Sziasztok!
Csibuc! Én is nagyon boldog szülinapot kívánok!
Palacsintasütés: tudom, hogy őrültség volt a legnagyobb melegben, de én úgy megkívántam, hogy még a meleg sem akadályozott meg a sütésben...

:lol
Csillag! Már nagyon várunk, olyan kíváncsi vagyok a kisfiadra és hogy mi van veletek!!!
Évi! Mentők

el se hiszem, hogy ilyen megtörténhet!!!

A helyedben én sem hagynám annyiban ezt!!! Ne aggódj, ha minden nap kell menni ctg-re, akkor nagyon odafigyelnek rátok, ha pedig rosszul leszel, akkor úgyis tudod, irány a kórház. És tényleg lejjebb ment a pocid, lehet, hogy tényleg megfordult és a popsiját érzed fent!
Clarika! Kocsi:

De tényleg vigyél valakit magaddal, tudom, hogy leüvöltöd egyedül is őket, csak nehogy az idegesség miatt rosszul legyél vagy megszülj és ne legyen ott senki...
Bmaas! örülök, hogy sikerült eljutnod a dokihoz és hogy minden ok.
Szilvás! Az jó, ha minden ok volt nst-n. Úgy látszik, szuperül érzi magát odabent a kisasszony. Meglátjuk a hidegfront milyen hatással lesz rá.

Én is örülnék, ha nem várnánk meg a 40. hetet és a befekvést, nem szeretném, ha indítani kellene a szülést, féltem a Törpöt.

Sokkal jobb lenne, ha ő döntené el, mikor akar jönni, és még a 40. hétig magától jönne. Nagyon reménykedem a hidegfrontban...

Úgy szeretném megölelni, megpuszilni. De apája is így van ezzel, látom rajta, mennyire várja már, hogy megszülessen.

Mondta is, hogy ő hétvégén semmit nem csinál, hátha szülünk.
Bévi! Én pampers 1-es újszülött pelust vettem, barátnőm is mondta és sokan mások, hogy a 2-es méretűt adják a kórházban, és nagy a babákra... az 1-es méret az 2-5 kg-ig van, a 2-es méret 3-6 kg-ig. Csak 1 csomagot vettünk, ha esetleg mégis a nagyobb kéne, ne vesszen kárba. Különben is, nem táraztunk be pelusból, mert apuka úgyis el tud menni a boltba venni bármikor és szívesen vállalta ezt a feladatot.

Látom, Dia se vett többet.

Meg aztán, ki tudja kinek mekkora babája lesz.
Ircsi! Mindig úgy várom, hogy hozz képeket Katusról, így jól indul a nap, nagyon édes!!! És amikor majd mi is leszünk lecarva

én már elmélkedek a taktikákon, hogyan lehetne elkerülni...
Vanilla
Mi a tescoban vettünk bodykat, rugikat, ott olcsó, és nem az árától lesz szép a baba, vagy attól, mert ilyen-olyan márka... Úgyhogy egyetértek.
Babaimi! tessék majd jelentkezni ctg után, várjuk a híreket! Mi is frontérzékenyek vagyunk...

Mégis múlt héten kibírtuk...
Aranyeret sajnálom.

Szép a pocid!
Melisch! Jó, hogy jelentkeztél!!! Én múltkor már a bevásárlós autóúttól is rosszul voltam!

nem kényelmes sehogy sem.