Sziasztok!!!!
Ircsi doki szerintem nem tévedett a doki max én gondoltam félre annyira nem kérdeztem, hogy mikor került kórházba lehet csak nem vette meg a gyógyszert és az volt a gond (a kórházban max algopirin van de az sincs mindig, aztán előtte 1 nappal ki kell írni a kezeléseket azt kiadagolják egyéb gyógyszer ha kell te kell megvedd, ha eltörik a lábad még a gézt is meg kell vegyed). Egy fiatal és nagyon kedves dokija van, barátnőm szült nála és csak dicsérte, pedig ő is bogaras.
Ikrek jól vannak szerencsére, anyukát azonban visszaküldték az itteni kórházba, babák meg ott maradtak.
Claire csajszi nem az itteni fórumra ír ha ír is, nem tud magyarul és ha oda ír ahova én gondolom ott sajnos olvastam már marhaságot is. De lehet csak tényleg valaki mondta neki személyesen és abban a valakiben nagyon megbízott.
Azért most nem bánom, hogy csak 1 baba van a pocimban, nem lennék a helyedbe. Amit írtál abban viszont van valami a fej nagysága nagyon fontos és ha kicsit nagyobb a baba hamarabb szopizik és a mamának is könnyebb vele, de mégis + 6 kg baba van a pocidba és ugye azt még kézbe is nehéz cipelni. Minden elismerésem!!!!!!!
Évilány sajnálom, hogy még mindig apukád temetésével kell foglalkozz, igy mindig kinyitod a mély és vérző sebed

kitartás!
Vanilla de jó akkor megnyugodtál Bence indul kifele

Doki passz, nem tudom mit tanácsoljak.
Barbcsi ne aggód olyan hamar kitágulsz, hogy csak akkor veszed majd észre ha pici fiad felsír!!! Tudod a stressz leállítja a szülést, gondolj erre!!!
Bévi látom te végre nyugodtabb vagy és nem türelmetlenkedsz. Babakocsi meg nagyon klassz, mire kell meglesz.
Tunde XXXL-es poló

melót viszont sajnálom, bár én is be-be néznék ha nem lennék ilyen messze, nagyon hiányzik a munkám
Ilus lábujjad sajnálom és remélem ma éjjel tudsz kicsit pihenni!
Dia várom majd a beszámolót!!!!!!
Na eldugulok, holnap és holnapután lehet nem leszek vendégek jönnek. Addig kérek még babaesőt!!!!!!!!!