A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Várom, hogy elálljon az eső. Ha vennénk nejlonzsákokat, elpakolnám a galériából Rugó kinőtt meg a saját nem használt ruháimat, felvinném a padra. Tegnap vettünk nagyon jó áron egy komód-szettet (19 ezer forint volt, és egy polc is van hozzá pluszban), azt a férfiak majd összerakják, és elkezdjük a rendrakást odafenn is.

Rugó nem hajlandó esővédőt vagy esőköpenyt használni. Kemény gyerek :roll:

Kép
vindolanda

Ez inkább már csak csepereg. Szerintem nekivágunk :arrow:

Kép
vindolanda

Móni!
15ch-s vízben oldd fel és úgy adagold
http://www.vitalitas.hu/ismerettar/bab/babmasz7.htm

Irina!
csak megsúgom,Míra 3 éves szülinapja előtt 1,5 hónappal lett szobatiszta :) ne aggódj,majd megérik rá,van még idő :)

:arrow: jöttem ,láttam,olvastam,mentem :) csók

KépKép
viranka

Hahó! Beköltöztünk, dobozok ezerrel, pakolunk, közben mennek a külső munkálatok, azt sem tudom hol áll a fejem. Lassan visszatérek az életbe. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Gica, akkor holnap talizunk! Már alig várom! :-)

Viranka, köszi! ;-) Hát nekünk már nincs 1,5 hónapunk...;-)
Mindegy, forrón tartjuk a témát Ádinak.

Mesi, hurrá!!! Most már csak türelmesen megvárjuk, amíg kipakoltok és aztán megrohamozzuk Felsőpákonyt!!! ;-)

Ja, csajok, megjavíttatuk a kocsit, több mint százezerbe fájt :shock: Na, ezekre a kiadásokra nem vagyok felkészülve...

Kép
Kép
irina

Vindo: hát ...belaktuk. a nappaliba kéne még szőnyeg, sztán a kölcsön kanapét egy olyanra scserélni amit szeretnénk, hálószobabútor = ágy, éjjeliszekrény, komód,) a konyhába asztal és székek( de ezt a lakás tulaja veszi meg ) hm....meg egy csomó apróság (szárító állvány, olajsütő, szendvicssütő, hot pan....) van ami volt és elromlott van amink eddig nem is volt.....:-) De nagyon otthon érezzülk magunkat.,
A klíma megint rossz, de most valahogy nem zavar!!!:-)

Emma és I elmentek majonézért..a tonhalkrémhez! :-)

Ja voltunk zenebölcsiben..nagyon élvezet Emma ..mintha a últhéten lettünk volna ott utoljára.......pedig lassan egy éve..:-) nagyon élvezte!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, nagyon szépséges a lányod! :-)
Szerintem már az első képeken is nagyon otthonos volt a lakásotok!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Na itt!

Emma nagyon szép, Rugó is édes a gyurmákkal :)

Móni: sajnálom a hasfájást, nálunk igaziból semmi sem vált be anno... :(

Mesi: hajrá új lakás, örülök, hogy már ott vagytok :)

Na picit rólunk:

Zsófi hétfőtől megy újra csanába, egy hónapig itthon volt, nagyon fura lesz, hogy megint nem lesz, megszoktam, hogy itt lebzsel, de már hiányzik neki, emlegeti.
Viszont egyre akaratosabb és hisztisebb, remélem, hogy ha visszatérnek a hétköznapok, akkor ő is visszatér a régi kerékvágásba :) Most épp gombapörköltet főz Apával :lol:

Fruzsi meg nagyon beindult, irtó gyors ütemben fejlődik. Már három hónapja csak pohárból iszik, már egyedül eszik kanállal és villával, egyre többször pisil és kakil a WC-be, és végre kezd szavakat mondani :) És persze mindenben utánozza Zsófit, de tényleg mindenben, nekem ez annyira hihetetlen!

Úgyhogy jövőhéten már többet leszek, felszabadul pár órám :)
Vendég

Irina: autójavítás :-(

Panndi: Emma is erv szerint megy hétfőn bölcsibe...hát nekem is furcsa lesz.......de ha nem lesz sok dolgom lehet nem viszem még egy hétig...hadd legyünk együtt..élvzi ő is nagyon. kérdeztem hogy hiányzik e neki a bölcsi? d enem, velünk most nagyon jól érzi magát.:-) ....................majd látom..spórolnánk a benzinen is így

Mesi: olyan izgi a költözés, nekünk még mindig olyan mintha itt nyaralnánk..lehet ezért sem esett rosszul h nm mentünk sehova.

Emma annyit eszik..mint mi..hihetetlen számomra.. :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Csak beköszönök, mert ma "munkanapom" van, indulok Böszörménybe, Rugót meg viszem a csanába.

A változatosság kedvéért megint esik, sőt, megállás nélkül tegnap reggel óta :roll:

Kaqk, biztos szép a lakásotok :D És csak még szebb lesz :D Az jó, ha van, amit a főbérlők fizetnek :wink:
Emma hány kilós amúgy?
Rugó fogyott a nyáron, s bár most sokat eszik, nem látszik rajta az eredmény.
Tuti kapunk valami étvágyjavítót (vagy mit tudom én mit) szeptemberben.

Panndi, akkor Zsófinak is hiányzik a csana. Rugó is el van magányosodva itthon :roll:
Szeptemberben meg azon fogom rágni magamat, hogy szegényke, heti háromszor csana :lol:
Fruzsi kis ügyes :D

Irina, kocsi :?

Emese, csak ügyesen :D

Tegnap fél 12-ig pakoltuk a galériát, vittük fel az összeszerelt bútorokat. De már kezd emberi formája lenni.

Pakolok, aztán keltem Rugót.

:arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo: igen jó hogy ők veszik..:-) és a jó még benne hogy olyat vesznek ami nekünk tetszik.:-)

Emma mostmár 11,5 kg. de amennyit eszik..de szerintme most nő is..:-)

Jaj Emma nem akar bölcsibe menni, ma is kérdeztem...:-( hm...lehet még egy hét szünetet kap.
Reggelente nem bírom felkelteni..n8-8 ig keltem..hát nem tudom meddig aludna...? délben is ugyan ez!

pont mint én ..imád aludni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Emma kis törékeny :) Fruzsi egy évesen volt 10,74 kg, ő nagy :)
Vendég

Péterke 18 kg :shock: 27 lábak :shock:

Panndi Zsófi hány kg?

Heni
KépKép
heni81

Azta micsoda méret..:-)

Emmának 21-22 es a lába! :-)
és 90cm.

kb 1,5 évesen lett 9 kiló---azóta sem hízott meg..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Zsófi 14 kg, és most kezdi a 104-es ruhákat hordani. 24-es a lába.

Fruzsi meg 86-92-es ruhákat hord, de a lába még mindig 18-as :lol:
Vendég

Csoda, hogy fel nem borul :roll:
Vendég

PAnndi ja csoda 8) Áron is 86 ost hord, 21 lába :roll: , Péterkének ilyenkor már 22es volt :roll:

Vicces milyen különbözőek vagyunk :D

TEGnap este eszembe jutott, hogy milyen jó is volna még egy kislány :roll: de nem vállalhatjuk, nekünk annyira nincs kire számitani, csak magunkra tudunk. 14 én is mennénk egy esküvői vacsorára , kb 5től 9ig lennénk távol, most először úgy gondoltam, hogy jó volna kettesben, nem szaladozni a gyerekek után, nyugodtam csak jól érezni magunkat. Tesómnak pont osztálytalálkozója lesz :? ő vigyázott volna rájuk, de anyu még csak fel se ajánlotta :shock: igaz még van pár hete :roll: de nagyon szarul esik az tuti.

Heni
KépKép
heni81

Nekünk nagy szerencsénk van a szomszédainkkal, bármikor szívesen vigyáznak a lányokra, meg a nagyszülőket is el tudjuk hívni, bár ugye ők messze laknak, szóval az nagyobb szervezést igényel.

21-es láb.. Fruzsi lába nem nő, 18-as cipőt vettünk neki anno, akkor egy picit nagy volt rá, hát még mindig van hova nőnie benne a lábának...
Vendég

Helló, csajok!

Panndi, a lányaidtól mindig odavoltam, milyen ügyesek, fantasztikusak!

Találkoztunk ma Gicával, tündéri ő is és az ikrek is. Magasak (a gyerekek, de persze Gica is ;-)), szépek, nagyon okosak és jólneveltek. Le a kalappal. :D

Heni, sajnálom :-) ismerős... (nálunk is Anyu, aki amúgy imádja Ádit, egyáltalán nem ajánlja, hogy majd vigyáz rá, húgom szerint azért, mert nagyon fél, hogy beteg lesz vagy valami baja esik -- könyörgök, 3 éves és kimondottan óvatos gyerek, akkor majd mikor megy hozzá, 14 évesen?).

Kép
Kép
irina

Heni, a sajnálom után :-(-t akartam tenni...[/i]

Kép
Kép
irina

Szóval én feltettem nemrég a kérdést anyunak, hogy vigyázna-e egy szombat reggeltől vasárnap estig Ádira a közeljövőben, és ugyan azt mondta, hogy "háát... iiigen", olyan arcot vágott, mintha valami eszelős dolgot kértem volna.

Kép
Kép
irina

Panndi: azta..hogy nem borul fel? :-) Akkor takarékos gyerek..ami acipőket illeti..:-) Nekünk sem kellett eddig sok cipőt venni...:-)

Heni, Irina: ez szomorú. Nálunk szerencsére nincs ilyen gond.:-) alig várják hogy velük legyen.:-)

Szerintem Emma készül a bölcsibe, mert olyna nehezen alszik el....mintha félne hogy akkor elmegyünk, akkor nem vagyuink vele...annyira élvezi hogy napi 24 órában vele vagyok..:-) nem vágyik a bölcsibe, el tőlem..:-( .....

Gica: az ikrekről régn láttam képet!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

holnapi ebéden agyalok. brokkoli levest ma megcsinálom, de utánna kéne vmi édes, sós, amit szintén előre meg tudok csinálni ma....mert csak leves emmánka nem elég..nekem elég lenne..:-) ötlet????

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, várni nálunk is nagyon várják Ádit, csak egyedül nem szeretnek vigyázni rá. Így viszont soha nem tudunk igazán kettesben lenni Sanyival, hacsak nem fogadunk bébiszittert (annak meg én nem vagyok híve). Más megoldás sem müxik nagyon. A barátnőim ha gyerekesek, nemigen érnek rá Ádira vigyázni (mert dolgoznak ők is + mellette gyerekeznek), vagy nincs gyerekük, dolgoznak este későig. Ez van.

Levestémában én nem vagyok mérvadó, azt tuti. :wink:

Kép
Kép
irina

KAkq neked szerencséd van a családoddal:-)

édes -sós, hát ami tényleg nagyon egyszerű túrós tészta lekvárral/ tejföllel:-) ez majdnem maga elkészül. Nálunk P lekvárral, Áron tejföllel szereti, milyen érdekes.

Irina nálunk dettó ez van, imádja, de csak 1-2 órára
:roll:

Heni
KépKép
heni81

Én imádom a gyerekeimet, lehet nagyon is, azt szeretem, ha én nevelem őket, ha állandóan tudok minden mozdulatukról, velem soha semmi baj nem éri őket, nem sirnak, mert én úgy jáccom velük, hogy ne sirjanak.

Anyu tök jól elvan velük, külön külön, de 2 óra után hulla, de szó szerint.

Anyósomék direkt nyüvittetik őket :shock: dierekt macerálják, na akkor rájuk hogy biznám nyugodt szivvel?

Tegnap volt itt apósom, minden áron puszilgatni akarta P, aki nem akarta és annyira sirt, hogy nem vett levegőt, erre ő, azt hittem nevet, á nem voltam ideges. Mire kell állandóan nyalni a nyereket, pláne neki, akinek annyi nyavajája van, szeretetet másképp is kilehet fejezni, Péterke meg kimondottam nem szereti ha puszilgatják.

Heni
KépKép
heni81

Heni: :-( ezt én is utálom a puszilgatást meg hoyg adjon puszit! Ha nem akar???? Én sem szeretek adni ha kell!!! :-(

Én is úgy érzem ahogy te ha velem van, ha én csinálom, amit én adok....:-)

mondjuk a tényleg szerencsém van a nagyikkal mert szívesen vannak vele egyedül, meg mindent megkérdeznek hogy lehet e , próbálják úgy csinálni ahogy én szeretem/ szoktam...persze nem mindig sikerül, de ezek csak apróságok...amit utálok az a telefon, na ha azt felveszik megszünik nekik a világ.. agyerek hogy akkor hol van és mit csinál?????? áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, megértelek... akkor nagyon hasonlítanak ebben az anyukáink... anyám szó szerint rajong a fiamért, de ugyanúgy csak pár órára, akkor is legyek a közelben és ha bármi macera van (pl. félrenyel a gyerek egy kicsit), akkor szívbajt kap, kiabál és azonnal segítsek. Állítólag velünk is ezt csináltam, nem tudom, hogy nőttünk fel...
A másik oldallal nem tudok mit kezdeni, bár szerintem apósom kimondottan jól ért a gyerekek nyelvén, úgyhogy annál fájóbb, de amíg évente 4-szer látják Ádit, addig nem tudom náluk hagyni. Meg anyósom nem veszi tudomásul, hogy a betegsége(i) miatt nem emelgethet, tarthat stb., de ő azért felveszi, megfogja így-úgy a gyereket, aztán vagy elesnek vagy nem, na nekem ez nem kell idegességnek.
Csak azt nem érti meg anyu, hogy nekem segítene vele, hogy legyen némi magánéletünk órákra a férjemmel. Bocsánat, hogy ezt mondom, de egy kicsit azt is érzem benne, hogy nekik sem segített senki (szülők messze vidéken), hát neki sem "jut eszébe".

Kép
Kép
irina

KAqk csúcs ez a telefon dolog :shock:
egyébként én annó azért csodálkoztam , hogy elköltöztök anyukádéktól, mert úgy láttam szuperul jöttök ki és segitenek is neked. De értem én, hogy külön a jó!

Heni
KépKép
heni81

Kaqk, ez a telefonmánia valami generációs dolog lehet a szüleinknél, mert az anyáméknál is irtó fontos. A telefont mindig felveszik, nem csönghet hiába, ha én nem vettem fel a mobilomat, jó kis megjegyzéseket kapok (én úgy gondolom, felveszem, ha tudom/van kedvem hozzá, az én telefonom, én döntöm el). Nyilván az is benne van, hogy "jaj, mi van, ha valakivel baj van és azért telefonál", de azért ugye az élet összes telefonja nem erről szól.

Kép
Kép
irina

Na ha már itt tartunk, nemcsak a telefonnal csinálják ezt a szülők, hanem a tévével is. A tévé szinte mindig igazat mond (sőt a bulvárhírek is mind igazak), a tévé kiváló háttérnek, a tévét nézni kell, akármi is megy benne.
Hát... :roll:

Kép
Kép
irina

Irina mi nagyon egy cipőben járunk:-( én sem tudom, hogy nőttünk fel, vagyis pontosan tudom, mi állandóan mamánál voltunk, gyakorlatilag ő nevelt fel. Anyu csak akkor ugrik be az emlékeimbe, amikor más iskolás vagyok :shock: hogy előtte hol volt :shock:

Nem tudom mit csinál a 30 gyerekkel az iskolában :shock:

:roll:

Ja és azért nem nagyon akarom kérni, mert utána meg az lesz, hogy mennyit segitett, közben meg 1 x vigyázott a gyerekekre.

A hétvégén is ahogy ott volt P, tesómmal volt egész nap. No de ő a tesóm, most jól jött neki a gyerektársaság, de a nagyszülőnek kellene foglalkoznia az unokával.

Heni
KépKép
heni81

Heni :-(
Én amúgy annyiból megértem a mai nagymamákat, hogy sok még dolgozik, tehát nyilván fáradtak is egy óvodás korú gyerek tempójához (hát még többéhez). De itt nem is arról van szó, hogy hosszú napokra-hetekre vinné oda bárki az unokát (ilyet is tudok amúgy).
Azért utálom a dolgot, mert én világéletemben nagyon keretek közé voltam szorítva (időben, térben, szabadságban), és most, amikor a saját életemet élhetem végre (saját otthonban), akkor meg semmi mód néha csak úgy lenni pár órát a világba. Azért évente párszor ez szerintem elvárható igény gyerekes szülőktől is. Most komolyan fizetnem kéne egy vadidegennek azért, hogy ne a gyerek 15 éves korában menjünk el először kettesben két napra valahová a férjemmel, amikor itt az egész család? Röhej.

Kép
Kép
irina

Heni: igen jó volt hogy ott laktunk, de akkor se nagyon mentünk el..mi hülyék :-) eleget ketteseben...

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina egyet értek.

Kaqk valószinű nem akartál terhet adni anyukád nyakára, mert én mindig igy gondolkodtam, hogy neki ez biztos teher nem hagyom ott, aztán most meg itt tartunk...:-(

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Irina nem kéne fizetni.
De vannak hasonló korú gyermekkel rendelkező barátaid :wink: Oda-vissza alapon meg lehet oldani egy-egy napot vagy hétvégét 8)
Gyerekek is jól érzik magukat, nameg a szülők is :D
Enyém anyósom amúgy folyton elvinné Grétát. Most szüléskor is el akarta vinni 2 hétre............
Elég nehezen fogta fel a NEM-et :?

Cicusom 14,5 kiló és 25-26-os lába van. Szőke hercegem meg 4,65 kiló és fogalmam sincs mekkora a lábmérete :D

Kaqk szerettem volna fotózni a kedvedért a sütit, de mire a géphez jutottam megették :shock:
adtak linzerre rendelést, na az mára már nem fér bele :)
most épp vasalás közben pihenek :)
Amúgy ha nálatok is meglesz tesóbaba akkor látni fogod, hogy az elsőszülött kérésére lesz időd dolgokra.
Igaz esténként hamarabb alszok mint Gréti :oops:
De Ő meg hozzámbújik és nem zavarja :D

na el vasalni, még alszik mindkettő

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát akkor mi tehetünk róla, csajok? :roll: Jobban kéne nyomulni?
(Nekem csak az fáj, hogy amikor nemrég moziban voltunk - ez egy évben max. 2-szer fordul elő -, úgy éreztem magam, mint tiniként, hogy "de időre otthon kell lenni", és szabályosan úgy éreztem, engedélyt kérek az anyámtól, hogy még maradhassunk egy kicsit, és vigyázzon a gyerekre. Hát nekem ez a fíling, amiben teljes otthonélésem - 34 év! - alatt részem volt, már nem hiányzik, inkább nem megyünk kettesben moziba. :-()
Na jó, kipuffogtam magam.

Kép
Kép
irina

Móni, drága vagy. Igazából az a bajom, hogy én nem szeretek kérni se szívességet, se semmit, nagyon nem. Főleg ahol több gyerek is van, úgy gondolnám, hogy teher az enyémre is vigyázni (évente egyszer még elmegy, de többször...). De majd kitalálok vmit az elveim és az igényeim összehangolására. :wink:

Hogy van Pöti pocakja?

Kép
Kép
irina

puff puff..:-( értem én...hát ez ilyne mikor mi is elmentünk moziba, beszélgetni stb..mindig figyletem az órát hogy nekóhoyg sok legyen...:-)

Móni: biztos igazad van..meg már elég nagyok és segítenek is..:-) megérdemlik.

csak mielőtt várjuk tesót szeretnénk mi is kettesben lenni néha...de hát Emma nem akar nagyiknál aludni..:-( majd próbáljuk még....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, bejelentkezem a Gábor munkahelyéről.

Levágattam a hajam :roll: :roll:
Nem nagyon, de ilyen rövid már nem volt vagy tíz éve. A nyakamig ér. Most megszárítva tetszik, de lehet, rá kell szoknom a hajszárításra...
Vagy megnő megint :wink:

Rugó is pici, 92 cm és 11,5 kg, de a lába 24-es. Na, ő nem esik orra. A testalkatához mérten nagy a talpija.

Nagyszülők, nevelés - hát, minket szerintem anya borzasztóan jól nevelt, és nagyon hálás vagyok neki ezért. Szabadjára engedett, amennyire kellett, kamaszkoromban különösen, de mindig ott volt, ha szükség volt rá. És rengeteget játszott velünk gyerekkorunkban. De sajnos most már annyira tönkre ment idegileg, hogy nem tudnám nyugodt szívvel rábízni Rugót. Akkor inkább anyósomékra, akik fizikailag-mentálisan stabilabbak - minden hibájukkal együtt.

Eddig egyetlen egyszer kellett Rugóra vigyázniuk, mert nem tudtuk megoldani, ez most tavasszal volt a sorozatos betegségek idején. MOndjuk, a kúpot már nem tudták neki jól beadni. De lehet, nem is volt baj, mert utána meg nagyon jól hatott, amikor én benyomtam neki.

És egyszer Maggie segített ki gyermekfelügyeletben
8) :wink:

Közös esti program Gáborral az elmúlt négy évben éppen a rokonok hiánya miatt egyszer volt, két hete kocsmáztunk G. falujában 8)

Megyek majd Rugóért a csanába.
Reggel úgy befutott, hogy hátra sem nézett rám.

Gicára már én is kíváncsi lennék, mert egyszer jól elkerültük egymást :wink:

Kakq, aztán szép ágyat válasszatok :D :!:

Péterke nem semmi méretekkel bír, az biztos. Rugó teljesen eltörpült mellette, mikor ott voltunk :lol:

Na, most, hogy írogattam össze-vissza, netezgetek tovább.

:arrow:

Kép
vindolanda

Csak fényképet ne kérjetek, mert azt nem kaptok :roll:

Kép
vindolanda

Kaqk, értem... azért remélem, tudtok kettesben lenni, az nagyon fontos.

Vindo, akartam épp képet kérni, ezek szerint hiába. :lol:
Nevelés: nagyon jó értékrend és mindig számíthattam a szüleimre (érzelmileg nem annyira, inkább a stabil háttér miatt, ill. a tanárokkal szemben), másfelől viszont rettentő konzervatív, túlféltő és mártírkodásos (ez mondjuk anyám, apám dolgozott minden hétvégén is, így nem ő nevelt minket igazából). Olyan emlékem nincs, hogy anyám játszott volna velünk (séta volt vagy kirándulás olykor). Mindig a házimunkát csinálta...

Kép
Kép
irina

KÉRÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!képet Vindo!!!!

ágyat? lehet félreértetted vagy én írtam élre...a konyhába vesz a főbérlő étkezőasztalt székekkel...:-) a többit majd mi..mert azt vinnénk majd egyszer magunkkal. :-)

Rugó a csanába beszaladt? :-) de jó...Emma nem tudom hogy fog menni...annyira nem akar, de lehet ha ott leszünk akkor meg majd ő is beszalad.

na fel is hívom nagyit kicsit emmázon du-án..-bár lehet nem fog bírni vele mert elég fura most...erőlködik, kiabál...nyűgice..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, az ágyat tényleg benéztem :oops:
Akkor viszont szép étkezőasztalokat fogtok választani szép székekkel :wink: :lol:

Irina, gyerekkor :?

Hát, ha ennyire ragaszkodtok a képhez, megnézem majd, mit tehetek. De a telefonom Gábornál maradt, ő Db-ben túlórázik, a fényképezőben meg nincs memóriakártya :roll:

De ha nem sikerül jól, nem rakom ám fel :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, elvileg van minimális saját memóriája is a fényképezőgépnek, úgyhogy ez csak félig jó kifogás ;-) 8)

Kép
Kép
irina

Vindo, Kaqk, Heni, én gondolkodtam a dolgon, és inkább nem megyek kettesben S-val sehová, de még egyszer nem akarom 5 éves gyereknek érezni magam. Ez borított ki otthon mindig a legjobban, ha ez az ára annak, h együtt legyünk, akkor megoldjuk máshogy (pl. fejben, hö-hö-hö ;-))

Kép
Kép
irina

Mi ma a mekiben randiztunk napközben Gáborral. Itthon nem is találkoztunk :D

Hát, ez a gép kikapcsolt, miután kiírta, hogy nincs memóriakártya.

Sörözzetek, miután Ádi elalszik 8)
Vagy vegyetek egy walkie-talkie-t, kapcsoljátok be, és menjetek ki a parkba a házatok előtt a sörrel. Ha sír, két perc alatt ott vagytok :roll:

Pedig újra átélhetnéd gyermekkorod legszebb perceit :wink:

Kép
vindolanda

előtt=elé

Altatok :arrow:

Kép
vindolanda

Irina, valami jó fej szomszéd, akivel kialakulhatna ilyen jellegű barátság?
Vendég

Halihó!

No, tegnap aztán nem is tudtam jönni. A délelőttjeim jól eltelnek a háztartással, délben altatás, du-n meg Bercó. Tegnap ráadásul nem is aludt a Drága délben, helyette A Toy story két részét néztük. Aztán újra. Meg közben játszadoztunk is. Bercó elkobozta a Dávid Lego-robotjait, azokkal lövöldöztünk, mentettük meg a Földet. Rendesen érződik a nagyok hatása.
Este aztán már f8 körül elaludt, mi meg maratoni Szökés-nézést rendeztünk. Annyira nem láttam ezt a sorozatot, pedig érdekelt volna, hogy mostanában azzal töltöm a pihijeimet. Szándékomban állt dolgozni, meg tornázni is, de azokra nem visz rá a lélek. :oops:

Érdekeseket írtok, szerencsére nálunk nem volt ilyen, talán akkor, amikor még nagyon kicsik voltak a gyerekek, de akkor meg a szopi miatt egyébként is igyekeztünk mindig haza. DE se a nagymama, se a dédimama nem reklamált soha. Mondjuk nem is mozdultunk ki sokszor kettecskén.

Vindo, nem úszod meg!!!! :lol: :wink:

Megyek is, jön az esti rutin.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?