Sziasztok!
A mi pici fiunk nagyon ragaszkodik anyukájához...

Még mi is egyben, most már biztos augusztusi babák leszünk, ügyesen kivárta, de már kibújhatna.

Tegnap voltunk Balatonalmádiban, ettem zsíros kenyeret és kürtös kalácsot (nyaaaaammm

), aztán átmentünk Balatonfüredre is. Rengeteg ismerőssel találkoztunk, mindenki: jaj, mikorra vagy kiírva. Jaj, akkor mindjárt szülsz. Jaj, de lent van a pocid... Jó sokat sétáltunk. Mikor Almádiban beszálltunk a kocsiba, elindultak a fájásaim, Füreden egyre erősödtek és a szünet is rövidült, nem múlt se ülésre, se sétára. Hát ekkor kezdtem el nagyon örülni, haza is jöttünk, itthon folytattuk a kertben a sétát. 2-3 óráig szépen kitartottak ezek, a sajnos csak igazinak tűnő fájások....

Ugyanis egyszer csak megszűntek, az én arcomról meg letörlődött a mosoly, és nagyon elkenődtem, bőgtem fél éjjel. De van nekem egy olyan drága férjem, akinek mindig sikerül megvigasztalnia.
Ez már tényleg az idegek játéka... De megint összeszedtem magam!!! De már mind a ketten úgy szeretnénk magunkhoz ölelni a mi kis törpünket és egy hatalmas puszit adni neki!!! Reménykedem nagyon, hogy ez alatt az 5 nap alatt szeretné ezt a ragaszkodást inkább idekinn erősíteni és úgy dönt, itt az idő kibújni és meglátni az anyukáját, apukáját.

Már én is szeretném megpuszilni! Mondtam a Tominak, te legalább már megpusziltad pocin keresztül!

Csak én nem érek le odáig.
Nekünk is ez volt az utolsó kettesben töltött hétvégénk.
Ircsi! Katus nagyon nagyon szép pici lány!!!
Fürdetés mi is naponta fogjuk fürdetni Bencét, ez a napi program része lesz, meg hát az est fénypontja.

Ez fogja jelezni, hogy fürcsi után szopi van, aztán alvás, eljött az este. Szerintem ez fontos.
Tina! Gyönyörű szép a kerted!!!
Csillag! Én is belestem a blogodba, nagyon helyes kisfiad van!!! Még még képet róla!
Évi! Nálunk is császár után apuka bemehetett a csecsemősnővérrel, gyerekorvossal a fürdetésre, mérésre, és utána neki adták oda először és azt a 2 órát együtt is tölthették. Csak barátnőmet altatták, így ők nem tudtak hármasban lenni, vitték megfigyelésre.

Aztán mikor felébredt, persze hogy az első az volt, hogy megkapta. De téged nem fognak altatni, nem? Lehet, hogy most hülyeséget kérdeztem.
Valamit még biztos akartam, de elfelejtettem.

Majd még jövök!