Évi!!! Pipolphent nyugodtan vehetsz be, a babádnak semmi baja nem lesz tőle!!! Ahogy Ircsi is írta, Bencének se volt tőle semmi problémája, ugyanúgy mozgott, mint előtte! És elég jól ellazítja, álmosítja az embert, én egész nap tiszta kóma voltam tőle...
Anyumnak egy egészet kellett szednie a húgommal, nekem csak felet. Anyum szülés előtt 1 nappal bevette este, mert még pihenni akart, pedig már voltak fájásai... És aludt egész éjszaka, másnap meg délben megszülte a húgomat... tehát ennyire hat

Örülök, hogy jössz egy kicsit, hidd el, kikapcsol! Sírj, amennyit csak jólesik!!! Én is sokat sírok, néha csak egész pici apróságokon, olyan érzékeny lettem, és utána mindig beszélek a Bencéhez, hogy ne haragudjon és nincs semmi baj, de ez anyunak most jólesik. Sőt ha odateszem a kezem a pocimra, odabújik, mintha vigasztalna.
Hát rendesen oszt minket a sors...

De kitartás, nem szabad feladni! Jön hamarosan a jó az életünkbe, hiszen szülni fogunk!!!
Ircsi, Maccs, Bekri! Köszönöm a válaszokat a vassal kapcsolatban. Egyébként nem hullik a hajam, nem vagyok fáradékony, sőt energiabomba lettem...

Csak nekem mindig is inkább több volt a vasam, ezért is csodálkoztam...
Egyébként én tudok enni húst, bár az utóbbi időben a disznóhústól és a szalámiktól savam lett és a pocim is fáj, így ezeket mellőzöm. Arról nem is beszélve, hogy nekem a tej okoz még hasfájást és savat

:schock:
nyákdugó: valakinek hetekkel szülés előtt távozik, valakinek szülés közben, valaki nem is emlékszik rá, hogy távozott volna... Ez olyan, mint a jóslófájások 2 héttel szülés előtt jelentkeznek... Ez alapján nekem már másfél hete szülnöm kellett volna...
Csillag! Nagyon sajnálom a gyomormosást!

remélem már jobban van Gergő! Pécsiek, aki tud, hozhatna róluk híreket! Nem merem sms-sel zavarni.
Húgok: hát az enyém se semmi, le se merem írni, miket csinál...

Mennyire máshogy nevelik apáék, mint engem, mennyire máshogy viselkedik, mint én, pedig 4 év van köztünk...

És neki még a pofon se hat...
Tina!

Legközelebb kötök a gólyákra gps-t!!!
Szilvi35, Babaimi! Szépek a pocakjaitok!!
Dia! Igen, minden rendben van velünk! Görcsölök, keményedek, de Bence még nem hajlandó kibújni... Bár éjjel most keveset aludtam, többször is felkeltem, pisijárat, kajajárat megvolt, most meg szenvedek a melegtől!

És veletek?

Nekem is alacsony a vérnyomim, egyszer ment fel 130-ra, mikor annyit görcsöltem, keményedtem. Azóta visszatértem az én "normál" tartományba 80/65 -90/65-re.
Limo, Babaimi! Múltkor mi is belealudtunk a fájásokba... Tomi mérte telefonon stopperral, és arra kelt, hogy már 2 órája megy, én meg alszom nyugiban..
Vanilla! Én is aggódom érted!!! Szerintem bent kellett volna fognia a kórházban!!!! remélem minden ok lesz!!!