Vanilla...csak lesz valami lassan...
Én még mindig nyűglődöm...nincsenek erős, meg túl rendszeres görcsök, de nem jó a közérzetem sehogyse...megyek is mindjárt lefeküdni, aztán meglátjuk...nem hiszem, hogy a holnap a miénk lenne...de kiderül...
Dia...nagyon nagyon tündéri Áron...
Müllerben sokminden van tök jó áron...asszem tavaly januárban kint Herbrechtingenben vettem ilyen zselés-csillámos díszítőtoll készletet ott (vagyis Gábortól kaptam)...itthon kb. 5-6db kerül belőle 1000-1200Ft-ba, amit kint vettünk abban pedig 35!!!db volt és 5euro...asszem akkor jól be is vásároltunk ott mindenfélét...na meg persze Rittersportból...annak is baromijó ára van az itthonihoz képest...egyik évben Gábor kapott egy nagy szatyorral valakitől kint, azóta rácuppantunk arra a csokira...de itthon nagyon drága...
Ha idén is megy ki, remélem ellát majd ilyen finomságokkal Gábor...most gonosz dolgot írok, de kicsit annak kell drukkolnom, hogy lesérüljön az egyik csapattársa...mondjuk minden évben le szokott, de idén új szabály, hogy csak két idegenlégiós (külföldi) versenyző lehet egy csapatnál, és mivel Gábor ment oda legutolsóként, most ő a tartalék...van még egy magyar srác (nekik most született meg a harmadik babájuk, és nemrég rúgták ki a munkahelyéről...ő még törött kézzel-lábbal is bírkózna), és egy román fiú (ő sérül le mindig)...de jól jönne, ha lennének kint meccsei...a semmiből nem lesz új lakás...na meg én se kapok annyi csokit...

(na, tök nemidevágó volt ez az egész, csak most úgy kijött belőlem...)
megyek is aludni, mert már össze-vissza írogatok, meg fáj is most a derekam nagyon az ittüléstől
Jó éjszakát mindenkinek, és babák, hajrá, hajrá, hajrá...nagyon várnak mindenkit a szülei már idekint!!!
(Clarikababája, te várd meg aput, hogy ráérjen!!!)