A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok!

Megvagyunk....késő estére abszolút minden görcs, fájdalom elmúlt!

Évi!......10.30-kor NST, aztán kell mennem a betegfelvételre.
Szülőszoba látogatáskor azt mondták, hogy csaszinál neked megmutatják a babát, majd "szalonképesen" kiviszik apának is megmutatni. Miután téged befejeznek, megfigyelésre kerülsz, és ha minden ok., akkor oda viszik a babát is, és ott lehet az apuka is.
limo73

Akkor nst-nél találkozunk :)
Épp azt nézem nincs úgy buszom,(m55)vszínű én már 10 előtt ott leszek...

Remélem így lesz(baba odaadás)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

jajjjj én már olyan türelmetlen vagyok :roll: :D

Évi, császár után itt úgy van, hogy 3 óránként kihozzák a babát enni. Másnap lehet átmenni a baba-mama szobába. De előtte amúgy sem tudsz vele mit csinálni , hisz feküdni kell 8-10 órát. Addig nem tudod ellátni.
Én a fekvéstől félek a legjobban, Kristófnál is az volt a legrosszabb, legszívesebben 2-3 óra után keltem volna, nem bírtam feküdni.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

ja és műtét közben is odahozták, miután rendberakták. Apa ott volt amíg méregették, fürdették, öltöztették. Ő kapta elsőnek. :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

sziasztok még mi is egyben :( semmi jele hogy Bencike kijönne de ez van . na most megyünk ebédelni de aztán vissza nézek :)
Vendég

Bévi
A fiúkat már régen megpofoztam volna!!!! DE legalábbis lekiabálom a fejüket...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

http://www.sztnb.hu/who.html

Császár után, ha a baba állapota lehetővé teszi, akkor adják oda apukának... és mikor befejeződik a műtét, akkor lehessenek együtt hármasban!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag, megnéztem Gergőt a blogodban és TÖKÉLETES!!! Gyönyörű! Hozzál sok-sok képet róla!!!!!!

Kép
xtina75

Mondják a forma1-ben,most lesz 1 hónap szünet...erre Miki,ne mááár,hát mit fogok én csinálni?....ránéztem...mindjárt tudta :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

hátha hoz babát...

evilany

Egyben, 100% jól vagyok. nem fáj, szúr, nyom.... Aktív is vagyok főzök, pakolászom, mozgok..... ez valami őrület!
Legalább aluszékony lennék, de még az sem!!!!!
A kicsi passzív, ami nem csoda akkorka helyen.

Szamocamoca! Évi! (nektek küldöm!!!)

Kép
szilvi35

Én is fáradtan és egyben. Egész éjjel higiéniai tanácsadást tartottam a barátnömnél - álmomban... No meg szintén álmomban szülni készültem. :)
Mindenkinek hogy be van betonozva a babája, egyiknek se akaródzik kikukucskálni. :)

Egyébként nekem az borította ki tegnap a bilit, hogy nem csupán nem fürdetik a gyerekeket, de náluk az is szokás, hogy pucér és nem túl ápolt fenékkel ráülnek az étkezöasztalra, felteszik a koszosnak mondható lábukat is és csodálkoznak, ha felszólítom öket az asztalról való letápászkodásnak. Az asztalt evés elött sem törlik le, kezet se mosnak, se evés elött, se wc-zés után. Szóval erösen gyomorforgató a helyzet és a fekális fertözésekröl nem tartanak semmit, szerintük nekünk mosókényszer betegségünk van.

Barbi
Vendég

Szilvi :lol:

Bmaas jajjj ne mááár :( :( :evil:

evilany

Sziasztok!

A mi pici fiunk nagyon ragaszkodik anyukájához... :roll: Még mi is egyben, most már biztos augusztusi babák leszünk, ügyesen kivárta, de már kibújhatna. :roll: Tegnap voltunk Balatonalmádiban, ettem zsíros kenyeret és kürtös kalácsot (nyaaaaammm :P ), aztán átmentünk Balatonfüredre is. Rengeteg ismerőssel találkoztunk, mindenki: jaj, mikorra vagy kiírva. Jaj, akkor mindjárt szülsz. Jaj, de lent van a pocid... Jó sokat sétáltunk. Mikor Almádiban beszálltunk a kocsiba, elindultak a fájásaim, Füreden egyre erősödtek és a szünet is rövidült, nem múlt se ülésre, se sétára. Hát ekkor kezdtem el nagyon örülni, haza is jöttünk, itthon folytattuk a kertben a sétát. 2-3 óráig szépen kitartottak ezek, a sajnos csak igazinak tűnő fájások.... :( Ugyanis egyszer csak megszűntek, az én arcomról meg letörlődött a mosoly, és nagyon elkenődtem, bőgtem fél éjjel. De van nekem egy olyan drága férjem, akinek mindig sikerül megvigasztalnia. :wink:
Ez már tényleg az idegek játéka... De megint összeszedtem magam!!! De már mind a ketten úgy szeretnénk magunkhoz ölelni a mi kis törpünket és egy hatalmas puszit adni neki!!! Reménykedem nagyon, hogy ez alatt az 5 nap alatt szeretné ezt a ragaszkodást inkább idekinn erősíteni és úgy dönt, itt az idő kibújni és meglátni az anyukáját, apukáját. :wink: Már én is szeretném megpuszilni! Mondtam a Tominak, te legalább már megpusziltad pocin keresztül! :wink: Csak én nem érek le odáig. :D :lol:
Nekünk is ez volt az utolsó kettesben töltött hétvégénk. :wink:

Ircsi! Katus nagyon nagyon szép pici lány!!!

Fürdetés mi is naponta fogjuk fürdetni Bencét, ez a napi program része lesz, meg hát az est fénypontja. :wink: Ez fogja jelezni, hogy fürcsi után szopi van, aztán alvás, eljött az este. Szerintem ez fontos.

Tina! Gyönyörű szép a kerted!!!

Csillag! Én is belestem a blogodba, nagyon helyes kisfiad van!!! Még még képet róla!

Évi! Nálunk is császár után apuka bemehetett a csecsemősnővérrel, gyerekorvossal a fürdetésre, mérésre, és utána neki adták oda először és azt a 2 órát együtt is tölthették. Csak barátnőmet altatták, így ők nem tudtak hármasban lenni, vitték megfigyelésre. :( Aztán mikor felébredt, persze hogy az első az volt, hogy megkapta. De téged nem fognak altatni, nem? Lehet, hogy most hülyeséget kérdeztem. :oops:

Valamit még biztos akartam, de elfelejtettem. :( Majd még jövök!

Kép

Kép
barbcsi

Csillag!.....Meglestem én is a blogot....édes!

Évi!.....Téged még be akarnak fektetni? Nem csak a szülésre kell menni, ha úgy döntenek?
limo73

Barbcsi,spinális lesz,ha minden igaz...

Limo,hát előtte biztos egy éjszakát azért bent kell tölteni..előkészítés, vérkeresés,vizsgálat,stb...

evilany

Évi
Előzetes vizsgálatot, vérvételeket meg lehet oldani ambulánsan... Nagy előkészítés meg nem szükséges... ami kell, azt műtét előtt reggel is meg lehet csinálni!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvi
Micsoda művészlélek vagy! :lol: :lol: :lol: :wink:

Barbi :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Visszatérve a császárra, a biztonságra, és amit Ircsi írt. A mamára nagyobb veszély, de megsúgom, alkalmasint a babára is. Van amikor nem menthető máshogy a helyzet, és ez a legtutibb. de programozott császáros babáknál gyakoribb az alkalmazkodási nehézség, pl légzésnél, mert nem kapja azokat a hormonokat, amik felkészítik, nem megy át a folyamaton, egyszer csak kint van! Sokszor később is kimutatható millió dologban, h nem természetes úton született. Úgyhogy ahogy Ircsi írta: méglegelni kell!
Ha a gyerek érdeke VALÓBAN az, akkkor persze nem én vagyok a szempont, én majd kiheverem.

Claire
claire

Táblázatból hiányzó adataim: 40, Bp, János Kórház. C
claire

Én sem gondoltam, hogy császár előtt be kell feküdni, főleg mivel bő egy éve volt egy közel 4 órás műtétem, altatásban, reggel fél8-ra mentem, 9 körül műtőben voltam.
limo73

Bmaas, ez nagyon durva ez az antihigiénia...

babaimádó
Kép
babaimado

Évilány, a piacon is, meg az összes boltban, meg még a liftben is mindenki kérdezgeti, mikor jön a baba, meg hogy fiú-e, emrt biztos az. Mondom, hogy tuti kislány. Erre: Biztos nem nézték el? (Magzatvíz mintavétel is volt, meg több orvos/szonográfus is kislányt mondott. Jól ráfaragnék, ha fiú lenne. Tele vagyunk szoknyácskákkal, rózsasz.ruhákkal, a babakocsi, az etetőszék...) :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Claire,bocsi,nem írtam át a táblát :?
Nem biztató amit írtál(császár..)

Babaimi,a kofák biztos jobban tudják :lol:

Limo,úgy láttam amikor bent feküdtem hogy behívták őket előző nap...de ki tudja,holnap kiderül.

evilany

Évi!.....Ha mégis akkor majd bulizunk! :wink:
limo73

sziasztok!

életjel... :)

csodálkozom erősen, hogy ez az idióta időjárás nem hozott egy babát se! :shock: :roll:

nem tudom máshol az országban hogy volt, de itt tegnap egész nap esett és 20 fok volt, ma meg kánikula! kiakasztó!

Kép
gtunde75

[quote="babaimado"] írta:babaimadovilány, a piacon is, meg az összes boltban, meg még a liftben is mindenki kérdezgeti, mikor jön a baba, meg hogy fiú-e, emrt biztos az. Mondom, hogy tuti kislány. Erre: Biztos nem nézték el?

ezzel engem is kiakasztanak... főleg édesapám élettársának anyukája... (mostohanagymama)

közölte, hogy azért vegyünk pár kék rucit is, mert tuti fiú van a pocakomban.. ő látja rajta... persze! mit nekünk magzatvízvétel! :wink:
a másik, amivel ki tud akasztani, hogy biztos nagy baba lesz, mert túl nagy a pocakom... hm... nem tudom, de ő biztos jobban tudja... :roll: :?

Kép
gtunde75

jaj, Évi! átírnád a táblában a koromat 35-re? tudod... múlt héten betöltöttem... :? :roll: köszi!

Kép
gtunde75

Kép

evilany

Évi ne idegeskedj a császár miatt Tomikának így kell jönnie hisz neki így a jó és nem lesz semmi baj,és majd ott lesz veled meg Mikivel,nyugi nem lesz semmi gond,kiváncsi vagyok mikor csinálja a dokid a csaszit neked!!!

Barbcsi nyugi neked is még kisfiad nem késett el és ne erőltesd neki próbálj kikapcsolni,és jönni fog ő,tudom nem könnyű mert mindenki szeretné már puszillgatni és látni minden rendben van vele,de várni kell és ez a pár hét már nem olyan sok idő akkár egy hét vagy kettő,jönni fognak!!!!!!

Szilvás merre lehet,hmmm ma nem jelentkezett be lehet megszült!!!!

Csillag Gergő csoda szép!!!!!

Tünde,Babaimi vannak ilyen okos emberek sajnos egyre több!!!!

Ircsi Katus hogy van???

Limo holnap akkor te már tuti fekszel be a kórházba????

Kép
bévi

Nekem Lili alig mozog csak épp tolja magát kicsit itt feszít kicsit ott,de viszont elég sokat csuklik!!!!

Kép
bévi

Bévi az is valami!

evilany

Hát igen csuklik legalább már ha mozogni nem hajlandó,ha meg rákezd akkor meg néha sokk is :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Görcsölök, derékfájással, de még ne kiabáljuk el. Én pénteken leszek 35 éves.:)

babaimádó
Kép
babaimado

Drukkolok!!!!!!

Enyém gyerek mocorog rendesen, időnként csuklik is, ha nagyon mohón eszik...olyankor szopizunk még egy kicsit aztán elmúlik... és mondja: öööö-eeeeeeeeeeeee.....oáááááááááááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi!.....Igen, holnap tuti befekvés...legalább is a dokim beutalt, terhelő szülészeti anamnézis miatt...ha csak mégis nem dobnak ki, maradok. Az, hogy esetleg hazaengednek-e nem tudom. Majd kiderül, hogy a klininkai fő-főnek mi az álláspontja.
limo73

Kép

Méregzsák :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Most már kell már fotó a többi csemetéről is!!!!!!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Méregzsákként is tündéri!!!! :)
limo73

Limo akkor mennek a drukkok neked is holnapra!!!!

Babaimi drukkkk++++++++++++++++++

Ircsi Katus nagyon cuki imádni való még ha sír is aranyos!!!

Itt volt a szomszéd kislány 5 éves mindent meg kérdezet mi mért van így és ezzel mit szoktunk csinálni,nagyon szép kiságyatok van,olyan cuki volt minden érdekelte!!!Tegnap a páromat letámadta 3 gyerek :lol: :lol: :lol: kérdezték mivel jöttél,mondja kocsival,és miért jöttél azzal,mert el lopták a biciklimet,miért lopták el,mert kellett valakinek,és miért kellett valakinek,hát itt mondta nah jó itt mindig vissza kérdeznek mindenre,mondtam neki szokjon hozzá!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

sziasztok

Kata nagyon éééééééééédes :)
Gergő is tud hasonlót :) :D
Csináltam képeket...de valaki eltüntette a kábelét a fényképezőnek!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Azt hiszem ölök!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Hihetetlen...fiuk fociznak,de ha megjöttek addig nem alszanak amíg nem kerítik elő!!!!

Köszönjük a dícséreteket!
Nahát...még mindig nincs újabb babóca???????? :oops: :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

majd még jelentkezek...
"ez fenyegetés" !!! :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!.....Pedig ma reggel közöltem csemetémmel, hogy hahóóóó augusztus van, de fütyül rám!
Akartam már kérdezni, megkaptátok már a TAJ kártyát?
limo73

Csillag
Mesélj! Hogy telnek a napjaitok?????,

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Írtam Szilvásnak sms hol lehet kiváncsi vagyok!!!!

Én nem tudom mikor szülünk vagy mi lesz,de én amúgy mindig nyílallik a hüvelyemtől a fenekemig,nem tudom mitől van ez,ha fekszem akkor nem érzem,de ha mászkálok akkor igen,most már néha akkor is érzem ha fekszem!!!!Szerdán kell mennem NST-re még fájást soha nem mutatott!!!!

Nahhh közben Szilvás vissza írt,lefekteti Bendét utána akart netezni,még jóslói sincsenek,nah már azt hittem neki meg van a kislánya,a csajoknak bele kell húzni :lol: :lol: :lol: le vagyunk maradva :lol:

Kép
bévi

Babaimi drukkolok

Nekem a hasam keményedik,nyom,de csak néha,sz'al :roll:
De nagyon fáradt vagyok és rossz a közérzetem,de rámjöt a frászis úgymond utolsó hétvége(valószínű)baba nélkül ehhh :shock:

Katus méregzsák :)
Rájöttem miért nem láttam a képeket,mert mozilla firefoxxal néztem és az nem mindig muttaja meg :evil: explorerrel látszik :?

evilany

Vennék 2 dl-es pezsgőt holnapra a házassági évfordulóra szerintetek ihatok egy fél decit?

evilany

Évi
Nyugodtan...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi szerinte ihatsz belőle annyit,nem árthatsz vele,nem olyan sokat iszol belőle azért!!!!!

Kép
bévi

Egyszerre írtuk Ircsivel :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?