A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok!Kép

Nekem meg ma 36.4 volt a hőm, pedig fent kellene lennie tüszőrepi után.

Nem értem, ráadásul csináltam egy LH tesztet poénból és most két egyforma, sőt a 2. csík erősebb, elvileg ez azt jelenti, hogy most termelődik a hormon, ami meghozza a tüszőrepit.

Azt hiszem nem ártana elmennem dokihoz.

Szerintetek???

Segítsetek.

Mea
mea

Noémi,

Köszi ismét a jótanácsokat.

Móni,
Igen, általában sokat kell várni. De valamit valamiért. A férjedet nyugtasd meg, nagyon kulturált kabin van fenntartva erre a dologra , újságokkal ellátva. Én nem mentem be, de szerintem nyugodtan bemehetsz ha ahhoz van kedvetek.

Üdv, Bandy
bandy

Mea
Nem tudom, mi lehet veled, esetleg megint peteérésed van? Egy hónapban kétszer? Akár még ez is elképzelhető ám Kép, bár ha jól tudom elég ritka! De így legalább dupla esélyetek lenne Kép Kép! Mindenesetre remélem írtad a reggeli hődet folyamatosan, azt is írd fel, hogy mikor mutatta ki a teszt az LH csúcsot az előző alkalommal és most is. Mindezekkel felszerelkezve látogasd meg a dokidat, ő biztos jobban ért hozzá, és az eredményeidből le tud vonni következtetéseket. Mindenesetre ha megint peteérésed van, akkor még kb. innentől 2 hét a mensi!
Szerintem ha a napokban nem tudsz elmenni dokihoz, akkor mindenképpen akciózzatok ha hazaér a férjed, nehogy esetleg lemaradjatok valamiről Kép! Drukkolok ám!!!

Megann
Én azt olvastam, hogy abban az esetben ha terhes az ember, mégis menstruál közben, akkor a vérzés kesebb, és kevesebb napig is tart. Bár én még nem voltam ilyen helyzetben, de legegyszerűbb ha megcsinálsz egy tesztet! Drukkolok Kép!

Puszi
Adri
adri77

MeaKép
ezt most már én sem értem! Amint hazaér a párom kapd el a grabancát, jobbat nem tudok tanácsolni!

MegannKép
naná, hgy van. Amikor az anyukám engem várt egészen addig voltak havi vérzései, amíg meg nem mozdultam a pocijában!

EnigmaKép
rettenetesen sajnálom! Végig kell csinálnotok mind a 6 inszemet, vagy esetlek korábban is mehettek lombikra?
Az inszemeket egymást követő hónapokban vannak?
Akkor is drukkolok tovább, nekünk is sikerülni fog!

HajneszKép
hát, nem kapkodják el! Azt hittem már előrébb jártok. Meg kell várnod egy újabb menzit és utána kezded a foxit?
Remélem az új évet már minimum hárman kezditek (Enigma, ez rád is vonatkozik)!!

Nálunk semmi változás! Ideje lesz lassan túltennem magam a történteken, mert végül is még semmit sem tudunk! Ma reggel elhozott a férjem dolgozni és 3/4 órát sírtunk a kocsiban, EGYÜTT! Ez elég nyomos ok arra, hogy végre összeszedjem magam és előre nézzek!

Stella

Kép
stella9

Adri!Stella!Kép

Köszönöm a tanácsaitokat.Arik vagytok nagyon.

Elkapom a grabancát az biztos!!!
Amúgy isKép

Jaj Stella, annyira együtt érzek Veletek!
De hidd el össze fog jönni majd és akkor legalább Ti nagyon meg fogjátok becsülni a babót, mert bár rögösebb az út de ott lesz a babó és ez a lényeg!!!

Megsimizem a buksidat, smilet nem tudok csinálni még mindigKép

Mea
mea

Sziasztok lanyok!

Na, eleg reg jartam errefele, meg egyaltalan a babanet fele, ez a fene sok melo nem enged ide hozzatok, pedig annyira hianyoztok!
Orulok, es nagyon jol esik hogy hianyoltok, Annuska, meg Noemi, meg a tobbiek, koszonom.

Szoval kicsit magamrol.
Ugye most ez az oktober honap kimaradt, mert a clamidya-gyanu miatt nem probalkozhattunk, de november elejen mindent bele clostival es nagyon remelem, hogy minel hamarabb sikerrel jarunk.
Egyebkent a 21 cn-en vagyok es valtozatlanul folytatom a talpmasszirt, meg az aloes vitaminokat, egyebkent meg dolgozom sokat.
Szoval mostanaban velem egy kicsit csondesebb dolgok tortentek, semmi kulonos, semmi vizsgalat, majd megint jon UH es vervetel, ha elkezdem a clostit.
Azert mostantol probalok tobbet jonni, mert olyan jo, ahogy biztatjuk egymast, es azert nekem is nagy szuksegem lesz ra. Meg persze arra is, hogy en adjak esetleg masoknak erot, persze ha tudok.

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!Kép

ORSINAK ÓRIÁSI GRATULA!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

EnigmaKép

Úgy sajnálomKépKépKép
Borzasztóan fel tud idegesíteni, hogy így "tökölnek" a dokik, végülis nekik nem sürgős!Kép FelháborítóKép

NoémiKép

Sajnálom, hogy megjöttKépKép, pedig már kezdtem örülni, hogy gyarapszik a zebrások tábora!

Bogi!Kép

Nekem most még nincs új dokim, most megint egy másikhoz megyek, keresem a nekünk legjobb megoldást! Remélem, hamarosan meg is találjuk!

Mea!Kép

Ez bizony tuti tüszőrepi lesz, úgyhogy hajrá!!Kép

LányokKép, köszi az ötletet, hogy utazzak a párommal, de mint fentebb írtam, ez kivitelezhetetlenKép. Úgyhogy nálunk valszeg még várat magára a trónörökös, (persze azért icipicit bízom a csodában, de inkább nem élem bele magam semmibe).

Puszi, Zita

Kép

Kép
Kép
zituska28

MeaKép
akkor küldök neked én is egy buksisimit: Kép
Kattincs rá a jobb egérgombbal, és mentsd el a gépedre (kép mentése mésként)
Ha küldeni akarsz, akkor a melléklet feltöltésével megteheted!
Pusza

Kép
stella9

Stella Kép szívből kívánom, hogy mielőbb legyen kisbabátok. Ha néha úgy érzitek, hogy sz.r érzés az egész és inkább jól esik kicsit sírni, ez is segít. Én a nyáron voltam ilyen állapotban, zokogógörcsöt kaptam, ha láttam egy kismamát. Szegény férjem vígasztalt, azt se tudta hogyan segítsen. Mi is sokat beszélgetünk erről azóta, hogy a BMC-be járunk, de igazából mostanában csak. Szoktam neki mesélni a fórumról, meg arról, hogy milyen lesz majd ha a lombikot csináljuk, meg mindenfélét ami eszembe jut. Töltsétek fel egymást és érezzétek azt a hatalmas erőt amit ez a fórum nekünk is adott (és remélem ad mindenkinek), mert nem vagytok egyedül, jó kezekben lesztek és az orvosok a tudomány legjobbja szerint segítenek nektek abban, hogy kisbabátok legyen. Mint ahogy Dorisnak Kép CatnekKép Orsinak Kép és még sorolhatnám a sort.

Puszillak és nagyon szép napot nektek! Kép

Noémi
Vendég

NoémiKép
köszönöm neked azt a sok erőt, ami a szavaidból árad! Remélem most már csak jobb lesz!
Tényleg nagyon jó ez a forum és rengeteg hasznos és fontos tudnivalóval ellátjuk itt egymást!

Szép napot nektek is!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok LányokKép
Bocsánat, hogy csak ritkán irok, de gyakran olvasgatok, csak oly sokan vagytok (sajnosKép), hogy nem tudom követni mindenki sorsát...
NoémiKép Nagyon okos dolgokat irsz és tényleg egymásból próbáljatok erőt meriteni mert a Párunknak sajnos ugyanilyen nehéz elfogadni a tényeket mint nekünk, csak sajnos Ők kevésbé tudnak beszélni a gondolataikról, érzéseikről ezért nekünk kell segiteniKép
Amikor a lombik lehetősége beköszöntött "végre" az életünkbe, egyáltalán nem számitottunk rá. Évekig vártuk aztán egyszercsak a 7. nőgyógyászati műtétem után elém állt a férjem és azt mondta nem lehet ezt igy folytatni tovább. Kezdjünk új életet, valósitsuk meg az álmainkat, nem rendelhetünk mindent alá a baba-brojectnek. Ő kapott egy X-edik külföldi munkaajánlatot és ezúttal nem akarta lemondani mint korábban többször is... És én is ekkor szálltam magamba. Beláttam, hogy igaza van, muszáj célokat keresni, értelmet adni az életünknek, kikapcsolódni, lazitani, új dolgokba belekezdeni aztán mikor kipihentünk mindent, kipróbáltuk az újat, nos majd később, azután lehet újra belevágni a dologba... Igy történt, hogy Ő novemberben elfogadta a kiküldetést én meg fontolgattam mit tegyek a munkahelyemmel??? Aztán januárban a nőgyógyászom a sebészeti javaslattal a kezében elküldött lombik programra. Én teljesen pánikba estem... Mit tegyek? Mi lenne a jó megoldás? Vágjak bele egyedül a Párom nélkül? Féltem mert azt gondoltam sokkal nehezebb mint a valóságban... Lelkileg féltem, a fizikai fájdalom akkor már jóideje mellékes tényező volt. Viszont ott motoszkált a fejeben, hogy évek óta most jött el a lehetőség és képes lennék lemondani róla??? A Párom azt mondta, ha egyedül megcsinálom minden tisztelete az enyém, de Ő akkor nem mondhatta a munkahelyén, hogy bocsánat...igaz elvállaltam ezt a munkát de most mégsem alkalmas... már késő volt. És igy futottam neki. Jártam pránanadihoz aki energiákkal töltötte fel a szervezetemet. Tudom, sokan mosolyognak ezen, de én lelkileg nagyon nyugodt voltam, mert úgy éreztem mindent megteszek a sikerért, nem ülök ölbe tett kézzel. A lombikos orvos a beültetést követő 7. héten azt mondta...tudja, hogy Magának nem sok sikert jósoltam??? Ugyanis véreztem a beültetés napjáig, viszont aznap nem és utána sem volt gondKépKépKép Valahogy végig azt éreztem nem lesz baj, minden rendben lesz. Tény, hogy a terhesség vége és utána a babák életének kezdete pokoli nehéz volt, nem készültem rá lelkileg, hidegzuhanyként ért. De akkor ott is meg kellett rázni Magam és azt mondani, nem omolhatok össze, nem roskadhatok a fájdalmamban, miközben ez a két kis Életke csövek és gépek közt küzd és élni akarKépKépKép MegérteKépKép Leirhatatlan érzés volt hetekkel később kézbe venni őket, még infúzióra kötve, de mégis ölelhettem ŐketKépKépLátni a csodaszép vonásaikat, az értelmük nyiladozását és azt az erős érzelmi kötődést amit éreznek és érzünk mióta megszülettekKépKépKép Nem szabad feladniKép
Csak azért irtam le mindezt, hogy aki tud nyugodtan változtasson eddigi életénKép Nyugodtan alakitsátok máshogy a hétköznapjaitokatKép Érdemes lemondani az időre akciózásról és élvezni újra a sex-et mert az is borzasztó nagy teher mikor az ember a naptárát kukkolja, hogy na ma muszáj...mert itt az ideje. Tudom, hogy pokoli nehéz, végigcsináltuk mi is... Ha tudtok utazzatok el,nem kell messzire menni, nem kell drága helyet választani, lehet belföldön, falusi turizmust is élvezniKépKép Kicsi örömöket kellene a hétköznapokba belopni, hogy könnyebb legyen utána talpra állni és újra elindulni az útonKép Aminek tudjátok mi a vége... ANYÁK lesztek Ti is ahogyan sokan azok lettünkKépKépKép Drukkolok Nektek és azoknak akik nem mertnek ide irni, de olvasnak Titeket és ebből igyekeznek erőt meriteniKépKép

KitartásKép

Puszi:Doris
doris

Doris!

Ez csodálatos volt!!!

Jázmin
djázmin

DorisKép
sose tudjuk ezt maghálálni neked. Köszönöm!
Stella

Kép
stella9

Móni Kép Bandy mindent pontosan leírt. Sajnos nagyon sokat kell várni. Én egyszer 3 órát vártam egy 5 perces UH-ért. De az ember vár, ha nincs jobb Kép
A HSG-t mindenképpen megcsinálják, próbálj meg úgy gondolni rá, hogy túl kell esni rajta. Én is nagyon izgultam, fájt is, de a torokmandula-műtétemnél nem volt rosszabb. Kép Inkább csak nagyon kellemetlen. Ha el vannak záródva a petevezetőid akkor állítólag jobban fáj, de a dokik is tudják, hogy ez nem egy leányálom, úgyhogy nem fogják félvállról venni. Tőlem is végig kérdezték, hogy hogy vagyok. Persze attól még megcsinálják a vizsgálatot. 10 perc az egész, és kész. Ennél hosszabb egy fogtömés is Kép
Kitartást, nem lesz semmi baj!!! Kép

Kriszta Kép nagyon szorítunk a nyaki redő méréshez! Minden rendben lesz! Írj, hogy mi volt.

Mea Kép én egyáltalán nem mérek hőt, sajna nem tudok hozzászólni.

Enigma Kép jó, hogy megint itt vagy! Bízz az orvosokban, segíteni fognak! Biztosan nehéz, mi sajnos azt sem tudjuk, hogy mi a baj. Légyetek kitartóak, ez az egyetlen, ami átsegít majd a nehéz időszakokon.
Csak képzeld, el milyen lehet két laparoszkópiás műtét után, sok év és 5 sikertelen lombik után még belefogni az utolsó pénzetekből TB támogatás nélkül a 6. lombikba egy teljesen új helyen új orvosokkal úgy, hogy még pozitívan is állj a dolgokhoz. Ennek a kitartó párnak ma van egy 8 hónapos kisfia és valahányszor náluk járunk, mindig erőt adnak nekünk, hogy menni kell, mert megéri Kép Kép

Puszi
Noémi
Vendég

Zitus!

Azert nem feladni!
Lehet meg csoda! Tudod mi is ezt varjuk!!!!
Jon az a ronorkos, csak meg jol meggondolja, hogy elobujjon-eKép))

Doris!

En is csak konnyezek itt, pedig azt hittem eros vagyok...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

LányokKép
Nem kell meghálálnotokKépTi vagytok CSODÁLATOSAK!!!!! Vegyétek észre, micsoda fantasztikus dolgot tesztekKépKépKép Külön-külön apró csodái vagytok ennek az életnekKép Küzdötök, harcoltok, kitartóak vagytok, szerettek, segitetek és szerintem ez fantasztikusKépKép Imádtam ezt a topikot, mert olyan erő, összetartás, szeretet sugárzott belőle és Ti méltó képpen viszitek tovább, és jönnem mások akik ugyanigy követnek majd minketKépKép Tudom, elsőre talán szomorú, hogy sokan irogatunk, kirogatnak ide de ha jól belegondolunk ennyi szeretetet kevés helyen látniKép Úgy értem "ismeretlen" emberek összefonódását, akiket a sorsuk köti összeKépKép Ha ilyen emberek élnének túlnyomó részt a világon akkor minden sokkalta szebb és boldogabb lenneKépKép Ti önzetlenek vagytok és ez maga a CSODAKépKépKép És képesek lesztek új CSODÁKAT létrehozni és átértékelődik az életetekKép Talán még nem mindannyian érzitek de mindannyiotok alakul, formálódik a személyiségetek, értékrendetekKép Nálam a szülés pillanatában minden átértékelődött... Nagyon leegyszerűsödött az életem ÉLET és HALÁL kérdésére. Valóban annyi lényegtelen dolgon képes az ember bosszankodni, irigykedni,búslakodni aztán mikor az élet hirtelen leegyszerűsödik és csupasz érzelmeinkel, lelkünkel állunk parlagon, akkor rádöbbenünk a legfontosabb dolgokraKép Én hálát adhatok a Sorsomnak, hogy ezt megtapasztalhattam és igy talán teljesebb életet élhetekKép Jobban tudok örülni dolgoknak, igyekszem nem önzőnek lenni, segiteni ahol tudok. Ugye milyen közhelyek ezek??? Pedig a legfontosabb dolgok az életben és Ti itt MINDANNYIAN apránként vagy azonnal ilyenné formálódtok és ez fantasztikusKépKép Biztosan tudom, hogy jobbá válunk a küzdelmek, kudarcok általKép
Le a kalappal elöttetek, maradjatok ennyire jók, segitőkészek, önzetlenek és kitartóakKépA fizikai fájdalomtól pedig ne féljetek mert tényleg annyira másodlagos ez az egész. A LÉLEK a fontosKépKép A belsőtök, a jóságotok és Ti itt mind JÓK vagytok, nagyon JÓKKépKépKép

doris

Doris Kép

Annyira aranyos vagy, hogy így támogatsz minket, mindig feltöltesz energiával! Mikor legutóbb olvastam a történeteteket, pityeregtem a végén, és most is olyan megható volt elolvasni a gondolataidat, nagyon köszönöm!!! Az embernek hinnie kell valamiben és ezt a hitet tőled és a többi anyukától Kép kapjuk.

Gratulálunk a gyerekek 1. szülinapjához! Óriási amit végig tudtál csinálni!

Puszi
Noémi
Vendég

Eltört a mécses Kép
Vendég

NoémiKép
Hinni nagyon fontos, Magatokban, Magadban és persze Másokban is, de elsőként ÖnmagatokbanKépKépKép Mert képesek lesztek teljes életet élni és végigjárni ezt a rögös utatKépKép Nagyon megérdemlitek már a sikert és eljön hamarosan vagy talán kicsit várat magára, de eljön ha akarjátokKépKépÉs pityeregni, sirni, zokogni szabad és KELL is időnként, hogy megnyugodjunkKépKép Hajaj, mennyi könnyet hullajtottam én is és jót tett ha kiadtam a bánatomat, nem szabad szégyelni a dolgotKépKép

Köszi a gratulációtKép Óriási amit a Babáim végig tudtak csinálni és amit sokunk Babái végig tudnak csinálniKépKépIgazi kis HŐSÖKKépKép

doris

Tettem fel esküvői képet a profilomba.

Mea
mea

Doris Kép
Nagyon köszönöm!
Vendég

Kriszta!

Nagyon szorítottam eddig is, tudtam, hogy ma mentek. Lehet, hogy azóta már túl is vagytok. Nagyon várom az infókat.

Utrót alig várom, hogy vége legyen én is.

Nekem ezen a héten mintha csökkent volna a hányingerem, már nem egész nap van, csak inkább reggel. És általában egy jobb napot egy rosszabb követ hányinger szempontból.

Igen hallottam is a szívdobogását, a legszebb hang a világon, amit a héten hallhattam-.

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske

Doris
Köszi a sok energiát amit tőled kapunk. Én is majdnem elpityeredtem.

Mea
Megnéztem, nagyon jó a kép!

Adri
adri77

Adri!Kép

Köszi, te nem tudnál küldeni nekem? Előre is köszi.

Mea
mea

DorisKép NoémiKép
nálam is eltört!

Kép
stella9

Sziasztok Csajok! Kép
Tegnap és ma is moziztunk egy picit. A Pöttömke 36 mm-es, igy 10 hetesnek mondta a doki, bár ugye ma már 11 lenne, de mi is ugy gondoljuk, hogy nem középidőben fogant. Kép

Doris Kép
Irnám, hogy a hormonok miatt én is megkönnyeztem soaridat, de ezek szerint nem nagyon takarozhatok a hormonokkal Kép Persze, nem is akarok, és abszolút igazat adok. Abban is, hogy milyen szuper, kitartó csajok vannak itt, és abban is, hogy néha muszaj pityeregni. Ettöl vagyunk emberek, hogy kimutatjuk az érzéseinket.

Na, jol van nem ragozom itt a nyilvánvalót.
Puszi mindenkinek!!!
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Én meg szóhoz se jutok...
Doris
Ez emésztésre vár, de nem nehéz kaja Kép

Tündi
Vendég

Doris!Kép

Csodálatos, amiket írtál nekünk!
Köszönjük és igyekszünk ilyennek megmaradni rovábbra is.

Mea
mea

Sziasztok lányok!
Engedjétek meg, hogy én is csatlakozzam hozzátok. Már 1 éve figyelem a topikokat, hiszen sajnos én is a ti táborotokba tartozom 13 hónapja.
Már elég járatos vagyok a dolgokban, inkább csak lelki támaszért jövök.
Befogadnátok a kis csapatba
ivimoni

Ivimoni!Kép

Üdv. a topicban de reméljük sokáig nem kell velünk lenned.

Megérdemelnétek már a babit!Kép
Drukkolok!
Hol tartotok ez ügyben, ha megkérdezhetem?

Mea
mea

Doris!

Koszonjuk az ujabb lelekapolast, sokat jelentessz nekunk! Es en is nagyon azt gondolom, hogy itt olyan sok jot tapasztalunk, es onzetlen szeretetet, meg tamogatast, ami tenyleg sokat jelent nekem is...

Mea!

Tok jo a kep, szepek vagytok, gratula!

Ivimoni

Remelejuk nem maradsz sokaig!Mindent bele!!!

Minyu!

Gondolod, hogy 1 hettel kesobb fogant a bebi? Mondjuk a 20 nap korul? Erdekes, ez engem is erdekelne. Neked alt. kesobb volt peteeresed?
Mert szerintem nekem is tolodik, es nem kozepen van. Ird le lecci!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Orsi: NAGYON-NAGYON gratulálok. Most már könnyű, édes, kedves, nyugis, gyönyörű babázós időszakot kívánok.

Tbányai csajok: írtam a topikban. Holnap is tudok "netelni", aztán csak vasárnap.

Puszi mindenkinek

emeseanyu

IvimoniKép
Befogadunk, persze!
13 hónap az nagyon nagy idő!
"Csak" próbálkoztok, vagy jártatok már dokinál is és célirányosan küzdötök?

MinyuKép
jó, hogy jelentkeztél. Jobban vagy? Ugye most már nem fogysz?
Nyugi a babód egy-kettőre behozza a lemaradást, persze ha van neki olyan Kép. A doki nem a méretéből következtet ilyenkor a korára?
Vigyázz magatokra!
Stella

Kép
stella9

LányokKép Szivesen, örülök, hogy sikerült rámutatnom az értékeitekreKépKép Kitartás és drukk mindannyiotoknakKép

doris

Doris Kép
Nagyon megkönnyeztem az írásod.
Minden tiszteletem a Tiéd, hogy volt elég kitarásod. Gratulálok Kép
Erőmet, kitartásomat, hogy nekem is lesz még babám a topikból merítem Kép
Köszönöm

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Dodo!

Kép Köszönöm szépen!!!

Mea
mea

Sziasztok!

Úgy látom ez a délelőtt elég könnyesre sikeredett. Az enyémek is folytak Kép De tényleg feltölt. Mióta olvaslak benneteket kevesebbet vagyok szomorú és ingerlékeny. Köszönöm, hogy segítetek.

Puszi mindenkinek
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Szia Hajni!

Ne sírj... legközelebb csak örömkönnyeket szeretnék mindenkitől....

Mizújs?

Szia

emeseanyu

Stella 9-Minyu és a többiek
Sajnos én már a tablettaszedést követő hónapokban felkerestem a dokit, ugyanis a gyogyi teljesen felborította a mensimet. Azaz meg sem jött hónapokig, norculut stb.
Ez év februárjától closti+duphaston+ uh+spermavizsgálat+PCT teszt+hormon
Minden értékünk és eredményünk jó, és még sem jön össze.
Még az átjárhatósági van hátra, a clostiról én a jövő hónaptól leállok, mert félek, hogy a nyálkahártya nagyon elvékonyodott.
Az évet még kivárom és aztán meddőségi központ.
Hát ez az én szomorú történetem
ivimoni

Szia! Irtam a T.bányaiba is. Vége lehetne már ennek a napnak. Semmei nem úgy jön össze ahogy akarom. Még egy házat sem tudunk normálisan megcsináni, pedig minden le van írva. Mit akarunk kihozni a babagyártási tervből, ahol nincsenek szabályok. Útálom hogy nem értek a műszaki dolgokhoz. Na jó. Ez egyátalán nem ide tartozott, de nagyon lehangol a dolog.

Jobb napot mindenkinek

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

ZituskaKép
Ma vagyok 1. cn, majd lécci javíts a táblicskuban.

LányokKép
Kérdésem Bromo-szedőkhöz: megváltoztathatja a mensit a tabletta? Ugyanis nekem ma pontosan időre megjött, de nem a szokásos, hanem barna.

Henci
henci

Hernci Kép én serocryptint szedek ugyanarra, és nem tapasztaltam ilyet. Bár nekem amúgy is mindig barnásan kezdődik és végzódik (kivéve tegnap)

Noémi
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Koszonom szepen mindenkinek a drukkot-hatasos voltKépKép
Ime O:

Kép

Kép

Az also kepen a feny verodik vissza,sorry,de nem tudtam ujat csinalni,mert lemerult a digigep-de igy is latszik szerintem.

Egyszeruen GYONYORUUUUUUUUU!!!!!!!!!!En vegigbogtem az egesz UH-tKép
A CRL 43mm a kis fejenek az atmeroje pedig 18mm,eeeeeeeeeeeeeeessssss:::UGY NEZ KI KISFIUUUUUUUUUU!!!!!!!!!KépKépKépKépKépIgen-igen,meg nem eljuk bele magunkat,meg egyebkent is mindegy,de a dokino 2* kinagyitotta,hogy vmi van a laba kozottKépKépKépKép

Es hallhattam a szivverest,es ha eszembe jut...leirhatatlanKépKép

A nyaki redo 1.9mm lett,ez is tokeletes!!

Mindjart irok meg,csak elkuldom az en kis Pruntyogomet,akit talan mar Akosnak is nevezhetnekKépKépKép

Kriszta es Pruntyogo(11+0)

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Ujra miKép

NoemiKép
Koszonjuk a drukkotKép

BettiKép
Neked is koszonjukKép
A rosszulletek nekem is csokkennek.Es szinten reggel illetve keso este van meg egy kis hanyingerem.

MinyuKép
Orulok,hogy ujra hallunk RoladKép
Gratula a KismanohozKépKépKépKép
En pedig biztos vagyok benne,hogy Pruntyi kozepido elott fogantKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!
DorisKép, csodálatos, ahogy az életről gondolkodsz, én is sírtam a történeteden, annyira szép. Remélem nekem is lesz ennyi leki erőm.

Noémi, Brahy
Köszönöm a válaszokat. Olyan jó, hogy van aki, tud segíteni. Ti mióta jártok a BMC-be és mióta próbálkoztok?

Móni

Kép
móni23

Doris!Kép

Nagyon szép dolgokat írtál, szuper csajszi vagy!!!KépKépKép
Köszönjük!Kép

Kriszta!Kép

Nagyon szép Prüntyögő!!!KépKépKép

Mea!Kép

Megnéztem a képeteket, nagyon szépek vagytok!Kép

Henci!Kép

SajnálomKépKépKép Javítottalak, de nem szívesen! Mostmár zebrát szeretnék a nevek mellé tenni!!!

Minyu!Kép

Klassz hallani rólad!Kép
Hogy vagy?

Ivimoni!Kép

Légy üdvözölve!Kép
Nem semmi a Te kálváriád sem, de azért remélem hamarosan beköszönt a gólya hozzátok (isKép)!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

KrisztaKép
Nagyon szép PruntyogoKépKép

Kép
móni23

Doris!
Mi még itt nem találkoztunk, én viszonylag új vagyok itt. Én is köszönöm Neked, hogy leírtad a gondolataidat, nagyon sokat lehet Tőled tanulni.
Nagyon nagy szükség van itt Rád, aki erőt tud adni a többieknek, akik mind követni fogják a példádat és akik hozzád hasonlóan szuper anyucik lesznek!
Gyönyörű kis családod van!

Noémi!
Nagyon sajnálom, hogy tegnap mégis megjött. Kár, hogy nem nekem lett igazam.

Kriszta!
Csodálatos a Te kis Ákoskád! Gratulálok!

Henci!
Remélem egy ideig Neked is ma jött meg utoljára!

Móni!
Ne félj a HSG-től! Nekem még igazán friss az élményem (2 napos) ,borzalmasan fájt, de már nem is emlékszem rá. Az eredmény a fontos és nagyon jó érzés , hogy túl vagy rajta! A babáért érdemes végigszenvedni!

Nálunk ma kezdődnek az akciódús napok!!!
Bogi.
bogi1975

Kriszta!

Gratulálok, ezek gyönyörű és felejthetetlen pillanatok lehettek. A képek pedig magukért beszélnek!Nem szégyenlős Prüntyögő!!!Vigyázz magatokra!
Ez hasi uh volt? Lesz még külön hüvelyi is?
Most csak önszorgalomból mentél, vagy vissza voltál hívva?
Nálunk a 8 hetes után már csak a 12.hetire rendelnek vissza, és az a hüvelyi.

Kedves Minyu!

Mi még nem beszélgettünk, de a Te történetedet is nyomon követtem. Veled is kb .egy korú lehet a terhességünk.
Örülök, hogy újra hallottam Rólad!

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske

Sziasztok!

Zita,Moni,BogiKép
KOSZONOM!!KépKép

BettiKép
KOSZONOM!!!!:o:o:o:o
Eloszor huvelyi volt,aztan attertunk hasira,mert annyira mozgott a Picur,hogy nem lehetett lemerni a nyaki redot,igy tettunk egy probatKépKép
Tobb huvelyi mar nem lesz,ezentul csak hasi lesz.

Onszorgalombol mennek en minden napKépKépKépKépKépKépKépKépEz kotelezo volt,mimt Neked a 12 heti,csak itt a 11. heten csinaljak.
A magandokimhoz pedig nov 8an megyek,az mar "csak" 2,5 het-hosszu lesz:-)))
Gondolom, a miss ab miatt neznek surubben,de en ennek nagyon orulok,es nem csak a mozizas miatt,hanem tenyleg erzem,hogy figyelnek rankKép

Holnap utazunk videkre,legkozelebb valoszinuleg csak vasarnap du tudok irni.

Mindenkinek szep hetveget kivanok!!!

Kriszta es Akos(?)

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?