A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Vanilla én két napja falok és nem jöttem rá még hogy miért, de örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül:-)

Köszi, hogy biztatsz, olyan jól esik!

Mindenkinek köszönöm:-)) Most már megnyugodtam:-)) Az ember néha olyan zizi tud lenni:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Bévi azt hiszem itt egy hét túlhordás után fektetnek be valamint körülményfüggő. Nekem ha nem indul be akkor műtét.

Brik izgalmas a dolog :D

Elolvastam ugyan amit írtatok, de szita az agyam ma rendesen. Mentségemre szóljon, hogy a 2 pasi bitorolja a gépet. Apának ma van a születésnapja ráadásul.

Szilvi akartam neked reagálni: ENIKŐ. Nekem kedvencem volt 5 évvel ezelőtt csak apa leszavazta. :D
Ma pont az Enikő volt az asszisztens a doki mellett. Nagyon aranyos, kedves nő :D

Holnap korán reggel kell mennem ctg-re, lehet fel sem bírok kelni úgy hozzászoktam pár nap alatt a lustálkodáshoz :)

Clárika: szerelő :twisted:

királylány

Hű, megnyugodtam, hogy nem giganagy a gyerek :)
Csak 36 hetesnek mérte, pedig múltkor egy pár nappal még nagyobb is volt a koránál....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

hát kb én is 2 napja eszek annyit mint állat :)

párom meg is jegyezte hogy édesem nem leszel rosszul ? nem sajnálom de ebből rosszul lét lesz :?

hátnem tudom utána olvasgattam és érdekes amit találtam :

39. hét

Mostanra már tisztában vagy a szülés rejtelmeivel, beszéljünk a testedről. Elég nagy falat a test változásainak vizsgálata a terhesség alatt. A baba lesüllyed a medencébe, a szülőcsatornába, az első babásoknak ez a vajúdás elejét, a többedszer szülőknek ez már a folyamatát jelenti. A méhnyak megpuhul, kitágul. A közhiedelemmel ellentétben a méhnyak megrövidülése, ill. enyhe megnyílása még nem a szülés kezdetének az egyértelmű jele.

A szülés megindulásának vannak bizonyos jelei, melyek nem minden esetben egyértelműek, de álljon itt néhány:

* hüvelyi vérzés
* a nyákdugó kilökődése (tojásfehérje-szerű anyag)
* ösztönös fészkelődés, nyugtalanság, ún. "fészekrakó ösztön"
* hasmenés
* fogyás
* növekvő étvágy

Kitartás, már a célvonalban vagyunk!
Vendég

Épp most számoltam én is. Kb azonos a becslés a dokiéval.
Viszont most nézem a BDP a múltkor 92.1mm volt most meg 91.7mm. :D Múltkor izgett-mozgott a lelkem....

királylány

Szerelő:
Hát ja, néha úgy érzem, mi a fenének fizetek, ahogy elnézem a végén még én fogom összerakni a kocsit....
milyen világot élünk..... :shock: :shock: :shock:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Szilvi most már értem, ezt nem értettem, hogy ez hogyan működik:-)) De buta vagyok, köszi, hogy leírtad:-)) Hát a kézzel tágítás azt ismerem az nagyon rossz volt anno egyszer:-(

Évi de picike bébim lesz :-))) Még jó hogy Álmos is kicsi volt:-) Így van egy csomó 50-es rucim:-))

Bévi, Vanilla írtam privit. Mindkettőtöknek írok sms-t, ahogy beindulnak a fejlemények:-)) Köszönöm, hogy megírjátok a lányoknak:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Dia bizony izgalmas, már olyan kiváncsi vagyok, hogy nálatok mi lesz, drukkolok mindenkinek:-))

Clárika ez a szerelő jó sokáig húzza:-((

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik az nem szentirás amit ez számol,ANNYIRA FÜGG ATTÓL PILLANATNYILAG MIT HOGY MÉRTEK...caps lock bocsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Megyek a dokihoz negyed 8ra,kiváncsi vagyok mit mond.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi lhete majd jön az sms: Tomika megszületett :D De jó lenne....

Brik majd lesz valami....

Clárika lehet jobban jártál volna ha te raktad volna össze az autót....

királylány

Évi lehet, hogy megelőzöl:-))
Évi szorítok, majd írj mit mondott:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

sziasztok!

Dia nagyon boldogot az uradnak!!! :lol:

lányok én is azt olvastam, hogy a növekvő étvágy a szülés közeledtének a jele!!! :lol:

Clárika autó :evil: :evil: :evil:
csütörtökön tudunk előbb talizni, ha lesz tali? mondjuk fél 4-kor? mert 18.30-ra át kell mennem a Pankához..

Évi én csütörtökön reggel 8-ra megyek NST-re :lol: addig elvileg nincs utam a klinikára :lol:

Kép
gtunde75

Végre sikerült utolérni magam olvasásban.

Évilány:ismerősöd dokija hálapénz ügyben egyszerűen felháborító!!

Magándoki: nekem volt vidékebn egy orvososm sok-sok évvel ezelőtt, amikor még az 1. férjemmel akartunk babát és nem siekrült. Kezelt, kezelt, nem hozott eredményt és végül már a MAGÁNRENDELÉSÉN nem fogadott el tőlem pénzt! Azt mondta, akkor adjak, ha majd tud segíteni. Egy idő után szólt, hogy van egy új főnöke, aki meddőségi szakember és ő elküldene hozzá, mert őneki már nincs több ötlete. A mai napig nagyon tisztelem ezért, mert ezt el merte mondani és az én érdekemet a sajátja elé helyezte. Nagyon tisztelem őt! Egyébk. Nagyon jó orvos. (Vanilla DR. L.L.ról írtam most.)

Szilvás. Enikő Kincső együtt? Mondjuk én 1 névpárti vagyok, de most nagy divat 2 utónevet adni.

Évi nyákdugó))Szupi. Nekem ctg-n mindig csak szívhangot néznek, fájást nem. Sem a klinikán, sem magánban.

Évi: Sajnos én úgy tudom, a tartozás is az örökösöket teheli.

Vanilla, nem bírsz magaddal!!Ennyit dolgozni!!!!

Limo, éjjel én 1,5-2 óránként járok pisilni. Nappal van, hogy 2 ó, van, hogy 30 perc…

Bévi, úgy tudom, a 41. héten mindenképp megindítják. Dokimnak pont most van egy ilyen esete. Ő nyaral, de ma felették a csajnak a méhszájérlelő zselét és ha indul a szülés, ma megy be a dokim, ha nem, akkor holnap mindenképp.

Brik+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Clárika, szerelő: no comment! Agyrém!

Én is zabálok napok óta!

babaimádó
Kép
babaimado

én is többet ettem tegnap is, ma is. sztem lejjebb ment a baba, több a hely a gyomornak... persze, lehet, hogy ez összetettebb...

Dia
. Sztem a két pasi összebeszélt. Bende rohangál a lakásban, és azt "énekli", hogy Eeeeeeeeeeeniiiiii. :-)

Zuradnak boldogságost! Enyémnek még van 4 napja... Mondtam, kér egy életre szóló ajándékot rá? :-)

szilvás76

babaimi. Nem, akkor a Kincsőről lemondok. Fura is együtt a két név. :wink:

szilvás76

Babaimi köszi:-)

Megyek pihizem egyet:-)))

Holnap még jövök:-))

Sok puszi nektek! Nagyon köszönök mindent:-))Jó éjt!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi drukk a dokihoz,de lehet már tényleg Tomika lesz belőle,hamarosan várjuk a híreket nagyon!!!!Én holnap megyek fél nyolcra izgulok ám,csak a nagy izgalomba el ne felejtsem az apasági papírt,mert végül is azért kell magánba menjek!! :lol: :lol: :lol:

Brik minden rendben lesz nagyon izgatott vagyok,és szerda után már én is szeretnék szülni betöltjük a 38 hetet,nem szeretném túl hordani,de nem kívánság műsor!!!

Dia férjednek sok-sok boldogat,lehet ma még van egy útja mondjad ne nagyon ünnepeljen,csak óvatosan :lol: :lol: :lol: :lol:
Szilvás Enikő szép név és a fiúk mellé állok bocsi :oops: nekem is jobban tetszik és mondjad a kisfiadnak kiabálja csak hangosabban :lol: :lol: :lol:

Babaimi nálunk nem tudom hogy van az indítás még nem kérdeztem rá,remélhetőleg nem fogom megismerni!!!De mivel én 20 km-ről járok be a kórházba lehet be is fektetnek!!!

Evés hát arról ne is beszéljünk én is sokat eszek nagyon és sok édességet,mint az elején!!!És képzeljétek nem tudom mitől van ha ülök akkor olyan a hasam mint egy óriás dinnye,és nem fér be a kezem a mellem alatt,de ha lefekszem a hátamra nem olyan nagy mint volt régen ez nem tudom mitől van!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Még egyben...

Brik, drukkolok!

Dia! Boldog szülinapod a férjednek! :wink:

Vanilla! Én már nem mondok semmit, mert úgysem hallgatsz ránk, hogy pihenj... :? :x

Évi! Kíváncsi vagyok, mit mond a dokid! :wink: Nálunk a burokrepesztésnek semmi de semmi hatása az égvilágon... :(

Szilvás! Enikő? Hát tényleg szövetkeznek ellened a fiúk. :D

Nem tudom, még mit akartam. Ha eszembe jut, megírom. Fáradt vagyok, rossz kedvem van, aggódok, fáj a fejem... :( Inkább lefekszem pihenni egyet. Szerintem az idő is közrejátszik ebben, meg az, hogy reggel majdnem bent fogtak a kórházban. :( :cry:

Reggel 7-kor voltunk nst-n, a dokim asszisztensnője csinálta. :) Hát, kicsit car kedvem lett utána, ami azóta is tart... Majdnem be kellett feküdnöm. :( Ugyanis a mi pici fiunk éjjel még nagyon tombolt, hiába győzködtük, hogy most aludni kéne és reggel produkálnia magát. Rajtam kívül még 2 kismama volt. A mi babánk nem akart mocorogni, végig 120-as volt a pulzusa. Mondta a nővér, ez így nem lesz jó, be fognak fektetni a kórházba... Itt nagyon megijedtem. :( Aztán úgy döntöttünk, hogy valahogy fel kell kelteni. Hát tapsolt neki, sípolt az elefánttal, nyomkodtuk közösen a pocim, szólongattuk, hogy hahó babuci, ébresztő, de semmi, egyszerűen semmi reakció!!! :( Mondtam a nővérnek, éjjel tombolt, hiába kértük, hogy inkább reggel tegye. Erre mondta neki, hogy aki éjjel legény, nappal is legyen legény. :D Azt mondta, ez a gyerek nem alszik, ez horkol. :D De még mindig semmi. Kérdezte, reggeliztem-e, mondtam igen, ráadásul kakaós palacsintát. Kiment közben, és a folyosón mondta a Tominak, hogy nem akar mocorogni a babánk. Szegény csak annyit tudott mondani meglepetten, hogy nem?! Eltelt jó félóra, mire mocorgott nagy nehezen egyet, mert közben én is szólongattam, és folyamatosan nyomkodtam a pocim, hogy reagáljon, ébredjen fel, ha csak egy kicsit is, de akkor legalább hazamehetünk. Hát, őurasága nagy nehezen felébredt legnagyobb örömömre, és rugdosott annyit, hogy haza legyünk engedve. A végén még egy utolsót kértünk tőle, de megint majdnem visszaaludt, alig akart reagálni. Így újra 1 órát voltam nst-n... Vérnyomásom szokásosan 99/70. Legközelebb csütörtökön 9-re kell mennünk, bár remélem, hogy addigra vagy sokat mocorog, vagy hallgat az apukájára és 28-án tényleg megszületik. :roll: :wink: És akkor én is - mint egy anyuka ma reggel- átbattyoghatok a szülészetről lemondani az időpontom. :roll:

Mégsem olyan jó ez a hidegfront. Azt hitem, örülni fogok, hogy végre nem fulladok meg a melegtől, de inkább jönne vissza!!! Fáj a fejem, egész nap csak aludnék, nincs kedvem semmihez, sőt rosszkedvem van és aggódok, és legszívesebben sírni tudnék. :( Az idő teszi szerintem, és a tudat, hogy már csak 11 nap, és mi lesz, ha addig nem születik meg a mi picikénk és be kell feküdni. :( Legalább a napocska sütne!

Törpicsek azóta is nagyon lusti, szerintem nem szereti ezt az időt. De Dia, neked legyen igazad, hogy ez is lehet a közelgő szülés jele. :wink: Bár a dokim csak holnap lesz ügyeletes, de szerdán is jó doki lesz mondjuk. Kíváncsi vagyok, bejön-e a férjem 28-i tippe, eddig is ráhallgatott... :roll: Mindegy, csak legyen minden rendben és természetes úton szülessen meg! :roll: Nekem ez a legfontosabb most!!! És ezt kívánom mindenkinek, hogy olyan legyen a szülése, amilyennek megálmodta!

Pussz mindenkinek, majd még benézek!

Kép

Kép
barbcsi

Tündi: láttalak ma amikor kutyulis sétáltattad, csak nem akartam dudálni, mondom még a végén megijesztelek!

:)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

BArbcsi: én is néha mondom Gergőnek hogy már 11 óra aludni kéne,vagy legalább engem hagyni és reggel nem 5kor már tombolni :) -> ezek szerint ilyenek a pasik!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szilvás: szép ajándék lenne uradnak :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Barbcsi, biztos elfáradt éjjel, ne aggódj!Mikor kell menni legközelebb?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi: csütörtökön kell mennem 9-re. Hát remélem, hogy tényleg csak elfáradt! Meg is mondtuk neki, hogy éjjel aludni kell, és nappal kell tombolni! :wink: Főleg nst-n! :D Azt nézem, hogy mi 1 napra vagyunk kiírva. :wink: :roll:

Mares! Csak múlt héten már olyan ügyes volt nst-n, úgy örültem. Egyébként lehet én rontottam el este,apája szólt rám, hogy ha rugdos, ne simizzem, mert akkor csak még jobban fog mocorogni, hiszen tudja, hogy nem alszunk. :oops: De hát nem bírtam ki, és közben beszélgettem vele, hogy alukáljon. Meg elég nehéz úgy aludni, ha egy kistörpe bentről szétrúgja az albérletét... :D

Többiek?

Kép

Kép
barbcsi

Érdekes ez az ébresztgetés, nálunk van egy ilyen "sokkoló", olyan mint egy telefonkagyló fele, és ráteszik a mama hasára, szörnyű búgó hangot ad. Erre babák egy része fölébred. Régebben én sem láttam ilyet, de ezek szerint még most sem általános.

Különben elég brutálisnak tűnik, szegény gyerek.

Claire
claire

Tünde!

Nekem jó a fél 4! ;)

Clárika
Kép
clárika

[quote="kfmares"]T írta:kfmaresündi: láttalak ma amikor kutyulis sétáltattad, csak nem akartam dudálni, mondom még a végén megijesztelek!

:)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem ijedtem volna +!!! :) csütörtökön jössz?

Csajok, akkor aki még egyben lesz és kedve lesz: csütörtökön fél 4-kor a szokott helyen! :)

Clárika megyek érted :arrow: ne cipeld a pocakod!

Limo????

Kép
gtunde75

Nekem nem nő az étvágyam :? sőt,de persze egyéb körülmények is közrejátszanak...

Babaimi,szerintem a tartozás nem örökölhető ha van rá biztosítás,de majd kiderül úgyis :(

Barbcsi a lényeg hogy végül mozgott,tudom milyen ijesztő tegnap nekem se akart :( fejfájás :(

Dokinál voltunk,megnézte a mai ctg-t nagyon örült a fájásoknak amiket én meg se éreztem ma :shock: megvizsgált,most c2100,azt mondta tegnap biztos a fájások miatt tűnt nyitottabbnak a méhszáj. A BPD 90,ez tényleg egyre kisebb,nem bírtam szó nélkül hagyni de akkor mondta hogy ez annyira a környezettől függ,mert ugye faros és nehéz mérni,biztosan jól fejlődik,legfeljebb nem lesz nagy baba. Víz van,nem sok,de van.Tuti a császár a farfekvés miatt.Vérnyomás 150 fölé ne menjen,az alatt elfogadható. Napi nst-nek örült,maradjon így,ott a vizeletem is nézik holnap,egyébként pedig a következő időpontot nagyon feltételesen adta jövő hétfőre,azt mondta szerinte addigra tutira megszülök(1 héten belül)úgy legyen. Nem kell őt külön értesítsük,azt mondta a kórházból megteszik,és behívják őt ha megyünk szülni.

evilany

sziasztok hu lányok kb 1 órája már 20 percenként olyan görcseim vannak hogy csak na :? nem tudom mi ez lehet megkezdődik :?: :shock:
Vendég

most elmulott kiváncsi leszek lessz e még :shock:
Vendég

az az igazság egyedül vagyok itthon apa szolgálatba ment csak abban reménykedem hogy valaki van aki ha elindul a folyamat akkor tereli a gondolataimat addig ameddig el nem indulunk. De az is lehet ezek is csak joslók :? :shock:
Vendég

ha folytatódik, ÉS SŰRŰSÖDIK, akkor... :wink: :lol:

szilvás76

langyos zuhany/fürdő, ha elmúlasztja, akkor jósló.

szilvás76

hát nem tudom de jó kemény a pocim kiváncsi leszek hogy mi ez most :?
Vendég

Tündi: elvileg csajokkal talizok vagyis megyünk le TEnkes csárdába, de előtte megpróbálok beugrani hozzátok :)

De mindenképpen rád üzenek !

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tündi szerintem én már addigra nem leszek egyben,bár ki tudja,én nagyon gyúrok a szülinapodra látod :)

Vanilla,hány percesek,meddig tartanak?

Ja,a doki nem fogadott el pénzt,se most,se múlt héten(na akkor mondjuk csak potyogtak a könnyeim,ugye pont a haláleset után mentünk :( )

evilany

Évi meglátod! ha úgy alakul, hogy mégis jönnél, akkor szólj! a gyűjtőjárat ugrásra készen áll!!! :)

Kép
gtunde75

Nekem meg hőemelkedésem van... :shock: :( De mitől??? Még az arcom is tiszta piros, be kellett takaróznom, mert fáztam. Pedig rendesen fel vagyok öltözve, és nincs is hideg idebent.

Évi! Lehet, hogy a babáink már tudnak valamit, amit mi nem... :wink: Azért mocorognak ilyen keveset, mert pihennek a szülésre... :wink: Mondtam a Tominak, hogy azért figyelmeztethetne előtte engem is valahogy, hogy anyu pihenni kéne, mert nemsokára jövök... :roll:

Vanilla! Az igazi fájások egyre sűrűsödnek és erősödnek. Nem múlnak el sem pihenésre, sem helyzetváltoztatásra vagy meleg fürdőre. Kb. 5 percenként jönnek és 10-40 mp-ig tartanak. 1-1,5 órán át érzed őket, akkor már rendszeresnek mondható. De csajok, javítsatok ki, ha tévedek... :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Hu lányok kb olyan 20 percenként vannak érdekes görcseim és nem hosszú ideig az előbb is volt felálltam hátha elmúlik de még inkább éreztem aztán elmentem a fürdőbe és is elmúlott de azt vetem észre hogy a fájások között enyhe csipkelődés féle van de ez szerintem még nem igazán állt be és el is húzódhat órákon át is
Vendég

nem percekig vannak ezek a fájás félék remélem csak vak lárma nem akarok ma éjjel szülni mert egyedül vagyok itthon :(
Vendég

na csajok aszt hiszem elmegyek tusolni és utána megpróbálok pihizni hátha elmúlik a dolog ha esetleg mégsem és erősödne a fájás akkor szerintem jelzek majd akikkel megbeszéltem sms-ben de remélem komolyan csak vaklárma ez most :(
Vendég

Vanilla, próbálj meg lefeküdni és aludni...

barbcsi. Szerintem, hívd a dokidat vagy a korit, és kérdezd meg... Lehet, hogy semmiség, de lehet gond is... Mocorgás ugye most van?

szilvás76

Szilvás! Most mocorog a picurunk. Egy kicsit fájok is, de nem vészes, volt már ennél erősebb görcsöm is.

Kép

Kép
barbcsi

Hát a láz NEM a szülés velejárója alapesetben szerintem. Csak ezért mondtam.
Persze az is lehet, hogy bekaptál vmi bacit, és pusztán erről van szó. Az jó, ha mocorog, csak Neki sem jó, ha a hőemelkedésből láz lesz esetleg. Nem ijesztegetni akartalak, csak én felhívnám vagy a dokit, vagy az ügyeletet... Aztán majd mondanak valami okosat...

szilvás76

Azt hiszem, fürdök egyet, vacsizok, aztán megpróbálok aludni.
Dokimat nem tudom, hívjam-e, holnap ügyeletes lesz, lehet alszik már. Ha feljebb szökik a hőmérő, vagy nem csillapszik, azonnal telefonálok neki!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
barbcsi

Lázam nincs szerencsére, csak hőemelkedés. De egyébként úgy tudom, hogy lehetséges hőemelkedés szülés közben. Csak jelét nem látom, hogy közeledne a szülés. Köszönöm a tanácsot Szilvás! Na már hányingerem is kezd lenni. :(

Holnap írok. Remélem elmúlik a hőemelkedés.

Kép

Kép
barbcsi

Vagyunk! Du-tól nem volt netünk! :( Katasztrófa! :D

Tündi!......Nekem is jó a fél4! Nálunk nincs különösebb jele az albérlet felmondásnak! Azóta is volt "tejcsi"?

Évi!.....Néztem még de. az OTP honlapján a folyószámla biztosítást, halálesetre fizet természetesen: a fennálló tartozást és a kapcsolódó költségeket. Csak többféle számla van, nézd meg konkrétan a tiétekhez tartozót. (Van azért néhány feltétel, pl. mikori a számla/hitel -90 napon túli)

Brik!......Nagyon szurkolok!!!!

Barbcsi!......Láz nem játék!!!!
limo73

Limo köszi,ez eszembe se jutott.Az a baj hogy semmi papírunk nincs,szerintem apám nem is kapott ezekről szereződést,mint ahogy mi sem (sajátomat se lelem,pedig nem dobok el semmit,és tudom hogy van biztosítás mert vonogatják a díját)

evilany

Barbcsi én a helyedben azért egy telefont elejtettem volna,a dokinak mit tegyél,nekem sem mozgott Lili szombaton reggel egyszer és délig semmi,mi bementünk és azt mondtam út közben nem bánom mi lesz csak ne legyen semmi baja nagyon rémísztő volt,féltem mert akárhogy bökdöstem a hasam bármit ettem nem mozdult meg,majdnem sírtam is,azt mondtam nem bánom ha bemegyek és kiveszik vagy bent tartanak csak semmi baja ne legyen!!!Szerintem ha be fektetnek az nem baj csak jó kezekben vagy/vagytok!!!

Vanilla kiváncsian várom mi van veled,de leht csak túl hajtottad magad nekem akkor voltak ilyen panaszaim,de persze ezelőtt 4 héttel!!!

Évi nem is mondtam neked az egyik ismerősömnek elment a nyákdugó és másnap reggel felkelt és hapcizott,és elfolyt a magzatvíz :lol: :lol: :lol: örülök,hogy minden rendben veletek és várom,mikor szülsz!!Most akkor nem programozott lesz a császár megvárjátok míg megindul magától????Neked nem kel menni vérvételre meg belgyógyászatra meg alatató orvoshoz ilyesmi????

Kép
bévi

Jó reggelt!
2 in 1

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?