A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Melcsi!

Juhéééé! Majd gyere, hogy hogyan állnak a "gyerekjelöltek"!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Melcsi, nem tudtam tegnap este géphez jönni :(
Remélem már jobban vagy és nem lett sem láz, se m pedig vérzés.
Drukkolok,h jó hírt kapjatok majd 9-kor.
Hogy értetted,h ICSI lett? Ezek szerint nem arra készültetek...? Lesz blasztotok is? Dévisz mit mondott,h hány embrikét kaphatsz vissza?
Írjál majd,h h vagy és hányan indultak? :lol:
A leptetőhöz külön gratulálok!!!!

Törpiek, nyaraltok???

Puszi,
Bari

bari6

Molmelcsi, neked volt ugye + keneted.... Most el kezdtem parázni.... Kedden kapkodott Dévisz és mikor kérdezte, miért is jöttünk, mondtam, hogy receptért, mert + lett a kenetem. De ugye azt nem tudom, megnézte-e, hogy csak gomba, vagy baci is van...Amit kaptam kúpot és kenőcsöt, csak gombára jó..... Szerdán megyek újabb kenetvételre, de nem tudom, úgy fostizok, hogy baci is volt... És akkor újra + kenetem lesz?!?! Neked van tipped, hogyan lehet gyorsban kiölni a bacikat ha vannak? Nem akarok emiatt megint csúszni.....

A Chlamydia vizsgálat hogyan történik? Az is kenetből? Ez lenne egy - kenet után a következő...........
nyuszika85

Beszéltem Kálmánnal, 10ből 4et szúrt meg tegnap, abból 2megtermékenyült, 2vagy korai fázisban van vagy elhalt. 6ot érlelt máig, abból csak 1et tudott ma reggel megszúrni, 5éretlen. Így jelenleg még 5ért tudunk izgulni holnapig.
Van akinek később szúrt is beindult? ebben valahogy nem nagyon hiszek.
Holnap lesz transzfer.
Nem ICSI-re készültünk, nem gondoltuk hogy ilyen rossz apa eredménye. kb. január végén a normálhoz viszonyítva minden 75%-os volt. bár gondolom, itt sokkal kritikusabb szemmel nézik.

Nekem semmi bajom, se láz, se piri. Nyomom a húst, halat és port. Már csak ezen élek, néha egy kis zöldséget eszem hozzá.
Nyuszi, igen nekem volt +, és volt mind a kettő. Én szemicilint kaptam a baktériumra, gombára meg kúpot (mykogal). A baci a könnyebb, nagyon sok folyadék, víz és gyógyteák, az kihozza.
Kapcsolj rá, szerdáig rendben lesz.
Clamydiára nem tudok válaszolni, én nem is emlékszem hogy volt. talán nekem még az előző nőgyógyászomtól volt a rákszűréssel együtt.
momelcsi

Momelcsi, ez jól hangzik. Azért az 5 baba az jó arány!!! Nagyon szurkolok, hogy holnapig még erősödjenek!

Ezek szerint ma Kálmán van bent? Arra gondoltam betelefonálok, hátha Ő meg tudja mondani, hogy mi volt a kenetemben. Déviszt ezzel nem terhelném.

Vélemény?
nyuszika85

Melcsi, drukk az 5 babért! Apabaj miatt ne izgulj, lehetett rosszabb eredmény a hőség miatt is....:(
Holnap reggel telefon és utána irány a beülti?
A fájdalom is teljesen elmúlt?
Kitartást a husihoz ;) ügyes csaj vagy :lol:

bari6

Csak a végét olvastam vissza:

Melcsi én is szorítok! Figyelj nagyon a pocakra,nehogy a punkció után túlstimud legyen! Az, hogy ICSI, vagy nem nem is lényeg, ha ahhoz elég a katona. :)
Nyuszika! Kálmán csak az embrikék miatt ment be. Ő nem ad és nem is adhat felvilágosítást az eredményedről. (Ágikáék sem szoktak)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Nyuszika, szerintem Kálmán nem tud erről semmiféle felvilágosítást adni. Vagy a személyi anyagodban van, ami kinn van a recepción, vagy Dévisznél benn, de azt tuti nem szedik elő. Én a recepción a hölgyet próbálnám meg, hogy nézze már meg.
Holnap fél9kor hívom Déviszt, és remélem dél körül megyek vissza beültire.
Sokat enyhült a fájdalom is, tegnap alig bírtam járni. ma már beraktam egy mosást, összepakoltam a konyhában szobában.
mindenkinek szép napot.
2baba eddig a biztos, 5 csak a vágyainkban szerepel. de bízunk benne mi is.
momelcsi

Micikebabák, Jucusbabák tessék szépen kapaszkodni!
Csajok tényleg ne keressétek a tüneteket. Azok jönnek-mennek. Engem is jól beparáztattak már akkor s sokszor, mikor már 3 tesztjeim voltak. (mindig azt hittem, most halt el a baba, mert épp nem fájt a cicim.:) )

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melcsi, drukk az 5 babért! Apabaj miatt ne izgulj, lehetett rosszabb eredmény a hőség miatt is....:(
Holnap reggel telefon és utána irány a beülti?
A fájdalom is teljesen elmúlt?
Kitartást a husihoz ;) ügyes csaj vagy :lol:

bari6

Hogy ezt a hozzászólást,h sikerült újra idevarázsolnom, ne kérdezzétek.... :oops: Azt hiszem haza kéne mennem...reggel a bérleteimet is otthon hagytam :evil:

Remélem a Ti napotok jobb lesz, mint az enyém :lol:

bari6

Én se vagyok jobb! 3 tesztejeim... :shock: szóval + tesztjeim

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Momelcsi!
Óriási gratula!!!!!!! Nagyon szép számok ezek!!!!
Biztosak lehettek benne, hogy Kálmán mindent elkövet azért, hogy minél többen legyenek a kis bogyók. Persze mi is remegtünk, hogy megmaradjanak. Első alkalommal két bogyókánk volt, de egyik sem érte meg a beülti napját.
Remélem, hogy legalább 3-4 embrikét visszakapsz!
Nagyon ügyes vagy, hogy nyomatod a husit, nagyon fontos!!!!!
Rettenetes drukkok holnapig, aztán folyt. köv. :D

Moncsiga!
De jó, hogy benéztél! Köszönjük a gyerek nevelést, rájuk fér! Én is minden este biztatom őket, hogy kapaszkodjanak, növögessenek, kövéredjenek. :D
Ma vagyunk a 26. ciklusnapon, ET+11. Reménykedünk.

Sajo
sajo

Momelcsi: mi kétszer is kaptunk vissza "utóérlelt" petéből származó embriót. Nem tudják pontosan, hogy miért, de statisztikailag kimutathatóan sikeresebbek azok a programok, amelyeknél különböző "korú" embriókat ültetnek vissza. Én örülnék neki, ha a második turnusban érkező bogyót is visszakapnátok, meg persze az elsőből kettőt. 8)
Ahogy Bari is írta, ilyenkor a hőség önmagában is meg tudja tizedelni a katonaságot, tehát a mostani ICSI nem jelenti azt, hogy mondjuk decemberben is hasonló lenne a "seregszemle" eredménye.

Nyuszika: a kenet-eredményen rajta van, hogy milyen kórokozóval állunk szemben (gomba, gram +/- baktérium...), mennyi a saját baci, illetve milyen a pH. Dévisz ezek alapján ad gyógyszert, tehát célzottan a talált kórokozóra adja.
A Clamydia vizsgálat is kenetből történik, de máshonnan szerzik, konkrétan a méhnyakról. A "hagyományos" kenetet sokszor Dévisz az UH vizsgálófejéről veszi és tárgylemezre keni, itt viszont - mivel mélyről kell kinyerni - egy fültisztító pálcához hasonló dologgal szedi le és a csomagolás is más, amiben elküldik a laborba. Emiatt itt a kínzószékre fel kell mászni. (El ne felejts előrecsúszni 13 és fél centit... :) )
szimba

Szimba, köszi :)
Ahogy momelcsi is mondta, nekem is megcsinálta már márciusban a Chlamydiát a nődokim a rákszűréssel. Most azon leszek, hogy szerezzek valami igazolás félét erről, mert elméletileg a rákszűrésemen ha csak az van hogy P2, akkor minden ok, chlamydia is. De persze logikus: ezt hiába mondom Dévisznek, nem tudja, hogy ezt kitaláltam-e vagy sem...Így kérek egy igazolást az elvégzett vizsgálatokról a nődokimtól, hátha elfogadja és akkor nem kell chlamydia. Bár azt nem tudom meddig jó az neki. Tehát fél év, vagy egy év.

Kenet eredményt nem kaptam meg, így ezt nem látom, de bízom benne. Most iszok ezerrel... Bár eléggé megfájdult a hasam alja, lehet, hogy a kúpot kicsit mélyebbre helyeztem és ez okozza....

Emberek, átmegyek most olvasó üzemmódba, sokat mesélni nem tudok, de persze kíváncsi vagyok mindenkire!!! És persze remélem csupa csupa jó hírt kapunk jövő héten újdonsült kismamákról :)
nyuszika85

2 embrióért megyünk vissza 11-re. Nem részletezte, hogy melyikek.
momelcsi

Momelcsi,

nagy drukk a mai eredményhez !
Szerintem háromnál többet amúgy sem kaphatsz vissza , mert sok tüsződ volt, lehet, hogy csak kettőt. Azért szorítok , hogy maradjanak 5-en , legfeljebb lesz fagyibabátok is.
Meg persze azt kívánom , hogy augusztus mindannyiunknak (Jucus, Mónika, Melcsi , én ) pozitív tesztet hozzon !!!

Moncsika,
köszönöm én is ahogy Sajó mondta a "gyereknevelést" !
Egy óvónénire illik hallgatniuk !!!
miciona

Melcsi, drukk a 2 babóhoz :lol: Mehetnek a friss pihe-puha ágyikóba és reméljük 9 hónapig maradnak is :lol:

bari6

Sziasztok!! :D :D :D

Melcsi! Nagyon örülök, hogy megismerhettelek (végre valakit már személyesen is láthattam :D ) Ezerrel szorítok nektek!!! A két babó pont jó!!! Erre kell gondolni és csak pozitívan, minden rendben lesz!

Remélem, hogy sMóni, Mici, Jucus és persze Sajo nagyon jól vagytok és kellőképpen emelkedik az a fránya HCG és amikor eljuttok a tesztnapig nagyon nagyon szépen látszódik majd!!

Képzeljétek!!! Apánk nagyon-nagyon fáradt! Nagyon szomorú, hogy nem tud menni szabira, de nem hagyhatja egyedül még a "kis"dokit... Szóval neki pedig muszáj teljesíteni ezért nem megy úgy szabira ahogy szeretett volna... és itt jön a lényeg!!!: kaptam gyógyszert, hogy megjöjjön és megcsinálta a keneteket, kell két-három hiányzó papír és ha megjön KEZDÜNK!!!! Kb. aug 1-2-3-4-én valamikor!! Amikor ezt elmondta elkezdtem bőgni!!! Annyira de annyira boldog voltam, nem kell még egy ciklus végigszenvednünk, azt mondta ne várjunk haladjunk!!!
Szóval az egyik oldalon rossz, hogy szegény ennyit dolgozik , már nagyon látszik rajta, hogy fáradt, a másik oldalon pedig JUHÉÉÉÉÉÉ!!!
8)

Egy kérdés, hol csinálják meg szerintetek leghamarabb a rubeola szűrést? Szerintetek ha magánrendelőbe megyek vérvételre akkor is kell orvostól beutaló? Ez lehet, h butaság, de tényleg nem tudom.. :oops:

Huh, nagyon pörgök.. :?

Szép estét Nektek!!!!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Megint nagyon lemaradtam, de most jötem, és látom sokakért lehet izgulni! :D
DRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKK!!!!

Mi jól, csak a napok elmennek egy babával! (Úgyhogy jucus ne izgulj, nem lesz időd unatkozni! ) Reggel felkelünk 5- 6-kor és este 11-kor beájulunk az ágyba. Napközben Anna 3-4 órát alszik, a többi időben teljes figyelmet követel magának, amit mi örömmel meg is adunk neki. :)

Kriszto! Én nem vettem észre, hogy fáradt lenne, bár lehet, hogy az villanyozta fel, hogy vitük Annát és neki is mosolygott egyet-kettőt. :)
De nagyon jó, hogy te igy kezdhetsz! De te örülsz a legjobban amint látom! :)
kislibus

sziasztok

tegnap nagyon-nagyon kedves volt mindenki velem, Dévisz velem végig poénkodott. dicsért, hogy jól nyomom a húst, nincs folyadék a hasamban. nem kaptam inekciót a köv. napokra, volt már valaki igy? hogy hivják a vörös hajú hölgyet, aki a műtőben van? nagyon jót beszélgettünk. péntek, 13-án fogok tesztelni, ha minden jól megy addig. Dévisz szerint: Allah útjai kifürkészhetetlenek :lol: Kérdeztem a hyperstimu jeleit, azt mondta, ha akkora lesz a hasam, mint neki :lol: Kálmán annyit mondott, hogy egy fiú, egy lány. szép lenne. jó ez a kis lehülés, remélem minden babára váró értékeli. Tényleg tök jó volt, tegnap Krisztoval találkozni, úgy beszélgettünk, mintha már rég ismernénk egymást.szivesen találkoznék másokkal is.
momelcsi

Sziasztok!

Csak egy pillanatra tudtam jönni, mert mindjárt ebéd :P

Melcsi, örülök,h ilyen szép napod volt tegnap! Remélem a babók jó mélyre ássák magukat az ágyacskájukban ;) Szép napokat!

Krisztó, grat a kezdéshez.

Jucus, Mici, hogy vagytok?

Puszi és drukk mindenkinek!

Bari

bari6

Hali!
Melcsinek is drukkok!
Micike, Sajóék, ha óvónénisen mondtam volna,így hangoznék:
Az a legügyesebb kisembrike, aki a legerősebben kapaszkodik anyába! Ebben a játékban több győztes is lehet. A legügyesebbek nevét ki fogom írni az "Én már nagyon erősen kapaszkodom" táblára,hogy büszke lehessen rá az anyukája és az apukája. :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melcsi! Babaragacsok! :D
kislibus

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat. Én itthon csendesen, sokat fekszem, alszom, pici séta csak a lakásban. ez az idő nem engedi, hogy kimenjünk.
Remélem a többi sorstársam is nagyon jól érzi magát, néha jelentkezhetnének, és a babák nálatok már jól megtapadtak. Én is mondom Lolkának és Bolkának, hogy igyekezzenek nekem örömöt szerezni, mert már nagyon várjuk őket.
momelcsi

Sziasztok!

Tetszik ez a Moncsiga - motivációs tábla! Bekellene vezetnünk, hogy minnél több kisembrió motiválva legyen, hogy végre megtapadjanak! :lol:

Drukk,Lolkának és Bolkának! Már üzembe helyeztük a táblát, gyerekek, tessék kapaszkodni!!! :lol:

Tényleg, nagyon szurkolok!

Minden elismerésem, Dévisznek! Ezek szerint kezdhettem volna?! :shock:
emerenc

Kriszto, nagyon szurkolok, hogy kezdhess!!!
emerenc

Szia Emerenc!

Én úgy tudom, hogy csak a lombikosokkal fog foglalkozni a köv. hetekben Dévisz. H-Sz-P délelőtt lesz benn.
momelcsi

Kislibus!

Olyan kíváncsi lennék Annára! Egy képet nem kaphatunk róla? Dévai mindig vigyorog, ha valakik babával mennek hozzá, végülis az "övéi" is picit :D És Anna szépen gyarapszik, szopizik vagy tápszer?
Háát, azt elhiszem, hogy nem fáradtság minden figyelmeteket rá fordítani! :wink:

Moncsiga! Akármikor írsz, mindig itt vigyorgok, hogy Nimród mennyire édes! Szép baba nagyon!

Emerenc! Nekem is azt mondta, hogy a lombikot csinálja csak és csak H-SZ-P reggel van bent, szóval ilyenkor lehet elérni főként. Mikorra vagytok megbeszélve? Van már időpontod, vagy nem jól emlékszem? Jó lenne, ha kezdhetnél, megismerhetnék még valakit... :D

Többiek! (Jucus,Sajo,Smóni, Mici!)Kitartás már csak néhány nap a tesztig!!! Nézzétek most találtam, babaragacs : Kép
Szerintem aranyos! Melcsi neked is küldöm!

Szép estét nektek!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Annyira aranyosak Vagytok, hogy nem tudom megállni a reagálást!
Kriszto ez a babaragacs az eddigi legédesebb!
Nekünk az elmúlt napok, vörösök szempontjából kritikusak voltak, ma vagyunk a 29. ciklusnapon, ET+14. Tudjuk, hogy a hormonok miatt úgysem jöhetnek, de azért mégis volt bennünk egy bizonyos feszültség. Nem tesztelünk még, mert úgyis csak bizonytalanok lennénk, ha netán nem mutatna semmit.
Vannak pozitív jelek, de nem akarjuk hamisan beleélni magunkat, mert annál jobban fog fájni a kudarc.
Ezért nem is jelentkeztünk, mert nem nagyon tudnánk másról beszámolni, mint a bennünk növő feszültségről. Még egy hetünk van a tesztig.
Nagyon drukkolunk Micikéért, SMóniért és Momelcsiért is, valamint Ágiért, akivel Jucus együtt kapta vissza a kis bogyókat!!!

Szép álmokat Nektek, nekünk még szépek az álmaink!

Sajo
sajo

Sajoék!!! Én biztosan tesztelnék, hiszen a ET 14napon már meg kellett hogy történjen a beágyazódás!!!! Amúgy nem értem Dévai 3 hetét....Más helyen már a 12 napon nézik a vérben a HCG szintet, vagy adnak előre egy érzékeny tesztet és a 14. napon kell teszteltni........
Mik a tünetek????
Meséljetek olyan izgalmas!!!!
nyuszika85

Sziasztok,

Nyuszika,
tavaly én teszteltem a 14. napon és pozitív volt. Aztán 2 nap múlva már csak halvány , aztán teljesen halvány és végül negatív.
Szerintem teljesen reális a 3 hét. Persze előtte is lehet már pozitív teszt , ami aztán meg is marad pozitívnak.

Én ma vagyok a ciklus 29. napján , és ET + 12. napon
Pénteken volt az utolsó Ovitrelle injectio , így a teszt teljesen értelmetlen még.
Én sem írok szívesen arról , hogy mit érzek mit nem , mert minden csalóka. A hangulatom az nagyon változó. Az , hogy : "gondolkozz pozitívan " elég nehéz állandóan fenn tartani. Annyi érzés kavarog az ember lányában ilyenkor.
Tegnap lett volna az aktuális piri napja. És így van az utro miatt igazából nem tudom , hogy meg akart-e jönni vagy csak úgy éreztem. A többi jel meg szintén olyan ami bármelyik másik hónapban is lehetne + hormonokkal feltúrbozva.

Kriszto,
örülök , hogy kezdhetsz ! Hajráááá!
miciona

Sziasztok!

Én egy konkrét pozitív jelet tudnék említeni. Jucus felső ajkán kijött egy herpesz. Idáig mindig, ha terhes volt, megjelent a felső ajkán egy óriási herpesz. Ezt most megállítottuk tapasszal. Ez egy olyan jel, amit őszintén megvallva, vártam. Itt van. Mégsem lehetünk biztosak semmiben.
Amint írod Nyuszika, ez rettentő izgalmas. Mint írtam is, sokszor végig izgultam már ezt az időszakot azokkal a csajokkal, akiknek már babója van. Én egy krimihez hasonlítanám, csak ott, ha előre lapozol, elolvashatod a végét, itt azonban ki kell várni türelmesen az utolsó betűt is, akkor tudod meg nevetsz-e, vagy sírsz a végén. Elég idegörlő!

Sajo
sajo

Sajó,
ezt a jelet soha nem találtam volna ki , ha találós kérdésben tetted volna fel :)
Érdekes! Kellemetlen lehet , de ha már előzőleg is együtt járt a terhességgel akkor tényleg jót jelenthet :)))
miciona

Sziasztok!

Jaj, egyre izgibb, de már csak egy hetet kell várni.
Sajó teljesen igazad van. Nekünk is legalább annyira izgulós ez az időszak, mint nektek, csak másképp. Mi akiknek még nem sikerült belőletek tudunk erőt meríteni, különösen a "rosszabb" napokon.

Emerenc, Kriszto sikerült a rubeolát megcsináltatni? Nekem 2 hete mondtak + lehet még csúszás, mert összegyűjtik és egyszerre küldik el vizsgálatra.
Szerintetek,ha neg. akkor egyből adassam be a védőoltást vagy nyugodtan várjam meg míg megyünk Déviszhez és majd Ő mondja,h hogyan tovább. Nyuszika említette a 3 hónapot. Szerintetek, ha negatív és megkapjuk a szurit várni kell??? vagy kezdhetünk? :roll: Ez teljesen új, mert az előzőt e nélkül kezdtük....

Móni, hogytok? Fannika? Még mindig nincs netetek?

Pusztik,
Bari

bari6

Bari, sajnos várni kell. Ha utána olvasol, nagyon veszés a magzatra a rubeola, és ugye a szurival élő, csak gyengített vírust kapsz. Én nem akarok vészmadárkodni és kívánom, hogy ne legyen igazam, de ha nem vagy védett és szuri lesz, várni kell.
És azon az 1-2 heten már nem múlik, várd meg Déviszt..

Sajo, ez a herpesz?!?! Én meg vártam a szúr itt, szúr ott, hányinger, hányás tünetet, de hepreszt?!?!?! :shock:
De ha ez a Ti jeletek, akkor jajjj, méginkább izgulok!!!! Remélem, amikor majd én várok türelemmel, vagy anélkül, akkor értem is szurkoltok :)
Bár tudom, ez nem kérdés, mind egyért küzdünk :!:
nyuszika85

Sziasztok!

Pár napja már van netünk, viszont cserébe időm nem volt írni.

bari és Micike:
Köszönöm a kérdést Fanni felől. Sajnos a pöttyök még mindig vannak (NEM bárányhimlő), az egész testét borítják. Viszketnek neki, emiatt nagyon nyűgös. A nagy melegben volt a legrosszabb, mert akkor az izzadás állandóan irritálta a pöttyöket és csípte az egész testét. Állandóan zuhanyoztam őt. Viszont az sem volt jó, mert minél kevesebb víz érhetné. Szóval baromi nehéz, úgy sajnálom őt.
Éjszakákat nem aludtunk.
Most egy kicsit jobb, mert nincs meleg, ki lehet hagyni az esti fürdést, nyugodtabb az éjszaka is.

momelcsi:
jaj, nagyon szorítok Lolkának és Bolkának!!! Jót derültem, amikor elolvastam a hozzászólásodat! :lol:

kriszto:
jaj, de édes ragacs!!!
köszönöm szépen, remélem jó helyen "ragaszt". :wink:
De jó lenne, ha tudnál kezdeni! Szorítok érted, hogy hamar indulhass!!!

emerenc:
Mindig olvasom, hogy mi van veled, de most kicsit összezavarodtam.
A múltkor (amikor együtt voltunk UH-n), akkor egy papír hiánya miatt álltatok le. De az már elkészült, nem?
Akkor most miért nem indulsz? Vagy én már összekeverek mindent?!

Jucus/sajó:
Éljen a herpesz!!! Mármint ebben az esetben éljen!!!!
Nektek még 7-et kell aludnotok, jaj de izgi. Borzasztó lassan mennek a napok, ugye???
Mivel ütitek el az időt? Sáráztok? :wink:

Micikém:
Ha ráérsz vmikor, akkor csörögj rám, jó? Most alszik Fanni, de d.u. hívj majd!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára s.mónika 2010.07.26 11:57-kor.

Kép
s.mónika

nyuszika85:
szerintem érdemes kivárni azt a napot, amit Apánk jelölt ki tesztelésre!
Nálam bevált. Fanninál nem bírtam kivárni a december 18-at (akkor kellett anno tesztelni) és legalább 5 negatív tesztet csináltam és borultam ki mindannyiszor.
Aztán december 18-án reggel 2 csíkos lett a teszt.
Szóval már megint neki volt igaza. :D

Kép
s.mónika

Ja, azért magunkról is mondok pár szót. :lol:
Szóval fogalmam sincs, hogy mi van. Igyekszem nem keresni jeleket, de elég nehéz. 2,5 éve csináltam ugyanezt végig és már SEMMIRE nem emlékszem, hogy anno mit és hogyan éreztem. Talán jobb is.

Most annyiból nehezebb, hogy egyáltalán nem vagyok kipihent. Az elmúlt 2 hét nagyon nehéz volt Fannival. Már az 5 napos "recept-kiváltás" :wink: is nehezen jött össze. Sokat sírt éjszakánként, esténként nem aludt el. Szóval alig tudtuk összehozni, hogy a testvérke is készüljön. Nem aludtam 2 hétig, fáradt vagyok. Állandóan ölbe/karba kéri fel magát Fanni, mert nem jó a közérzete a kiütések amiatt. Ráadásul jönnek a hátsó fogai is, hogy még nehezebb legyen. Állandóan emelgetem a 13 kilóját. Apa rengeteget dolgozik, mert a többiek szabija miatt este fél9-kor ér haza. Magyarul egész nap egyedül vagyok, egyáltalán nem tudok pihenni.
Remélem ennek ellenére sikerülni fog!!!!

Természetesen nem panaszkodni akartam, hiszen mindent megér, hogy ő itt van nekünk, csak azért írtam le, hogy most talán kicsit nehezebben mennek a dolgok, mint 2,5 éve, amikor pihenve, olvasgatva, sétálgatva és lábat felpolcolva vártam a tesztelés napját.
:roll:

Kép
s.mónika

Sajó!
Ez a herpesz! :D:D:D Remélem az jelenti amit szeretnétek!
De képzeld nekem is kijött az alsó ajkamon egy bazi nagy herpesz vasárnap reggelre! :D :roll: :lol: Továbbra is nagyon-nagyon szorítok Nektek! Már csak 7 nap! Itt van pikk-pakk! :D

Micikém!
Remélem nyugodt vagy és pihensz 100-rel! Ne keress jeleket! Nekem sem voltak! :D Csak legyél nyugodt és pihenj sokat! Azok a babócák már nagyon-nagyon kapaszkodnak, mert veletek akarnak maradni! Természetesen Neked is mennek a drukkjaim! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Elkezdtem. Reggel telcsiztem, Dévisznek és kezdhetek. Rossz hír, hogy a múlt hónaphoz képest (6db volt) most csak 2db tűszőm van.
Futok mint a nyúl.

móni, drukkolok nagyon, hogy a nehezen kiváltott recept sikeress legyen! Nekem is volt Ovum, emlékszem rá, hogy gyerek nélkül sem volt könnyű kiváltani! Reggel mentem Déviszhez, aztán telcsi a férjecskének haza fél órán belül kiváltani a receptet, mert megértek a tűszők....érdekes volt. Ebből a szempontból az inszem egyszerűbben kiváltható. :wink:

Nagyon drukkolok Nektek Micim, Jucus,++++++++++++++++++
momelcsi (hajrá Lolka, Bolka! )

Kriszto nagyon úgy néz ki, hogy fogunk talizni! :D
emerenc

Móni, szegény Fanni, remélem az e heti "jó idő" majd segít a pöttyökön ;) Neked is nagy drukk a jövő heti teszthez :lol: bízzunk benne,h a recept bevállt :lol:

Emerenc, huh ez gyors volt :lol: ezek szerint Apánk indít lombikot, nagyszerű hír. A rubeoláról nem mondott semmit?
Ma hányadik napon vagy? Jó futást és remélem szerdán több tüszőcskéd lesz! Küldöm a tüszősokszorosító drukkjaimat, nekem már bejött :shock: így ha nem haragszol kevesebbet küldök ;)

Annyira várom már én is a kezdést....de még azt sem tudom,h piri mikorra várható...... :?
Nem emlékeztek,h ki kezd még aug-ban?

bari6

Sziasztok!

SMóni!
Szerintem Fanni érezheti a bennetek lévő feszültséget a babagyártás miatt. Sokat gondoltam rá, a kis gödröcskéi feledhetetlenek! Lehet, hogy most egy kicsit együtt kéne aludnotok délutánonként, hogy megnyugodjon, Te pedig kipihend magad. Vigyázz ne menj tönkre! Egy kis érzelmi biztonság szerintem sokat segítene Fannin, nyugodtabb lenne és a kiütésekkel is könnyebben megbírkózna. A kiütésekre remélem használtok valamilyen hintőport, ami szárítja!

Mi sajnos nem tudunk most Sárázni, mert tegnap elutazott élete első nyári táborába. Jövő vasárnap jön csak vissza. Sokat aggódom miatta, remélem jól érzi magát!

Jobbulást Fanninak!
Óriási babaragacsok Nektek, Micikének, Momelcsinek!
Drukkok a hamarosan kezdőknek!

Nekünk már csak 6

Sajo
sajo

Sziasztok!

Voltam reggel vérvételen, többek között rubeola, azt mondták kb egy hét, de lehet, hogy hamarabb lesz eredmény. 3000ft-ot fizettem érte, ha tényleg meglesz egy hét múlva akkor csak ajánlani tudom a helyet mindenkinek.

Bari te mikorra várod a rubeola eredményt? Utána rögtön, vagyis ha közben lesz piri rögtön kezdhetsz is? De jó lenne!

Emerenc! Mikortól mennek a szurik?

Legyen szép napotok!!

kriszto

kriszto82

Hétfőn voltam 5.napon, rögtön szúrtam.
Bari, gondoltam Rád, hogy "adhatnál" át pár tűszőt, kiegyenlítödne az arány! :D

Sajo, már csak 5 nap. Ez a legnehezebb része a dolognak, szerintem ez a bizonytalanság! Drukk!Nahát, már 5évesen is lehet táborozni? :shock: Szét izgulnám magam! Igaz, úgy veszem észre, hogy nagyon önállóak ezek a mai gyerekek! :wink:

Mici,Móni, momelcsi, nektek is kítartás!

Természetesen a várakozóknak is KITARTÁS!

Szép napot mindenkinek!
emerenc

Jó reggelt !

Emerenc,
jó az a kettő !! Én is mindig el voltam keseredve , de a végén nekem is kettő embrike lett meg a nagyobb tüszőkkel indulok közül is sokaknak. Nekünk a kettőbe koncentrálódik az összes anyag :)))
Nagyon szorítok !!!

Kriszto,
hogy számoltad kb. mikor kezdesz ?

Bari, és Te?

Sajó, Jucus
++++++++++++++++++

Mónikám,
holnapra nagy drukk és kitartás a várakozáshoz. Bár szerintem Te gyors futó vagy és első leszel :)))

Ercsikata,
igazából már dolgozom, de nem erőltetem magam! Remélem ,hogy célba értek a Te energiáid és már tényleg meg is kapaszkodtak !

A rubeoláról nekem sajnos van egy nagyon szomorú történetem.
Egy volt csoport társam felesége tanítónő és csak ésőn derült ki az egyik gyerekről, hogy rubeolás. Ő akkor már 3. hónapos terhes volt. A baba szívsövény nélkül született egy hetet élt :((
Aztán lett később szerencsére 2 teljesen egészséges kislányuk.
A rubeola főleg az első 3 hónapban nagyon veszélyes és szív elégtelenséget okozhat. Nem akartalak megijeszteni Titeket csak , ha már ennyi szó volt erről a nyavalyás oltásról , akkor gondoltam leírom, mert én ezt akkor nagyon megjegyeztem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miciona 2010.07.27 08:58-kor.
miciona

Sziasztok!

Nagyon sokat gondolok a babásodókra! Mindannyiótoknak mennek a drukkjaim továbbra is! :)

Emerenc! Hajrá, hajrá!!! :)

Móni! Lehet nektek ponnt ez fogja meghozni a sikert, hogy annyira el vagy foglalva a leányzóval! Persze azt abszolúte megértem, hogy jobb volt pihengetni. Fanninak mielőbbi jobbulást, Anna is tele volt melegkiütésekkel, de már teljesen elmúlt a meleggel együtt! Cserébe most eszméletlen ronda a BCG-je. Ami persze nem baj egyáltalán.

Kriszto! Ha a 82 a neved mellett a születési éved, akkor lehet, hogy oltva lettél rubeola ellen= védett vagy! Én 84-es vagyok, akkor már oltottak suliban rubeola ellen lányokat. És unokatesóm meg 82-es, ő is kapott a suliban!
Annáról képet ide nem tehetek, a frjem megtiltotta, csak e-mailbe küldhetek. Nem akarj, hogy mindenki lássa és ez egy nyitott fórum. Ha zárt lenne, akkor talán engedné, de igy nem. Sajo irt e-mail cimet és küldtem s neki. Ugye Sajó?
Anna szopik is, meg kiegészitésnek kap tápszert. Ez sajnos megmaradt abból az időszakból, amikor csak tápszert adhattam. Próbáltam volna leépiteni, csak akkor meg mindenki neki áll károgni, hogy éheztetem a gyereket. Mert ugye kellene néhány nap ahhoz, hogy a mellem annyi anyatejet termeljen plusszba, amennyi kell. Menne a dolog, ha nem lennének mindig károgók. Amitől még ki vagyok bukva, hogy Anna nem is igényli minden nap a tápszert, de akkor jönnek megint a varjak és közlik, hogy de igenis adjak neki, mert biztos nem elég tápláló a tejem. Holott köztudomású, hogy nagyon kell éheznie egy szoptató anyának ahhoz, hogy ne legyen tápláló a teje...És én nem éhezem... És az a baj, hogy a férjem nekik hisz, nem nekem. Továbbá a baba ha sir, természetesen csakis éhes lehet-ez megfigyeléseim szerint teljesen általános felfogás, még a több gyereket felnevelt nők közt is. Anyukám, nagymamám, anyósom is mindig ezzel jönnek. Eszükbe sem jut, hogy a gyerek sirhat azért mert ki kell cserélni a pelust, mert fáj a pocakja, mert szeretetre-babusgatásra foglalkozásra vágyik. Ez utóbbira rendszerint megkapom, hogy elkényeztetem ha sokat van ölben-mert ugye én igenis ölbe veszem és éneklek neki és ritmusra paskolom a popsiját és közben sétálunk. És ezt ő nagyon szereti. De azt nem értik meg, hogy egy gyereknek törődésre is szüksége van, nemcsak arra, hogy fizikailag ellássák.
Huh, na jó elég volt belőlem, bocsika mindenkitől! Ez off topik volt...
kislibus

Kislibus!

Aranyos ahogy kifakadtál! :oops: Amúgy igazad van ám, ezek a károgó varjak már csak ilyenek és mennyien vannak, és mindenbe beleszólnak.... szörnyűűű
De ha szeretnéd kényeztesd Annát, én is azt tenném! Ha a varjak elmennek úgyis mindent úgy csinálsz ahogy te szeretnéd, max szépen meghallgatod őket, illetve nagyokat bólogatsz és ennyi! :lol: :lol:
Igen, 82-es vagyok, de voltam is rózsahimlős, tehát nagyon remélem, hogy csak formaság a vérvétel dolog.

Mici!
Holnap megy az utolsó duphaston, tehát ha minden jól megy utána néhány nap és megjön és akkor kezdünk.

Képzeljétek:tegnap a házidokinál jártam beutaló ügyben és kifejtette nem kell egyetlen pillanatot sem otthon maradnom a transzfer után, mert nincs értelme.... De ha nagyon akarom... Basszus.... (bocsi) össze kellene ereszteni Dévaival, azt hiszem rögtön csendben maradna, ja és mondtam neki, hogy egész nap vegyszerek között dolgozom, tehát értékelném ha kiírna, ha odáig jut a dolog....

kriszto

kriszto82

Sziasztok

ne hagyd magad Krisztó, igenis kell pihenni otthon. Honnan tudhatná egy háziorvos, aki szinte csak influenzás betegeket kezel? a többieket csak továbbirányítja szakorvoshoz. Az én háziorvosom legalább drukkol, mindig érdeklődik, hogy állunk és támogat bármiben pl: vérvétel, betegállomány stb.
Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de már napok óta szurkálnak a petefészkeim vagy a méhem, össze-vissza. Ez nagy gond? kicsit pánikolok a hiperstimutól. Bár mást nem is eszem szinte, csak húst, a fogaim már tökre kivannak a marhától. Naponta párszor sétálok kb. 15-20 perceket, amúgy inkább csak pihenek. sokat alszom, tv-zek, netezek. vélemény? kb. péntekig terveztem így, aztán kicsit több aktivitás, de itthon maradok még két hetet.
momelcsi

Melcsi!!!!!!!!!!!!!!! Laptető!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?