A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi nem tudom, mert bútorboltban voltunk, ahol nagyon meleg volt vagy 38fok bent és egyszer csak úgy éreztem megy fel, zsibbadtam, a nyelvem is ezért gondoltam vérnyomás, aztán bevettem gyógyszert sokat ittam és jobb lett.

Én is arra gondolok, hogy nem tudják már rendesen mérni, most mondta a főorvos hölgy hogy csak egy doki nézzen uh-n így a főorvos úrt kérték meg ő figyel még a saját dokim mellett.
Kiváncsi vagyok hétfőn mi lesz. Neked a kevés víznél mit kellett tenni?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi!....Van pár db Pampers kuponom (400-as pelenka, 200-as kendő) szívesen odaadom, én a dm-es kedvezményemmel ott jobban jövök ki!
limo73

Sziasztok, mi is vagyunk.

Éjjel egy pisijárattal megúsztam, és regggel 7.30-ig aludtunk. :-) Jóóóóóóóóóóóóóól esett...

Maccs. Igen, várandósság szempontjából úy néz ki szerencsés vagyok testileg, Bendusnél is ez volt a "bibi": túl szép és nagy lepény, gyerek mindent megkapott, naná, hogy nem akart kijönni. :-)

Ircsi. Én is voltam már lecarva. :-) Kinyitottam a pelust (előtte tusoltam, tiszta ruha stb) és szó szerint sugárban, mintha slagból jönne. Telibe, szembe. :-) Vicces kis fazonok, nem? :D 8)

Na, elszaladok Tacskóba, még nincs bazi meleg, a derekam is pihent, aztán nem lesz kedvem kimozdulni se...

szilvás76

Jó reggelt!

Csillagnak küldtem sms-t tegnap, de nem válaszolt :( Remélem jól vannak.

Nekem is mennem kell vásárolni :? Semmi kedvem hozzá...
Holnap lagzi, majd kiderül megyek e. Ha ilyen dögmeleg lesz akkor csak a pasik lesznek jelen.

Csibuc tegnap alig voltam itthon, meg a gép sincs mindig bekapcsolva, de majd igyekszem elé kerülni :wink:

Maccs rettenetesen hiányzik a munkám :lol: :lol: :lol:

Alig bírtam aludni illetve elaludni. Nem voltam fáradt. Így van ez ha az ember lánya nem dolgozik és fél 9-ig alszik.

Ircsi köszi a választ. Az evés részét kibírom, de hogy felkelek reggel és nem iszok.....ilyen melegben meg pláne. De majd csak egy-egy korty vizet vetek be.

Évi ha nem érzed jól magad akkor menj be a kórházba és nézzenek rád.

Én eddig egy azaz egy csomag újszülött pelust vettem (kiscsomagosat) amit majd beviszek a kórházba. Szándékomban áll még beszerezni egy nagyobb csomagot, aztán a többit majd akkor ha már meglesz a baba.
Össze is kellene szednem a cuccokat is, nem ártana táskába pakolni 8)

No rendet rakok a lakásban....

királylány

Csibuc!
Születésnapod alkalmából sok boldogságot kívánok!

Kép

királylány

Jó reggelt

Még egyben vagyunk ,de nagyon carul aludtam, most meg fáj a fejem.
Megyek kicsit rendet rakok.. kitudja mi lesz még ma :roll: :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Nekem is kezd megfájdulni a fejem és hányingerem van. Tuti a meleg..

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Nemrég sikerült felkelnem...már fel se tűnik, hogy fúrnak reggel 6-tól...remélem mire a baba megjön, legalább nem kezdik majd ilyen korán... :?

Mindenkinek hogy megy lefelé a pocija...ami amúgy szerintem nem annyira kényelmes...nekem az egész terhesség alatt lent volt, nem találtak fel olyan kimamanacit, ami ne nyomta volna, most meg, hogy megy lejjebb...na meg ha ülök, állandóan rálóg a lábamra, és jól összeizzadnak...de ha valakinek csak most indul meg, az gondolom még elviselhető...

Bévi...attól még lehet nagy, hogy virgonc...miénk baba nagy, de neki a kutya nem mondta, hogy ilyenkor a babák kevesebbet mozognak, sőt...úgyhogy nem biztos, hogy olyan nagyon kicsi a babucitok...

Ircsi...Katus egy tündér...és milyen szép a szemecskéje már...:) ezek szerint akkor nincs már baj vele?

Clárika, autóhoz drukkolok...

Ma megyek CTG-re...3 felé indulunk majd...most is jó sokan vannak el, remélem mindenki jó hírrel tér majd haza...

Bmass...örülök, hogy sikerült végül elmeni dokihoz...

25 fok...hát tudnám díjazni, kíváncsi vagyok hány baba jön ki a front miatt/alatt...

Én azt vettem észre, hogy napok óta takarítok, mint egy őrült...tegnap már kihalásztam a kiságy alól a baba mózesét, meg a babakocsivázat, betettem a helyére a sportülést...Gábor kérdezte, hogy mit motoszkálok órák óta (mert én hülye nem szólnék ám), de mondtam, hogy így a kiságy már kész, és ahoz nem kell nyúlni...
Átválogattam az összes játékát (nagynéném állandóan bombáz velük szatyorszámra, három kislányuk van, így folyamatosan kapom, ami már nem kell, bár leginkább Gábort szórakoztatják, mindig ki kell próbálnia őket), szépen lemosogattam azokat, amik már korábban is jók a babának...
Tegnap anyu a baba zenélő bohócát húzgálta, hogy milyen szép...nem hitte el nekem, hogy nem szereti a baba, de ő mondta, hogy de, mert ezt szeretik, hát neki is úgy lerúgta, mint a huzat...mondtam, hogy nem baj, legalább szép szines...:P

Ruhák...nekem is leginkább tesz-vesz vagy vatera, csak néhány van, amit újat vettem...body van kismillió, de most úgyis az fog kelleni...majd veszünk, ha már tudjuk, hogy fiú vagy lány, meg hogy mekkora kell belőle...

Pelusból nekem van egy Libero Newborn, egy Pampers újszülött, meg egy Huggies Newborn (Libero, Huggies 27-28db-os, a Pamperst ajándékba kaptuk, az asszem 43-as volt)de ezek mind a legkisebb méretek, gondoltam meglátjuk így, hogy melyik jön be nekünk...bár a későbbiekben valószínűleg átállok majd anyuék féle pelusra, ilyen ÖKO pelus pamut borítással, és 100db kerül 4200Ft-ba...csak abból nincs újszülött méret, csak az egyel nagyobb, így azt még nem vettem...

Huh...de melegszik a levegő...:(

Ilus

KépKép
badzsulka

Nah, vérnyomim azt hiszem rendben, vagy legalábbis nem magas 103/59 P: 106 nekem ez a normál...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!

Életjel! Megvagyunk még egyben, szerencsére. Olvastalak benneteket, de közbe naponta öcsémmel is szoktam olyankor beszélni és már nem értem rá írni nektek is.
Amúgy tegnapelőtt apukámékkal ismét elutaztunk mamámékhoz, na az nem volt kellemes. Petra egész úton annyira nyomta a kis farát felfele, hogy néha még levegőt sem kaptam rendesen. Nagyon sokat feszitett pedig csak 1 és fél órás autóút volt. Aztán hazafele kicsit jobb volt de rendkívül feszitett egészen éjjel 2 óráig, néha már azt hittem ezek fájások, de pocakom nem volt kő kemény csak ott ahol ő van, mocorgott is érezhetően. Így jól megijedtem és tegnap nem ültem gép elé. Nem is birok sokat fent lenni a nap 90%-ban fekszem, mert nehéz a pocak és bekeményít ha állok vagy ülők. Nem tudom ha kibírjuk az augusztust. Amúgy kedden vagy szerdán megyek vizsgálatra a dokihoz. Nem panaszkodom de az elmúlt 2 napban sokat romlott az állapotom. De Petra tuti jól van, naponta 2-szer is csuklik és az este órákat rúg-kapált anyukám nagy örömére (most csak ketten vagyunk itthon, bár ma este érkezik hétvégére az uracskám is).

Csillag neked HATALMAS GRATULA GERGŐHÖZ és sok sok tejcsit kívánok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Évilány neked meg ŐSZINTE RÉSZVÉTEM :cry: :cry: :cry: Sajnálom nagyon ami veled történt, ennyire megérezted??? Hiszen írtad, hogy ettől tartasz :cry: Vérnyomás nem jó méregesd gyakran és mindig említsd a dokinak. Tudtom szerint mg a gyerek jól van nem császároznak csak figyelik a vérnyomásod, de ha a baba szenved itt azonnal kiveszik.

Többiek, sokat gondolok rátok és hiányoztok is nagyon de sajnos most csak kicsi idiőm jut rátok :oops: :oops:

Clárika autó :evil: :evil: :evil: :x :x :x :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
melisch

Megjöttünk.Ctg rendben,de minden nap mennem kell most,mert továbbra is dagadnak látja az arcom és hát a vérnyomás se igen megy le. Most is 138/87. Mindezt az a szülésznő intézi aki a ctg-van,tök rendes szerintem. Holnap megyek az osztályra ctg-re,vasárnap az ambulanciára,hétfőn az nst szobába.De a baba jól van.
Tündével találkoztam beszélgettünk,azt mondta felnéz Csillaghoz,kicsit vacilláltam én is hogy menjek-e de végül nem,mert nem is akarom traktálni a bánattal(ha megkérdi velem mizu...)

Fejfájósoknak jobbulást!

Limo,kuponokat elfogadom(ha bejön nekünk a pampers)

Melisch lassan te is babázol!

Csibuc isten éltessen sokáig!

Dia,lagzi,hmmm kiváncsi vagyok el tudsz e menni.Lábad?

Szilvás,Ircsi,leszünk még mi is lecarva
:lol: :lol:

Ircsi,szeirnted ártalmas lehet ez a tartósan 130-140-es tenzió,a megszokott 100hoz képest?Vagy ez még azért elmegy...?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.23 10:37-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

gyors helyzetjelentés... voltam Csillagnál, minden ok, Gergő tünemény, már együtt vannak... :) lehet, hogy ma kiengedik, de lehet, hogy csak hétfőn mehetnek haza...

kicsit később jövök részletesebben is ! most rohanok!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2010.07.23 11:35-kor.

Kép
gtunde75

Na de ezt hallgassátok meg.
Mentünk ctg-re kanyarodtunk ki az utcából.Jobbra nézve ember az úton,fekve...kiszáll,megnéz,Miki hívja a mentőket. Ránézésre hajléktalan férfi(de ezt ugye nem vagyok hivatott eldönteni) italszag nem volt de nem nézett ki jól,persze lehet csak a tűző nap miatt. Pulzus rendben,kontaktusba vonható,azt mondta szívbeteg,de hát ki tudja...sérülést nem láttam rajta. Mentők: Miki mondta nekik h.lehet h.hajléktalan,földön fekszik,szarul néz ki stb. Mentős: nézzük meg a feje sérült -e...hát én vagyok a helyszínelő???? Mondjuk,talán nem...kérdezzük meg ha kijönnek,elmegy e velük? Mondja a fickó hogy nem megy sehova(de ugye egy beteg félre is beszélhet...)azt mondta a mentős,hogy akkor ők nem jönnek ki,mindenkinek joga van ott feküdni ahol akar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És nem jöttek ki,még helyszíni elsősegélyt nyújtani sem!! Ha nem vagyok ott,el se hiszem!!
Végül egy arra járó sráccal Miki berángatta az árnyékba a fűbe és eljöttünk,mivel mennünk kellett már.
Tehát,gyerekek,jobb tudni,a mentők nem azért vannak hogy helyszínre jöjjenek...iszonyat.
Mindenesetre,most felhívom a mentőállomás főnökét és lehet hogy a betegjogi képviselőt is ,mert ez túlmegy minden határon,és ha bármi olyan baja lett volna,vagy a cukra,vagy infarktus,vagy gerincsérült,vagy akármi? Az OMSZ felől maradhatott volna az út közepén,vagy ha a járókelőknek nem tetszik,akkor rángassuk el onnan.
És a híradóban, a mindent megteszünk a hőségben az emberekért szlogen.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na a kicsit rendetrakokból nagytakarítás lett... a fürdő van még hátra, de azt megcsinálja délután apukám.
A kiságyat is rendbe tettem.
A fejem még mindig fáj, vérnyomásom rendben van. Szerintetek vehetek be egy algopirint? Vagy így a végén már nem kéne?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

látom nem csak én égek fészekrakási lázban :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Algopyrin mehet nyugodtan.

evilany

mentők :twisted: no komment :(

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Dia: itt is köszönöm hogy gondoltál rám :)

Évi: Neked is köszönöm :) Mentők: :evil:
Vendég

Felhívtam a mentőket de csak egy kollegájával beszélhettem a központosnak,azt mondta,hát ő a kollegájáról nem mond se jót se rosszat,kérdi,mit szeretnék,mondom választ kapni arra hogy miért nem látnak el embereket,mondtam h.én is eü-s vagyok és ennyi erővel holnap engem hagynak ott valahol,á azt mondja biztos nem :evil: most jön a mentős orvosigazgató,felhívom azt is mert ezt nem hagyom annyiban.
Már már kacagnivaló dolog.
Ennyi erővel felhívom a Tűzoltót,hogy ég a ház,megkérdi,mennyire ég,ha nem nagyon,oltsuk el.
És a többi....
Ezen emberéletek múlhatnak és valaki képes így beszélni a segélykérővel.Nem találok szavakat.

evilany

most kaptam sms-t Csillagtól, mehetnek haza!!! :D :D :D
és még1 jó hír: van már otthon internetük, úgyhogy rövidesen jön a fórumra, hoz nekünk képeket és részletes beszámolót!

akkor én nem is írok részleteket, majd ő elmesél mindent személyesen! mindenesetre én már most szerelmes vagyok a legkisebb fiába!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Csillag, jaj de jó, olyan kíváncsi vagyok!!!!!!!

Csibuc, boldog szülinapot!!!!!!!

Évi... mentők... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

szilvás76

Sokat kekeckedek b*szhatom a mentőhívást ha elfolyik a vizem :wink:

evilany

Csillag kisfiáról képek iwiwen!

evilany

Sziasztok!

Csibuc! Én is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Palacsintasütés: tudom, hogy őrültség volt a legnagyobb melegben, de én úgy megkívántam, hogy még a meleg sem akadályozott meg a sütésben... :D :lol

Csillag! Már nagyon várunk, olyan kíváncsi vagyok a kisfiadra és hogy mi van veletek!!! :roll: :wink:

Évi! Mentők :evil: :evil: :evil: el se hiszem, hogy ilyen megtörténhet!!! :x :x A helyedben én sem hagynám annyiban ezt!!! Ne aggódj, ha minden nap kell menni ctg-re, akkor nagyon odafigyelnek rátok, ha pedig rosszul leszel, akkor úgyis tudod, irány a kórház. És tényleg lejjebb ment a pocid, lehet, hogy tényleg megfordult és a popsiját érzed fent! :wink:

Clarika! Kocsi: :evil: :evil: :evil: De tényleg vigyél valakit magaddal, tudom, hogy leüvöltöd egyedül is őket, csak nehogy az idegesség miatt rosszul legyél vagy megszülj és ne legyen ott senki...

Bmaas! örülök, hogy sikerült eljutnod a dokihoz és hogy minden ok.

Szilvás! Az jó, ha minden ok volt nst-n. Úgy látszik, szuperül érzi magát odabent a kisasszony. Meglátjuk a hidegfront milyen hatással lesz rá. :wink: Én is örülnék, ha nem várnánk meg a 40. hetet és a befekvést, nem szeretném, ha indítani kellene a szülést, féltem a Törpöt. :( :( Sokkal jobb lenne, ha ő döntené el, mikor akar jönni, és még a 40. hétig magától jönne. Nagyon reménykedem a hidegfrontban... :roll: Úgy szeretném megölelni, megpuszilni. De apája is így van ezzel, látom rajta, mennyire várja már, hogy megszülessen. :wink: :roll: Mondta is, hogy ő hétvégén semmit nem csinál, hátha szülünk. :)

Bévi! Én pampers 1-es újszülött pelust vettem, barátnőm is mondta és sokan mások, hogy a 2-es méretűt adják a kórházban, és nagy a babákra... az 1-es méret az 2-5 kg-ig van, a 2-es méret 3-6 kg-ig. Csak 1 csomagot vettünk, ha esetleg mégis a nagyobb kéne, ne vesszen kárba. Különben is, nem táraztunk be pelusból, mert apuka úgyis el tud menni a boltba venni bármikor és szívesen vállalta ezt a feladatot. :wink: Látom, Dia se vett többet. :wink: Meg aztán, ki tudja kinek mekkora babája lesz. :D

Ircsi! Mindig úgy várom, hogy hozz képeket Katusról, így jól indul a nap, nagyon édes!!! És amikor majd mi is leszünk lecarva :D én már elmélkedek a taktikákon, hogyan lehetne elkerülni... :lol:

Vanilla :?: :?:

Mi a tescoban vettünk bodykat, rugikat, ott olcsó, és nem az árától lesz szép a baba, vagy attól, mert ilyen-olyan márka... Úgyhogy egyetértek. :)

Babaimi! tessék majd jelentkezni ctg után, várjuk a híreket! Mi is frontérzékenyek vagyunk... :wink: Mégis múlt héten kibírtuk...
Aranyeret sajnálom. :( Szép a pocid! :wink:

Melisch! Jó, hogy jelentkeztél!!! Én múltkor már a bevásárlós autóúttól is rosszul voltam! :( nem kényelmes sehogy sem.

Kép

Kép
barbcsi

Rólunk amúgy: éjjel alig bírtam elaludni, voltak fájásaim, de ilyen erősek még sosem! :shock: Mondtam, ez már az lenne? Erre elmúltak... :( Amúgy egész jól aludtam, és a Bencével álmodtam, hogy szültünk és utána szoptattam, ő pedig csak szorgosan szopizott, aztán szuszogott apája kezében... :roll: :roll:

Itt még mindig meleg van, ma nem adom palacsintasütésre a fejem. :D Mindig kapok emailt, hogy az adott héten mi történik a babával, mamával, és ma még nem kaptam meg, pedig ilyenkor már küldeni szokták... Lehet, ők tudnak vmit, amit én nem? :D :D :lol: :lol:

Dia! A végén csak eljutsz az esküvőre! :D :wink:

Na megyek eszem, beveszem a vasam. Még jövök, várom Csillagékat a hírekkel, képekkel! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Évi! Én nem találom iwiwen róla a képeket, lehet csak béna vagyok. :( Tudnál nekem segíteni? :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Irtam pü.

evilany

Válaszoltam. :)

Kép

Kép
barbcsi

Reggel voltam a gyerekorvosnál....
Nem írt fel tápszert :evil: pedig megnyugodtam volna tőle ha van itthon, de minden mást felírt.
Azt mondta, hogy "nem divat" naponta fürdetni a kisbabát, mert hogy kemény a víz :shock: s hogy ők nem lesznek koszosak....
Gondoltam, ja, hát koszos nem lesz, de hát csak megizzad....
Nah, én tuti megfürdetem a gyereket naponta, biztos jól esik neki....
Nem úsztatni fogom, na de azért mégis.

Voltunk megszüntetni a hitelkeretet! -egy része letudva, mínuszba már nem kerülhetünk más miatt....
Csak a fizetést vihetik.... :evil:

Csak jövő héten megyek autóügyben, szerelővel biztos ami biztos alapon(persze nem fogom kikürtölni, hogy autószerelő!).

Kaptam a portás nénitől egy ventillátort kölcsibe :D
Most élvezkedek, otthon nincs.... :(
Van klíma a lakásba, de ugye sokat eszik, de ennek ellenére valamelyik nap már nem bírtuk, s benyomtuk, erre nézem, folyik a víz belőle, áll már tócsába alatta a víz.... :shock:
Hát az a nagyon okos aki bekötötte, biztos nem járt annó fizikaórára, s nem hallott a gravitációról sem, hisz a csövet amin kivezetik a lakásból a keletkező vizet, azt úgy fúrta ki a falon, hogy befelé lejt.... nem kifelé.... :lol:
Ilyenen már csak nevetni tudok.
DE min csodálkozok, az erkély is a lakás felé lejt, télen az olvadó hó folyik be az erkélyajtón :shock:
Sorolhatnám.... tipikus esete az újépítésű társasházaknak : építtető egyetemista fia és annak haverja a csodálatosan sok szakértelmükkel építik egy kis zsebpénzzért a házat (párom dolgozott betonmixeren, mennyi de mennyi ilyet látott.... :roll: )

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Mikor beszéltem Csillaggal, mondtam neki tegyen iwiw-re képet, hogy onnan be lehessen tenni nektek ide, de innen az irodából nem tudom megcsinálni valamiért.... :evil:
Évi kérhetném segítséged????

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ja, és párom felmondott!
Visszavették a régi helyére hála a jó Istennek :)
Elsejével kezd!

Már csak az itteni fizetését kell behajtani!
Mondta ott a cégnél, hogy addig egy darab papírt nem ír alá, amíg meg nem kapja az utolsó kanyiig!!!!!

Clárika
Kép
clárika

Csillag! JAj, de jó!!!!!!! :D

Túléltem a CTG, UH kört...baromi meleg van. Na nekem is kisebb babát mértek a koránál, sőt a combcsontja a múltkorinál is kisebb :? Kérdeztem a súlyát, azt mondta a doki, kb. 2800 gr, de ezt nem lehet tudni, mert egy 170 cm-es ember is lehet 50 kg, meg 120 is, és azt hogy mennyi zsír van a babán nem lehet tudni!

CTG: jó kis cikkcakkos görbénk lett, azt mondta a szülésznő, az a jó!
Kép
limo73

Nézem az iwiw-en Gergőt, cukorfalat!!!!
limo73

Évi mentősökre nem tudok mit mondani :shock: :shock:

Lábam köszi jól van, most nem dagad, de nem is mászkálok annyit. Délután is feküdtem míg Bence mesét nézett. Nem mondom, jó itthon lenni :lol: :lol:

Lagzi: majd holnap meglátom. Ha lényegesen lehűl a levegő akkor lehet az esküvő+vacsora részét bevállalom, de így előre nem tervezek. Egyébként sok kedvem nincs hozzá. Pasik elmennek én meg pihenek.

Baba szép lett a ctg-d :D

Csibuc nincsenmit :lol: :lol:

Melisch örülök, hogy jól vagy :) :)

Csillag nagyon várunk, hogy jelentkezz!

Én ma vettem cumit :lol: Lassan csak meg lesz minden mire kell..... :lol:

Szilvi ma nem takarítottam, de gondoltam, hogy matatok valamit a radiátorok környékén :lol: :lol: Mutattam az sms-t a másik barátnőmnek, ők közvetlen szomszédok. A férje azt mondta ez már beteges....
Ráadásul ma valamit szereltek, hallottam a csavarbehajtót zúgni, lehet kellett volna szólnom? :roll:

királylány

Végre kajáltam, már éhen akartam halni! :)

Barbcsi!.....A múltkor én is azt hittem, hogy na talán ez a fájás már az a fájás, erre én is elaludtam! :?

Clárika!...... Végre egy kis pozitívum a történtekbe! Ideig-óráig a fizut is ki lehet védeni, kell nyitni egy másik bankba számlát, akkor nem tudnak olyan egyszerűen hozzányúlni.

Évi!.....Kuponokból van 3-3 db, aug.31-ig jók.
limo73

Én nem találtam iwiw-en képeket Gergőről.... :roll:

királylány

Clari,mindjárt teszek át ide képet a babáról.

Vérnyomás 142/88 :(

Limo ezen a gépen voltam ma én is :wink:
Kuponok:jól jönnek ha neked tényleg nem kell.(vagy másnak?)

evilany

Kép
Gergő baba!

evilany

Kép
a fórum első kis szívtiprója!

evilany

bemegyünk, nem múlik a fejfájásom, pedig vettem be egy algot. a vérnyomásom is megy fel. tiszta para vok. várom apát és megyünk.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca :( mennyi a vérnyomásod? Biztos a frontot érzed,menjetek be,jól teszitek!

evilany

135/85 aztán 140 /90 nekem ez már magas :S:S nagyon para... :(

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

De édes! Nagyon szép pasi. :lol: :lol:

Szamóca: sajnálom. Jól teszitek, hogy bementek. Remélem minden rendben lesz.

királylány

Ja,értem.Nekem is magas ez amit mérek :(

evilany

Elolvastalak titeket,most nem reagálok külön,majd jövök vissza mert párom haza jött és ebédet adok neki,akkor majd reagálok!

Gergő csodálatos!!!!

Katus művésznő is!!!

Évi,Szamóca nagyon óvatosan menjetek inkább ha baj van,vigyázzatok magatokra,Évi a tied is elég magas!!!

Puszi mindenkinek ha adtam enni jövök vissza!!! :lol:

Kép
bévi

153 /93 jöhetne már apa

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

na megyünk puszi nektek, szorítsatok

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca. Jól teszed, hogy mész. De az is lehet, hogy az idegtől megy fel. Mindegy, jobb ez íy! Drukk, hogy csak a front legyen...

Csillag
, egyszerűen gyönyörű ez a baba!!! Kis Szívtipró... AnyaszívTipró :-)

Dia, szomszédotokon minden egyes alkalommal fennakadok. HP.
Látom, lassan nektek is megvan a stafirung. ;-)

Apa óránként kérdezi tőlem, na, szülünk? És vigyorog... De csak az "idegecske" fáj a bal oldalamban. Pocak egyáltalán nem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.07.23 15:41-kor.

szilvás76

Megjöttünk: ctg: szép, vizsgálat nem volt, a vizeletgyűjtésből az eredmény ok.

babaimádó
Kép
babaimado

Csillag, Nagyon Szép A Kisfiad! Édes Kis Ártatlan Pocok :)

maccs01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?