Sziasztok, bejelentkezem a Gábor munkahelyéről.
Levágattam a hajam
Nem nagyon, de ilyen rövid már nem volt vagy tíz éve. A nyakamig ér. Most megszárítva tetszik, de lehet, rá kell szoknom a hajszárításra...
Vagy megnő megint
Rugó is pici, 92 cm és 11,5 kg, de a lába 24-es. Na, ő nem esik orra. A testalkatához mérten nagy a talpija.
Nagyszülők, nevelés - hát, minket szerintem anya borzasztóan jól nevelt, és nagyon hálás vagyok neki ezért. Szabadjára engedett, amennyire kellett, kamaszkoromban különösen, de mindig ott volt, ha szükség volt rá. És rengeteget játszott velünk gyerekkorunkban. De sajnos most már annyira tönkre ment idegileg, hogy nem tudnám nyugodt szívvel rábízni Rugót. Akkor inkább anyósomékra, akik fizikailag-mentálisan stabilabbak - minden hibájukkal együtt.
Eddig egyetlen egyszer kellett Rugóra vigyázniuk, mert nem tudtuk megoldani, ez most tavasszal volt a sorozatos betegségek idején. MOndjuk, a kúpot már nem tudták neki jól beadni. De lehet, nem is volt baj, mert utána meg nagyon jól hatott, amikor én benyomtam neki.
És egyszer Maggie segített ki gyermekfelügyeletben
Közös esti program Gáborral az elmúlt négy évben éppen a rokonok hiánya miatt egyszer volt, két hete kocsmáztunk G. falujában
Megyek majd Rugóért a csanába.
Reggel úgy befutott, hogy hátra sem nézett rám.
Gicára már én is kíváncsi lennék, mert egyszer jól elkerültük egymást
Kakq, aztán szép ágyat válasszatok
Péterke nem semmi méretekkel bír, az biztos. Rugó teljesen eltörpült mellette, mikor ott voltunk
Na, most, hogy írogattam össze-vissza, netezgetek tovább.