Na, most van egy kis isdőm gyorsban. Össze-vissza

, néhány ponton reagálva.
Új napi rendünk van: Hugival 9 körül megyek előre fürdeni, utána kapja meg a korábbi 11-es kajáját, és kész. Ennek örömére most (22:35) már le van téve.

(Most dumál egy kicsit, de az már más kérdés.

) Így amikor megfürdik Manó akkor már csak az esti mese van neki, és villany leo. Ez kb. 1-1,5 órával korábbi lefekvést jelent az eddigiekhez képest.

Kétségkívűl van még mit dolgozni az ügyön

, de azért már ennek is örülök.
Most már kb. 2 hete nem kap éjjeli szopit Hugi, csak ébredés után és ágyba menetel előtt. Teljesen jól átalussza az éjszakát, én pedig jóval kipihentebb vagyok.
Borostyán nyakláncot nem nagyon hordja (már 6 foga van), mert nem szokott gondot okozni neki a fogzás.

Én nem parázok tőle (mondjuk nem olyan hosszú, mint például kispocok13-éknak van), mert:
- szemenként van csomózva
- ha esetleg elszakadna, és lenyelne pár szemet belőle, az sem akadna a torkán, annyira picik a szemek
- a borostyán nem káros a szervezetre, és majd kikakilja.
Most kaja után megmértem. 7200-nak és 68 centinek tituláltam.
A paraméterei ellenére tényleg nincs baja az étkezésével.

Délután is egy akkora darab - kicsit csirkezsíros - dumót bevágott, hogy csak néztem.

Nem hazudok, ha azt mondom, hogy 2 öklömnyi(!) volt. Utána jött a korpás-babakekszes-kefíres-tejberizses gezemice, mert úgy rá akart cuppani Manóék joghurtjára, hogy amikor Apa még csak a nyitásnál tartott már tépte is lefelé a gatyáját, és közölte, hogy "ááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!", és már bukott is volna a kanálra.
Manó az utóbbi napokban tűrhetően evett, de ma pocsékul. Így megállapítottam, hogy a két gyereket átlagolva rendben van a kajázásuk.
Manó szobatisztának mondható.

Hosszabb útra/időre azért még nem engedem pelus nélkül, de már a délutánt is át tudja aludni anélkül, hogy a bepisilne, vagy kakilna. Utóbbi egyelőre még csak bilibe megy, de nem érdekes. (Inkább bosszantóbb, hogy mindig leveszi az alsónadrágját, és fél órát bohóckodik a felvételével.

)
csibe83!
Én a te helyedben az ágyában hagynám aludni, ha eddig is ott aludt délután. (Feltéve, hogy tényleg igényli, szüksége van rá.

) Rá fog szokni az ágyatokra, és onnan nehéz lesz megint visszapaterolni a saját ágyába.
kicsidodi!
Nekem is a saját gyerekem az ász.

Mert:
- nagyon nyugis típus,
- meg ettől is kevesebb probléma van vele
Ugyanakkor:
- aranyos, meg szép, de ha simán nem is, azért adott felszerelésben lehet fiúnak nézni
- denevér fülei vannak
- látom, hogy pici (nem látom aggasztónak

)
- dumálás, vau-vau, stb. még nem annyira megy, de a kajánál a "hammmmmmmmmm", és az "áááááááááááááá!!!!!!!!" az nagyon!
Ellenben:
- egyre jobban látszik a ritmus érzéke
- imád hintalovazni. Ami azt jelenti, hogy ezerrel hajtja, stabilan ül rajta, meg tudja magát igazítani menet közben, ha kell. Tehát nagyon jó az egyensúlyérzéke.

Felszállni még csak azért nem tud magától, mert még pár centi hiányzik. De a leszállás már megy!
- kézben létet érdekes módon annyira nem komálja, de mindig jön megy, elfoglalja magát valamivel, kíváncsiskodik. Továbbá szeret(ne) felmosni, mosni, porszívozni, és teregetni, érdekli a konyha is. Az Isten is háziasszonynak teremtette! Érdekel valakit?
Öööööööööö...most ennyi jut eszembe.
Manó is és Hugi is komálja a Hipp 3-as babatejet (folyékony tápszert).
(Hugi már kap feles tejet)