ja s csajok,
A bimbóvédőt tegnap már nem használtam.
És rájöttem, hogy ha megint fájni fog a cicim (mert lekopogom, most még/már nem fáj) akkor meg megint előveszem, mert így akkor is tudok szoptatni
azért az egész napos szopiknak kezd megleni az eredménye, mert most már egyre többet is tudok fejni, és szerintem ő is többet eszik. Na most szóltam el tuti
Jó ötletnek tűnik amúgy a kétfejes mellszívó, mert így talán lesz időm a fejésre!!! viszont szerintem veszek egy elektromos avent mellszívót.
Tegnap mondjuk extra sz@r napunk volt, egész nap nem aludt semmit Dávid, de már láttam rajta, hogy hulla fáradt… Amikor hazajött András, átadtam neki, én kimentem a konyhába főzni, úgyhogy neki visított a nappaliba… Egyedül a fürdést élvezte, na akkor csend volt
Naivan azt hittük, hogy az esti etetés után tuti bealszik (22:00kor)… ja persze… szegénykém csak akkor kezdett rá igazán a visításra… Amikor felvettük, meg még jobban… úgyhogy letettük a kiságyba, és ott simiztük, akkor picit jobban lett, bealudt, de két perc múlva már visított megint… Szerintem fájt a pocija…
Na aztán fél éjfélkor úgy döntöttünk, átvisszük a nagy ágyba, mert ott azért kényelmesebb, mint a kiságy fölé görnyedni
Leraktuk közénk, és szegény még mindig úgy sírt, hogy odahúztam magamhoz, hogy csak a közelemben legyen.
erre a kis madárka meg úgy elkezdett tátogni , ahogy megérezte a közelségemet,
mondom jajj, cicit kérsz?
és akkor cici elővesz, Dávid rácsatlakozik, és csönd lett
ott hüppögött a Manó a cicin, és lassan meg is nyugodott.
Na az ilyen pillanatok (nem hinném hogy az evésen volt a lényeg, szerintem csak cicizett végig) miatt nem adom fel a szoptatási próbálkozásokat, mert ha tápszereznénk, hogy a fenébe tudtam volna (így) megnyugtatni??! vagyis lehet hogy akkor nem csinálná a madártátogást, de olyan jlesett, hogy oda tudom adni neki a cicit
Na aztán egy idő múlva lefordult a ciciről, és elkezdett horkolni
de A kezei állandóan jártak, egyszerűen nem tud háton aludni…
Úgyhogy átfordítottam hasra.
De andrással baromira nem tudtunk aludni, mert elég hangosan szundít ez a gyerek, úgyhogy átvittem a kiságyába, és éjféltől 5ih nyomta a szunyát
5kor evett,
aztán vissza is aludt egészen 9ig

én aludni is tudtam, meg fejni is
9kor szopizott, de lemértem, és mérleg szerint 60at evett. úgyhogy úgy döntöttem, hgy a lefejt anyatejből melegítek még neki 60at, amit be is termelt
ja és ez a szopi most úgy volt, hgy nem néztem egyáltalán az órát, nem vettem le, csak a bal ciciről akkor amikor elkezdett fájni,
utána áttettem a jobbra, ott meg addig szopizott, amíg el nem kezdett izegnimozogni (azért fél szemmel ránéztem az órára, és kb mindkét cicin 20percet volt)
és az, hogy nem vártam meg amíg sírással kéri a hozzákaját, hanem rögtön melegítettem is neki, jó volt, mert szüksége volt rá, hiszen befalta, de nem is volt olyan sok az a 60.
utána betettem a horozójába, majd így a fürdőbe, én meg letusoltam, hajat mostam.
időközben bekakilt,
pelust cseréltünk, szájpebészt kezeltünk (már sztem nincs, de amíg van az üvegben borax, adig kezelem neki, meg magamnak is a cicit), illetve koszmót is kezeltem, még nincs, de asszem kezd kijönni...
és annyira elkezdett ásítozni, hogy betettem a kiságyába,
és asszem ezt már írtam, de ott elaludt, és 11óta alszik!!!!!!
lassan kelhetne, mert ahogy itt ülö az asztalnál a gép előtt, az előbb picit nyöyzörgött... nekem meg elkezdett bizseregni a cicim (épp szellőztetem, tehát monikinizek

), és halljátok elkezdett csöpögni a atej (iilyen is rég volt), és basszus, sugárban elkezdett spriccelni

persze a laptopot tisztíthattam le, de nagyon vicces volt
már éhen döglök, de tuti az lesz, hogy még a tészta főni fog, ő meg felébred, és akkor már bazi éhes lesz, tehát szopizni fogunk, a tészt ameg be fog rohadni a vízbe