2010.08.04 20:49
Szerző: jenny29
Sziasztok!
Bocsi a múltkori bejegyzésemért, nem azt hiányoltam, hogy nekem nem írtok, hiszen én sem írok senkinek legtöbbször, hanem mint anyaoroszlán zokon veszem, ha nem ír senki semmit a babánk fotóira.
Hát, tart még nálunk is a pocakfájás, de hál istennek már nem annyira vészes. Amire rájöttünk, mi és a doktorunk segítségével, hogy Natinak azért fáj a hasa, mert nem tud rendesen kakilni, és nem szervi oka van. Legtöbbször én segítek neki szélcsővel, akkor viszont emberes adagok csusszannak ki.
Jelenleg Lycopodiumot és Schüssler sót (magnesium sulfuricum) kell adnunk neki, egész nap kis kanállal adagolni. Az ügyeletes orvos a múlthéten azt a papaverines lötyit adta, ami szuper, csak sajnos nyugtató hatású cucc van benne. A dokinénink viszont homeopata orvos, ezért tértünk át a magnéziumra(Schüssler só, görcsoldó)
És amire rájöttem, hogy ha lefekszem vele napközben többször is aludni, akkor kipihent és jókedvű, nem fáj annyit a pocakja sem. Ha nem ezt teszem, nem alszik egész délelőtt, egész délután és estére egy üvöltő sátánfajzattá válik. Szóval a túlélésre játszunk, de már picit látom az alagút végét. Ja és már 2 napja nem sír a hasa miatt, csak az esti nyügis sírás van.
Csilla, sajnálom, amin keresztül mentek, szegény Lénike, jobbulást neki!
Ha anyatejre lenne szükségetek mégis, fordulj hozzám nyugodtan, nekem már tele a fagyasztó egyik fiókja, és ha nem is sokáig, de Lénike megerősödéséig biztosan tudok nektek anyatejet szolgáltatni. Megoldható lenne, hiszen közel lakunk egymáshoz, szólj nyugodtan, ha segíthetek! Amúgy a kórház orvosain nem is csodálkozom, ami ott megy…
Geo, téged is sajnállak, látom, mennyire elkeserít a szopis helyzet, de dönts úgy, ahogy te és Dávid jónak látjátok. Szerintem se érdekeljen, ki mit mond. Ez a te döntésed, és az a jó, amit te szeretnél, hiszen te ismered legjobban Dávidot, te látod, mi a jó neki.
Nanetto, erről lemaradtam, hogy a kislánykádnak tejtestvére van, a Zsófika. Tejleadón keresztül hoztak össze vele? És te egy zacsiba hány ml-t teszel? Mennyi idős a kislány, akinek adod?
Én mindig gondban vagyok, hogy mennyit tegyek/zacsi, (bár én nem vagyok tejadó) hogy vajon hozzátápinál, vagy ha elmegy a tejem, mennyit éri meg egyszerre felolvasztani.
Éjjel nem próbálod meg a fekve szoptatást? Én 1 hete nem kelek hozzá, csak a szájába dugom a cicit, és alszunk tovább. Lusta anyák jó kis praktikája…
Cicmarek, Natinak sem megy a kaki, kb. 2-3 naponta csinálja magától. Viszont látom rajta, hogy erőlködik, és akkor megszélcsövezem. Utána megkönnyebbül, és rengeteg kaki ürül ilyenkor. Jó kis találmány, és a hőmérővel ellentétben, nem megy mindenfelé az anyag, mert a cső szépen a pelusra vezeti. Hőmérőzésnél nekem volt, hogy a pólóm, gatyám, a padló, minden tiszta fosi lett.
Mi valszeg beadatjuk azt a méregdrága Rota oltást. A lelkiismeretem nem engedi, hogy kihagyjam…
Luna, sajnálom, hogy ti is nyüglődtök még! Nagyon tetszik ez a webáruház, amit belinkeltél!!! Annyira jó bodyk vannak!
A pihiszék nekünk nagyon bejött, nekünk F.P.-os dzsungeles van, Teszveszes. A róla lógó madárnak eszméletlen, mennyit tud dumálni! Rezeg is, ami jó a pocijának, jó kis pukicsalogató.
Nekem Avent elektromos mellszívóm van, hát egy álom! Délután is annyira tele volt a jobb mellem, hogy átázott a pólóm, és úgy lefejtem 230 ml-t, hogy még jött volna, csak közben ébredt a kiscsaj.
Folti, nekem is van egy ismerősöm, aki annyi tejet lead, hogy havi 60ezres plusz bevételük van. De! Egész nap fej a csaj és tök vizes már a teje. A kislánya meg csak annyit kap, amennyit muszáj, mert a többi kell eladásra. Inkább nem mondok erről a hozzáállásról semmit…
Heni, jó husiban van Gergő is! Hány kiló már? Nati már 5,5 kg, tök kis dagi!
bhDetti, nekem a doki Azalia nevű fogigátlót írt fel, állítólag az is 7-8ezer ft. Ki vagyok akadva én is, de igazad van, az óvszer is tök drága. Ja és igen, mi is nagy Disney fanok vagyunk, abból is a Tigris a menő nálunk.
Tesó téma: Mi is szeretnénk mégegyet, de nem mostanában. Csak sajnos én már idén 32 leszek, legkésőbb 35 évesen szeretném megszülni a kistesót.Vagyis 2 év múlva teherbe kell esnem, lehetőleg úgy, hogy a gyed vége legyen egyben a terhességem kezdete is.
Csípőszűrésen mit néznek a gyereknél, és mennyi ideig tart? Mennünk kell, a beutalót már megkaptuk ma.
Hajmosás: Azelőtt (gyerek előtt) 2 naponta mostam, vasaltam, most heti 1 mosás, és utána vasalás, amúgy meg copf. Igénytelen lettem, ez van. Ja és annyi ragya van a képemen, hogy ihaj!