A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

na jó látom közben írtatok :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Vagyok... csak közben a Főnökömnek én kellettem :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt (vagy mit szokás kívánni ilyentájban :lol: )!

Évi: szééép nagy pocak :) Leveled tésztás recept nagyon jól hangzik, szerintem kipróbálom valamelyik nap én is :)

sucer: sav monnyon le :twisted:

vanilla, bévi: nálunk is a protokoll része a strepto szűrés, de ne aggódjatok, nem csak Nálatok nem csinálják. Unokatesóim összesen 6 gyerkőcöt hoztak a világra és náluk sem nézték, hogy van-e ilyen bacijuk.

tünde: "szép" utolsó napi akkord volt a felfedezés :twisted: :twisted: :twisted:

Tegnap este maratonit telefonáltunk Diával, jól vannak, Áron nyugodt baba, szopizik szépen. Dia nagyon stramm csaj, csaszi után pár órával már szaladgált a folyosón 8)

Alvás: nekem az nem nagyon megy, legyen akárhány fok, tuti hogy vödörnyit izzadok és minimum 2-3 mosdótúra van minden éjszaka. Ma hajnalban is már 5kor kukorékoltam, de legalább elkészült a baracklekvárom (már a dunsztban figyelnek az üvegek).
Vendég

:D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok,kellemes hétvégét mindenkinek!

A legfontosabbat elfelejtettem leírni... :oops: :wink:

Gergő manó:

Pici nózi,mélykék szemek,
szőke fürtök,csöppnyi kezek.
Halk szuszogás,édes álom,
Nincs ennél szebb a világon.

Ezt babónak írtam mielőtt megszületett volna...és lám...szőkésbarna lett :D :wink:
Bocsi de muszály volt leírnom :oops:

Látom nincs újabb baba...sebaj,van még idejük a drágáknak :) :wink:
De kíváncsi vagyok ki lesz soron?!
csillagfeny1976
Romonya

Töltöm az aksit a fényképezőhöz.Hozok majd új képeket.
Próbálunk szopizni,több kevesebb sikerrel.
De szinte minden etetés előtt cicire teszem...szegénykém nem igen szopizhat...megeszi így is az adagját.
De talán már nem bukik annyit mint 2 napja...(csak el ne kiabáljam) :oops:

Na egy kis takarítás...ajtó sikamika...stb...majd jelentkezem...(remélem nem úgy mint tegnap :oops: :? )
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Mi is egyben vagyunk! :lol:
Nem igazán aludtam éjjel, fent voltam 2-től vagy 2 órát, de szerencsére a férjem is. Így nagyokat beszélgettük. :D
Utána azért sikerült 9-ig aludnom. :P
Most megyünk vásárolni, majd még jelentkezem.

És látom nincs új baba, talán majd holnap.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok, én is vagyok, a helyzet változatlan.

Diával beszéltem tegnap, jól vannak, Áron ügyesen szopizgat. Ha minden oké, kedden mennek haza...

Bévi, lehet, a kórházban nem szűrik, és mindenki kap infúziót... Mindenhol más a protokoll. Ne félj, nem veled akarnak kiszúrni... és főleg ne idegeskedj... ;-)

Nagyon rossz a gépem, lehet, megint bedöglik. Baromi labilis az oprendszer, majdnem egy óra kellett, hogy el tudjam indítani az internetet. :-( Igyekszem jönni. HA nem tudok, de valami történik ;-), üzenek....

szilvás76

Sziasztok! Mi is együtt! :?

Woody!.....Hosszú még a nap.......... :wink: :D lehet valakinek...pikk....és már baba!

Nem emlékeztek Briknek miért indítottak? Próbálom visszakeresni, de nem találom. MIntha még "idő előtt" lett volna.

Főzés közben elmélkedtem, hogy tulajdonképpen ez az utolsó baba nélküli hétvégénk, itthon, együtt...kettesben! :arrow: hétfőn ugye befekszek! :shock: :D :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
limo73

hahó!
vagyunk!

Limo használjátok ki! :wink:

Évi kérdezted, még nem is válaszoltam: jó volt a tali, szőke felszolgáló csajszi kérdezte is, hogy hol vagytok... :)
természetesen befagyiztunk és jóóóóóóóóóóóóóóól kitárgyaltunk mindent és mindenkit! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok! aki türelmetlen, annak babaesőt!

Kép
gtunde75

Sziasztok,

mi is még egyben. Látom a babukák jól elvannak odabent :) .

Enyém gyermek éjjel 11-kor azt hittem az oldalamat választja a kiútnak :roll: :roll: . Akkora csontos dudorokat csinált, hogy már röhögnöm kellett rajta. Közben persze buksival is alkotott odalent...
Amúgy ma nekem is nyugodt, sokat keményedik viszont. Na mindegy, tudom, hogy ezek kutyafülék ahhoz képest, ami még ránk vár, majd a nagy napon....

Csillag,
nagyon szép kis verset írtál Gergőnek, nagyon megható! Örülök, hogy jól vagytok, képeket várjuk!

Szilvás,
Enikő sem sieti el a dolgot. Ugye jól emlékszem, hogy ez a név lett a befutó végül? Nálatok mennyi várnak, ha a kiirt időpontig nem jön a picur? Köszi a híreket Diáékról!

Csibuc,
én is ugyanígy izzadok mint te, hiába hűlt le a levegő. Neked is köszi a Diás híreket, jó, hogy ilyen jól viseli a szülést, szoptatást az első napokat. Mondjuk, ahogy eddig megismertem, nem is számítottam másra, nagyon belevaló nőcinek tartom :)

Babaimi,
jó, hogy bejelentkeztél!

Bols,
tied baba is pörög ahogy látom :wink: :)

Ircsi,
hol van a mai friss kép a kis főnökről?? Olyan drága az a Katus bébi, nagyon jó nézegetni az elégedett boldog mosolygós pofiját!!

Tünde,
nagyon gáz ez a sikkasztásos dolog :evil: :evil:. Van vki akiben megbízol és tud segíteni a felgöngyölítésben?

Évi, Bévi, Barbcsi, többiek??

Csajok,
a málnalevél teát hogy kell adagolni? Én naponta 1 bögrével iszom, az ér vmit? Vagy nagyobb adagba kell bekeverni? Help!

Ma du. vendégségbe megyünk, holnap max. fertőtlenítek, matatok, nem sok kedvem van semmihez se.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja amit még akartam:

Évi
tök szép a pocid és nem tudom mi bajod a fejeddel. A hajad meg sztem nagyon jól áll, egyáltalán nem fiús! Szülinapos pici lány nagyon édes a lufikkal

Szilvi35?

Lassan ebéd lesz, zöldbab leveske, rizi-bizi, mozarellás-paradicsomos sült csirke, sopszka salival.... mondjuk ma sem lesz nagy zaba, a kisfiam olyan akár egy gyomorgyűrű... :roll: :roll: :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja és szép hétvégét!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sziasztok jelentem mi is egyben vagyunk .nem régen értem haza elmentünk kicsit csavarogni anyósékkal a piacra :9 vettünk dinnyét meg szilvát ( azt ettem volna ) jah meg kukoricát huu a mindenit bió napom lesz ma :)

Kicsi babám tök jól elvan keveset mozog ő is de ha egyszer beindul akkor :shock: :roll: aludni hagy ő is alszik velem ha felkelek jelez ő is ott van még

hazafele piacról bementünk a boltba és vettünk párom kicsi fiának székes bilit tök jól néz ki :)
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan jelentek nektek...egyben vagyunk...hétfő kedden nagyon aktívak voltunk, de utána úgy ellustult a Manócska, mára nyerte vissza "régi" önmagát, és sokt mozog, már hajnalban rákezdett.

Tegnap voltunk CTG-n, most nem volt UH...az én drága gyermekem végigaludta, több, mint háromnegyed órát volt rajtam, már kétszer jól megrázták, semmi, már adtak csokit, semmi, elkezdtem böködni, na erre 140-ről hirtelen felment a pulzusa 180-ra, kaptam egy bazinagyot a bordámba, és aludt tovább...szóval nem volt túl sikeres, talán jövőhéten (ha lesz jövőhét...kicsit szeretném, hogy ne legyen, de majd kiderül)

Valaki láttam, kérdezte a málnalevél teát, én azt olvastam napi két bögre, én kb. fél litert iszom meg egy nap de nem reggel este hanem folyamatosan azt iszogatom (jó persze mást is, különben kisáradnék)...majd meglátjuk, hogy ért-e valamit.

Na, megyek, mert csörgött a sütő...töltött tököt csinálok, aztán meg húzunk Csepelre, ma van barátnőm lánybúcsúja, az esküvőjére nem tudok elmenni, mert Gyulán lesz, akkora utat meg már nem vállaltam be az utolsó két hétre...

Majd jelentkezem, de ha netán nem, akkor majd Évinek írok sms-t úgyis...

Kitartűs mindenkinek, és drukkolok, hogy a gólya hozzon babákat...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Bévi!
Igen, rengeteg kezük-lábuk van. Az egyik fejjel fekszik, a másik farral, az előbbi lefele nyomakszik, az utóbbi be a bordám alá....az inkvizíció sehol nincs ehhez képest :lol: :lol:

Szóljál szülésnél, ha kell bekötnek infúzióban antibiót, h a baba születés közben ne fertőződjön!

Tudjátok mi az igazi diktatúra?! Amikor gyerek születik a háznál: kisebbség uralma a többség felett :lol: :lol:

Csibuc! Ügyi vagy a lekvárral, én is ilyeneket szoktam, ha nem tudok aludni. Ma viszont csináljuk a beépített szekrényt, pácolok, lakkozok, szerencsére doki és védőnéni nem lát :oops: :oops:
De hát így a 38. hétten, amit ma kezdtem, már bármi lehet! :)

Tünde! Hát ez mekkore szívás, kitartást hozzá, és próbáld nem totál felhúzni magad rajta, vagy legalább add ki a mérgedet az illető kollégán!

Claire
claire

Sziasztok!

Bence nagyon szeret a pocakomban lenni... :roll: Szóval még mi is egyben vagyunk. Bár még hosszú a nap, és sokan tippeltek a mai napra... És megint a dokim ügyeletes. :wink: Már azt is mondtam a Bencének, hogy a védőnő és a gyerekorvos is visszajött szabadságról, semmi akadály nincs már tényleg. :D Délelőtt rengeteget mocorgott, élvezte a napsütést, most beborult és esik, hát lusta is lett... Elképesztő mennyire érzi az időjárás változást.

Tündi! :( :( :( :( :evil: :evil: :evil: :evil: Jó kicseszés így az utolsó munkanapon, sajnálom!

Clarika! Merész vagy, hogy eddig nem pakoltad össze! :wink: :D :P

Málnalevél tea én már nem iszom, csak hébe-hóba, ha eddig se hatott... :? Pedig finom az íze szerintem. :) Amúgy napi 2 bögrével kell kezdeni, 1 bögrébe 1 teáskanálnyit kell tenni, aztán fokozatosan lehet emelni, hogy 3x1 bögre, egészen max. 1 literig, ennél többet nem szabad!!! Ha valaki egyben csinálja meg az 1 litert, akkor 1 literbe 1 evőkanállal kell tenni. Úgy döntöttem, én nem iszom tovább, bízom a testemben!!! :wink: :roll:

Évi! Szép a pocid!!!

Csillag! Nagyon szép a vers! :wink:

Nekem jó éjszakám volt. :oops: Leszámítva a szokásos pisijáratot, sikerült aludni. Éjjel voltak jóslóim, de újra belealudtunk, stopper a telefonon meg reggelig számolt. :lol: :D

Szilvás, Csibuc! Jó, hogy hoztok híreket Diáékról! Én nem akartam sms-sel zavarni, meg azt írtam neki, hogy majd írok, ha szülünk. Addig nem zavarom. :roll:

Szülni akaroooooooooooooook!!!!! :roll: :roll: Nagyon bennem van ez a gyerünk, csináljuk, szüljünk, akarom érzés. Olyan örömmel szülnék, minden félelem nélkül, hogy nem is értem, mire vár ez a kislegény. :wink: Már nem tudjuk milyen szépen könyörögjünk őuraságának... Apája minden reggel-minden este azt mondja neki, hogy bújjon ki, mert még a nagyonabbnál is nagyonabban várjuk!!! :roll: :roll:
Kórházi táska ellenőrzés megvolt, indulásra kész... :D Nem akarok hétfőn már nst-re menni.
Úgyhogy lehet megyünk Balatonalmádiba hungarikum fesztiválra nemsokára, vágyom egy kis zsíros kenyérre. :wink: :P Hátha a balatoni levegő jó hatással lesz rá. :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Jelentkezem én még nagyon jól érzem magam. Alvás is megy, na jó 2 óránkénti pisilés van de eddig is volt. Igaz majdnem 2 óra mire elalszom Petra is fen szokott lenni így olvasok. Reggel aztán bepótoljuk, 10-11-ig meg sem moccan úgy alszik.

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Tudtátok, hogy holnap lesz a szoptatás világnapja? :wink: :wink:
És ha ma már nem szül egyikünk sem, akkor már augusztusi babák lesznek. Lehet, azért nem akarnak kibújni, mert hűek szeretnének lenni a nevükhöz... :D :lol:

Én is megyek. Sétálni, sétálni, sétálni, hátha segít. :) Jó hétvégét mindenkinek! Pussz!

Kép

Kép
barbcsi

A szoptatás világnapja..de jóóóóó.)

babaimádó
Kép
babaimado

Bekukk...lassan indulunk haza Komlóról,tevékeny nap volt ez is...babám elvan...a rossz idő se zavarja...
Holnap elmegyünk a Brendonba megvenni a pelenkakuka utántöltő zsákot mert hátha az zavarja hogy az még nincs meg...
Látom lassan mindenki bejelentkezett...
Limo,Briknél a kevés magzatvíz miatt indítottak.
Mi ma olyna nst-t produkáltunk hogy azt mutogatni kéne a nővérke szerint :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Megvagyunk, semmi bajom. Szülésnek nyoma sincsen :D :D :D
10-11 körül kimentünk a sárkány vagy tigris vagy milyen piacra (Kőbányai út). Nézelődtünk, vettünk egy-két szükséges dolgot (pl. szopis cicifix haccáért). 15 óra körül értünk haza, hasam, mint a beton, kicsi alul nyomakszik. Kb. 5 percet pihentem, pocak puha, semmi bajom :D . Persze fekszem még, mert a lábaim viszont jól elfáradtak és a függőlegesre azonnal keményedik pocak is. Ja meg zőcséget is vettünk, zőccséges piacon.
Szóval totál egyben és ez így is marad szerintem egy darabig :)
Azért nem is olyan rossz, hogy ennyire ragaszkodik hozzám :wink:
szilvi35

Ezek szerint a hideg front nem igen kavarja be a pécsi babákat sem :)
Ami valahol jó dolog :wink:

Bezzeg nekünk betett :) :oops:

Ez van :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok lányok kicsit bekukkantok hátha valaki már 1/1 ben van de látom senki képzeljétek ma olyan evés rohamok jönnek rám máskor 1 hét aatt nem eszek ennyit épp mondom apának mi ez csak nem az utolsó vacsorám :wink: :roll:
Vendég

Vanilla...előtte én is belaktam :)

Egészségedre!!!!!!!!! :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

huu de ennyit csillag ez már gázzzzz felsorolni is sokkoló :shock: szilva , s barac, fött kukorica , S dinnye, sima dinnye , csoki torta , meg apró sütik , jah és borsó főzelék , ugy hogy lehet bérletet kell váltanom estére a wc-re :wink: :roll: :D
Vendég

Sziasztok!!!
Voltam ma vásásrolni,a barátnőm költözik és őt vittem el egy nagykerbe ahova régen jártam mikor még a boltom volt,de még beengednek és rengeteg mindent meg lehet ott venni műanyag fém ,meg minden ami kell egy háztartásba!!!Mi jól vagyunk ha megyek akkor fáj a hüvelyem,ha fekszem nincs baj,de ez már napok óta így van,én augusztusban szeretnék szülni,vagyis éjfél után már lehet,nem idegesítem magam a vizsgálat miatt majd megemlítem szülés előtt vagy ha szülünk és nem megyek már Nst-re akkor szüléskor!!!

Ircsi Katus fotó????

Szilvi35 nem semmi akkor jó be vásároltatok,pihenj akkor ha fáj a lábad az nekem is szokott sajnos!!!

Évi vegyél akkor pelenka kukát nehogy Tomika emiatt ne jöjön :wink:

Szilvás te még mindig itt :wink: Enikő sem sieti el a dolgot!!

Csillag szép a versike aranyos nagyon és már neked jó mert ott van a picur igaz sokat szenvedtél,de szerintem megérte,és látod Gergővel minden rendben alig várom már én is Lilit!!!

Claire biztos jó érzés lehet a rúgdosuk össze anyut projekt mikor beindulnak,csak óvatosan a munkával!Én holnapra át tettem a befőttelést mert olyan meleg volt mire haza értem örültem,hogy sütöttem egy kis husit meg krumplit és ennyi volt!!!

Nekem Lili nagyon keveset mozog itt meleg van nem gyengén,de mondjuk jobban szeretem mint az esőt,de Lili meg le van lasúlva teljesen!!!!

Kép
bévi

Ircsi leírom neked mit írt Brik és ha tudsz segíteni majd megírod!!
"Azt szeretem volna megtudni ,hogy a felszívódó varrat meddig feszül,fáj,és,hogy a spinális után a derék fájhat-e és ha igen meddig???De szerintem ezt bent is megkérdezhette volna biztos válaszoltak volna neki,de Ircsi a te válaszod érdekli :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Csillag 6 hete nekem is betett a front,de most... :roll: tudnak valamit ezen a klinikán,jól bebetonozták...
Annyira feszíti magát hogy nagyon rossz a hasam,kőkemény és mintha megint ugyanott fent lenne...lefekszek,fulladok....nagyon nehéz.

Csibuc a kaja isteni lett,komolyan! Bőven zöldség,hagyma,paprika,amit szerettek,pulykamell kis kockákra bepácolva,és jól átsütve...

Csillag örülök hogy kevesebb a bukás! Drukkolok!

Diát nagyon várom már vissza!

Limo,utolsó kettesben hétvége,húúú...(bár sztem nálunk is,mert hétfőn jelenésem van és szerintem engem is befektet,megindít..)

Ilus,Barbcsi,kitartás...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nah akkor jövőhéten sokan elmentek,de remélem jönnek azok a babák maguktól,én folyton álmos vagyok,most is!!!Évi még egy hét neked hivatalosan,de remélem Tomika nem várat tovább,hogy hogy nem lett programozott császár???Nem úgy volt,hogy nem várjátok,hogy meginduljon a szülés,lehet nem jól értelmeztem és az ragadt meg bennem,hogy nálunk úgy lett volna ha nem fordul be!!!

Kép
bévi

Kép

Számoltam a bárányokat.....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi de csinos a kisasszony!!!

Bévi a hét elején a doki úgy értelmezte a jeleket(fájások,nyákdugó,vérnyomás stb)hogy beindul spontán,és nem kell indítani.De lehet tévedett.
Vagy csak le akart rázni minket mert unja a sok kérdést :) épp ezt mondtam ma Mikinek,gondolta ezzel elleszünk egy hétig hogy várjuk mikor indul :lol: :lol: :lol:

evilany

[quote="bévi"]I írta:bévircsi leírom neked mit írt Brik és ha tudsz segíteni majd megírod!!
"Azt szeretem volna megtudni ,hogy a felszívódó varrat meddig feszül,fáj,és,hogy a spinális után a derék fájhat-e és ha igen meddig???De szerintem ezt bent is megkérdezhette volna biztos válaszoltak volna neki,de Ircsi a te válaszod érdekli :lol: :lol: :lol:

Normálisan lehet műtét után sebfájdalom néhány napig. Nincs összefüggésben, hogy milyen cérnával varrták össze!
Derékfájás is egyéni...
Igyon sokat, vegyen be fájdalomcsillapítót (pl: 3-4x1 Algopyrint)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag!.....Szép a vers!...lassan, de biztosan helyreálltok!

Évi!.....Nem bánnám, ha indítanák....engem most megviselt a front, tegnap közérzetileg voltam rosszul, ma 3/4 4-től voltak fájásaim, pihenésre sem múlt, eleinte 8 percenként, aztán 5, olyan 30-60 mp hosszúak, de nem elég erősek, már azért titkon kezdtem örülni, erre 6 körül mégis elmúltak. :(
limo73

ÉS... apuka+anyuka közösen levágta a baba körmét... ujjacskák megmaradtak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Limo ha minden rendben itt fent 40 hét+10 napnál indítanak :roll: :? :?
Én is nehezen vagyok ma,menni is alig bírok.

Ircsi mind a 10 ujjacska megmaradt? Ügyesek vagytok!
Micsoda feladatok állnak még előttünk,huhh...

Brik,spinális - akkor csaszi volt?

evilany

[quote="evilany"]L írta:evilanyimo ha minden rendben itt fent 40 hét+10 napnál indítanak :roll: :? :?

Na, addigra én totál idegbajt kapok!
limo73

[quote="lombikbaba"][ írta:lombikbabaimg]http://lh6.ggpht.com/_xFJlk2B1dsI/TFRX1x8SDNI/AAAAAAAAAYg/A91SVzWw0JQ/007%20%2870%29.jpg[/img]

Számoltam a bárányokat.....

SZUPPPERCUKKKI A LÁNY!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Évi
Mind a 20 megmaradt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csinibaba! :)
limo73

Nagyon aranyos Katus!!!!
szilvi35

Évi remélem akkor indít a doki neked most már hisz Tomika faros így is úgy is császár lesz szóval kint a helye :wink: :wink: :wink: Nekem már napok óta fáj ha járok vagy ha állok felfelé,nyílalok de ha fekszem akkor semmi,én azt se tudom mi újság velem méhszáj ügyileg június 25-óta nem vizsgált a doki,csak uh és nst!!!De én már nem is izgatom magam ilyeneken!

Ircsi ez a modell csaj nagyon cuki olyan mint egy baba alig várom Lilit is öltöztessük,látom lekerül a kis kesztyű juppyyy sikerült levágni,apa bemerte vállalni el sem hiszem :lol: :lol: :lol: imádni való kis csaj!!!Míg Lili nem jön kölcsön venném tőletek egy kicsit,de esélytelen :lol: :lol: :lol: :lol:

Limo ne izgulj jön majd a picurod,10 napba még belefér,és szerintem nem fog addig húzódni főleg,hogy befektetnek!!!!

Hmm én fekszem és várom az éjfélt,hisz augusztusi babák a topik neve szóval hajnalban valamelyik tuti megindul és utána mindenki sorakozik!!!!!!!!

Kép
bévi

Briknek megírtam amit írtál Ircsi köszöni szépen!!!!!!

"annyira fájt ma,hogy már sírtam,félek köhögésnél,hogy szét reped csak ülni tudok mert ha fekszem csak nagy fájdalommal tudok felkelni"

Szegény úgy látszik tényleg minden császár és minden szülés más és más,hisz Dia milyen könnyedén viseli,Brik szenved,Ircsi szuperül szült,Csillag szenvedett nem vagyunk egyformák,mindenki pihenjen legyen energia,én az aranyértől félek mi lesz ha még jobban előjön!(Tina remélem nem haragszol,hogy ilyet leírtam bocsi)

Kép
bévi

Dehogy haragszom Bévi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem minden jól fog haladni a szülésednél, és könnyű lesz, komplikációmentes, és nemsoká otthon babázol!

Kép
xtina75

Bévi!.....Az a gondom, hogy én már jártam ilyen "szülős" cipőben, és tudom, kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni, de ... nem is írom tovább.
limo73

Limo tudom,hogy aggódsz és érthető is,csak szeretnélek nyugtatni,tudom nem fogsz teljesen,hisz a helyzet ami volt nem fogja hagyni teljesen kikapcsolj,de nagyon-nagyon drukkolok/drukkolunk neked,és mindenkinek,hogy minden rendben legyen velünk és a babával is,a fájdalom múló,nem érdekel itt senkit mit fog szenvedni és mennyire fog neki fájni.csak egészséges baba szülessen és minden rendben legyen velük és ÍGY LESZ NEM LEHET MÁSKÉPP ÁMEN!!!!!!!!!!Sokat fogunk/fogok majd rád is gondolni mint mindenkire aki már bent lesz drukkolok majd!!!!!!!!Aggódásból meg én is jeles vagyok nyugi!!!!

Kép
bévi

Limo, most egy sereg nő szorít neked...!!!!!!!!!! Csak pozitívan... (tudom, nehéz, de próbálgasd a tükör előtt :) )

Kép
xtina75

Ma is rossz estém lesz apucim,dolgozik mint minden szombat és pénteken későn jön haza,és magam leszek fiúk discoznak,kint alszanak a másik háznál mert reggel korán kelek befőttölni és nem tudnak majd a nappaliban pihenni tőlem,az én párom meg majd 4-kor jön haza,rossz itthon ilyenkor egyedül,álmos is vagyok,de ha most el alszom este fen kukorékolok!Hmmm majd nem fogok unatkozni nem sokára lesz nekem kis társaságom aki lefoglal! :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Bévi! Tina!..... :D Köszi! :D :D :D Próbálom tudatosan terelni a gondolatokat, és abszolút pozitívan lejátszani magamban az egészet. Eddig azt hiszem elég jól viselem agyilag a helyzetet, és bírnom kell erővel!
limo73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?