A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Dia annyira drága ez a csöppség,nagyon cuki haza hoznám mindent,de ha elkezdenének sírni az milyen lenne!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Vanila nálunk a Müllerben van Reha (mint a Pelikan és társai, szóval márkás, ha nem is a legismertebb) 4 részes tolltartó 5 Euroért. Ha érdekel, megveszem és elküldöm. Be van tárazva Reha színes ceruzákkal, hegyezö, radír, vonalzó és filcek, valamint patronok töltötollhoz, mert az meg az itteni mánia iskolában. Jó minöség, nem gagyi, de nem is mintás, hanem inkább klaszikus egyszínü.

Nálunk a táska lenne amúgy a leghúzósabb, átlagosan 150 Euro egy iskolatáska, de kis szerencsével a feléböl is meg lehet úszni Ebay-en, használtan meg a negyedéböl. Eniét pl. anno Hódmezövásárhelyen a Lidl-ben vettem átszámolva olyan 30 Euroért (McNeal, piros skótkockás, tornazsák, tolltartó töltelékkel, kajás doboz és ivóüveg). Nagyon örültem neki, azóta se láttam ennyiért sehol!

Eninek még kell egy töltötollat nézni, mert amit tölem örökölt (Waterman) az új konverterrel se szobatiszta, mindig kipisili a tintát a csatlakozásnál. Hiába, francia termék... Most láttam egy jó kis Pelikant, talán az lesz. Nem akarunk a patronos változattal vacakolni, literszámra van itthon tinta, 5 gyerek nem fogja tudni elhasználni...

Dia nagyon édes a kispasid!

Jó éjt!

Barbi
Vendég

Én 3 óta görcsölök. AZ elmúlt 1-2 óra durva volt. 1 órája méremn, de nem tudok mit felírni, mert sokáig olyna volt, mintha 30 percig legalább foly.os lett volna. Hasam mint akő, oylan kemény. Picúr sokat mozgott előtte. A derekam majd leszakad. Most agyaltam, hogy hívjam-e a szül.nőt, hogy mi van ilynekor, de most mintha megszűnne. az elmúlt 1 órában, nagyjából a sűrűség 15,10,15
5,15 perc volt. A fene érti ezt. Közben vagy 3* voltam pisilni. Csüt.ön én is kaptam Canestent, akkor nem tudom, nyitva voltam-e már, de elhasználtam . Azóta egy hüv.flóra visszaállító kúpot használok meg krémet. Ezeket egy doki írta fel rec.nélküliek, még csüt.ön. Hétfőn a saját dokim mondta, hogy nyitva vagyok 1 ujjnyira. NA, közben megint görcsölök.

babaimádó
Kép
babaimado

Dia, baba cuki, csak már fáradt vok és elfelejtettem írni.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi mindenki azt mondta nekem azt tudni fogjuk ha szülni megyünk hát remélem nekem is görcsöl megáll görcsöl megáll,de mivel közte elmúlik a fájdalom ezért szerinte jósló vagy még nagyon az eleje,de már ez is elég kellemes :shock: :lol: de még tudok nevetni szóval nagy baj nincs,csak a gyomrom fáj és hányingerem van,kiváncsi leszek neked múlik-e de már jó régóta görcsölgetsz,nekem párom még nincs itthon mondta ha valami van hívjam :lol: sokkot kapott mikor kimondtam fájdogálok!!!!!

Kép
bévi

Vanilla...csak lesz valami lassan...
Én még mindig nyűglődöm...nincsenek erős, meg túl rendszeres görcsök, de nem jó a közérzetem sehogyse...megyek is mindjárt lefeküdni, aztán meglátjuk...nem hiszem, hogy a holnap a miénk lenne...de kiderül...

Dia...nagyon nagyon tündéri Áron...:)

Müllerben sokminden van tök jó áron...asszem tavaly januárban kint Herbrechtingenben vettem ilyen zselés-csillámos díszítőtoll készletet ott (vagyis Gábortól kaptam)...itthon kb. 5-6db kerül belőle 1000-1200Ft-ba, amit kint vettünk abban pedig 35!!!db volt és 5euro...asszem akkor jól be is vásároltunk ott mindenfélét...na meg persze Rittersportból...annak is baromijó ára van az itthonihoz képest...egyik évben Gábor kapott egy nagy szatyorral valakitől kint, azóta rácuppantunk arra a csokira...de itthon nagyon drága...
Ha idén is megy ki, remélem ellát majd ilyen finomságokkal Gábor...most gonosz dolgot írok, de kicsit annak kell drukkolnom, hogy lesérüljön az egyik csapattársa...mondjuk minden évben le szokott, de idén új szabály, hogy csak két idegenlégiós (külföldi) versenyző lehet egy csapatnál, és mivel Gábor ment oda legutolsóként, most ő a tartalék...van még egy magyar srác (nekik most született meg a harmadik babájuk, és nemrég rúgták ki a munkahelyéről...ő még törött kézzel-lábbal is bírkózna), és egy román fiú (ő sérül le mindig)...de jól jönne, ha lennének kint meccsei...a semmiből nem lesz új lakás...na meg én se kapok annyi csokit...:P (na, tök nemidevágó volt ez az egész, csak most úgy kijött belőlem...)

megyek is aludni, mert már össze-vissza írogatok, meg fáj is most a derekam nagyon az ittüléstől

Jó éjszakát mindenkinek, és babák, hajrá, hajrá, hajrá...nagyon várnak mindenkit a szülei már idekint!!! :)
(Clarikababája, te várd meg aput, hogy ráérjen!!!)

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!
Először is Szilvás, Bea, gratula a babákhoz. És jó egészséget, sok tejcsit!
Dia, tündéri a kisfiad. Ugyanúgy, ahogy Csillagé is, és Ircsi Katusa is.
Bévi szerintem azért mérd ezeket a fájásokat. Elég gyanúsnak tűnnek. Nekem anno két fájás között egyáltalán nem fájt... vagy esetleg hívd a szülésznőt.
Babaimádó, szintén nagyon izgi, ha van szülésznőd, én beszélnék vele a helyedben.
Lehet, hogy reggel már a Ti babáitokról olvasunk. :-)
Tina, köszi a képeket. Gyönyörű a kertetek. Jaj, ha egyszer majd nekünk is ilyen lenne...
Vanilla, Barbcsi, Évi, Drukkolok, hogy mindenkinek meginduljon a babája most már. És ne izguljatok.

Mi még egyben, minden okés, 1 ujnyira nyitva vagyok, fájások nincsnek, magzatvíz tiszta. De 10-e még messze van.

Jó éjt, és babaesős éjszakát!
puszi

Katka
KépKép
katka77

Nah megyek pihengetek fájások vannak majd kiderül,ha valami van majd szólok,de most pihenek és majd elválik mi lesz!!!!!Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

BEKRI, SZILVÁS, GRATULÁLOK KISBABÁITOK MEGSZÜLETÉSÉHEZ! SOK ÖRÖMÖT KÍVÁNOK BENNÜK!

Kép

maccs01

Dia, cuki a kisfiad!!! Nagyon édes pofi :)

Szoptatás nem kis falat, van, akinek élből megy, sőt eladásra is termel. Engem nem abból a fából faragtak, rohadtul tudott ám fájni, majd összepisiltem magam az első 4hónapban...
A lényeg, hogy tartsd erősen a fejét, és fogd össze a melled alul felül és tedd a szájába és tartsd is ott. Akkor már érzed, hogy olyan, mintha a hátad közepéből is szívná... Elvileg ez így működik. Féloldalt fekve is kényelmes, sőt, akkor a hónod alatt lévő csatornák jobban is tudnak ürülni (fú, de szépen írtam.. bocs). A védőnőnek elvileg dolga, hogy ott legyen, megnézze, kicsit ráirányítson, hogy kell.

Egyébként, ha tápszeres lesz, azzal sincs semmi gond, de amíg van tejed, azt feltétlen add mellé, minél tovább. Ha kiskanálnyi a mennyiség, akkor annyi.

Védőnőm nem tudott szoptatni, kevés tejmirigye volt, de hősiesen próbálkozott és baromi nagy kudarcként élte meg szakmájából kifolyólag, de aztán beletörődött. Van, hogy küzdesz, mégsem sikerül, nem szabad nagyon a lelkedre venni, ha valami nem rajtad múlik! Boldog babák nőnek fel tápszeren is! A lényeg, hogy Anyuka legyen kiegyensúlyozott!

Sok Boldogságot a Kisbabához!

maccs01

Csillag, megnéztem Gmailen Gergőt, nagyon helyes kisfiú :) Örülök, hogy már jobban van. Sok pussz Nektek!

maccs01

Katka köszike :oops:
Dia iszonyat jóképű kispasid lett :D
Igazi macsós fiúk születtek!!!
Ez aztán a tuti :)
Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kitartás kismamák, már csak napok kérdése és jönnek a babák! Tiszta izgalmas!

maccs01

Mindenkinek nagyon jó éjszakát,szép álmokat...és ha lehet,sok babyt az éjjel :oops:

Puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Maccs-köszönöm szépen!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Te érdemed, azaz a Tiétek :) Nagycsaládos lettél, nagyon szép nagycsalád!

maccs01

Nem tudok aludni ... :roll:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért 2008 . augusztusi babásoktól jöttem.
Kedves fiús anyukák figyelmébe ajánlanám Áron kicsi törpöm eladásra szánt ruháit melyet itt hirdetek meg először, igyekszem korrekt árakra találni , csak a szép és alig hordott ruháinkat raktam fel! Igazából annyi ruhánk lett hogy mind alig hordtuk őket. 56-86ig Akit érdekel emailban vmmelinda@gmail.com
Köszönöm
Megtekinteni itt lehet:
http://picasaweb.google.hu/104356931378 ... ladoRuhak#
http://picasaweb.google.hu/104356931378 ... adoRuhak1#

Szép napot mindenkinek!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt.Később visszaolvasok, most túl kimerült vagyok. Továbbra is 2 in 1. Holnap terminus. Estém vacak volt 3-éjfélig kb.görcsöltem egyre jobban, de nem volt normális rendszer benne és a fájások közt sem nagyon volt szünet, így már nem tudtam, mikor kezdődik az újabb, nem tudtam, mit mérjek...Hányingerem volt, a vérnyomim, ami ugye 90-100 szokott lenni 123/69 volt. Hányingerem volt. 1/2 11-kor felhívtam szegény szülésznőmet nagy lelkiism.furdalások közepette, mert nem tudtam, mi legyen. A hasam kőkemény volt. Megbeszéltük, megpróbálok még várni, pihenni, elaludni. Ha sikerül, akkor jósló, ha nem, akkor figyeljek 1-2 órát és hívjam és klinika. Végül valahogy elaludtam.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Boldogat Krisztinák! ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt

Először is,Dia,a kisfiad gyönyörűszép,szerelmes lettem belé :oops: :lol:
Tényleg,Bence mit szólt az öcsihez?Hát apája?

Szegény görcsölgetők, sajnálom a rossz éjszakát,végül nem lett egy baba se? Babaimi,Bévi,Ilus...ezek már komoly jelek...

POSE: ua.mint az OTT csak más rövidítés,de most nem tudom pontosan mit takar.Majd megkérdem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... -meg-mikor

http://www.kismama-babaparna.hu/terhess ... a-kedveert

Kiváncsi vagyok ránk milyen hatással lesz.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Vanilla,Csillag,Xtina

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Köszi Clarika és Évi!!!

Én is boldog névnapot kívánok Csillagnak és Vanillának!

Kép

Kép
xtina75

Nah. Készítettem egy picasa albumot a Tomikának, mert nem akarok majd mindenhova feltenni képeket(pl iwiw) ezért akit illet megadom neki majd az album elérhetőségét. itt betettem a www-re,ha oda kattintotok,bejön az album(na mondjuk még semmi újdonság nincs benne csak egy "Igy vártuk" album,és majd lesz sok sok babafotó :) )

evilany

Boldog névnapot Kismamik!

Királylány! Gyönyörű a kisfiad! Nagy gratula!

Jó reggelt!

Természetesen még egyben, se görcs, se fájás, se semmi.

Babaimi! Az én nyomásom is felment tegnap 144/92-re, hamar elmúlt ezért nem mentünk be. Lehet valami front....

Az éjjel szörnyű volt.. a délelőtt remélem megint pompás lesz.

Szép napot mindenkinek!!!
szilvi35

Dia ha nem baj feltettem Áron baba képeit a megérkeztünk albumba! Hadd gyarapodjon!(ha baj,kitörlöd... :oops: )

evilany

Jó reggelt!

Először is:

Csillag, Tina, Vanilla:

Névnapotok alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok!

Kép

Sajnálom a rossz éjszakákat, görcsöket. Hamarosan minden baba megérkezik.

Köszönöm szépen a dícséreteket. Számomra ő a legjobb pasi az apja meg a tesója mellett..... :lol:
Egy kis mocsok egyébként :lol: Tegnap túráztatta az agyunkat este 21.30-tól éjfélig. Különösebb gond nem volt csak állandóan tátogott, hogy éhes. De ennyit enni! Megeszik 100ml-t :shock: Nem tudom normális e, mert Bencébe a felét is alig bírtuk beletuszkolni.
Tejem van, annyi mint Bencénél csak ugye Áron helyből dupláját eszi. Kb 50 ml-t tudok kifejni.
Maccs persze, ami van tejcsi azt megkapja. Úgy szoktam csinálni, hogy tartom őt is, cicit is, érzem is, hogy szívja, de ezek szerint vagy nem jön neki (pedig a falat bírnám kaparni közben) vagy nem tudom. Talán már elmúlik a seb, akkor megpróbálom ismét. Addig fejek.

Claire a nagyobbnak is fejtem. Ő még ennyire sem szopizott. 8 hónapig élt anyatejen :lol:

Védőnő nem nézte meg hogyan szopik, azt mondta ha sebes akkor fejjem inkább. De van ismerős védőnőnk, ő látta már a szopit, de nem tudott rájönni mi nem jó.
Mindegy, ez van, annyira nem görcsölök, mert így legalább saccperkábé 3 óránként eszik. Ma megpróbálunk valami napirendfélét kialakítani. Most reggeli után alszik.
Éjjel is aludt végül, 3-kor kelt, majd fél 7-kor. Annyira nem gáz.
Viszont be kellett tenni pólyába, így jobban elalszik. Csak épp pólyabetétem nincs, egy kistakarót húztam bele 8) Majd ma elküldöm anyukámat, hátha kap.

Évi apa segít nagyon sokat, főleg így, hogy üvegből eszik Áron. Meg lelkileg is. Hétfő délután elkapott a szülés utáni depi, sírtam egész délután, deviszonylag hamar átvonult rajtam. Még tegnap is kitört rajtam a sírás mikor megláttam, hogy vérzik a cicim, azt mondta, majd eszik tápit és kész.

Bence is örül neki, bár azért látszik, hogy féltékeny. Áront nem bántja, sőt....Segít etetni is. De sokat kell vele foglalkozni. Na meg sűrűn rá kell szólni, hogy kicsit kisebb hangerővel dumáljon. Hajlamos elfelejtkezni magáról és Áron feje fölött is nagyhangon megszólalni. :) Majd megszokják egymást.
Egyébként Áron tegnap este a kiságyában nem maradt meg, de itt a nappaliban a hangzavarban a szopipárnán úgy aludt 2 órát, hogy a világát nem tudta :lol:

Na jó sok lettem most. Megyek is dolgom után nézek. Van bőven, de csak módjával csinálom. A nagyszülők is segítenének, de az az igazság, hogy idegesít ha itt nyüzsögnek mit csináljanak. :oops: 8) Anyukám is, adjam oda a mosnivalót. mondtam kimosok, majd jöhet vasalni vagy elviheti....

Tényleg el....

királylány

Évi köszi, dehogy baj :D

Szilvi köszike :)

királylány

Sziasztok,

tegnap írtam egy jó hosszút látom elszállt mint a sóhaj.....

Mi is még egyben, de nekem semmi sem utal szülésre. Ma megyünk orvoshoz, CTG-re.

Sajnálom a görcsölőket, Vanilla, Babaimi, Bévi.... talán babáztok hamarosan!

Minden Krisztinknek nagyon boldog névnapot kívánok!!! (Vanilla, Csillag, Xtina)!!!

Dia,
nagyon szép babóca Áron!!! Még egyszer gratulálok nektek!
Szopin meg ne aggódj, menni fog, anno nekem is sebes volt a mellem az első 2 hétben, nagyon együttérzek veled!!!! Ha pedig mégsem az sem baj, nagyon jól állsz hozzá!

Na megyek készülődni, du. jövök!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok nem szültem :lol: de tegnap amilyen fájdalmat éreztem kezdem érteni mi is az a szülés és ettől még durvább lesz szerintem százszor hát :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: kezdek készülni!!!!

Évi kiváncsi vagyok én is milyen hatással lesz rátok a POSE lehet Tomika attól fog megindulni!!!!

Babaimi sajnálom,hogy nem szültél pedig vártam valaki hátha!!

Sucer sok sikert dokihoz!!!

Dia ez természetes nincs még napirend de jó,hogy párod is sokat tud segíteni,én kicsit félek ettől is mert magam leszek de majd csak megoldom valahogy,anyósom tegnap bejelentette ő nem tud nekünk semmiben segíteni,és hozni sem tud a gyereknek semmit :? :? :? én mondtam neki nem baj nem is kel meg van mindene,ennyit róluk!!!Anyukám messze van az már azon töri magát ő majd hogy jön meg mennyi mindent főz nekem otthon előre,az jó lesz!!

Én valószínű a tegnapi takarítástól voltam szarul,de párom mérges is volt mert,hogy én állandóan azt mondom nem csinálok semmit,és mégis folyton ügyködök,így tegnap végig gondoltam,és kijelentettem mindenki előtt holnaptól nem főzök,nem csinálok semmit,kissé megint elért a fáradság és hisztis is vagyok úgy érzem,nem könnyű lehet velem se,de most már egyre nehezebb elviselni bárkit is magam körül a páromon kívül,nagyon nehéz de remélem ezen hamar túl leszek,idegesít minden,azt mondtam nem mosok,nem főzök és nem takarítok,befejeztem,van egy hét a ki írt időig már annyi sem magammal akarok foglalkozni,és pihenni mert utána magam kell majd az akadályokat kiállni!És érezni kell én se vagyok vasból,hogy én ha nehezen is állok fel de fel állok és megcsinálom,anyukám haragszik amiért ilyen vagyok,és nem ülök meg minek szolgálok én ki mindenkit,a fiúk is menjenek ki a másik házhoz vagy vigye el őket az anyja,mindig ezt mondja,nah befejezem a kisregényt!!!!!!!!!!!Olyan érdekes azon gondolkoztam Ircsi meg Csillag megszült hamarabb a többi baba meg milyen jól érzi magát bent jöhetnének már!!!!!

NÉVNAPOSOKNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!

Kép
bévi

Tina, Csillag, Vanilla
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina,Vanilla!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!

Kép
Kép

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia
Gyönyörű a kispasid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szopi
Én mazochista vagyok... :oops: :wink:

A hámosító kenőcsök helyett inkább érdemes kipróbálni a sima lanolint és a mellen elkent anyatejet.
Hámosító kenőcs: a seben pörköt képez... az a környező szövetekhez képest merevebb, a következő szopinál megint sérül...
Lanolin puhítja a bőrt... érdemes már szülés előtt használni...
Helyes mellretétel: gyerek szemben legyen a cicivel, annyira kell a szájába tenni, hogy a lágyszájpadnál legyen a bimbó (ha benyúlsz a szájába, érezni lehet, hogy hol kezdődik a lágyszájpad)

És jó lehet még a nyelvtorna...
A mellrehelyezéskor figyeljen a helyes technikára! Amikor egy baba cumizavaros, gyakran nem jól használja a nyelvét. Ezt könnyen ellenőrizheti, ha az egyik tisztára mosott ujját ujjbeggyel felefelé a baba szájába dugja, nagyjából a második ujjperc közepéig. Helyes szopási technika esetén a baba erős vákuummal szívja az ujja hegyét, nyelve az Ön ujját vályúszerűen körülöleli, és ritmusosan nyomkodja a szájpadlásához. Rossz a technika, ha a baba felpúpozza a nyelvhátat, és az ujját megpróbálja kilökni a szájából. Ebben az esetben segíthet a következő nyelvtorna: fordítsa meg az ujját a baba szájában úgy, hogy a körme legyen felfelé! Kezdje el kihúzni az ujját a baba szájából, közben néhányszor álljon meg, és gyengéden nyomja lefelé a baba nyelvét! Ezt a gyakorlatot naponta legalább háromszor végezzék el!

http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=kerdes10

DE.... az anyaság nem függ attól, hogy mit kap a gyerek... csak egyszerűbb a szopi, mint a tápszerezés...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia!
Gergő is 100-at eszik...és szerintem egy hetesen is megette volna...folyamat tömi a kezét a szájába...és sír...
Ilyenkor még mellre teszem...az megnyugtatja és elalszik...
Szopizni ugyan nem igen szopizik...de biztos jó neki :)
Normál esetben egy nap a súlyának a negyedét kellene megegye...(ezt ugye felbontva a 6 étkezésre) ami nálunk 70-max 80ml lenne.
..l.na ezt jól megaszondtam :)
Remélem értetted :D :) :D

Nekem dokinőm azt mondta...had egye
:oops:

De ugye Gergő valamennyit visszabukik :(
Hála istennek már nagyon minimális (szerintem az utolsó korty jön már csak ki) :oops: :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem az anyatej nem vált be :(
Sudocrem meg állítólag nem baj ha rajta marad a cicin...ezt a csecsemős mondta bent nekem még a klinikán...én elhittem

Van akinek beválik és jó!
Nekem ez sem jött be :(
Sajnálom is!!!

Ez a technika nagyon tetszik amit leírtál :) :oops: :wink:
Én még rácuppanok erre a dologra is!
Egy próbát megér!!!
Köszi Ircsi! :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szerintem, a Sudo is szárít!!!!

Még a sima gyógyszertári olaj is jó... vagy a hidegen sajtolt, extra szűz olivaolaj... ami nem szárít!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én nem tudom, hogy Katus mennyiket eszik... :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi köszi az infót. Ki fogom próbálni. Most, mikor evett előtte cicire tettem, igaz bimbóvédővel. Szopizott kicsit, valami jött is neki, a többit kifejtem (50ml), ő meg megevett 80-at...Remélem beindul, mint Bencével. Akkor nem győztem fejni. Még hordták is....
Van itthon patikai babaolaj, akkor bekenem vele. Áronnak hámlik a bőre, már nem volt rajta magzatmáz.

Csillag ha így kiszámolom akkor viszon a 100ml kb az adagja....Olyan furcsa, mert Bence ugye nem evett. Igaz ő volt 2500gr, Áron meg rávert 850 gr-ot :lol: Nem bukja vissza a kaját. Már azt hittem túletetem.

királylány

napi adag: 150ml/kg :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tesóm azt mondta, hogy a baba helyes mellretétellel kb. 30 ml-vel többet tud kiszopizni, mint amennyi fejéssel lejön!
A tej nagyrésze szopi közben termelődik!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia
Adj magatoknak időt!
Magadban gondolkodj el azon, hogy TE mit is szeretnél!!!!
Manapság babák már nem éheznek gondos anyuka mellett... és a tápszer se az ördögtől van...csak kicsit több a macera vele...
Attól függelenül, hogy mit adsz Áronnak enni, TE VAGY SZÁMÁRA A VILÁG KÖZEPE...TE VAGY A SZERETŐ ANYUKÁJA :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi tudom, hogy úgy jobban termelődik. Majd próbálkozom még a szopival hátha sikerül....én is jobban örülnék, ha a tápszert elhagyhatnánk, de most még pótolni kell.

királylány

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Én még 2in1....

Látom nem csak nekem volt rossz estém.
Most először voltak fájásaim. Nagyon-nagyon görcsöltem és közben meg kemény lett a hasam. Mértem a dolgot elején 5 percenként volt, utána 8-10 percenként jött. Hát elég rosszul voltam és mellé nekem is jött a hányinger.
Férjemet is felébresztettem, szegény teljesen félrebeszélt v. 3 percig. Valami programokról és számítógépről beszélt, és hogy mit csináljak vele. Én meg közöltem, de fájásaim vannak nem is és te félrebeszélsz. Nagyon vicces volt. :D :D :D

Reggel meg ahogyan a doki mondta, lehet, hogy lesz kis barnás folyásom és volt is. Most is néha begörcsölök, de kb csak 10 percenként.
Semmit nem is tudok csinálni, most is csak fekszem a kanapén és nézem a tv-t. :?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Pólyázás
Kezdik megint felfedezni... nem is kell feltétlenül a hagyományos pólya... bele lehet csomagolni a csemetét egy kistakaróba is...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Woody
10 perces fájások????? :roll:
Egy meleg zuhanyozás, fürdő?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, pont most fürödtem le és szerencsére jobb lett a dolog.
De most nagyon figyelek és ha bármi van, akkor kórház.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok jó napot először is köszönöm szépen mindenkinek a névnapi köszöntőt és a többi Krisztinának az oldalon

Boldog Névnapot Kívánok !!! Kép
Vendég

Aztán voltam ma NST-n drágám ugy menekült a gép elől és a nővérkébe még bele is rúgott 2-3 alkalommal amikor kereste hogy épp hol a szíve :)

Utánna megvizsgáltak és a méhem C2222 már :shock: 1 nap alatt ennyit tágultam húúú és mikor vizsgáltak azt mondja a doki itt a feje de még nem teljesen van benn még mozdítható és elkezdte mozgatni szegénykém buksiját :( :shock: :? a papírra meg ezt írta:

Gravid uterus fundusa Px 2. normoton méh jó magzati szívhangok.
Bv Előfekvő rész :koponya a bemenetre illeszkedik C2222 Álló burok , vérzés nincs, norm fluor RR110/70 Hgmmviz feh : negatív nst reaktívlelet kiadva

és azzal fejezte be mert észre vette a tavalyi kardiológiai papírom mert ott van az iratok között magának szüléskor feltétlenül antibiotikumot kell adni ugye tudja mondom miért erre ő mert ide van írva :shock: :shock:
Vendég

Ircsi szerinted ilyen eredménnyel meddig húzom még ?? C2222
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?