Sziasztok!
Bence nagyon szeret a pocakomban lenni...

Szóval még mi is egyben vagyunk. Bár még hosszú a nap, és sokan tippeltek a mai napra... És megint a dokim ügyeletes.

Már azt is mondtam a Bencének, hogy a védőnő és a gyerekorvos is visszajött szabadságról, semmi akadály nincs már tényleg.

Délelőtt rengeteget mocorgott, élvezte a napsütést, most beborult és esik, hát lusta is lett... Elképesztő mennyire érzi az időjárás változást.
Tündi!

Jó kicseszés így az utolsó munkanapon, sajnálom!
Clarika! Merész vagy, hogy eddig nem pakoltad össze!
Málnalevél tea én már nem iszom, csak hébe-hóba, ha eddig se hatott...

Pedig finom az íze szerintem.

Amúgy napi 2 bögrével kell kezdeni, 1 bögrébe 1 teáskanálnyit kell tenni, aztán fokozatosan lehet emelni, hogy 3x1 bögre, egészen max. 1 literig, ennél többet nem szabad!!! Ha valaki egyben csinálja meg az 1 litert, akkor 1 literbe 1 evőkanállal kell tenni. Úgy döntöttem, én nem iszom tovább, bízom a testemben!!!
Évi! Szép a pocid!!!
Csillag! Nagyon szép a vers!
Nekem jó éjszakám volt.

Leszámítva a szokásos pisijáratot, sikerült aludni. Éjjel voltak jóslóim, de újra belealudtunk, stopper a telefonon meg reggelig számolt.
Szilvás, Csibuc! Jó, hogy hoztok híreket Diáékról! Én nem akartam sms-sel zavarni, meg azt írtam neki, hogy majd írok, ha szülünk. Addig nem zavarom.
Szülni akaroooooooooooooook!!!!!

Nagyon bennem van ez a gyerünk, csináljuk, szüljünk, akarom érzés. Olyan örömmel szülnék, minden félelem nélkül, hogy nem is értem, mire vár ez a kislegény.

Már nem tudjuk milyen szépen könyörögjünk őuraságának... Apája minden reggel-minden este azt mondja neki, hogy bújjon ki, mert még a nagyonabbnál is nagyonabban várjuk!!!
Kórházi táska ellenőrzés megvolt, indulásra kész...

Nem akarok hétfőn már nst-re menni.
Úgyhogy lehet megyünk Balatonalmádiba hungarikum fesztiválra nemsokára, vágyom egy kis zsíros kenyérre.

Hátha a balatoni levegő jó hatással lesz rá.