Baba, drukkolok nagyon! Juj de izgis most neked! A kórházi cuccodat nehogy otthon hagyd! Fényképezőgép, stb. Bár valószínűleg még lesz ideje párocskádnak utánadvinni ezeket, de azért jobb, ha már eleve nálad vannak.
Én olyan barom voltam mindkét szülésemnél, az elsőnél nálam volt az akkori ócska fotómasina, de egyszerűen eszembe sem jutott, hogy elővegyem, és nyomassak pár képet. Azóta bánom
Másodszorra már nem is vittem gépet, de a telefonnal már egész jó fotókat csinált a büszke apuka
Egyébként ami átlátszó, nem nagyon lehet nyákdugó, legalábbis szerintem mindenképpen vérszerű dolog kell, hogy kísérje, ezért is tippeltem inkább a magzatvízre. Főleg, mert nekem első terhességnél úgy indult a szülésem, hogy folydogálni kezdett a magzatvíz. De nekem sem voltak fájások, bár a masina azt mutatta.
Kinga, nagyon klassz, hogy ilyen sok mindent vettél, úgy lesz, ahogyan Maccs írta, mindig azokat fogod nézegetni.
Leti, remélem, sikerült pihizned, és most már nem vagy annyira fáradt!
Tegnap megnéztem, és elvileg most 8-11 mm-esnek kell lennie a babámnak, ezek szerint tényleg nagy manócska
Este párom nagyon el volt keseredve, megkérdeztem mi baja. Akkor elsírta magát, hogy nagyon szeret bennünket, és megsimogatta a pocimat. Eddig azon tipródott, hogy hogy fogunk megélni, hogy nem kéne megtartani ezt a babát. Bevallom, én is álmatlan éjszakákon vagyok túl, annyira kilátástalan minden. És tegnap jutott el odáig, hogy most már elhatározta, hogy a baba marad, bár nem tudja, mi lesz velünk. Nem tudjátok, milyen elkeserítő ez.
Nem fogunk tudni sehova járni, moziba, színházba, bárhova, mert a belépőket nem tudjuk majd kifizetni ennyiünknek. Tegnap erre akkor jöttem rá, amikor a kecskeméti repülőnap plakátján megláttuk az árakat. Gyötrelem. Én nem akarom megfosztani a családomat semmi jótól, de miből fogjuk ezeket a kis kiruccanásokat finanszírozni?
Na jó, nem rinyálok tovább, bocsi a fárasztásért, és ölelés, és drukkhalom!