A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

A hugim Londonban 17 nappal hordta túl a kislányát... aztán olyan 5-6 óra alatt szült meg.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!.....Oks, dehogy zavarsz! Lépek, visszavonulok a szobába!
limo73

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nah csak vissza jöttem még kicsit!!!

Ircsi Katus az egy tünemény,olyan kis cuki úgy bírom hogy ekkora haja van :lol: :lol: Babakocsiról csak itt netes kép van mert fényképezni már lusta vagyok most de feldobom már régebben feltettem,nekem az tetszik,hogy kellemes kislányos a színe és,hogy kis virágok is díszitik!!!És,hogy ajándékba kaptuk :lol: :lol:

Kép

Kép

Limo remélem jól vagy/vagytok!!!!!

Évi igazad van kell egy kis együtt töltött idő,én is így vagyok vele bár mi nagyon keveset talákozunk most mert sok a munka,de apa azt mondta beszéljem már meg Lilivel még a holnapi napot bírja ki mert le kell zárjon,mert ha nem meg büntetik :lol: mondtam neki kérjed szépen!!!!Én holnapra kis sika mikát tervezek meglátjuk kisasszony engedi-e!!!!

Kép
bévi

Nekem amúgy benne van a pakliban a túl hordás is,elég nagy esélyel,mivel a ciklusom rendszertelen volt volt úgy hogy 3 hónapig sem jött meg,igaz utolsó mensim az nov.4-e volt,de hát ciklus hossz fogalmam sincs,majd kiderül :lol: :lol: :lol: nekem fog hiányozni a kismamaság is igaz nagyon várom Lilit ez a természetes,de azért ennek az állapotnak is annyi szépsége volt/van!!!!!!!

Kép
bévi

Na, mi jól vagyunk még...csak kicsit fájdogálok, a tegnapit még meg se közelíti...de azért nem olyan jó...mondtam is a babának, hogy ha nem akar még megszületni, akkor most hagyjon aludni egy kicsikét, mert tegnap tényleg semennyit nem tudtam aludni...de ha ki akar jönni, nagy szeretettel várjuk már...:)

Olyan fáradt vagyok, hogy nem tudok elaludni, pedig próbáltam egész nap kicsit bepótolni az esti nemalvást, de ez olyan rossz ilyenkor...és röhejes, hogy a fáradtságtól nem tudok aludni... :?

Remélem szépen minden baba megindul hamarosan, és már nem váratják meg sokáig a szüleiket...

Claire...amit írtál, hogy 3 kiló feletti ikrek, na az durva lehetett...egy gyerekből is sok ekkora, nemhogy kettőből (bár én anno, még az esküvőnkön is ikerlányokat akartam, de így utólag most örülök, hogy egyedül van)

Na, lassan megyek zuhanozni, meg feküdni, hátha sikerül majd elaludni, bár nem sok reményt fűzök hozzá, hogy ez éjfél előtt menni fog...főleg, hogy dörög meg villámlik...

Ja, el is felejtettem már...a jól vagyunk a szülési dologra vonatkozik...de eltörtem a kislábujjam...már megint...szerintem ebben az évben már vagy harmadszorra ugyanazt (merthogy állandóan töröm mindkettőt, szerintem külön-külön már min. 10X el volt törve)...most azért nem fáj már annyira, mert jól megdagadt, feszül, és zsibbadt már...de nem is én lennék, ha nem csinálom ezt... :wink: azért kibírható...vagy csak megszoktam...

Ilus

KépKép
badzsulka

Bekri: hatalmas gratula, sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!

Dia: jó hogy hazamehettetek, remélem nem lesz semmi gond Áron babával... Fotó?

Évi: utólag boldog évfordulót Nektek!
Vendég

Ilus!
Kiváncsian várom, h a mostaniak mekkorák lesznek, mert az előző ikrek nekem is 3 kg fölött voltak. Bár tapasztalatom szerint, a fejméret fontosabb, mint a testsúly. és egy normál súlyú baba jobbantud segíteni,mint egy kissúlyú, meg van ereje szopni, ilyesmi. Szóval most nehéz cipelni, de remélem utána jönnek az előnyök :) Claire
claire

Sziasztok!!!!

Ircsi doki szerintem nem tévedett a doki max én gondoltam félre annyira nem kérdeztem, hogy mikor került kórházba lehet csak nem vette meg a gyógyszert és az volt a gond (a kórházban max algopirin van de az sincs mindig, aztán előtte 1 nappal ki kell írni a kezeléseket azt kiadagolják egyéb gyógyszer ha kell te kell megvedd, ha eltörik a lábad még a gézt is meg kell vegyed). Egy fiatal és nagyon kedves dokija van, barátnőm szült nála és csak dicsérte, pedig ő is bogaras.

Ikrek jól vannak szerencsére, anyukát azonban visszaküldték az itteni kórházba, babák meg ott maradtak.

Claire csajszi nem az itteni fórumra ír ha ír is, nem tud magyarul és ha oda ír ahova én gondolom ott sajnos olvastam már marhaságot is. De lehet csak tényleg valaki mondta neki személyesen és abban a valakiben nagyon megbízott.
Azért most nem bánom, hogy csak 1 baba van a pocimban, nem lennék a helyedbe. Amit írtál abban viszont van valami a fej nagysága nagyon fontos és ha kicsit nagyobb a baba hamarabb szopizik és a mamának is könnyebb vele, de mégis + 6 kg baba van a pocidba és ugye azt még kézbe is nehéz cipelni. Minden elismerésem!!!!!!!

Évilány sajnálom, hogy még mindig apukád temetésével kell foglalkozz, igy mindig kinyitod a mély és vérző sebed :cry: kitartás!

Vanilla de jó akkor megnyugodtál Bence indul kifele :lol: Doki passz, nem tudom mit tanácsoljak.

Barbcsi ne aggód olyan hamar kitágulsz, hogy csak akkor veszed majd észre ha pici fiad felsír!!! Tudod a stressz leállítja a szülést, gondolj erre!!!

Bévi látom te végre nyugodtabb vagy és nem türelmetlenkedsz. Babakocsi meg nagyon klassz, mire kell meglesz.

Tunde XXXL-es poló :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: melót viszont sajnálom, bár én is be-be néznék ha nem lennék ilyen messze, nagyon hiányzik a munkám :cry: :oops:

Ilus lábujjad sajnálom és remélem ma éjjel tudsz kicsit pihenni!

Dia várom majd a beszámolót!!!!!!

Na eldugulok, holnap és holnapután lehet nem leszek vendégek jönnek. Addig kérek még babaesőt!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Bekri neked is gratulálok és minden jót kívánok babának és mamának is egyaránt!!!

Kép
Kép
melisch

Bekri!
Nagyon sok,boldogságot,örömöt,egészséget és tejcsit kívánok neked is!

Mindenkinek szép napot!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

egy pár képecske.... :oops:

Kép

csücsörike :)

Kép

:) :D imádom!!! :D :)

Kép

Nem is kell ennél jobb "pihenőszék" Gergőmnek :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.08.04 15:38-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt,

Csillag! Gyönyörű és tökéletes!!!

Kép
xtina75

Jó reggelt!

Újdonsült anyukák, tegyetek sok-sok képet, hátha segít a szülésre vágyóknak :)

Front meghozta hatását valakinél? :)
:roll:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tina :oops: köszönöm :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mit szóltok a tegnapi időhöz?
pécsiek...a városban is esett jég? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggel! :lol: 2in1. Azt hiszem, az elején annyi progipótlást kapott ez a baba, hogy most ki kell majd imádkozni. Úgy látszik, jól érzi még bent magát és okosan kivárja anya szülinapját.

tt eső is 2 csepp volt. Valamikor éjjel esett, hallottam a pisijárataim közben, hogy kopog. Jó lehűlt a levegő és huzat van, fúj a szél.

babaimádó
Kép
babaimado

Csillag, nagyon édes ez a kisbaba:).
Minden újdonsült anyukának gratulálok! Kezdek belekavarodni, ki hogy áll. Kérhetek egy táblázatot?

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ÓÓ..minden vágyam így teljesülne... :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Anyuka - Baby
--------------------------------------
Ircsi - Katus
Szivvi - Olivér és Emili
Csillag - Gergő
Brikkancs - Bence
Mazska - Olivér
Királylány - Áron
Szilvás - Enikő
Bekri - Bálint

:) :D :) :D :) :D :) :D :D :) :D :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Babaimádó!
Úgy legyen!!! :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

NA hát, hogy milyen édes vagy Csillag...

babaimádó
Kép
babaimado

Légyszi, akkor most írd meg, mikor bújik ki Fannikám :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

most nézem...3 Bencénk is lesz!!! :oops: :wink: :)
de szuper!!!! :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

.......őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő.....
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
na ezt 100%-ra nem tudom...de mintha hét végéig megérkezne :wink: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

tényleg:)3 Bence

babaimádó
Kép
babaimado

na gyorsan odarakok egy kávét apának...hamarosan kel...csinálják a tetőt...tegnap ezmiatt a sz...ros idő miatt abbamaradt a munkálat :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ok, Csillagom, ebben kiegyezünk.

babaimádó
Kép
babaimado

:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ott most nem fúj a szél? A tetőn azért veszélyes lenne...

babaimádó
Kép
babaimado

kicsit fúj...de muszáj... le lett szedve a cserép...beázunk :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

igazság szerint a padláson keresztül csinálják...azt hiszem :oops:
:?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na lelépek a gyermekemhez...azt hiszem engem kíván látni :) :wink:
majd még jelentkezek!!!
Kitartás csajok...közel a végállomás!!! (könnyen dumálok már :( )

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Csillag nagyon édes a kisfiad! és Fanni látom beleszerelmesedett!

Bévi nagyon szuper a babajárgány!

Senki se szült? :roll:

Képzeljétek egész jól aludtam,nem volt fuldoklás meg semmi. Forgolódtam,na jó de az alap :) lehet a jó friss levegő miatt,meg már fáradt is voltam. Annyi hogy reggel lábikragörcsre "ugrottam" ki az ágyból de semmi se tökéletes :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évilány, csak kibírjuk már ezt a kis időt.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt! Még egyben!
Évi! Egészen jól aludtam és nekem is görcsölt a lábam (szerencsére csak csöppet)... Légyszi szülj és akkor könnyebb lesz nekem is
:wink:
szilvi35

Szilvi :lol: :lol:

Kép

evilany

Halihó...:)

Mi is egyben...most nyugis(abb) éjszaka volt, simán tudtam aludni a kis görcsöcskéktől, igaz így se aludtam egy maratonit, mert fél6 óta csak nézem plafont...meg felfedeztem a könyvespolcomon egy könyvet, amiről fogalmam sincs, hogy mi az, és hogy került oda, de át kéne másznom Gáboron, hogy megnézzem, na majd ha felébredt, de ilyenkor böki a csőrömet... :wink:

Lábujj...hmm...rendben...csak kicsit le kellett lógatnom az ágyról, ha jobb oldalamra feküdtem, de mivel szinte kéthavonta eltöröm valamelyiket, tökre fel se tűnik már...

Most túnt fel, néhány napja egész sokat tudok a gép előtt ülni...:)

Claire...nem semmi súly lehet a két lurkó, de a méretben igzad lehet (gondolom, meg neked amúgyis több a tapasztalaod e téren, mint nekem :) ) Azért remélem, hogy könnyű lesz a két csöpséggel majd...
De jó lenne már, ha mindenki babafotókat pakolászna fel...:)

Csillag, Gergő tüneményes...a kis csücsöri...alig várom már a saját babát...

Ilus

KépKép
badzsulka

Lábgörcsölősök, tudjátok, mire vágyom nagyon...annyira szeretnék nyújtózkodni egy jót anélkül, hogy valamim összerándulna...

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus hát igen nekem is akkor jön,mikor kicsit kinyújtóznék az ágyban :?
Lábujjad :evil: :(

evilany

sziasztok még mi is egyben vagyunk de rettenetes éjszakám volt fél 2-ig fenn voltam aztán hajnali fél 5 keltem nem bírtam aludni kattogtam hogy mitévő legyek és olyan kérdések jöttek elő hogy komolyan mondom elkezdtem még jobban kattogni ki fogok így merülni teljesen :( teljesen döntés képtelen lettem én aki mindig mindent határozottan és higadtan el tudott dönteni akár mekkora volt a baj :(
Vendég

Vanilla...ha téged az jobban megnyugtat, hogy nem csupa vadidegen van körülötted, és meg tudjátok engedni, akkor fogadd fel...
Jól értem, hogy ebben az esetben a ceglédi kórházban szülnél?

Ilus

KépKép
badzsulka

Vanilla,a párod mit mond a kérdésre?Mennyire bízol ebben a dokiban? Megengedhetitek magatoknak most ezt a kiadást? Gondolom már átrágtad..

evilany

sziasztok

2in1

Bekri hatalmas gratula!! Várjuk a beszámolót.

Tegnapi nst szuper lett, pénteken lesz újra + uh. Ha a héten nem történik semmi, akkor 9-én be kell feküdnöm. Én végig azt hittem július végén meglesz a babám, de nagyon be van betonozva. Tegnap óta kevesebbet mozog, de azért folyamatosan bököd. Nincs már helye gondolom.

Bocs most másra nem reaga, de millió dolgom van, majd benézek.
Puszi mindenkinek.
Jó lenne megint babás hírre jönni :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Az baj nem igazán engedhetjük meg magunknak meg van rá a pénz de ez a spórolt pénzünk ősz-visz és itt az iskola kezdés is a nyakunkon a kicsi is kezd szeptemberben a nagyobbikat 17.-én műtik nem lehet halasztatni 3 hónapja már idő pontunk van és és erre az időpontra jóval a 3 hó előtt jelentkeztünk .

Engem az zavar hogy ha pénteken befekszem akkor meg is indíthatja ez a doki még aznap amugy ő lesz ügyeletben akkor ,vagy ahogy mondta szombaton és mivel hétvége csinálnak -e ilyent meg nem kell konzultálnia mássa ilyen ügyben....stb ilyenek merülnek fel bennem mert Cegléd nem itt van egy köpésnyire 80 km tőlünk és oda befeküdni még látogatni sem tudnak jönni rendesen és tiszta depis vagyok már lányok ez miatt....
Vendég

Hát nem tudom,nehéz tanácsot adni,mert ha ez az össz pénzetek én azt mondanám nem kéne erre elkölteni ha ezer más helye van, és hát az is igaz hiába fizetsz akármennyit az nem garancia semmire ugye,és elvileg (elvileg..)ha nem fizetsz is ugyanúgy kell ellássanak,figyeljenek rád és a babádra.
De Te érzed mennyire lenne megnyugtató nála szülni,vagy pedig máshol,ügyeletesnél. Én bevallom attól se félek,félnék,de Te lehet máshogy látod.

evilany

egyenlőre meg várom azt hiszem a holnapot és felhívom az orvost és megkérdezem biztos akkor megindítja mert csak úgy vállalom be . És hogy szombaton ő csinál ilyent ?
Vendég

Sziasztok!

Drukkolok, hátha valaki hoz ma nekünk egy bébit:-))

Vanilla ez nagyon nehéz döntés, miért nem közelebbi kórházba mentek végülis egyiket se ismeritek én kettő közelebbit tudok és mind a két helyen nagyon jók a dokik, ha ügyeleteshez kerülsz azok is nagyon jók.
Nekem csak azért nehéz tanácsot adni, mert én eddig mindig fogadott dokinál szültem, most is én azért választottam dokit, mert én nem tudok sajnos olyan embernél szülni akiben nem bizok vagy nem ismerek.

Mostani szülésemnél, a doktornénim volt bent és mivel láttam hogy akivel ügyel megbizható, jól kijönnek ez sokat jelentett nekem nyugalom szempontjából. Meg jól esett hogy utána kétszer találkoztam a férfi dokival és felismert pedig előtte császár előtt soha nem láttuk egymást, és megkérdezte hogy vagyunk. Kedves volt. Én örülök, hogy jó orvost és jó kórházat választottam:-)) Mindenki rendes volt a nővérkék, a csecsemősök, orvosok és aneszteziológusok is :-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vanilla megkérdezhetem miért szeretnéd mindenképp beindítatni a szülést?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?