Sziasztok!
Nagyon sokat gondolok a babásodókra! Mindannyiótoknak mennek a drukkjaim továbbra is!
Emerenc! Hajrá, hajrá!!!
Móni! Lehet nektek ponnt ez fogja meghozni a sikert, hogy annyira el vagy foglalva a leányzóval! Persze azt abszolúte megértem, hogy jobb volt pihengetni. Fanninak mielőbbi jobbulást, Anna is tele volt melegkiütésekkel, de már teljesen elmúlt a meleggel együtt! Cserébe most eszméletlen ronda a BCG-je. Ami persze nem baj egyáltalán.
Kriszto! Ha a 82 a neved mellett a születési éved, akkor lehet, hogy oltva lettél rubeola ellen= védett vagy! Én 84-es vagyok, akkor már oltottak suliban rubeola ellen lányokat. És unokatesóm meg 82-es, ő is kapott a suliban!
Annáról képet ide nem tehetek, a frjem megtiltotta, csak e-mailbe küldhetek. Nem akarj, hogy mindenki lássa és ez egy nyitott fórum. Ha zárt lenne, akkor talán engedné, de igy nem. Sajo irt e-mail cimet és küldtem s neki. Ugye Sajó?
Anna szopik is, meg kiegészitésnek kap tápszert. Ez sajnos megmaradt abból az időszakból, amikor csak tápszert adhattam. Próbáltam volna leépiteni, csak akkor meg mindenki neki áll károgni, hogy éheztetem a gyereket. Mert ugye kellene néhány nap ahhoz, hogy a mellem annyi anyatejet termeljen plusszba, amennyi kell. Menne a dolog, ha nem lennének mindig károgók. Amitől még ki vagyok bukva, hogy Anna nem is igényli minden nap a tápszert, de akkor jönnek megint a varjak és közlik, hogy de igenis adjak neki, mert biztos nem elég tápláló a tejem. Holott köztudomású, hogy nagyon kell éheznie egy szoptató anyának ahhoz, hogy ne legyen tápláló a teje...És én nem éhezem... És az a baj, hogy a férjem nekik hisz, nem nekem. Továbbá a baba ha sir, természetesen csakis éhes lehet-ez megfigyeléseim szerint teljesen általános felfogás, még a több gyereket felnevelt nők közt is. Anyukám, nagymamám, anyósom is mindig ezzel jönnek. Eszükbe sem jut, hogy a gyerek sirhat azért mert ki kell cserélni a pelust, mert fáj a pocakja, mert szeretetre-babusgatásra foglalkozásra vágyik. Ez utóbbira rendszerint megkapom, hogy elkényeztetem ha sokat van ölben-mert ugye én igenis ölbe veszem és éneklek neki és ritmusra paskolom a popsiját és közben sétálunk. És ezt ő nagyon szereti. De azt nem értik meg, hogy egy gyereknek törődésre is szüksége van, nemcsak arra, hogy fizikailag ellássák.
Huh, na jó elég volt belőlem, bocsika mindenkitől! Ez off topik volt...