királylány

Dia...én is már csak azértis porszívóznék...Gábor a kínai szomszédokkal akar kitolni, mindig itt üvöltöznek (na nem üvöltenek, csak náluk ez a normál hangerő valamiért...ki érti ezt...) azt mondta, ha nem szoknak le róla, a gyereket mindig kiviszi majd a közös erkélyre, amikor rájön az üvölthetnék...:P

Találtam itt egy tök jó bababoltot a közelünkben...végülis csak 3 éve lakunk itt, nem árt lassan felfedezni a dolgokat :roll: nagyon rendes csajszi van itt...mindene márkás, meg minőségi magyar cucc, meg rengeteg Disneys cucca is van...pl. a kiságyba való szett (takaró, párna, baldachin, meg rácsvédő) 8000Ft, amit eddig én 11000 alatt nem láttam még sehol, badyk, rugik meg minden nagyon jó árban van nála...persze van olcsóbban is...nincs nekem bajom a használt ruhával se, így is nagy része a mostani ruhácskáknak tesz-vesz vagy vatera, de nem árt ezt tudni...meg mondta, hogy bármit beszerez eg héten belül, ha éppen nincs...
Na meg felfedeztem, hogy más boltok is vannak a környéken, mint a spar...egyébként légvonalban 200m-re van tőlünk nagy Interspar, CBA, Lidl, csak oda most gyalog nem megyek el...vagy egy kisebb spar itt nagyon közel, eddig oda jártam, de olyan bunkók az alkalmazottak, én még nem vásároltam ott úgy, hogy ne legyen valami difi valakivel, na meg az egyik biztonságiőr rámszállt, múltkor már mondta, hogy bejön hozzám a szülőszobába, meg hogy ne telefonáljak, múltkor már fütyülgetett nekem, amire én alapból sem szoktam reagálni, pláne nem neki, erre a pénztárnál odajön, hogy miért nem figyelek rá, amikor szólt nekem...na ott jól kiosztottam, aztán itthon meg mondtam Gábornak, hogy oda egyedül mégegyszer le nem megyek...de ugyanilyen távolságba felfedeztem egy profit is, úgyhogy most ezennel átszokom oda...

Na, mennyi hülyeséget írogattam itt össze...nem is merem visszaolvasni...:P

Hú...dörög, meg esik, csak az a baj, hogy ettől csak fülledt lett a levegő, még mindig meleg van...:(

Na, szofo...t befejeztem...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Ja, tudom...védőnőhöz akartam írni...ugye hétfőn voltam, de nem a sajátom volt...meg egy hónappal ezelőtt is helyettesítés, úgyhogy én még két hét múlva megyek a sajátommal egyeztetni...bár halál boldog lennék, ha most se lenne...nem csípem nagyon...még mindig...:(

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus amilyen tisztaságmániás vagyok, tuti minden másnap elő lesz véve a porszívó....és nagyon sajnálom, de a radiátorcsövet még véletlenül sem tudom kikerülni. Sőt a redőny zsinórja is kiszalad majd a kezemből....ha már bunkó vagyok....legalább legyen alapja :twisted:

Tegnap este nagyon csipogott valami madár. Nagyon idegesítő volt, már Gábor is nézegette mi lehet az. Erre mondom neki, hogy mi. Válasza: jaaa. akkor had csipogjon :lol: Jó hangosan.... :lol:

Érdekes most hogy nem fekszem, hanem jövök-megyek a lakásban, meg ülök itt a gép előtt, beduzzadt a bal lábam. De csak a bal. Vérnyomásomat nem érzem magasnak, de majd ha hazaér a Zuram megméretem vele....Holnap meg úgyis megyek dokihoz....

királylány

Sziasztok

Mi lehet vanillával és bévivel?

Nekem mostanában ilyen nyilalló, szúró érzésem van, néha olyan erős, mintha alulról egy kést vágnának belém :roll: mi lehet ez? Először arra gondoltam nyílik a méhszáj, de még full zárt volt csak megrövidült.
Tegnap voltam nst-n, ma vérvételen, holnap uh.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi tudtál pihenni? A sírástól nem lesz baja a babának nyugi.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!
Én is még egyben vagyok. :D
Bocsi, hogy eltűntem és még nem is olvastam vissza, :? de begyulladt a fogam. Mikor máskor, ha nem a szülés előtt 1,5 héttel! :evil:
Nagyon nem volt jó, fájt ha iszom, ráharapok stb...
Szerencsére dokimhoz azonnal mehettem.
Férjecském meg annyira aranyos volt, hogy nem engedett el egyedül és nem ment be dolgozni (kivett mára szabit).
A lényeg, végül gyökérkezelni kellett, akkor derült ki, hogy már gennyes volt. Így most nyitva van a fog és kedden kell mennem tömésre. Remélem, addig nem indul el a szülés, de hát legalább nem fáj.....
Utána lefeküdtem aludni, mert nagyon fáradt voltam. Most megyek, mivel a férjem is ébredezik. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Akartam Bévinek sms-t küldeni, de a gén nincs fenn a mobilszáma...

szilvás76

Clairevel mi van? Ő is rég írt, vagy csak én nem láttam?

g-én hogy kell beirni az adatokat? nekem nem sikerül :( :(

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!
Ma voltunk dokinál, velünk minden rendben, csajszink augusztus vége előtt nem mutatja meg magát a doki bácsi szerint. 2550 gr súlyú már most és lobogott a haja az ultrahangon :D :D :D
Doki-szabadság-helyettesítő-pénzkérdés rendeződött, dokink úgy alakítja szabiját hogy bent tudjon majd lenni a szülésen. Kicsit megnyugodtunk...

woody: uhhh gennyes fog, te szegény :shock:

barbcsi: örülök hogy végül meggondoltad magad anionos ügyben, szerintem jól döntöttél ;)

Dia: csatlakozom a 90/60-asok klubjához :D Pihizz azért ha dagad a lábad :(

Vanilla, bévi: ?
Vendég

Dia, hajrá... :wink:

Woody...fogadat sajnálom...huh, kiráz a hideg a fogorvostól...

Szamoca...azt hiszem Claire nyaral a családdal, azért nem ír, de lehet tévedek...csak valami ilyen rémlik...

Ilus

KépKép
badzsulka

Bekukk...hosszú napunk volt.

Vanilla,fehérje a vizeletben :( :( 130/80,az se vmi jó..

Szilvás 4 kg :shock: :shock: :) nem semmi

Babaimi,görcsök :? ijesztgetős...

Dia örülök h.ma nem dagadtál be,most már tényleg vigyázni kell.
Szomszéd :evil: :evil:

Woody fogad jajjj de rossz is az :( sajnálom...

Bévi azt irta ir nekem ha action van,nem írt...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én sem tudok beírni a g-be, ill. nagy nehezen sikerült, csak visszanézni nem tudtam, hogy mentette, mert szerver hibát jelez!

Én a pécsiek közül írok valakinek, aki még/már fogadóképes :)

Szinte egész nap aludtam, rossz kedvem van, nyomi vagyok! :cry:
limo73

Mai napom, Komlón voltunk,intézkedtünk,kicsit pakoltunk apukám szobájában,nem volt egyszerű.De muszáj,anyukámra se lehet mindent hagyni.Kivan ő is.És közeleg a szülés.
Temetkezésihez holnap megyünk,ruhát vinni meg a papírokat,és előleget. Nagyon váratlanul jött ez,mondanom se kell pénzünk nincs...összekapargatjuk,kölcsönkérünk :( :( anyukám is ottmarad egyedül,támogatni kell. Apukámnak volt egy biztosítása,ami TALÁN fizet de kekeckednek,és amúgy is csak a hagyatéki tárgyalás után...
Végakaratában hamvasztás volt szertartás nélkül,a nyilvánosság teljes kizárásával. Igy a cég felajánlotta azt a csomagjukat amit azoknak szoktak AKIKNEK NINCS PÉNZÜK,és az 90 ezer forint. Tehát nincs pénzed egyenlő 90 ezer.Plusz kórháznak öltöztetési,hűtési díj,22 ezer forint.
Nagyon rosszul lettem délutánra,a hőség,a stressz,a nem alvás,éjjel 2 órát ha aludtam. Felment a vérnyomásom,160/90,torkomban a szívem,feküdtem,fejem fájt,lassan múlt...közbe ödémás lett az arcom,Miki vette észre szám körül.Így Komlóról hazafelé bementünk a klinikára nehogy toxaemia legyen. Vizelet negativ,de vérnyomás továbbra is 160,150...a körülményekre való tekintettel engedtek haza,nem tudtam volna ottmaradni egyedül,idegenekkel,stb... Seduxen,alvás,mondták,és holnap vissza kell menni nst-re,vérnyomás ellenőrzésre.
Így most-meg szinte eddig is-Miki csinál mindent,én meg csak döglök,szegény anyám is kivan de nem vagyok segítség,ha fent vagyok egyből rosszul leszek.
Na nemsokára le is fekszem.Bocs a monológért.
Csillaghoz nem ugrottam be,gondoltam rá,de ebben az állapotban :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi nagyon sajnálom ami történt,őszinte részvétem,ne forduljon meg olyan a fejedben te nem leszel jó anya mert az leszel nagyon is,és sok mindenen mentél keresztül és erős nő vagy!!!!!Sírás én rengeteget sírtam a terhességem alatt,ne aggódj jó anya leszel!!!!

Kép
bévi

sziasztok!

életjel.

voltam védőnőnél, vérnyomás, vizelet rendben...
Királylány érdekes, hogy Neked többet nem kell menned... nekem mostantól hetente... :shock:

Évi sajnálom, hogy ilyeneken kell keresztül menned... és pont most...

Limo dettó... mintha depis lennék... vagy mi... írni sincs kedvem... :?

Kép
gtunde75

Eltűnésem oka!!

Tegnap elmentem párommal dolgozni közben átszálltam barátnőmhöz és majd később indultunk haza,erre a vasút átt járót feltúrták az utcánk előtt,hallad el 100m-el a lefordulónk előtt egy vasút átt járó,ezt feltúrták és nem tudtunk haza jönni kocsival,csak úgy tudtunk volna ha 50 km kocsikázunk,feleslegesen,ezért kimentünk a másik házhoz aludni.Ma reggel haza jöttünk 20 percet várakoztunk mire be engedtek az utcában hajfestésem volt és épp elértem a dokihoz nst-re,most jöttem haza és elolvastalak titeket!!!
Minden képpen írnék ha valami baj lenne vagy öröm velem,nagyon jól esett,hogy ennyire aggódtok értem!!

Barbcsi most kaptam meg az smst,ha nem írsz ide majd reagálok neked,jól vagyok és minden rendben,őszinte részvétem keresztapád miatt :cry: sajnálom neked is ennyit kell szenvedni!

Mi voltunk nst-minden rendben nem mutatott fájásokat ,de este mindig görcsölök,párom nagyon meg van ilyedve,azt mondta ne gondolj rá és nem fog fájni,fél egy dolog amit még nem rendeztünk el az az apasági és most derült ki,hogy dokitól kell hozzá valami papír holnap bemegyünk hátha megcsinálják papír nélkül,ha nem akkor jövőhét kedd,de ha addig nem várunk nem tudom mi lesz ha megszülök,már mindegy nem bosszankodom rajta!!

Ne haragudjatok nem reagáltam egyenként,mindenkinek,láttom rendben vannak a babák Vanilla hallgass a tapasztaltakra,és menj be a kórházba!!!!

Évi még egyszer hatalmas erő neked,nagyon tisztelek mert ilyen erős vagy!!!!

Kép
bévi

nekem sem kell már mennem, csak sms-t küldök neki, ha megszültem, és ő szól a dokinéninek... :-)

Nagyon jó fej, mondta, hogy ő nem híve a kéretlen terepszemlének, meg a folyamatos csesztetésnek. Akkor jön, ha kérik, hogy ő menjen, illetve ha a baba megszületik, kijön. Első szülő mamákhoz többször illetve ahányszor csak igénylik, többedszerre szülőkhöz egyszer mindenképpen, illetve szintén igény szerint. És telefonon szinte éjjel-nappal elérhető.

Én nagyon csípem. :-)

Évi
, nagyon sajnálom. Piszok nehéz lehet most neked. Velünk ne törődj, érthető a "MONOLÓG". Te és Tomi legyetek jól, gyere, amikor csak jól esik, vagy szükségét érzed!!! nem tudok semmi "Okosat" írni, de veled vagyunk lélekben.

Bévi
, na végre!!!!!!

szilvás76

Sziasztok!

Nekem mondta még Bévi, hogy ír Évin kívül, ha van valami. De eddig nem kaptam tőle sms-t. Most írtam neki, hogy mi van vele, remélem válaszol és akkor továbbítom a válaszát! :wink:

Évi! Természetes, hogy most rólatok írsz. Nagyon nehéz lehet nektek. Akinek nincs pénze, attól is 90ezret elkérni??? :shock: :shock: :evil: :evil: Szomorú... Nem elég, hogy az ember ilyenkor teljesen összetörik, még jól bele is döfnek még egyet... Hogy van pofájuk ennyit elkérni... :( :( :cry: :cry: Évi! Nem döglessz, hanem vigyázol magatokra!!! És Mikitől nagyon rendes, hogy segít neked és ő is vigyáz rátok!!! Ne hibáztasd magad!!! Most a legfontosabb a ti egészségetek!!! Fentről néz titeket apukád, és ő is így akarná szerintem, hogy te most magatokra vigyázz! Feküdj, pihenj csak, nehogy baj legyen!!! És sírj, amennyit jól esik!

Clarika! Mi van veletek, hogy vagy? Lábad?

Woody! fogad nagyon sajnálom! :( A lehető legjobbkor jött... :?

Csibuc! Szerintem is jól döntöttem a betéttel kapcsolatban! :wink: :roll: Én egyébként ekkora súllyal születtem, ahány g most a babád! :wink:

Dia! Pihenj csak! :wink: Szomszéd: :evil: :evil: :evil: :x Én is már csak azért is úgy porszívóznék, ahogy írtad! :twisted: :twisted: Igazad van, eddig nem volt alapja, hát akkor most legyen... Én a szomszéd idióta kutyáitól vagyok kiakadva... Inkább hagyjuk. :?

Velünk minden ok, továbbra is szenvedem a melegtől, de a ventillátor valamelyest enyhíti. Délután volt egy-két görcsöm, de szokás szerint elmúlt. :( Most meg én is pihenek a férjemmel. :)

Többieknek is tessék jelentkezni!!! Bévi, Vanilla, Tündi, Melisch, Claire, akik még nem jelentkeztek ma!!

Kép

Kép
barbcsi

Megyek ágyneműt húzni,majd holnap jövök még!
Lili sokat mocorog jövőhéten még lesz egy uh,és meglátjuk hogyan fekszik a csöppöm!!
Mindenki vigyázzon magára nagyon!!!

Évi nagyon sajnállak,nagyon vigyázz magadra,tudom nem egyszerű bárcsak tudnánk segíteni,gyere többet az hátha segít kicsit!!!

Tünde Diának azért nem kell menni mert már nagyon a végén van a terhességnek,nekem is az kérdezte írjon még ne írjon időpontot,írt még egyet,ha megszülök akkor persze tárgytalan!!!!

Kép
bévi

Na mire írok, már meg is kaptam az sms-t Bévi! :wink: Örülök, hogy minden ok. :)

Nekem sem kell már többször védőnőhöz mennem, csak írnom kell neki sms-t vagy felhívni, ha megszületett a Bence és szólni, mikor jöhetünk haza, ő meg 2 napon belül kijön. :D :D Csak most helyettesítés van aug. 1-ig, addig a férjem volt osztálytársának anyukája van, őt kell hívni. :D De a gyerekdokival is így jártam, ő azt hiszem aug. 2-ig van szabin és írnom kell neki egy sms-t, ha szültem, és ha ő már itthon lesz addigra, mire hazajövünk, megbeszéljük, hogy mikor jön ki, ha nem, akkor fel kell hívnom a rendelőt és a helyettes doki jön ki, meg majd ő is, miután hazaért. :wink: a gyerekorvosnak 6 napon belül kell jönnie, de elvileg vagy aznap vagy másnap már jön is. :)

Sőt, már a dokimhoz sem kell többet mennem, uh-ra se, csak nst-re járok, jövő héttől már hetente 2x... Dokim azt mondta, bármi van nyugodtan hívhatom bármikor. :wink: :roll: Kérdés vagy bármi más. :D

Kép

Kép
barbcsi

Szilvás Barbcsi rossz pénz nem vész el!!!! :wink: :wink: :wink: Írok ha van valami minden kép,de gondoltam ez nem komoly dolog,és nem zavarok senkit azzal,hogy írja már meg itt neten nincs semmi baj csak ez meg ez van.Nah felhúzom az ágyneműt Szilvás küldöm a számom priviben!!!!!

Kép
bévi

Igen,vicces mondat volt,ez a csomag azoknak van akiknek nincs pénzük. Vazze mondom hol élünk...

Mikit nagyon sajnálom,már kivan ő is.hetek óta ez a hercehurca. Nem tudom már elhinni h.ez velünk történik.

Ja és a hamvasztás kb 2 hét múlva lesz meg,pont mire Tomika születik...
Továbbra is c2000 különben,jó magzati szívhangok.Csak az ödéma miatt mentünk fel,nehogy elnézzük a toxémiát . Rendesek voltak nagyon (dr Tóth Zsolt)

Vanilla?.....gyanús!!!

evilany

Évi nagyon sajnálom,ezt a dolgot mert akinek nincs pénze annak 90 ezer,úristen mennyire szemetek,és akinek van annak mennyi!És a két hetet is sajnálom,elég hosszú idő,esetleg nem lehetne előbb mivel,hogy te szülsz,gondolom ez sem érdekli őket,sajnálom nagyon,és ha jól esik gyere és beszélgess és írj!!!!!!!!!

Kép
bévi

Amikor a Mamám meghalt, majdnem 1 hónapot vártunk, mert pénteken szerettük volna a rokonok miatt a temetést. :-( Volt sírhely, azt nem is kellett váltani, és így is vagy 150 000 volt... :-( 6 éve... :-( Szegény Mami, félretett pénzt a temetésére, én mindig fanyalogtam rajta, hogy milyen morbid... Hát nem az. :-( Szegényke előrelátó volt.

szilvás76

hát igen, morbid dolog, ha az ember félretesz pénzt a temetésére... a nagyszüleinknek még ez természetes volt... a szüleimtől igencsak furcsállanám... mondjuk most meg életbiztosítást kötünk... az is valami hasonló, csak másképp nevezik...

Kép
gtunde75

Igen,apukám is ezért kötötte a biztosítást,csak szarakodnak a betegségei miatt,de majd kiderül fizetnek e...

evilany

Olvasom folyamatosan amit írtok....

Tünde azért nem kell már mennem mert a jövő hétre vagyok kiírva. Ctg-n meg néznek vérnyomást és vizeletet is.

Bévi kérem a számod priviben, mert én sem tudtam mi lehet veled.

Évi kemény ez az időszak és sajnos könyörtelen dolognak tűnik. Az is. Ennyi pénzt elkérni. De ha belegondolsz, hogy ők meg válallkozóként ebből élnek....(mármint a temetkezési vállalat ha arról volt szó....)
Két hét.....ez a legrosszabb időszak. A temetéssel valahogyan lezárul és akkor kezded majd feldolgozni.
Mikor anagymamaám meghalt sok évvel ezelőtt április 17 volt, a temetése meg május 10-én. Szörnyű volt a várakozás.
Miki most nagyon odafigyel rátok. Jól is teszi. És inkább többször ,menj a kórházba feleslegesen.....

Biztosítókról meg ne is beszéljünk.... :twisted:

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?